• 11 juni 2012
 • Redactie
 • 41

Er is veel verwarring over de cliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden. Eerder maakten wij bekend dat de cliffhanger op 13 juli 2012 zal worden uitgezonden. Helaas bleken wij verkeerd geïnformeerd te zijn. De zomercliffhanger van dit jaar zal al op 6 juli 2012 worden uitgezonden.

Na de laatste aflevering van dit seizoen zal RTL Nederland verder gaan met Ik kom bij je eten. GTSTFanclub gaat natuurlijk gewoon door. Over de cliffhanger zelf is nog niet veel bekend. Zodra er meer bekend gemaakt wordt brengen we jou als eerste op de hoogte.

41 comments on “Verwarring over de cliffhanger van GTST

 1. GTSTfites, rondom de cliffhanger vindt er een auto ongeluk plaats met Jack, (opzettelijk) veroorzaakt door Bing. Maar of dit de “ware” cliffhanger is, weet ik niet.

  Redactie GTST Fanclub, mooi dat jullie dit op deze wijze corrigeren, maar niet getreurd, jullie waren niet de enige die in verwarring waren van de datum. Meerdere sites zaten er naast.

 2. Zelf denk ik dat GTST inderdaad 13 juli de cliff wilde doen, maar aangezien de meeste dan op vakantie zijn, dat ze dit van hogerop (endemol) niet mochten doen.. Dus dat ze de cliff een weekje eerder moeten doen..

  Ik ben echt benieuwd hoe de cliff gaat worden!! Ik denk dat het iets te maken heeft met Jack, Aysen en Bing..

  1. Ja tuurlijk lees ik wel andere artikelen en reacties. Mijn reactie is daarom een vervolg van jouw reactie: Jij zegt dat er rondom de cliffhanger een ongeluk gebeurt met Jack en Bing, maar dat je niet zeker weet dat dit de ware cliff is.. Ik antwoord daarmee dat ik heel benieuwd ben naar de cliff en dat ik ook denk dat de ‘ware’ cliff iets met Jack en Bing te maken heeft. Ik weet het natuurlijk ook niet zeker,, dus daarom schrijf ik erbij dat ik dat denk.

   Misschien ligt het aan mij, maar ik snap niet zo goed waarom je denkt dat ik geen andere artikelen lees.

   1. @Nina, omdat je telkens in herhaling valt wat een ander al geschreven heeft. (dus niet alleen op mijn reacties)Daarom denk IK dat je andere reacties niet leest of misschien niet tot je doordringen wat er uberhaupt staat./geschreven wordt.

 3. Clifhanger week:

  – Lorena en Noud vertrekken ivm de flexwet
  – Sjors komt terug
  – Bing rijd Jack aan
  – Hoop onrust in huize sanders vanwege terugkomst Maxime
  – Mike en Nina verklaren elkaar de liefde

  1. Nee dat van Mike en Nina mag niet gebeuren! Ze passen totaal niet bij elkaar, ook al vind ik dat Noud veel te goed is voor Nina. Die twee samen zou echt vreselijk zijn.

 4. Ik denk dat zowieso Sjors terug komt en dat ze tehoren krijgt dat Bing is vreemd gegaan
  En dat Mike haar dan gaat troosten en dan worden ze verliefd op elkaar en voor de rest denk ik dat Jack wraak wil nemen op Bing en doet dat ook. Ik denk dat het niet zo spannend wordt maar ik hoop van wel.

 5. Ja dan gaat Mike uiteindelijk voor Sjors, Nina is Noud (voor een paar maanden kwijt ivm flexwet) en ze is erg verdrietig (weer!)

 6. Als Bing Jack aanrijdt kunnen we wachten wat gaat er na gebeuren?
  – Overleefd Jack het?
  – Verdwijnt Bing achter de trailies?
  – Komen Noud en Lorena ooit nog terug?
  – Wat doet Sjors als ze te horen krijgt dat Bing vreemd is gegaan met Aysen + Dat hij Jack heeft aangereden.
  – Komt het ooit goed met de hele familie Sanders? (Maxime, Lucas, Janine en Nina)

  Het kan zijn dat Bing ook een ongeluk krijgt nadat hij Jack aanrijdt (net zoals seizoen 15)

 7. Ik las gister dat eind juni begin juli hugo mertens de derde terug keert in gtst zou marcus sanders iets met de cliffhanger te maken hebben????
  kan niet wachten tot t zover is

 8. Speciale/aparte aflevering op vrijdag 29 juni. Dit stond er in de gids:

  ‘Niets is wat het lijkt’, dat is de levensles die Lucas leert. Hij ontdekt dingen over de toekomst, over de wereld om hem heen, over sprookjes, over Edwin en over een leuke jongen die dicht bij hem in de buurt woont.

 9. 6 juli:
  Sjors komt terug naar Nederland, Jack en Lana staan te wachten op Schiphol. Er wordt ontzettend geknuffeld. Ze gaan richting huis als Jack een boodschapje gaat doen. Hij loopt langs het kanaal. Bing ziet Jack en geeft gas Jack ziet iemand hard rijden en komt richting hem af. Hij wordt aangereden. Bing heeft zelf niet door dat hij richting de kanaal rijdt daardoor beland hij in het water. Hij ligt bewusteloos of misschien dood in de auto.

  Op de bruiloft van Nuran en Bilal. Wordt Aysen opgepakt door de politie wegens een moord die ze ooit gepleegd had. Ze wordt agressief waardoor ze uit balans raakt en trekt nog iemand mee waardoor ze van de trap vallen.

  1. leuk bedacht,, maar ik denk echt niet dat dit gaat gebeuren.. Deze aanrijding lijkt dan precies op de cliff waarbij stefano Nick aanrijdt en ook hierdoor in het water beland.

  2. hahaaha grappig hoe kom je op het idee om deze ding teverzinnen kan tog niet maar ja dus jij denkt dat bing jack bewust aanrijd gewoon waar mensren bij zij. Hahaha jack gaat boodschappen doen en dan komt hij bing tegen. En die ding van denny komt opeens uit dat aysen het heeft gedaan op eens niemand heeft in de serie een woort over gezegt of gedaan en dan valt ze zelf met iemand van de trap jahoor dit ge beurt niet jij wilt dat dit gebeurt. Ja dan zij aysen en bing mooi de serie uit denk jij.

 10. Nou ben benieuwd wanneer er wat meer info komt, nog maar 3,5 week te gaan…
  Die aanrijding van Bing en Jack staat al wel vast. Ik denk dat Bing woedend wordt als Jack Sjors vertelt over zijn vreemdgaan als Sjors terug is. En ik hoop ook nog steeds dat Bing hierna de serie uitgaat!!

 11. Begin me idd af te vragen wanneer we nu eindelijk wat meer te weten komen over de komende zomercliff…ik begrijp t niet…nog maar 3,5 week te gaan en nog steeds krijg je geen verdere info…
  Het lijkt wel alsof ze t zoveel mogelijk geheim proberen te houden wat er gaat gebeuren,als fan wordt je er nogal ongeduldig van!
  Ook de beroemde clifffoto is volgens mij nog niet verschenen..(de foto die deels laat zien wat er gaat gebeuren tijdens de cliff)

 12. ik denk dat bing gaat ontdekken dat hy homo is, sjors terugkomt en jack het vreemdgaan van bing verteld, dat hy dan jack aan gaat rijden,

 13. Ik word gek van Nuran. Laten Nuran en Rik bij elkaar komen. Weg met die Yvon. Nuran en Rik passen zo goed bij elkaar. Jack mag niet doodgaan. Waar staat dat Jack doodgaat ? Ik wil ook lezen :)))

 14. Er zijn geruchten rongdgegaan , Dat rond de cliffhanger er oude personages zullen terugkeren , dit zijn : (waarschijnlijk)

  Lieke van lexmond (Charlie Fischer)Kleine rol
  en Pip Pellens (Wiet Van houten)vaste rol

 15. bing rijdt jack opzettelijk aan sjors keert terug en ziet het ongeluk gebeuren wil sjors nog verder met bing een breuk tussen noud en nina en lorena vertrekt bij jack

 16. dat maken ze toch nog niet bekend tijdens de cliffhanger wie daar ligt, anders is t niet spannend meer en kijk je naar de zomer niet meer

 17. Ben juist blij dat het vandaag is! Anders had ik volgende week niet met al m’n vriendinnen kunnen kijken want dan waren er een aantal op vakantie.

 18. ik ben echt fan geworden van GTST de laatste tijd ! Maar wat k me nou af vraag is,

  ten eerste waar kun je de cliffhanger terug zien?(over dat Jack word aangereden)
  ten tweede, ze zeiden dat er veel cliffhanger komen, maar wat zijn dat eigenlijk precies? & waneer komen de cliffhangers? xoxo

Geef een reactie