Maandag 4 Juni:
Niet iedereen komt ongeschonden uit de puinhopen van het huwelijksfeest. Mike licht Jack in dat Amy de stalker was. Ludo liegt tegen de politie om zijn dochter te sparen. Antons hulp is nodig in het ziekenhuis. Lucas heeft slecht nieuws te vertellen.

Dinsdag 5 Juni:
Janine is het absoluut niet eens met Ludo’s handelswijze. Noud baalt als zijn geliefde steun zoekt bij een ander. Mike belooft aan Sjoerd dat hij zich afzijdig zal houden, maar kan hij dat ook? Nuran raakt verward door tegenstrijdige adviezen.

Woensdag 6 Juni:
Ludo weigert zich te laten chanteren, maar wordt klem gezet. Als Janine op hem in praat besluit Ludo de politie openheid van zaken te geven. Bianca raakt geïrriteerd als Anton met nieuws komt uit het ziekenhuis. Er wordt meer bekend over de slachtoffers van de explosie.

Donderdag 7 Juni:
Nuran begint, door Lorena, steeds meer te geloven dat ze Bilal uit haar hoofd moet zetten. Dan staat hij voor haar neus… Rik en Yvon worden onaangenaam verrast door Rikki. Aysen ontdekt dat Jack niet heilig is. Hij probeert te voorkomen dat ze dit tegen hem gebruikt.

Vrijdag 8 Juni:
Noud wordt tegen zijn zin in meegesleept naar Mike. Nuran vindt dat Aysen zich veel te veel met haar leven bemoeit. Rik moet zich verantwoorden bij Yvon over een eerdere uitspraak. Janine heeft het moeilijk met een besluit van Ludo.

40 comments on “Spoilers 4 juni t/m 8 juni

 1. wie weet al meeer over clifhenger van vrijdag wand nu is de helen spaning er al vanaf na de 4500 ste en zou ik echt niet weten wat de clifhenger zou moeten zijn

   1. live henk
    van hartelijke gefeleiciteerd met je verjaardag
    kado gekeregen veel bezoek gehad
    lekker gebak gehad veel hapjes gehad
    ergs geburt nep is
    nina in de schuur geweest en yme alles gedaan
    maik eerst gered heeft nieuw actuer van GTST mee spellen
    nep mee spellen ik wil ook acntuer worden mee spellen om te helpen
    ik ben sanne 1982
    jairg op 1 november
    koolmeeswe2 7331SB Apeldoorn
    groetjes van Sanne

    1. Sanne..
     Wat is dit voor onnozel berichtje? Mij is het echt niet duidelijk wat je ermee bedoeld. In het begin dacht ik dat je ‘Henk’ wilde sollen/plagen, maar daarna werd het 1 grote warboel van teksten, woorden en zinnen door elkaar. Bovendien, ik geloof écht niet dat jij hier je adres gaat geven. Houd voortaan die idiote berichtjes gezellig voor je zelf, en val andere er niet mee lastig. Ik zit dit zo door te lezen en ik dacht echt dat er 1 of andere mafkees daar zat te typen.
     Dus ik vind het prima als je hier wil reageren hoor. Van mij geen bezwaar, maar reageer dan OF gewoon op het onderwerp OF zinnig op een ander persoon. Anders kun je die berichtjes maar beter niet schrijven. En om het voor jou wat duidelijker te maken, zal ik er mijn naam onder zetten.

     Liefs,
     Roos.

     1. Btw – Zie nu dat je berichtje echt al tijden terug geschreven is. Maar dat maakt niet uit. Als je het niet leest is dat pech, maar anders staat het er dus mooi wel.

 2. Ik hoop echt dat die Amy in het gesticht verdwijnt, ik vind haar echt slecht acteren! ik ben echt bang dat de Cliffhanger weer zwaar tegen gaat vallen net als in 2010, het zal wel iets worden van: Bing rijd jack aan, en Sjors ziet dat gebeuren ofso. ik ben wel benieuwd of Charlie en valentijn trug komen voor de begravennis van Nick. er gaan de laatste tijd wel veel mensen dood in gtst, dat ze nog grond over hebben om ze allemaal in weg te werken

 3. Ik denk ook dat Christopher Haddad maar voor een paar afleveringen teruggekomen is.
  Volgens mij gaat Nick dood en raakt Maxime gewond. Uiteindelijk komt het misschien wel goed tussen Maxime en Ludo.

 4. Ik dacht in de shortie van maandag 4 juni te zien dat Maxime gered wordt door Ludo en Nina door Mike, van Nick zie je niks dus denk dat ie omkomt.

 5. Nick overleeft het wel, hoogstwaarschijnlijk zullen ze zijn lichaam niet vinden, zodat hij ooit nog weer eens zal terugkeren, om de boel weer op stelten te zetten. Moet steeds weer denken aan toen hij het gesticht in ging en wat hij tegen Maxime zei: ‘Wij zien elkaar’ …

 6. Mike die red Nina en Maxime is zwaar gewond en moet geopereerd worden door Anton
  En Nick zijn ze kwijt of hij is als nog op tijd weg gekomen
  Of hij is wel overleden en Amy is weer naar huis gegaan
  En ze wil dat Ludo haar help en Nina is dus boos want Ludo
  Neemt het een beetje voor Amy op

  En ik denk ook dat het einde van het seizoen met Jack
  Enzo te maken heeft want dat is wel het meest voor de hand liggend
  We zullen het zien 6 Juli.

 7. Maandag 11 Juni:
  Janine wordt het slachtoffer van haar eigen leugen. Bilal komt met een voorstel waar Nuran heel erg van schrikt. Als Ludo een fout uit het verleden probeert te herstellen is niet iedereen daar even blij mee.

  Dinsdag 12 Juni:
  Mike’s poging om Nina voor zich te winnen, lijkt verkeerd af te lopen. Noud vraagt Lorena om een gunst. Ludo vindt dat Janine te achterdochtig is. Lorena voelt zich het slachtoffer van Jacks toekomstdroom.

  Woensdag 13 Juni:
  Mike gaat te ver als hij wil achterhalen wat Nina’s gevoelens voor hem zijn. Aysen hoopt dat ze haar zus nog kan behoeden voor een flinke fout. Nina is behoorlijk teleurgesteld in Noud: het is tijd voor actie.

  Donderdag 14 Juni:
  Nuran staat voor een lastig dilemma. Rikki wil samen met Sjoerd vieren dat ze geslaagd is, maar hij blijkt niet in de stemming te zijn. Lorena probeert met een truc Jacks mening te beinvloeden.

  Vrijdag 15 Juni:
  Rikki kan geen begrip opbrengen voor een beslissing van Sjoerd. Janine is bang dat Maxime haar leven gaat verpesten. Als hij maar niet van een opdringerig vriendje af kan komen, vraagt Lucas Bing om hulp

 8. Waarom zeggen mensen dat de Cliffhanger op 6 julie is? het staat overal op internet en het was ook bij rtl boulevard dat de cliff op vrijdag 13 juli zal zijn. express omdat het dan vrijdag de 13de is.

 9. op facebook heb ik gtst ge-liked,, Daar heeft de gtstredactie gezegt dat de cliffhanger van de 4500e aflevering niet de laatste is van het seizoen,, maar dat de laatste aflevering 6 juli is.. Dus na 6 juli is de zomerstop..

  Maar ik snap je wel Manon.. Een tijd geleden had ik ook ergens gehoord/gelezen dat de cliffhanger 13 juli zou zijn.. Ik vond het ook raar om te horen dat het de 6e is.. Maar een betere bron dan GTST zelf gaat niet 😉 Dus helaas.. Een weekje minder lang GTST dan je dacht 🙁

 10. Ik denk inderdaad dat de cliffhanger van 6 juli iets met Aysen, Bing & Jack wordt. Al denk ik wel dat het 2 cliffhangers worden. Eentje die ik net noemde en eentje met Yvon en Rik. Ook komt er een nieuwe ‘hunk’ in gtst dus wie weet zet hij Meerdijk tegen die tijd wel op stelten..

 11. dus nick leeft nog wel na het zien van de shortie hij is voortvluchtig met een vals paspoort haha. maar ben blij dat ludo alsnog besluit om amy aan de politie over te laten.

 12. Nick leeft inderdaad nog en iedereen denkt dat hij dood is.
  Nina is van slag en verdrietig en zelfs Ludo vond het moeilijk om te dealen met het feit dat zijn zoon dood is.

  (heb de aflevering al gezien)

 13. Ik denk dat Nick zich voorlopig niet meer laat zien in Meerdijk hoor. Maar ik denk ook niet dat hij het hierbij laat zitten, daar is hij echt het type niet voor. Hij zag er wel angstaanjagend uit met die brandwonden joh, echt badass. Die enge lach ook, kreeg er echt de rillingen van. Nee, misschien zien we hem wel terug in de finale, waarin hij Maxime mogelijk voorgoed uit de weg wil ruimen.

 14. Het is trouwens wel duidelijk dat Nick die sleutelhanger expres heeft achtergelaten om zijn dood in scene te zetten. Iedereen moet geloven dat hij dood is zodat hij op het moment dat men het het minst verwacht, toe kan slaan

 15. Amy word in een gesticht geplaatst
  Nick krijgt een andere identiteit waarschijnlijk neemt ie ooit miss na de cliffhanger wraak op maxime

  ik vraag me af wanneer jack er achter komt dan aysen schuldig is aan de dood van danny

 16. Uhwmm? Lisa.. De cliffhanger is al lang geweest! Dus blijkbaar weten alle personen, op dit moment heus wel wanneer de cliffhanger was. Om op 9 augustus dan nog zo’n onnodig berichtje te plaatsen? Kom op zeg! Heb jij wel tijdsbesef?

Geef een reactie