Maandag 25 juni: Rikki heeft niet door dat ze in de gaten gehouden wordt. Sjoerd reageert zijn ergernis af op iemand die niets met zijn problemen te maken heeft. Mike baalt ervan dat de liefde tussen Nina en Noud weer lijkt op te laaien.

Dinsdag 26 juni: Rik schrikt als hij hoort van Sjoerd en Rikki. Lucas loopt een leuke jongen tegen het lijf en doet hem een belofte. Als Nuran vindt dat haar vriend te ver gaat in sommige opvattingen, staat haar loyaliteit onder druk.

Woensdag 27 juni: Bing krijgt een positief bericht, maar de zenuwen slaan wel meteen toe. Bianca vindt dat Sjoerd een verkeerd beeld van haar heeft. Nina komt voor Lucas op. Aysen snapt niets van Nurans toekomstplannen.

Donderdag 28 juni: Nina en Noud zijn het slachtoffer van Mikes plan. Lorena ergert zich aan het starre gedrag van Jack en zet hem voor het blok. Nuran vindt het frustrerend om haar relatie steeds maar te moeten verdedigen.

Vrijdag 29 juni: Niets is wat het lijkt’, dat is de levensles die Lucas leert. Hij ontdekt dingen over de toekomst, over de wereld om hem heen, over sprookjes, over Edwin en over een leuke jongen die dicht bij hem in de buurt woont.

106 comments on “Spoilers 25 t/m 29 juni

 1. Ik vind de spoiler van 29 juni echt vaag… Gaat de hele uitzending dan over lucas??
  Verder ben ik ook erg benieuwd naar het plan van mike, wat @madelon al zei….

 2. Dat ‘Niets is wat het lijkt’ is natuurlijk gewoon met opzet gedaan juist omdat Ferry in Wicked speelt. Overigens is het sowieso al niet een originele zin, want de zin wordt ook door Wie is de Mol gebruikt. Ik ben wel erg benieuwd naar die aflevering. Volgens mij kan dat wel eens een hele mooie aflevering worden.

 3. Ik ben erg benieuwd naar het plan van Mike. Ik hoop alleen niet dat nina voor hem gaat vallen maar vrees eigenlijk van wel…

 4. De spoiler van 29 juni a.s. zou precies passen bij mijn ideeen m.b.t. de komende zomer-cliffhanger. Zou het dan echt kunnen dat het alleen maar heeft geleken dat Lucas uit zijn coma was ontwaakt ??? Dat alles (of in ieder geval een groot deel) wat het afgelopen jaar in Meerdijk heeft plaatsgevonden, alleen heeft plaatsgevonden in de comateuze droomwereld van Lucas ??? Dat Lucas nu ECHT bezig is met bijkomen uit zijn comateuze toestand ??? En dat Edwin dus helemaal niet dood is ???

 5. Robin, ik heb de shortie ook gezien. Ik ben benieuwd. Alles kan gebeuren in soaps. Ik heb al eens gezegd dat het kan dat Edwin nog leeft. Toen Anton het serum bij Edwin toe dienden. Zette Dokter Londen de monitor uit. Ze hebben dus niet kunnen zien of de hartslag weer ging piepen!

  1. Het spijt me, maar ik hoop niet dat ze voor deze oplossing hebben gekozen. Dit wordt te ingewikkeld om nog enigszins geloofwaardig uit te beelden. Iemand het afgelopen jaar alles laten dromen (wie dan ook) is m.i. wel geloofwaardig. Immers in een droom is alles mogelijk.

  2. Hoewel, het zou nog zomaar kunnen ook. Toen Edwin thuis lag opgebaard, zag je in een bepaalde scene zijn halsslagader duidelijk kloppen. Dat is natuurlijk ook een beetje moeilijk de faken zodat dit niet gebeurt.

 6. Ik vind het ook nog steeds vreemd, dat Raynor in zijn afscheidsinterview zei (en ik citeer) “Blijf mij volgen, want ik ben hier nog lang niet klaar !”. Hoe kun je iemand BLIJVEN VOLGEN, wanneer deze niet meer in beeld is en alleen nog bij gtst achter de schermen werkt ???

 7. het kan een droom zijn maar hij ziet zijn zusje graag gelukkig en hij kende mike niet eens voor zijn coma dus hoe kan dat dan??

  en dat ie droomt dat zijn zusje gestalkt word lijkt mij ook heel onlogisch

  maar alles kan in de wereld van de soap
  hoop ook dat edwin terug komt of het is een andere edwin waar ie verliefd op word kan ook nog

  1. Het kan natuurlijk net zo goed iemand anders zijn die deze droomervaring heeft, bijv. Nina (zij zou aan de nacht voorafgaand aan haar huwelijk een gruwelijke nachtmerrie kunnen hebben en wordt vlak voor de komende zomerstop wakker) ??? Of Bianca (zij kent Mike natuurlijk wel) ??? Of misschien zijn de verhaallijnen die direct gerelateerd zijn aan de Sanders/Bouwhuizen gebaseerd op de comateuze droomtoestand van Lucas en de rest van de verhaallijnen op de Meerdijkse ‘werkelijkheid’ ??? Daar valt wel een mouw aan te passen.

   Mocht Edwin inderdaad weer terugkomen, dan zal dit op zijn laatst in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen (dus direct na de zomerstop) zijn. Anders is het m.i. niet meer echt geloofwaardig te maken.

 8. ik denk niet dat alles een droom was..
  het zou kunnen dat edwin terugkomt want lucas leert; niets is wat het lijkt.
  alleen vraag me dan wel af waarom 29 juni staat dat hij iets ontdekt over een leuke jongen die dichtbij hem in de buurt woont?

 9. die aflevering van 29 juni klinkt echt vaag! ben wel benieuwd door wie rikkie dan in de gaten wordt gehouden, het verhaal van rikkie, sjoert en bram is volgens mij ook nog niet afgelopen.

  1. Misschien heeft Edwin tijdens de coma van Lucas hem over die jongen verteld en blijkt deze bij het ontwaken van Lucas uit zijn coma de nieuwe vriend van Edwin te zijn ?!

  1. Ferry Doedens kan op dit moment GTST combineren met de musical Wicked. Misschien is het voor Raynor ook mogelijk om (mits zijn uiterlijk in beide series niet te extreem van elkaar verschilt) GTST te combineren met VRijland ??? Op zijn fanwebsite staat het vervolg van het LuDwin-verhaallijn als zijnde een ‘eigen geschreven’ verhaal. Is dit een hint naar wat er ons in GTST te wachten staat ??? In dat verhaal gaan Lucas en Edwin namelijk naar New York om Stefano op te zoeken.

   1. Ik zie het gewoon niet gebeuren. Twee series combineren lijkt me lastiger omdat die allebei overdag opgenomen worden. Wicked is meestal ’s avonds.

    En dat verhaal op die fansite is gewoon fanfiction. Verzonnen door fans. Dus dat is absoluut geen hint.

    Als Edwin terug zou komen, waarom dan die nieuwe jongen die Lucas tegen gaat komen? Ik denk dat de komende afleveringen juist het hoofdstuk ‘Edwin’ gaan afsluiten zodat Lucas een nieuwe relatie kan krijgen.

    1. Klopt ! Ik heb die site nu geheel gelezen en het is geen site VAN Raynor, maar een site OVER Raynor. ‘A slip of the pen’ van mijn zijde.

 10. Ik kan bijna niet wachten na de shortie te hebben gezien van Vanavond… Balen dat dat meestal de laatste 3 minuten zijn en we voor duidelijkheid tot maandag moeten wachten. Misschien dat ik de uitzending wel vooruit kijk.:)

 11. hmmm het meest logisch is dat het een andere edwin is maar dan zouden ze ons valse hoop geven.. lijkt me niet echt positief voor de kijkcijfers.

 12. ja, dat lijkt mij inderdaad ook niet. Ik denk wel dat Edwin terug komt, het lijkt er anders gek veel op. Maar hoe, dat weet ik niet. Het moet immers ook geloofwaardig blijven.

  1. Alsjeblieft zeg, GEEN gedoe met geesten !!! In dat geval heb ik liever dat Edwin helemaal niet terugkomt !!! En volgens mij is dit trucje al eens eerder in GTST gebruikt. NEE, NEE, NEE !!!

   1. Dat is inderdaad zo geweest. Ludo die toen in de gevangenis zat en terug dacht aan alle mensen die hij vermoord had. En toen kwam de ingebeelde geest van Amy(die ook Julia Batelaan speelde) Ludo helpen door de tijd te reizen.

 13. nick zal vast nog wel een x terug keren denk ik..

  en ik denk niet dat edwin als geest terug komt, dat zou wel heel onrealistisch zijn.

 14. Ik heb zojuist gekeken op RTL Lounge, Lucas heeft een brief ontvangen
  van Edwin. Kaartjes voor de musical Wicked!!!

  1. Inderdaad @Diana. Ondanks dat hoop ik dat dit niet gebeuren gaat. Want anders wordt GTST wel erg “veramerikaans”. In mijn ogen wordt het dan allemaal ongeloofwaardig en wij als “nederlanders” zijn daar veel te nuchter voor, om in zoiets te “geloven”.

 15. Uiteraard heb ik ook al naar RTL lounge gekeken. De zogenaamde ‘Brief van Edwin’ lijkt mij een Martine Hafkamp-achtige actie. Ik vermoed dat deze brief afkomstig is van Eric Hafkamp, waarmee deze als zogenaamde ‘Nieuwe vriend van Lucas’ in GTST wordt geintroduceerd.

    1. Ik wist wel dat Nicky Scheers te zien zal zijn, maar las ook in een interview met hem dat hij maar heel kort te zien zal zijn. Niet meer dan een edelfigurant. Ik betwijfel dus of hij het nieuwe vriendje van Lucas wordt.

     En de bron van die Eric Hafkamp is dus Wikipedia. Dan geloof ik het al sowieso niet. Iedereen kan de pagina’s van Wikipedia aanpassen. Als alles op Wikipedia waar was, dan was Martine inmiddels al 10 keer teruggekomen.

 16. Ha, blijkt die Nicky Scheers een Overkantenaar te zijn !!! De Zeeuwen onder ons zullen me wel begrijpen.

 17. volgens mij gaat die nicky ene tim spelen en heeft niks met lucas te maken?

  en ik snap nog steeds niets van die brief van edwin.. ben erg benieuwd wat er gaat gebeuren.

  1. Ik las hier ergens de spoiler van (ik meen) 4 juli a.s. en daarin stond inderdaad de naam ‘Tim’ vermeld. Je zou best eens gelijk kunnen hebben.

  1. Pfffffffffff Adriaan , reserve Belg????, ik woon in Zeeuws Vlaanderen en ben toch ECHT Nederlander , hou nu toch eens op stelletje extremisten van die afschuwelijke zwarte kousen troep aan de “overkant” pffffffffff.
   Wat een hersenloos gebral weer , ga de tunnel schrobben dan doen jullie daar iets voor al het tolgeld dat ik moet betalen om door ook MIJN land te moeten!.

   1. HOLD YOUR HORSES !!! Heb ik een zeer gevoelige snaar geraakt ??? Laat ik je dit zeggen, ik bedoel hier helemaal niets mee. Jij bent zeer zeker een Nederlander en jullie horen ook zeer zeker bij Zeeland. Alleen vind ik het toch wel een humoristische omschrijving van de Overkantenaar, aangezien je in de spraak toch al veel accenten van het Vlaamse terughoort. Zeeuws-Vlaanderen vormt als het ware een overgangsgebied tussen Nederland en Belgie, waardoor vermenging van 2 ’talen’ plaatsvindt. Om eerlijk te zijn vind ik het erg charmant om een rasechte Zeeuws-Vlaming te horen praten.

 18. Hoop niet dat alles een droom wordt, dat maakt het zo flauw. Laat Raynor dan maar even terug keren als Edwin’s geest ofzo…

 19. Dit is best wel logisch hoor toen ik dital las wist ik hoe get ging gebeuren want dit is al eens gebeurt met een ander karakter in gtst heel lang geleden nl. Ludo alleen dan anders
  Bij Lucas is het denk ik dat hij droomt en dat de geest van Edwin erin zal zitten en met Edwin praat over het verleden en al die toestanden en dat Edwin aan hem vertelt dat er een jongen is waar zijn geest in zit ofzoiets maar dat hij in ieder geval dichtbij hem is…
  Dan wordt hij waker helemaal op het laatste en gaat verder met zijn leven maar dit sluit het hele Ludwin verhaal af en Lucas gaat door met de nieuwe Edwin die ergens is (Dus de nieuwe jongen) Dit is al eens gebeurt met Ludo en zijn Dochter die dood was Ik weet niet meer wie het was maar Nina wou bijna pillen slikken en zichzelf vermoorden als iemand mij kan vertellen welke aflevering dit was? Dankje! 🙂

 20. uuhm misschien hebben ze alles wel zo verzonnen dat het afgesporken is dat raynor niks op internet moet zetten en hem hebben laten vertellen voor de camera dat hij niet meer mee speelt maar gewoon net als inge(sjors) een pauze heeft

  1. Mijn idee !!! Ze kunnen wel alles zeggen en schrijven, maar of dat ook de waarheid is ??? Als acteur moet je toch kunnen ‘liegen’ dat het gedrukt staat ?!

 21. het meest logische lijkt mij gewoon dat Edwin die kaartjes voor zijn dood heeft geregeld, wel erg vage theorien die hier langskomen hoor……dat mensen zoiets voor hun dood gedaan hebben en dan de verrassing na de plotselinge dood komt dat hoor je best wel vaak…..ik geloof echt niet dat Edwin nog leeft, zou dat ook belachelijk vinden als het wle zo is…
  waarschijnlijk denkt Lucas zoiest eventjes en dan komt hij er achter dat niks is zoals het lijkt, dus of de kaartjes waren voor zijn dood besteld, of iemand anders doet zich voor als Edwin om Lucas zijn aandacht te krijgen, 1 van die 2 lijkt mij het meest logisch

 22. of hij komt terug zoals in The Ghostwhisperer:
  Jim ging dood, en zijn geest stapte in die van ene Sam, die met de reanimatie doodging. Sam’s geest stapte uit het lichaam en Jims geest stapte erin.

  En als Melinda elke keer naar Sam keek, zag ze het gezicht/lichaam etc van Jim

 23. hoe kan het nou allemaal een droom zijn. de laatste tijd zijn aysen, nuran en mike er als vaste personages bijgekomen. als het een droom is zouden ze niet echt bestaan en dus binnenkort weer uit de serie verdwijnen.

  ook zou de serie dan een heel jaar achterlopen. dan komen alle verhaallijnen die het afgelopen jaar ECHT zijn gebeurd zeker allemaal tegelijkertijd aan het licht.

  ik zeg altijd: alles kan in GTST, maar dit lijkt me toch echt onwaarschijnlijk.

  ik geloof best dat edwin nog leeft, maar niet dat heel seizoen 22 een droom is.

  1. Maar niet alles wat afgelopen jaar in Meerdijk is gebeurd, hoeft uit een droomtoestand voort te komen. Misschien zijn alleen de verhaallijnen die van belang waren voor de dromer (dus bijv. in geval Lucas de verhaallijnen rond de Sanders/Bouwhuizen) gebaseerd op zijn/haar droom. De rest van de verhaallijnen zijn de Meerdijkse ‘werkelijkheid’.

 24. Hmm net was de aflevering te zien dat Lucas inderdaad een Wicked brief kreeg van Edwin, ik sprong van schrik bijna een gat in de lucht zou het dan toch dat hij terugkeert? Maar toch lijkt het me dat dit niet gaat gebeuren, begrijp eerlijk gezegd ook niet helemaal waar deze verhaallijn dan weer toe leidt
  Een nieuwe liefde voor Lucas? Dat is wel te hopen dacht eerder dat Nicky Scheers zijn nieuwe vriend zou spelen maar ook dit klopt volgens mij niet

  Zoals eerder genoemde reacties zou het goed kunnen dat hij ene Tim gaat spelen en daar heeft Lucas dan waarschijnlijk niks mee te maken gezien de spoilers van Juli Ik vind het maar verwarrend allemaal we moeten maar afwachten waar het toe gaat leiden.

  Laat Lucas maar snel weer een leuke vaste relatie krijgen ben klaar met al die scharreltjes!

 25. het kan ook niet want dan zouden er 3 gtst acteurs weg vallen en is bram ook nooit geboren beetje ver gezocht allemaal
  al vind ik half jaar na iemands dood zo’n bericht ook erg ver gezocht kun je zo iets wel zo ver van te voren regelen normaal en dan ook nog eens met zo’n brief er bij
  normaal als je kaartjes besteld en je die krijgt thuis gestuurt zit er geen brief van je geliefde bij enkel brief waar het over gaat en fractuur wat je betaalt hebt en de kaartjes

  1. Een begeleidende brief toevoegen bij bestelde kaartjes voor een musical zou op zich mogelijk moeten zijn, wanneer het bedrijf waarbij je de kaartjes besteld deze mogelijkheid aanbiedt. Na bestelling en betaling van de kaartjes duurt het echter hooguit 1 a 2 weken voordat je deze in huis hebt. 5 Maanden duurt het in ieder geval NOOIT !!! Dus OF dit vindt plaats in de comateuze droomtoestand van Lucas OF de kaartjes zijn NIET van Edwin afkomstig maar van iemand anders.

 26. Als Lucas zoals vele hier beweren en hopen heel seizoen 22 gedroomd heeft zou het niet alleen betekenen dat Edwin trug komt maar ook wiet, roza, charlie, nick en danny, en amy! dan zouden aisen, nuran en mike dus niet meer te zien zijn. dat lijkt me wel heel moelijk te verklaren, dat zou dus beteken dat de halve cast voor een tijd opgeruimd moest worden alleen voor een verhaallijn. je kan me veel wijs maken, maar dat niet! Noud ook met ze domme reactie in de aflevering van 25 juni: en wat nou als die brief echt van edwin is? Lucas: ja en hoe moet hij ze gestuurd hebben? vanuit de hemel? haha en sowiezo snap ik niet hoe ze edwin dan weer moeten introduceren, want wat hebben Bianca, anton en sjoert dan begraven? een opblaas pop ofso? ik vind deze verhaallijn maar zweverig en vaag gedoe.

  1. Zo dom was die reactie van Noud niet. Maandag wordt bekend dat Edwin de kaartjes geregeld heeft een week voordat hij ziek werd.

 27. Ik vind het aan de ene kant jammer dat GTST nog maar 10 afleveringen heeft van seizoen 22, maar aan de andere kant heb ik dan ff rust. Dan boeit tijd echt geen hol meer! en hoef ik niet meer te zorgen dat ik elke werkdag om 20:00 voor de buis zit.
  Maar goed! Ik reageer nu eigenlijk op de afleveringsinfo van volgende week dus laat ik dat maar ff letterlijk nemen.
  Tja: Ik vind t wel interessant waar het mee begint, dat Rikki door iemand in de gaten gehouden wordt. Door wie dan? Is er weer eén of andere creap aan de gang?
  En over die van woensdag: Gaat dat bericht over Sjors? Wanneer komt die eigenlijk weer terug? Ik vind haar zo’n cute personage. Ik mis haar! Verder ben ik ook echt benieuwd naar Mikes plan en niet eens zo erg naar Lucas. Ik vind Lucas niet echt boeiend!

 28. ben voor al benieuwd naar hoe het janine en maxime af gaat in 1 huis

  sjors komt voor de zomerstop terug dacht ik

  lijkt me leuk om te zien hoe bing het haar gaat vertellen over zijn vreemdgaan

  en qua lucas tijd zal het leren tot die tijd blijft het gissen denk ik

  edwin’s terug komst lijkt mij uit gesloten in elk geval aangezien de verhaal lijn te ver is nu en raynor andere dingen aan het doen is

  en qua mike ik denk dat het hem lukt aangezien de liefde wederzijds is

  1. Bij de televisieserie Dallas hebben ze dit trucje ook eens toegepast. Achteraf bleek dat Sue Ellen 2 seizoenen lang alles wat in die serie plaatsvond had gedroomd (wat toen overigens bij de kijkers heel wat commotie teweeg heeft gebracht).

 29. kan je de samenvatting van de week derop al ergens zien?? want normaal waren der wel mensen die t van 2 weken al wisten/weten…ben wel benieuwd namelijk!!

  1. Ik heb de spoilers tot de laatste uitzending hier al ergens als reactie op deze website zien staan. Ik kon ze echter niet meer terugvinden.

    1. Ik heb nog even gegoogled naar de spoiler van 6 juli a.s., maar werd er niet veel wijzer van. De enige informatie die ik heb kunnen achterhalen is het volgende:

     GoedeTijden/GTWeb ‏@gtstweblog
     De cliffhanger (op 6 juli) wordt dit jaar anders, zegt Ferri Somogyi, ‘meerdere cliffs tegelijkertijd over die hele laatste week’.

 30. Niets is wat het lijkt slaat natuurlijk op Wicked, hij kreeg daar vandaag ook immers kaartjes voor (wel leuke grap)
  Het kan zijn dat Edwin, deze voor zijn dood al heeft geregeld maar hij zal zelf echt niet terug keren dit is gewoon niet te verklaren.
  Dat Lucas nu pas ontwaakt uit zijn coma is niet te doen, wat hier boven al wordt gezegt dan zou Danny niet dood zijn in iedergeval.

  1. Er wordt door een heleboel mensen op deze site zo slecht gelezen. Zie mijn reactie van gisteren 11.32 pm en van vandaag 12.02 am !!!

 31. zucht shortie van maandag gekeken, en het lijkt er idd op dat het voor edwins dood was geregeld, wel heel vreemd, edwin had alleen in de laatste week weer wat meer met lucas en zelfs dat ging nog niet helemaal goed. ze praatte amper, + lucas heeft het uberhaupt nooit over een musical gehad of iets dergelijks. ik vind die kaartjes nu nog onrealistischer dan dat hij op de een of andere manier nog leeft.

  ik vind het wel vreemd dat de gtst schrijvers ons nu waarschijnlijk valse hoop geven. terwijl ze heel goed weten dat edwin erg populair is en er genoeg mensen zijn die hem er terug in willen.

 32. btw. ik twijfel nu wel of nicky scheers die tim is, want maandag zie je al zn jongen na rikki kijken, en dat is volgens mij niet nicky scheers.

 33. Ik vind het trouwens ontzettend jammer dat de schrijvers van gtst ervoor hebben gekozen Lucas de afgelopen tijd neer te zetten als de stereotype nicht, die zich met jan en alleman een slag in de rondte neukt. Ik had het realistischer gevonden, wanneer Lucas na de dood van Edwin was neergezet als de intens rouwende ‘weduwe’. Gezien de intense relatie tussen Edwin en Lucas, was het m.i. niet meer dan normaal geweest dat het verdriet van Lucas meer op de voorgrond had gestaan. Maar ja, dat trekt natuurlijk geen kijkers.

 34. De 2 spannendste verhaallijnen nu vind ik : Nina en Mike , Lucas de rest vind ik nogal saai iedereen weet dat Sjors boos zal zijn enzo en Maxime Janine Janine wordt toch weer boos omdat zei de kinderen afpakt maar dat begrijp ik langs 1 kant wel want zei is gewoon bang dat de kinderen meer advies vragen bij Maxime dan bij haar {Dat toevallig vrijdag heel veel gebeurde} wat ik het grappigste vond vrijdag denk ik dat het was hoe lucas speelde toen janine vroeg waarom hij zoveel mannen meenam en zei dacht dat het nog steeds door Edwin kwam..

 35. ik denk dat de tijd het zal moeten leren
  alles is mochelijk in de wereld van de soap
  lorena en jack kan ook nog raar gaan lopen aan gezien jack een kind wil
  zie lorena nog geen mama worden

 36. i HATE mike hij zit de hele tijd achter nina aan hij vindt haar wel leuk maar had dat niet gedaan als nina arm was en hij doet het omdat ludo een groot netwerkbedrijfheefy

 37. Meerdere cliffs?
  – Bing Rijdt Jack aan en Sjors ziet dat
  – Lorena en Noud gaan weg
  – De onthulling van Tim

  Ik wacht nog steeds op dat Aysen de waarheid vertelt dat ze Danny heeft geduwt. En iemand zei dat Mike neergestoken wordt? We zien wel wat er gebeurd.

 38. Dat is inderdaad erg vreemd. Je bent als rechercheur (Aysen) betrokken bij een noodlottig ongeval (Danny) en vervolgens komt zij daar zo gemakkelijk mee weg ??? Het lijkt wel of het nooit heeft plaatsgevonden.

 39. Wat weleens gezegd mag worden is dat ik het Moslim-’thema’ binnen GTST erg positief vind. GTST kan NIET genoeg ‘kleur’ hebben. Misschien moet er ook eens aan gedacht worden aan een personage met een Aziatische achtergrond (bijv. Chinees) ?

 40. Ik vermoed dat Edwin terugkomt, maar dat Raynor dat niet meer gaat spelen. Ik denk dat Nicky Scheers de nieuwe Edwin wordt.;) Hoe Edwin dan weer in de serie komt, zodat het wel geloofwaardig lijkt, daar ben ik nog over aan het speculeren.

 41. edwin komt niet terug

  die tijd is voor bij leven gaat verder en de serie ook geniet van nu niet van toen hoe jammer het ook is

  een chinees lijkt mij ook wel een erg leuk idee

 42. de jongen die rikki is de gaten houd is niet nicky scheers toch? of heb ik het verkeerd gezien in de preview?
  ik heb ergens wel gelezen dat lucas een nieuw vriendje ging krijgen

 43. ik denk / hoop dat edwin nog terug komt. maar iedereen zegt dat hij het gedroom moet hebben en de andere zeggen dat, dat weer onrealistisch is maar dat vind ik wel meevalllen. het zou toch kunnen dat hij bijv. in coma zou liggen en dat bijv. anton nog elke dag bij hem is en hem dan zou helpen. hij zou dan alles aan edwin vertelt hebben en maakt dan zo alles nog mee.
  maaar wat mensen ook zeggen is dat hij nooit terug zou kunnen komen omdat hij opgebaard heeft gelegen of dat hij al is begraven maar als je even goed terug denk dan weet je ook ineens dat janine ook al een begraven is geweest en die doet nu ook weer vrolijk mee en dan blijft er nog veel meer over. ik hoo gewoon dat die terug komt want dat is beter voor de kijkcijfers. toen edwin er nog in speelde hadden ze over de 2 miljoen kijkers en hij ging er uit en nu komen ze net aan de 1.4 miljoen kijkers lijk mij een goede reden om hem er weer in te schrijvenn!
  want de ludwin verhaallijn was de populairste verhaal lijn van de serie.
  maar om het even over realitistich te hebben dan weet ik nog wel wat. toen edwin dood ging aan dat ebola virus was het virus ook ineens weg lijkt mij nog wel raar. want ron was toen hij dat virus had vaak in de koning jamijn was de barvrouw in de koning en dan zouden alleen edwin en noud besmet zijn #onlogisch!

 44. In de nieuwe aflevering van vandaag ontmoet Lucas Tim voor de eerste keer. Lucas probeert zijn naam te raden en zegt dat hij een ‘Adriaan’ lijkt.

  Ik zoek er vast en zeker meer achter dan dat het is. Maar waarom wordt ‘mijn naam’ hier zo expliciet gebruikt ? Hebben de schrijvers de reacties op deze fan-website gevolg en is dit een hint dat ik het met mijn ideeen aan het rechte eind heb ??? Ik heb mijn ideeen mbt het dromen van de huidige gebeurtenissen in Meerdijk al in januari/februari jl gepubliceerd, dus het zou (hoe onwaarschijnlijk ook) kunnen dat ze dit als hint in GTST hebben verwerkt. Zouden de schrijvers de serie gebruiken om op een indirecte manier met een fan te communiceren ???

  Ik weet wel dat het veel waarschijnlijker is dat ze zomaar een naam hebben gekozen, maar het zou ook net zo goed waar kunnen zijn ?! Ik weet dat ik nu als een ‘looney’ klink en 99,9% van de fans zullen dit nu ook wel denken, maar toch heeft dit me aan het denken gezet. Dan maar voor gek verklaard worden !!!

  En nu ik toch voor gek verklaard wordt, heb ik hier nog een idee:
  De rol die Nicky Scheers in GTST gaat spelen zou een tijdelijke rol zijn. Zou het kunnen zijn dat hij de rol van ‘Edwin’ tijdelijk gaat overnemen van Raynor, totdat zijn opnamen voor ‘VRijland’ achter de rug zijn ???

  Oké, kom maar op met jullie krankzinnig-verklaringen.Zelfs ik vind dit alles al erg ver gezocht van mezelf !!!

  1. Adriaan ik denk niet dat ze indirect communiceren met de fans maar dat ze gewoon ideeen van de fansites afjatten! En om het goed te maken dat je geen rechten gaat opeisen noemen ze eventjes je naam zodat je je vereerd voelt. Maar ze spelen gewoon een vies spelletje.

 45. Vrijdag 29 juni wordt GTST ondergedompeld in de fantasievolle, droomrijke wereld van Wicked. Chantal Janzen en Willemijn Verkaik maken, samen met hun Wicked-collega’s Jim Bakkum, Bill van Dijk en Pamela Teves, hun opwachting in GTST.

  In een bijzondere eenmalige aflevering van GTST komen twee werelden bijeen: die van de sprookjeswereld van de groene, onbegrepen en strijdlustige Elphaba en de blonde, knappe en stijlvolle Glinda en de wereld van Meerdijk, waarin Lucas geconfronteerd wordt met de harde realiteit na Edwins dood.

  Lucas heeft van zijn overleden vriend Edwin postuum twee kaarten gekregen. Edwin had, voordat het ebola-virus in Meerdijk teisterde en hij aan het genadeloze virus overleed, de musicalkaarten gekocht om een speciale dag tussen de twee geliefden te vieren en die op de post gedaan naar zijn grote liefde Lucas. Voor Lucas betekent deze speciale envelop op zijn deurmat het begin van een emotionele achtbaan, waarin hij door de personages uit Wicked wordt meegenomen op ontdekkingstocht en wordt gewezen op een aantal schijnbare tegenstellingen: is Nina wel zo gelukkig met haar man Noud? Hoe zit dat met die ene jongen, Tim? En wat is er aan de hand met Bilal? Vragen waar Elphaba hem op wijst.

  Kijk vrijdag 29 juni naar de speciale Wicked-aflevering van GTST, om 20.00u op RTL 4!

Geef een reactie