Maandag 2 juli:
Sjors komst uit Zwitserland zorgt voor opschudding en onzekerheid. Jack eist van Bing dat hij opbiecht wat er tijdens Sjors’ afwezigheid is gebeurd. Lucas vindt dat Bilal hem absurde adviezen geeft. Janine wil Ludo ervan overtuigen dat zijn geloof in Maxime nergens op slaat.

Dinsdag 3 juli:
Nina doet een uiterste poging om het vertrouwen van Noud terug te winnen. Lorena wordt woest als ze hoort wat Jack gedaan heeft. Bing zit klem tussen Sjors en Aysen. Laura beschuldigt Mike ervan dat hij Noud diep ongelukkig maakt.

Woensdag 4 juli:
Het valt Bilal op dat Nuran zich vreemd gedraagt als Rik in de buurt is. Sjoerd krijgt het idee dat Rikki een oogje heeft op Tim, waarna Rikki’s reactie het er niet beter op maakt. Kunnen Noud en Nina het nog bijleggen als ze elkaar fouten uit het verleden verwijten?

Donderdag 5 juli:
Jack zet Sjors emotioneel onder druk. Nuran weet dat ze veel te ver is gegaan en hoopt met excuses Riks sympathie terug te winnen. In een gevaarlijke situatie krijgt Lucas hulp van Bilal. Lorena vraagt Jack mee naar Australië.

Vrijdag 6 juli Zomercliffhanger:
Eindelijk is het dan echt zover: Ludo en Janine gaan trouwen, hun huwelijk word in kleine kring gevierd, maar Bilal weet zich toch naar binnen te dringen omdat hij iets heel belangrijks tegen Lucas moet zeggen. Bing zweert wraak als Jack hem bij Sjors weghoudt. Vlak voordat Lorena vertrekt stelt ze een ultimatum aan Jack. Sjors is getuige van een zeer ernstig en naar voorval en Tim doet een schokkende onthulling.

133 comments on “Spoilers 2 Juli t/m 6 Juli

 1. Een beetje aan de late kant, redactie !!! De fans hadden deze spoilers inmiddels al voor julie op deze website gepubliceerd. Erg slordig, want dat is toch jullie taak ?!

 2. jack rijd bing aan bilal is verliefd op lucas. Rikki word weer zwanger nu van tim. Lorena vertrekt niet naar australie want jack vraagt lorana ten huwlijk

 3. Een relatie tussen Lucas en Bilal lijkt mij zo goed als uitgesloten. Een Islamitische jongen die tevens ook nog homo blijkt te zijn is een wel erg controversieel onderwerp. Begrijp me niet verkeerd, het zou geweldig zijn wanneer dit onderwerp binnen GTST aan de orde zou worden gebracht. De Islamitsche wereld staat niet echt bekend vanwege een tolerante houding ten opzichte van homosexualiteit. Juist daarom heb ik mijn twijfels dat Bilal homo is. Deze acteur heeft naast GTST ook nog een eigen leven. Is hij belijdend Moslim ??? Ik kan me voorstellen dat een homo spelen hem ontzettend veel problemen op zou kunnen leveren in de echte wereld. Het zou ontzettend dapper van hem zijn om een dergelijke rol te willen/durven spelen !!!

  1. Ik denk juist omdat het controversieel is dat het goed mogelijk is dat dit de verhaallijn wordt. En hij zou niet eens de eerste Islamitische homo in een soap zijn. Eastenders heeft bijvoorbeeld een vergelijkbare verhaallijn met Syed en Christian.

  2. Ik denk ook dat het best mogelijk is. Wie zegt trouwens dat de acteur die Bilal speelt in het echt ook streng moslim is?

 4. Zo.. Ik vind het eerlijk gezegt echt spannend! Lucas en Bilal heb ik geen idee van wat er speelt tussen die 2..
  En Sjors is terug, en die Tim vind ik ook mystrieus. :O

 5. Rikki weer zwanger ? Waar is de bron ? En weer een bruiloft ? Waarom ?????????????
  Ik hoop dat Bilal nuran ontvoert en ook nina meeneemt en nooit terug keren einde prinses nina en dat is pas spannend

 6. Ik hoop dat het weer goed komt tussen noud en nina

  Ik ririteer em beetje aan sjoerd en rikki de laatste tijd sjoerd maakt eht iedere keer uit als ze iets niet wil.

  Bilal en lucs vind ik wel grappig,

  Maar mike mag van mij weg, naar sjors en nina met rust laten hopelijk komt eht nog goed tussen noud en nina, ze waren altijd zo leuk samen!

  1. oja en Martine komt ook terug. Eerst Tim haar zoon, en dan Martine zelf.
   En Martine probeert Ludo te raken via Rikki?????

 7. ja klopt ook, Marcus maakt zijn rentree en kimberley krijgt ook een rol. over Cerille is verder nog niets bekend

  1. Ik weet niet. Ergens anders heb ik een aantal keer gelezen dat Ruud Feltkamp op vakantie was tijdens de Shoot van de Castfoto’s.. Maar dat lijkt me ook weer zo onwaarschijnlijk. Op vakantie terwijl er op je ‘werk’ foto’s worden gemaakt van de cast.. We zien wel. Komt altijd weer goed!

 8. Ruud Feltkamp was op vakantie , hij doet volgend seizoen gewoon mee.
  mensen denken altijd gelijk dat als iemand er niet is dat die stopt.

  & marcus komt helemaal niet terug snap niet hoe mensen daar bijkomen..

  1. ik denk dat sil de vader is van bram… wij hebben pas teruggerekend en toen kwamen we er op uit dat sjoerd de vader niet kan zijn omdat het voor het vakantiehuisje was

   1. Maar als ik terug reken naar de leeftijd van Rikki, Nina, Lucas, etc. zijn ze allemaal te oud voor wanneer ze geboren zijn. Dus de tijden kloppen gewoon niet in Gtst. Dus persoonlijk neem ik aan dat het dan ook niet hoeft te kloppen dat Rikki 9 maandan zwanger is.

 9. ben echt benieuwd wat dat met lucas en bilal is. Dat bilal verliefd is op lucas lijkt me wel heel vreemd maar kan ook niks anders bedenken wat het wel zou kunnen zijn.

 10. Ruud Feltkamp gaat niet ik heb gelezen dat hij eruit gaat van wege z’n flex wet of zo iets . ik denk dat nina en mike een setje worden en tim onthult iets ik denk dat hij homo is en verlieft word op lucas en sjors is getuige denk ik van het ongeluk van jack en bing

  1. Flexwet klopt inderdaad voor Ruud Feltkamp. Hij moet hiervoor een tijd eruit, hetzelfde als dat Inge Schrama er een tijdje uit moest. Ook vanwege dezelfde Flexwet. Betekend dus niet dat hij niet meer terug komt in Gtst.

 11. Ik hoop zo dat die Bilal & Lucas GEEN setje worden. dat lijkt me gewoon helemaal niks, ik vind ze niet bij elkaar passen en ik zie het totaal niet voor me.

 12. de een zegt dat tim een zoon van Martine is en dus ergens een broer van Sjors en andere zeggen dat ie een kind is van Anton???

  1. Iedereen zit een beetje na te denken over wie Tim is, en ze proberen het allemaal uit te zoeken en daarna zetten ze op de site wat zíj denken dat klopt. Maar misschien hoeft dit helemaal niet zo te zijn. Eigenlijk zijn zij druk bezig met de App, en van die aanwijzingen denken zij dat, of Martine de moeder, of Anton de vader, ik heb ook nog ergens gelezen dat ze dachten dat Gwenn de moeder was van Tim.

   Ik zou gewoon zeggen: Lekker wachten tot na de zomerstop, en dan vol goede moed seizoen 23 weer in!

  1. Ik was gisteren al aant denken dat ik Tim zoooooveel op Frits vond lijken inderdaad! Dus misschien is kan dat ook ja…

 13. Maar als Edwin nog leeft waar is hij nu dan de hele tijd, en we hebben gezien dat zijn kist werd dicht geschoven en die kist werd later begraven.
  In gtst kan alles, ik weet het, maar dit is een beetje raar vind ik

 14. Het zou voor GTST heel goed zijn om Lucas en Bilal een relatie te laten krijgen, dit wordt dan meteen de meest controversiele verhaallijn sinds jaren.

  Wat betreft die Tim, is het jullie niet opgevallen dat hij wel heel erg lijkt op Joep Sertons, die Anton speelt, zou me niets verbazen dat Tim ineens een buitenechtelijk kind van Anton is.

  Ik hoop qua eindshot van de cliff: Jack die voor de auto ligt, nadat hij is aangereden door Bing.

  Is het jullie trouwens niet opgevallen dat er nog geen persfoto van de cliffhanger verschenen is, normaal verschijnt ie ruime tijd van te voren???

 15. @Daniel, neen Edwin leeft niet meer. Maar die kaartjes voor die musical heeft hij een week voor zijn dood al geregeld, omdat Lucas en Edwin besloten hadden om elk jaar juist op die dag hun samenzijn te vieren.

  Ik vraag mij in alle eerlijkheid af, heb je maandagavond wel gekeken naar GTST???? Wat daar is dat toch echt vertelt. Noud/Lucas/Maxime.

 16. jack vertelt sjors dat bing is vreemd gegaan, sjors wilt niks meer te maken hebben met bing, bing rijdt jack (per ongeluk aan), noud vertrekt, nuran dumpt bilal voor rik, bilal worstelt met andere gevoelens (wss voor lucas).

  staat op de rtl boulevard site, is bevestigt, 😉

  1. Misschien dan net zo gemakkelijk om het even te copieren:

   GTST sluit af met driedubbele cliffhanger

   Eind volgende week komt het seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden tot een knallend einde. Daarbij is het maar zeer de vraag of alle hoofdrolspelers de zomercliff wel overleven.

   De explosieve cliffhanger van de 4500ste aflevering is nog maar koud uitgezonden of RTL moet alweer toewerken naar een nieuwe climax: het einde van 22ste seizoen. Opnieuw speelt de familie Sanders hierin een grote rol. Maar RTL kiest ervoor met een driedubbele cliffhanger te komen om de soapfanaten een zomer lang in spanning te houden. Volgende week vrijdag, op 6 juli, is deze te zien.

   RTL meldt over de knallende aflevering: Nadat Jack zijn zus Sjors heeft opgebiecht dat haar Bing is vreemd gegaan met Aysen, heeft Sjors Bing verlaten. Bing doet er alles aan om Sjors te bereiken, maar zij is onverbiddelijk en weigert elk contact. Bing is woest en stapt zonder na te denken in zijn auto en geeft gas. Maar wie is daar op het verkeerde moment op de verkeerde plek?

   Eindelijk is het zover: Janine en Ludo geven elkaar dan nu écht hun ja-woord. Maar heeft Maxime de twee al vergeven of speelt ze schone schijn en broedt zij ondertussen op een plan? Door de heldhaftige reddingsactie van Mike is Nina hem met andere ogen gaan bekijken. Zozeer zelfs dat de liefde tussen Nina en Noud flink is bekoeld en Noud vertrekt. Kan en wil Nina op tijd het tij keren?

   Nuran komt eindelijk tot inzicht en beseft dat ze niet van Bilal, maar toch van Rik houdt. Maar Rik heeft zijn hart inmiddels opengesteld voor Yvon en is dus geen vrij man meer. Kan de liefdesverklaring van Nuran daar nog iets aan veranderen? Bilal worstelt op zijn beurt met hele andere gevoelens…

   Sinds kort is Meerdijk ook een nieuwe, mysterieuze bewoner, die zich opvallend gedraagt, rijker. Hij speelt prachtig viool, maakt continu aantekeningen in zijn notitieboekje over de inwoners van Meerdijk en duikt overal op. Wie is deze Tim en wat doet hij in Meerdijk?

 17. Denk toch echt dat Bilal gevoelens heeft voor Lucas, alleen al na het bekijken van de shortie vanavond.

  Ik denk niet dat Bing, Jack aan rijdt maar juist Noud. Noud vertrekt namelijk van de bruiloft en zou mij niks verbazen als hij juist net op de verkeerde plek is. Want zo te lezen is het geen vooropgezet plan van Bing, het zou dan ook wel heel toevallig zijn als het Jack is.
  Het verklaart ook meteen waarom Noud er een paar maanden uit gaat (Flexwet) en of Nina op tijd het tij kan teren. Zou mij ook niks verbazen als Noud helemaal uit GTST gaat, hij was er ook niet bij met de castfoto (een vakantie kan dan natuurlijk heel goed als smoesje worden gebruikt)
  Op de foto van de cliffhanger is ook te zien dat diegene die Bing aanrijdt bruin haar heeft.

  Wie Tim is geen idee, maar denk wel dat hij iets te maken heeft met de inwoners of oud-inwoners van meerdijk, waarom anders die intresse

  1. Dan vind ik dat ze toch wel iets origineels mogen gaan bedenken om personen voor de Flexwet tijdelijk uit Gtst te schrijven. Sjors werd ook al aangereden..

   Maar ik zag Noud trouwens ook op het vliegveld staan. Dus ik weet het niet!

 18. GTST zelf, heeft een tekst geplaatst op GTST.NL Hier zie je een foto waarbij er iemand voor een auto ligt. En Bing uit die auto stapt. Bing rijdt dus iemand aan. Velen vermoedens gaan rond dat dit Jack zou zijn. Maar aan de kleur haar van het slachtoffer te zien lijkt het verdacht veel op Aysen of Bilal. Er word ook in vermeld dat Nuran Bilal gaat verlaten voor Rik, terwijl Rik met Yvon verder wilt. Vervolgens staat er vermeld dat Bilal met zijn eigen gevoelens worstelt. En ik heb zo’n sterk vermoeden dat hij verliefd is op Lucas. Omdat in de Spoilers, Lucas en Bilal veel met elkaar te maken gaan krijgen. Een ander onderwerp dat mij niet zo aanspreekt is het Huwelijk van Ludo en Janine, hierin word de vraag gesteld of Maxime het hun wel werkelijk heeft vergeven. En natuurlijk dat Jack aan Sjors verteld Bing vreemd is gegaan! Lees zelf maar hier is de link:
  http://www.rtl.nl/soaps/gtst/home/#artikel/achterdeschermen-2012-22 cliffhanger/meerdere cliffhangers in laatste gtst van seizoen 22!

 19. wel vreemd als ze bilal verliefd laten worden op lucas, want bilal is heel gelovig, en lucas is zn beetje het tegenovergestelde van hem?

  1. Het lijkt mij ook heel sterk dat bilal en lucas iets krijgen. Want dan zouden ze in twee weken tijd bilal introduceren aan lucas en twee weken later vertelt bilal al aan lucas dat hij iets voelt voor hem

 20. en GTST gaat door deze zomer via gloednieuwe app ‘GTST: WIE IS TIM…?’

  Een onbekende mysterieuze jongen, met de naam Tim Loderus (Beau Schneider), duikt vanaf maandag 25 juni op in Meerdijk. Tim is gefocust op een aantal bewoners, volgt ze en houdt ze aandachtig in de gaten, maar waarom hij dat doet is volstrekt onduidelijk. Hij draagt een notitieboekje bij zich, waarin hij aantekeningen maakt over alles en iedereen in Meerdijk. Overal duikt hij op. Zo ook op een avond in club Dansatoria, waar hij wordt overgehaald door Lucas om op te treden met zijn viool. Hij is getalenteerd en speelt de sterren van de hemel en Rikki is meteen onder de indruk van hem. Maar wie is deze Tim eigenlijk en wat doet hij in Meerdijk?

  Om er achter te komen wie deze ondoorgrondelijke Tim is, waar hij vandaan komt, wat zijn achtergrond is en nóg belangrijker, wat hij in Meerdijk komt doen, kun je begin juli de gratis app ‘GTST: Wie Is Tim…?’ downloaden op je mobiele telefoon. GTST gaat deze zomer namelijk door. Acht weken lang kunnen fans via de gloednieuwe app het notitieboekje van Tim in handen krijgen en er zo achter komen wie Tim is. De slimste en meest fanatieke speler maakt kans op een onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika om daar te figureren in GTST.

  Bekijk hier een fragment van RTL Boulevard waar Beau Schneider uitlegt hoe je erachter kunt komen wie Tim precies is:
  Tim: nieuw personage in GTST

 21. van mij mag mega toby ook mega mindy zoenen (maar dan is dat niet meer geschikt voor alle leeftijden dus zal niet gebeuren ben ik bang)

  ik denk niet dat die tim iets met anton te maken heeft dan zou ie geen notities hoeven maken anton hoeft op niemand vraak te nemen

  eerder martine omdat ie op zijn telefoon ook dingen van nina had en zo ludo kan terug pakken voor wat ie heeft gedaan

 22. ik heb ook ergens gelezen dat bing jack aan rijd maar heb net de clifhanger foto gezien en hij lijkt niet op jack eerder op bilal
  qua haar kleur maar ook qua kleding

 23. aan de ene kant schept de aflevering duidelijkheid
  maar waarom ze over tim zegt doet ie je niet aan iemand denken is het dan zijn eigen broer of edwins broer

  qua edwin is het in elk geval duidelijk

  kunnen we een hoop mensen wakker geschut worden en ophouden te hopen dat ie terug komt

  wat al zeker was voor deze aflevering mensen die terug kwamen zijn nooit opgebraard edwin wel

 24. tim niet de zoon van martine ,frits of anton
  Bilal hoort niet lucas maar we zullen zien
  Nuran mag van mij eruit zij kan niet acteren zeg wat slecht zeg !!!!
  Aysan mag van mij ook weg wat slecht zeg !!!

  En ik hoop dat maxime kraakte neemt op ludo en janine

  1. of jij zo geweldig kan acteren Ze moeten alleen er nog even in komen in hun rol Toprak (Nuran) en Dilan (Aysen) spelen hun personage goed neer.

  2. Nuran niet acteren? Aysen niet acteren? Als we jou daar nu eens zetten. Kijken of jij wel kan acteren dan?

   -.-” Word zo moe van dit soort zelfzuchtige bekritiserende personen.

 25. Wat een teleurstelling die aflevering van gisteravond. Zomaar ineens de vrijdagaflevering veranderen in een of andere musical, ik vind bijna niets to tergend als een musical!

 26. vond vrijdag wel een mooie aflevering:D leuk gemaakt!

  kheb net op rtl lounge de preview van vanavond gezien.. vind het een beetje tegenvalle..
  had wel wat meer verwacht van sjors terugkomst

  kben benieuwd naar tim

 27. de cliffhanger lykt me een beetje saai 🙁 ze moeten gewoon edwin terug laten komen <3333333333333333333333333333333333333333333333333333 dat zou de beste cliffhanger ooit zyn *_________*

 28. nog 4 dagen tot we weten wie de mistrieuze tim is
  ben benieuwd
  en qua nina die moet der hart gewoon volgen zo als die groene heks zij
  vind noud en nina ook niet bij elkaar passen mike en nina past beter
  ook qua luxe die nina gewend is

  en qua bilal vind erg leuke verhaal lijn dat hij al een blok omkeert en straks nieuwe liefde van lucas word

  en sannie zet hem uit je hoofd hij komt niet terug hij is nu zelfs als geest terug geweest dan zou het hele stuk niet meer kloppen hé

  1. Mike was pas geïntresseerd in Nina toen hij wist dat ze een Sanders was. En de Sanders? Juist. Die zijn nogal rijk. 3x raden waar Mike op uit is? GELD.

   En Edwin is niet als geest teruggekomen. Hij is in een droom van Lucas geweest. Maar daarbij is het dan nog steeds onlogisch dat hij terugkomt. Hij is namelijk dood verklaart door de Arts, was opgebaard en begraven. Onmogelijk dat hij dus terugkomt.

 29. Jack moet zich niet bemoeien met Sjors en Bing want Sjors kan heel goed haar eigen beslissingen nemen en zelf uitmaken of ze wel of niet bij Bing weggaat.Maar ik vind dat Bing en Nina zich er wel makkelijk vanaf komen, ze vinden maar dat als sorry gezegd hebben dat alles weer goed is. En kan die enge Mike niet gaan emigreren naar een heel ver en onbewoond eiland.

 30. ik vind tim eng hij wil rikkie dood
  heb de shortie van morgen gezien

  vind het maar een rare verhaal lijn vreemdgaan en nog eens vreemdgaan

  1. Hij heeft in zijn agenda (was hij volgens mij toch? Of notitieboekje, kan ook nog) een stamboom staan van de familie Bouwhuis. Naast Sjoerd heeft hij + Rikki geschreven. Waarschijnlijk omdat hij bedoeld dat Rikki het vriendinnetje van Sjoerd is.

 31. Ik heb er ook al aan zitten denken dat Tim een buitenechtelijke zoon is van Anton. Eens een vreemdganger… Maar hoe verklaart dat de bovengemiddelde interesse in de familie Sanders dan? Heeft hij wellicht iets te maken met de terugkeer van Marcus?

 32. en dat spannende muziekje dan m? nergens staat zo’n kruis/plusje bij enkel bij edwin en rikkie

  zit nog te twijfelen over tim
  hij kan ook een zoon van marcus zijn
  of idd van anton zonder dat hij het weet
  hij kan natuurlijk eerder de fout in zijn gegaan ging met maxime ook heel makkelijk

 33. Wat is nina toch een verwend nest, nou krijgt ze het toch weer voor elkaar dat Noud de schuld op zich neemt van iets waar zij toch wel de schuldige is. En dat ze Maxim al die tijd niet geloofde daar wordt niet meer over gesproken en dat moest maxim haar maar gelijk vergeven, en op noud blijft ze wel kwaad, wat een trut is het toch.

 34. Als Tim een Sanders is zoals velen hier denken, waarom staat dat in zijn notitieboekje zo nadrukkelijk de familie Bouwhuis genoteerd en voegt hij Rikki hieraan toe???

  @Ed, dat vraag ik mij dus ook af.

  @Mona05, volgens jou mag Nina dan een verwend nest zijn, maar Noud gaat ook niet helemaal vrijuit in die kwestie met Mike. Noud geloofde Nina niet, Mike maakte daar overigens/vervolgens handig gebruik van. Als Noud, Nina had geloofd in die stalkingskwestie van Amy, had Nina geen reden gehad naar Mike te gaan cq troost te zoeken.
  Waar er twee vechten in een relatie zijn er ook twee schuld.

 35. ik weet het TIM is de zoon van janine en anton ..
  ze kennen elkaar van vroeger , en dat verklaart ook de intresse in zowel de sanders als de bouwhuizen

  1. Ja ok daar heb je ook wel gelijk in maar Nina heeft Maxim ook al die tijd niet geloofd en daar had ze toch ook een hele goede band mee en ze vond ook dat Maxim haar dat maar moest vergeven, en Noud had haar ook moeten geloven maar ze blijft daar ook maar kwaad over en ze ging ook wel heel makkelijk naar Mike toe. En volgens mij had ze toch ook naar Mike toe gegaan als Noud haar wel geloofd had.

 36. zou tim dan niet veel ouder moeten zijn @stephanie

  die vroeger is te ver terug voor zo’n jong joggie janine is buiten nina en lucas niet zwanger geweest en nooit lang genoegd uit de serie geweest om een kindje te krijgen
  dus lijkt me niet logisch
  maar die intresse is natuurlijk wel heel erg raar

  zoon van ludo misschien waar ie nix van af weet

  dat anton een x vreemd gegaan is zou natuurlijk wel kunnen met maxime ging het ook heel gemakkelijk dus hij zou rond de geboorte van hun kids ook geflikt kunnen hebben

 37. TIM is de zoon van Anton bouwhuis en de zus van Janine! Marieke! en Tim denkt dat Janine, Marieke is…..

  Marieke hebt ook een tijdje in de serie gespeeld en maakt waarscheinlijk haar Rentree in Oktober

 38. hij is 24 dus dat kan wel kloppen dat het 24 jaar geleden is ofzo

  want Anton en Janine konden elkaar van de studie tijd dus daar zou Mrieke ook wel gezeten hebben

  1. Janine en Marieke zijn niet samen opgegroeid. Ze zijn als jonge kinderen uit elkaar gehaald en werden geadopteerd. Er was een verhaallijn dat Marieke als meisje werd misbruikt door haar adoptievader. Janine en Marieke hebben elkaar pas als volwassenen leren kennen, en kwamen later pas achter dat ze zusjes waren na de zoektocht naar hun ouders. Dit werd begin jaren 90 uitgezonden.

 39. ik vond de cliff ook niet zo bijzonder
  ben wel benieuwd of jack nog leeft zo goed zag ie er niet uit na dat bing hem aan reed

  hoop wel dat het nog goed komt tussen hem en lorena zeker na dit

 40. Hey waarom weten jullie zo zeker dat Bing Jack aanrijd. Jack heeft toch helemaal niet zulk donker haar??? Als je naar die foto kijkt lijkt het me eerder Aysen of Nina, Yvon… Maarja….

  1. De cliffhanger is vanochtend om 10:30 ook al geweest op Rtl Lounge. Ik heb hem nog niet gezien, want ik ga hem vanavond lekker kijken.

   Dus de personen die hem wel gezien hebben die zeggen dat Jack aangereden is.
   Wat ik vervolgens wel jammer vind is dat ze proberen hele verhalen op het internet te zetten, en dat mensen zoals jij en ik, alles dan al weten voor we vanavond daadwerkelijk naar de cliffhanger gaan kijken…

 41. @Marthijn, ik zou het heel fijn vinden als je hiermee ophoudt.

  Want bij een ander artikel geef je een hele andere reactie, (was je nog aan het bij komen van de dood van Jack en dat je vrouw gelijk zag dat hij dood was.)

  Tegenstrijdig reacties allemaal. Graag hiermee ophouden.

 42. hij gaat er na mijn weten niet uit maar ook dat kunnen ze geheim houden natuurlijk en dat het jack is is al tijdje bekend de foto van de cliff is zo dicht bij genomen dat haar er donkerder van is geworden (kun je zelf ook uit testen met foto’s) en zon licht kan ook dingen veranderen van kleur (gezichts bedrog) de cliff was er idd om 10.30 al op rtl lounce maar uit respect zet ik hier geen dingen neer die mensen nog niet weten (jack was al duidelijk)

  1. Dit was op deze dag zeer vriendelijk van je, en erg respectvol! Beter dan vele andere personen die hierom gingen zeuren.

   Zéér sociaal en netjes!
   Blijken deze mensen toch nog te bestaan,

   Sarah ten Beeken.

 43. Bing is gewoon een lul die geen keuzes kan maken in het leven.
  Jack moet zich niet met andere zaken bemoeien.
  En Mike is alleen maar op het geld van familie Sanders uit.
  Mike is verliefd op Sjors en vroeg of laat krijgen Mike en Sjors toch
  wel een relatie en dan is het dag dag Bing Sjors is van Mike.
  Sjors verdient Mike echt veel beter dan Bing.
  Bing is gewoon fuckingklootzak.

  1. Janine. Wikipedia valt door iedereen te bewerken! (Zie kleine kopjes rechts: [bewerken])

   Ik zou dus geen informatie meer opzoeken op Wikipedia, nagelang dit dus onzin is.

 44. nuran is leuk alleen die skinny kan niet met hoofddoek,waarom geven julie de ketting van charlie aan sjors, bilal is lelijk en fukking homo fuck hem, aysen is gatarrrrr,bilal is lelijk met zn graten gezicht grove porieen, nina is leuk, rikkie mogen ze kidnappen van mij,sjoerd moet echt zn haar knippen en normale schoenen dragen en niet meer zogenaamd aan zn motor knutsellen,janine altijd met haar rode lippestift en haren los zo saai. sjors is n nepmeisje maar ze heeft wel seks lkkr voor der dat bing haar wil slaan,ludo is the bom,rik is een zieliege lompe boer op zn motor, nuran is beetje raar met haar singlet over tshirt in neon kleuren,dit is geen neon blocking meid!!!! in ieder geval gsts mag snel weer beginnen van mij,niks te doen rond de klok van 8 ,serie volgens i op zn minst iets van n leven hehehe

  groetjes en n dikke gtst knuffel schock van een mocro chikie uit venlo

  beslama!!!

Geef een reactie