Maandag 18 Juni:
Janine wil zich niet door Maxime in een hoek laten drukken en kiest de aanval. Ludo’s mening helpt daar niet bij. Nina wordt in de sauna getrakteerd op een aantrekkelijk uitzicht. Niemand is het met de toekomstdroom van Sjoerd eens, toch drijft hij zijn zin door.

Dinsdag 19 Juni:
Lorena wil proberen op slinkse wijze een grote som geld te pakken te krijgen. Ze krijgt Jack tegen zich. Nuran moet een uit de hand gelopen situatie rechtzetten maar heeft daar hulp bij nodig. De goede sfeer is ver te zoeken als Ludo zich met Lucas losbandige sexleven bemoeit.

Woensdag 20 Juni:
Rikki krijgt Sjoerds plannen te horen. Nuran verliest alle vertrouwen in een vlot en gelukkig huwelijk als ze tegen Bilals traditionele ouders in gaat. Lorena probeert Jack mee te krijgen in haar financiële masterplan, maar Jack weet precies wanneer hij bespeeld wordt.

Donderdag 21 Juni:
Nina denkt op ongebruikelijke manier duidelijk te kunnen maken dat ze Noud wil, maar het loopt allemaal anders. Rikki vindt dat Sjoerd veels te weinig rekening met haar houdt. Yvon probeert uit te vissen waarom Rik zich zo intens met Nuran en Bilal bezighoudt.

Vrijdag 22 Juni:
Nina voelt zich vreemd en onzeker na wat er ’s nachts gebeurd is. Ludo krijgt een verwarrend postpakket. Janine zal haar weerzin tegen Maxime moeten onderdrukken om de vrede binnen de familie te bewaren, maar lukt haar dit.

54 comments on “Spoilers 18 Juni t/m 22 Juni

 1. hou is op over martine die komt niet terug en trouwens de laatste keer dat ze kwam was ze het acteren ook al verleerd

 2. Ik begin Janine nu een beetje vervelend worden ze moet eens Maxime normaal behandelen en Maxime moet dat ook bij haar doen, en ik begin me te irriteren aan Nina ze hoort bij Noud en niet bij Mike ik zie hem echt liever bij Sjors. De enige verhaallijn die me echt interesseren is die van Rik, Nuran, Bilal en Yvon.

 3. Laatste keer

  Nina en noud horen samen,

  Nina liet dex vallen voor noud toen in de stallen, daarna vroeg noud der tenhuwelijk na wat ups en down, had hij geheugenverlies, werd opnieuw verliefd, gingen samen trouwen, gezeik met wiet en nu met mike…

  Ik word er ek van

  Laat nina lekker bij noud blijven

  Het gaat de laatste tijd wel evel over haar zeg, vind niet heel erg ze is een goed actrice maar toch…

  1. Ik vind janine ook steeds vervelender worden en ze is ook steeds helemaal overtuigd van zichzelf terwijl later blijkt dat ze verkeerd zat, en Ludo moet ook niet denken dat die alles even voor janine en maxim kan regelen . laten ze dat zelf beslissen.

  1. Sinds ze overgetypt worden? De officiële spoiler is namelijk wel gewoon in correct Nederlands. Er zitten meer fouten in. Zoals ik eerder al zei: Niet Ludo, maar Lucas krijgt dat postpakket.

 4. ik denk dat ze bedoelen met Nina dat ze duidelijk wil maken dat ze Noud wil, dat ze per ongeluk in bed beland met Mike en dat ze zwanger is

 5. Ik wil helemaal niet vervelend doen maar ik vindt mike dus echt te goed voor Nina, Ik bedoel daarmee niks vervelends tegenover Nina want die past gewoon bij Naud alleen toen zij problemen had was hij er voor haar ookal was dat omdat hij verliefd op haar was ze kan best wel normaal doen tegenover hem en op een lieve manier duidelijk maken dat ze het niet wilt, Ik heb bijvoorbeeld nooit een x gezien dat Mike naar Nina komt met een probleem alleen dat hij verliefd op haar is en ze helpt hem niet eens om daarover heen te groeien! maar ja ik vind ook dat Mike gewoon niet tussen Nina en Naud moet komen en moet wachten tot sjors komt! en sjoerd kan normaal doen tegenover Rikki ik bedoel je vriendje hoort je gewoon te steunen punt uit!…. maar ik ben volkomen TEAM MIKEEEE

 6. Het is inderdaad Lucas met het pakketje:

  Nina voelt zich vreemd en onzeker na wat er ’s nachts gebeurd is. Ludo drukt zijn eigen zin door. Lucas krijgt een verwarrend postpakket. Janine zal haar weerzin tegen Maxime moeten onderdrukken om de vrede binnen de familie te bewaren, maar lukt haar dit.

  Bron: tv gids

 7. Maandag 25 Juni:
  Rikki heeft niet door dat ze in de gaten gehouden wordt. Sjoerd reageert zijn ergernis af op iemand die niets met zijn problemen te maken heeft. Mike baalt ervan dat de liefde tussen Nina en Noud weer lijkt op te laaien.

  Dinsdag 26 Juni:
  Rik schrikt als hij hoort van Sjoerd en Rikki. Lucas loopt een leuke jongen tegen het lijf en doet hem een belofte. Als Nuran vindt dat haar vriend te ver gaat in sommige opvattingen, staat haar loyaliteit onder druk.

  Woensdag 27 Juni:
  Bing krijgt een positief bericht, maar de zenuwen slaan wel meteen toe. Bianca vindt dat Sjoerd een verkeerd beeld van haar heeft. Nina komt voor Lucas op. Aysen snapt niets van Nurans toekomstplannen.

  Donderdag 28 Juni:
  Nina en Noud zijn het slachtoffer van Mikes plan. Lorena ergert zich aan het starre gedrag van Jack en zet hem voor het blok. Nuran vindt het frustrerend om haar relatie steeds maar te moeten verdedigen.

  Vrijdag 29 Juni:
  Niets is wat het lijkt’, dat is de levensles die Lucas leert. Hij ontdekt dingen over de toekomst, over de wereld om hem heen, over sprookjes, over Edwin en over een leuke jongen die dicht bij hem in de buurt woont.

 8. Ik hoop niet wat er Snachts is gebeurd seks is maar ik hoop wat anders… Noud en Nina zijn al zo lang bevriend + hebben al lang een relatie en getrouwd en zou het echt zwaar jammer vinden als Nina Noud bedriegt met Mike dat verdiend hij niet want Noud is een lieve jongen en ook Noud is niet perfect zoals niemand dat is.

  En verder denk ik dat Nuran op het laatste moment inziet dat ze zo geen relatie wil en dat Nuran en Rick einde van het seizoen toch een heel happy setje worden die smoorverliefd zijn…

 9. De spoilers van 25 juni tm 29 juni klinken een stuk leuker dan die van aankomende week! Eerlijk gezegt word ik echt dood moe van het Janine/Maxime verhaal, daar mag nu wel is een eind aan komen! Verder hoop ik echt dat Lorena en Jack bij elkaar blijve, die zijn echt grappig samen net een oud getrouwd stel! Noud en Nina vind ik eerlijk gezegt een beetje een saai stel. Het lijkt wel alsof Noud en Bing van persoonlijkheid zijn veranderd, Noud is opeens een ongelovelijke softie geworden en bing een enorme lul! Niet dat noud eerst een enorme lul was, maar hij had teminste ballen! toen was hij nog lekker onvoorspelbaar! Voor Ruud mogen er wel weer wat betere verhaal lijnen komen, en dan bedoel ik niet half dood in een ziekenhuisbed liggen, maar gewoon weer wat spannends of grappigs. Want eerlijk gezegt vind ik hem zo veel te burgelijk en saai.

 10. mike wil nina dan wil het niet zeggen dat hij meteen een slechterik is maar je bent idd wel ziek als tussen een huwelijk gaat stoken. en van pakketje kan ik zijn dat het van Nick afkomt . de cliffhanger toch op 6 juli 2012 het zal wel eindigen bij bing en jack en sjors. dat bing, jack heeft aangereden en sjors zoekt heb op in het ziekenhuis.

 11. Ik vind het echt stom dat Bing helemaal veranderd is van persoonlijkheid! Hij moest gewoon de oude aardige Bing blijven!

 12. NEE!! Ik hoop nog steeds dat Mike en Nina samenkomen maar dan weer uit elkaar gaan ik wil hun perse samenzien.. maar ik denk dat de schrijvers kiezen en niet echt dat wij invloed hebben ofzo want anders zouden er andere dingen ook anders zijn gelopen..

 13. ik hoop niet dat Nina vreemd gaat maar als dat zo is denk ik dat ze het aan Noud vertelt en dat Noud eerst boos is maar daarna haar toch vergeeft en weer gelukkig zijn. Tenminste dat hoop ik!

 14. Toeval dat ‘niets is wat het lijkt’ ook de slogan van de musical Wicked is? Die spoiler is vaag, en dan ook nog eens met die zin erin… Toeval dat ferry dan en binnen gtst en bij wicked met die zin te maken heeft….

 15. die spoilers hierboven van 25 tm 29 juni kloppen wel. heb ze zien staan op fansite van raynor/edwin en ze komen van tvgids :p

 16. Als Mike wordt neergestoken is het niet door Noud want die gaat voor de cliff al weg, dus door Nina??? lijkt me sterk

  1. Flexwet is dat acteurs die geen vast contract hebben na 3 x een 1 jarig contract voor 3 maanden uit de serie moeten. Dat is nu bijv. met Inge Schrama (Sjors)

   1. Volgens mij is Inge Schrama niet met die reden er uit gegaan een paar maanden. Rtl maakte toen duidelijk dat het haar eigen beslissing was en ze een wereldreis wilde gaan maken / heeft gemaakt.

 17. Jeff had het over zijn laatste vriendin, dat hij er nog niet overheen was.
  Is dit een teken dat er binnenkort iets gaat gebeuren, gtst kennende
  zal Tanja misschien wel terugkeren.

 18. @Dexter, Ik denk dat er iets gaat gebeuren (in de positieve zin van het woord) tussen Sjef en de moeder van Nuran en Aysen. Heel kort denk ik, want ze heeft maar een korte gast/bijrol.

  Alsjeblief geen Tanja terug. Van die verhaallijn heb ik wel genoeg gehad.

  @Anoniem 19 juni 2012 om 5:59 pm, heb je helemaal gelijk in. Inge heeft er zelf voor gekozen om er even uit te gaan (een z.g. sabbatical ). Bovendien heeft Inge een vast contract. Dus niets Flexwet voor Inge.

  1. De moeder van nuran en aysen is alweer vertrokken uit de serie,
   maar het is wel een bepaald teken die jeff gaf. Ik ken dat van GTST,
   er zal wel weer iets gaan gebeuren. Tanya zij van ik kom terug!!

Geef een reactie