gtst-goedetijdenslechtetijden

Rikki en Sjoerd zijn geslaagd en willen een feestje houden. Nuran krijgt een voorstel van Bilal. Ludo probeert zijn fouten te herstellen. Lees snel verder..

Maandag 11 juni:
Janine wordt het slachtoffer van haar eigen leugen. Bilal komt met een voorstel waar Nuran heel erg van schrikt. Als Ludo een fout uit het verleden probeert te herstellen is niet iedereen daar even blij mee.

Dinsdag 12 juni:
Mike’s poging om Nina voor zich te winnen, lijkt verkeerd af te lopen. Noud vraagt Lorena om een gunst. Ludo vindt dat Janine te achterdochtig is. Lorena voelt zich het slachtoffer van Jacks toekomstdroom.

Woensdag 13 juni:
Mike gaat te ver als hij wil achterhalen wat Nina’s gevoelens voor hem zijn. Aysen hoopt dat ze haar zus nog kan behoeden voor een flinke fout. Nina is behoorlijk teleurgesteld in Noud: het is tijd voor actie.

Donderdag 14 juni:
Nuran staat voor een lastig dilemma. Rikki wil samen met Sjoerd vieren dat ze geslaagd is, maar hij blijkt niet in de stemming te zijn. Lorena probeert met een truc Jacks mening te beinvloeden.

Vrijdag 15 juni:
Rikki kan geen begrip opbrengen voor een beslissing van Sjoerd. Janine is bang dat Maxime haar leven gaat verpesten. Als hij maar niet van een opdringerig vriendje af kan komen, vraagt Lucas Bing om hulp.

76 comments on “Spoilers 11 juni t/m 15 juni

 1. Ik vind het echt niet leuk als nina en mike iets krijgen! Ik hoop dat mike een blauwtje loopt bij der en dat nina en noud Samen blijven! En dat ze eindelijk op huwelijks reis gaan of gelukkige tijden hebben want dit gezeik is al sinds de bruiloft

   1. van mij mogen nina en mike wel iets krijgen hoor en dan voor Noud een leukere meid als dit aanstellerige verwende nest

 2. Ja hoor, Maxime gaat weer de heks uithangen. Janine de familie uitwerken door Nina en Lucas te manipuleren en wat ze met Ludo gaat doen weet ik niet. Hoop trouwens niet dat het lukt, want zou een beetje ongeloofwaardig zijn als zij weer uit elkaar gaan en zij zijn gewoon het ultieme koppel van de serie

  1. Dat is helemaal niet zeker dat Maxime weer de Bitch gaat uithangen. Dat heb je in een soap wel nodig. Er is altijd een badguy en een bitch.

 3. Ik hoop ook niet dat Mike en Nina wat krijgen.
  Eigenlijk hoop ik dat Bing en Sjors uit elkaar gaan doordat Bing vreemd gegaan is met Aysen en dat Sjors en Mike dan een stel worden.

 4. @avw helemaal gelijk! ik hoop dat mike nina bedreigd met het geld enzoo en dat hij het afpakt en als sjors terug komt klamt sjors zich aan mike vast en doei doei bing sjors is van mike en niet van jou en dat zal ook nooit gebeuren.

 5. Wat er vergeten word is dat Sjors ook al 2x vreemd is gegaan.
  Een keer met Milan toen ze wat met Bing had.
  En een keer met Bing toen ze wat met Danny had.
  Dus als Sjors en Bing daarom uit elkaar zullen gaan is een beetje ongeloofwaardig.

 6. 18-06-2012

  Anton gaat weer terug naar Maxime, Maxime heeft een plan tegen Janine Waar Anton graag bij wil helpen omdat zij niet eens is met de manier van doen van Ludo en Janine.
  Bianca gaat hier achter komen en de chaos ontstaat in huizen Bouwhuis.

  19-06-2012
  Nick zijn lichaam is nergens te vinden althans niet volledig.
  Ludo vraagt zich af of Nick wel echt dood is.
  Anton vraagt Ludo mee voor een potje schaken, dit keer niet thuis maar op neutraal terrein.

  20-06-2012
  Jef en Laura hebben het over het huwelijk van Nina en Noud, hier krijgen ze kriebels van.
  Mike probeert nogmaals Nina te krijgen, maar Noud ontdekt iets over Mike`s verleden.
  Nuran en Bilal gaan verder dan hun principes en vinden dat ze hun geloof hebben verwaarloost.

  21-06-2012
  Nu Lorena eindelijk Jack op andere gedachte lijkt te brengen gaat het toch weer flink mis tussen Bing en Jack.
  Janine probeert contact te maken met Maxime, maar zit zij er wel op te wachten?

  22-06-2012
  Heel Meerdijk lijkt op de hoogte van de ruzie tussen Bing en Jack.
  Jef is teleurgesteld in Bing, zo ook Lucas dansatoria lijkt gevaar te lopen.
  Bing is zo boos op Jack wat hij tot alles in staat is, waar lijd deze woede naartoe.

  1. Leuke spoilers. Zelf bedacht?
   Vergeet dan niet even door de spellingchecker te doen, dan komen ze nog geloofwaardiger over.

 7. Mike moet lekker met sjors gaan
  Als mike nina van noud afpakt, vind ik er echt geen donder meer aan ze kunnen beter:

  Janine en ludo
  Anton en bianca
  Nina en noud
  Mike en sjors
  Bing en isen weet neit hoe je het schrijft’

  Anton ging ook al vreemd met maxime beter laten ze nina en noud gewoon samen!

 8. Ik hoop dat Nina en noud samen blijven. Anders is er geen een stel die getrouwd is in de serie en niet met elkaar zijn gescheiden
  En nina en noud zijn gewoon voorbestemd voor elkaar

  1. Vind ik ook, zo saai dat alle leuke stellen altijd uit elkaar worden gehaald,, alsof de kijkers daar blij van worden het is toch ook totaal niet spannend,, En noud en nina zijn inderdaad voorbestemd voor elkaar zijn zo leuk en lief samen!

 9. @Norman, Pas duidelijkheid over Nick om en nabij de cliffhanger?? Lijkt mij wel wat erg lang. Laatste aflevering van dit seizoen cq de cliffhanger is pas vrijdag 13juli. (Brrrrr vrijdag de 13de) Voorspeld ook al niet veel goeds.

  Wat die spoilers betreft van @Bianca, is lariekoek. @Bianca heeft een heeeeeeeeeele grote duim of haar fantasie is op hol geslagen.

  1. Nick zie je vanavond in de aflevering, hij is stapt in een auto met een nieuw paspoort en hij heeft overal brandwonden en ziet er niet uit

 10. Spoiler maandag 18 juni
  Janine wil zich niet door Maxime in een hoek laten drukken en kiest de aanval. Ludo’s mening helt haar daar niet bij. Nina wordt in de sauna getrakteerd op een aantrekkelijk uitzicht. Niemand is het met de toekomstdroom van Sjoerd eens, maar toch drijft hij zijn zin door.

  Bron: TVgids

 11. @mjo.. De cliffhanger is 6 juli en niet 13 juli.. Dit heeft GTST zelf gezegd op facebook.. Wel jammer,, had het liefst nog een weekje langer gtst willen zien 😉

  1. Beste @Nina, zie fanclubGTST artikel dd. 10 apil 2012 met als tekst.

   De zomercliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden zal op 13 juli 2012 plaatsvinden

 12. Wooooouw er gaat iets vreselijk fout tussen Rick en Rikky.
  Dat zal de cliffhanger worden. Dit is van een zeer betrouwbare bron.
  Rick en Rikky krijgen ruzie over Bram en en Sjoerd, het verhaal van Bram krijgt een treurig eind

 13. Hoop dat Noud en Nina inderdaad bij elkaar blijven,
  verder hoop ik dat Bing en Aysen samen iets krijgen en Sjors en Mike
  Lorena en Jack moeten echt bij elkaar blijven net als Anton en Bianca, Rikki en Sjoerd
  Het is natuurlijk overduidelijk dat er nog iets met die Yvonne is en Nuran en Bilal zullen wel willen trouwen maar het is net zo duidelijk dat Rik en Nuran wat krijgen.

  Lucas hoort ook weer eens een nieuwe vlam te krijgen, zou wel grappig zijn als Mike het na Nina maar bij hem probeert.
  Wat moet er met Maxime gebeuren, zie haar niks met Jef krijgen.. Zou ook nog eventueel dat Mike iets met haar wil beginnen omdat ze een sanders is. Hij was immers iets te geintreseerd in deze familie. Ze zou ook wel leuk zijn met Rik maar die hoort toch echt bij Nuran.

 14. ludo gelooft amy en helpt haar ontsnappen uit meerdijk.
  amy laat het er echter niet bij zitten en beraamd een plan om nina alsnog uit de weg te ruimen.
  nick leeft nog en komt terug met een andere id , met grote gevolgen voor maxime.

 15. Nick leeft nog maar iedereen denkt dat hij dood is
  Omdat ze iets van hem gevonden hebben maar hij rijd in een auto weg
  Wel verminkt dus die keert nog wel een keer terug
  En Amy is opgepakt dus die kan eerst niks meer doe

 16. Jawel ik en 4 vriendinnen van mij willen Nina en Mike samen voor een tijdje dat is even leuk een beetje spanning kunnen we eindelijk zien wat Mike wil en daarna mag het wel uit van mij hoor dan gaat hij toch naar sjors maar ik vindt het wel leuk hun 2 samen!

 17. @nina Op deze site staat dat de cliffhanger wel op 13 Juli is, als je het op google intikt krijg je ook dat de cliff op 13 Juli is. Nou ja ik ben in ieder geval blij dat we nog een week langer GTST kunnen kijken voordat we weer 2 maanden moeten wachten.
  P.S weet iemand al wanneer het nieuwe seizoen dan begint?

 18. In Veronica gids staan spoilers tot 22 juni…. Geen Nick meer, geen Amy… Die komen denk pas over een paar jaar weer op de proppen… En dat wordt nog wel waartussen Nina en Mike… Helaas. Ik hoop voor Mike en Sjors…

  1. Jij gaat naar Aalsmeer om na te vragen wanneer de cliffhanger is? Terwijl je het op internet ook kan vinden? Dit gaan ze tegen je zeggen als je bij de receptie komt: ‘Sorry, wij laten geen onbevoegde binnen.’ Dus ga geen lul berichtjes plaatsen.

 19. @superrrgtstfan: Het staat echt fout op deze site.. En als je het op google intypt, dan staat er inderdaad 13 juli,, met verwijzingen naar deze site.. Dit klopt echt niet.. Als je op facebook bij GTST op like klikt, dan kun je alle berichten lezen.. Als je een stuk naar beneden scrollt bij de 4500e aflevering hebben ze dit geschreven:

  “Vanavond de 4500e aflevering… Het wordt heel spannend! Dit is NIET het einde van het seizoen, want hierna kun je nog 5 weken genieten van GTST, tot de cliffhanger op 6 juli!”

  Mij maakt niet uit of je het gelooft of niet,, want we zullen over een paar weekjes wel zien wie er gelijk heeft 😉

 20. En als je twitter hebt, dan kun je ook zien dat de GTSTredactie daar ook heeft gezegt dat het 6 juli is (weliswaar met precies dezelfde quote)

 21. @Nina, ik denk dat ze van maandag tot 9 juli t/m 13 juli de laatste uitzendweek herhalen. Wellicht daar door de verwarring tussen 6 of 13 juli.

 22. op de de site van fanclub staat ook 13 juli cliffhanger gtst. dus ik denk echt dat 13 juli cliffhanger is . en die HH komen meestal 1 a 2 weken voor dat het nieuwe seizoen weer begint.

 23. Hallo @Nina,
  op fanclubGTST dd. 10 apil 2012 staat onderstaand artikel met als tekst.

  De zomercliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden zal op 13 juli 2012 plaatsvinden. Vrijdag de dertiende dus. Dat kan alleen maar een spannende cliffhanger worden. Veel is er nog niet bekend over het einde van het seizoen, maar wel weten we dat Sjors terug zal keren rond deze tijd.Zullen Bing en Aysen naar elkaar toekomen en zal Sjors hun vervolgens betrappen? Hoe loopt het af tussen Bianca…

  Dus als ik het onjuist heb met de 13de juli, dan staat het op deze site ook verkeerd. Daar ga ik overigens niet vanuit.

 24. Ik vind het gewoon echt verwarrend.. Het beste zou zijn dat gtst dit gewoon op de officiele pagina zet, zodat het duidelijk is.. Overal staat wat anders..

  Zelf ga ik nu even uit van 6 juli,, mocht het een weekje langer zijn kan ik alleen maar heel erg blij worden 🙂 Andersom is natuurlijk teleurstellend.. I love GTST!! 🙂

 25. oke Sjors is dan wel twee keer vreemd gegaan. Bing heeft haar mishandeld en onvruchtbaar gemaakt.
  En daarbij lorena beschermd met haar voodoo gedoe.
  En wanneer word r nou eens iets boven water gehaakd over Danny.

 26. Wanneer houdt dit geneuzel over de datum van de cliffhanger nou eens op.

  Op deze site GTSTFanclub staat het vermeld in een artikel van 10 april 2012 dat de laatste aflevering van dit seizoen en dus de CLIFFHANGER op 13 juli 2012 is.

  Als dit niet juist is, dan is deze site GTSTFanclub niet goed geinformeerd cq verstrekt geen juiste informatie. Maar daar ga ik niet vanuit.

 27. @Majo: Bij deze is deze site niet goed geïnformeerd.. Ik heb een mail gestuurd naar de GTST redactie met de vraag wanneer de exacte datum is van de cliffhanger omdat er veel verwarring is onder de fans: CLIFFHANGER is op 6 juli..!!!

  Directe bron is dus de GTSTredactie en degene die dit niet geloven zullen dit wel op tv zien..

  Aangezien vele gek worden van deze discussies hou ik er nu ook over op, aangezien ik het antwoord nu weet 🙂

  1. Juist @Nina, jij hebt (altijd) gelijk???? je reacties lijken verdomd veel op het karakter / personage Nina Sanders.
   Wordt knap irritant.

   1. @Majo.. Waarom moet je mij toch zo aanvallen? In het topic ‘verwarring over cliffhanger’ val je me ook al aan.. Ik probeer het alleen maar goed te doen.
    En nee, ik geloof niet meteen alles wat iedereen zegt, maar is dat een slechte eigenschap? Ik vind het fijn dat de informatie die ik krijg uit betrouwbare bronnen komt. En meestal klopt het altijd wat GTSTfanclub zegt. Alleen dit keer zaten ze er per ongeluk naast. Ik heb uit de directe bron GTST gehoord dat de cliff 6 juli is, en ja, dan ga ik me verdedigen als iedereen zegt dat dit niet waar is, terwijl ik dit zeker weet..

    Als ik perongeluk informatie zegt wat niet klopt, en iemand komt met goede bronnen zeggen dat ik fout zit, dan geef ik natuurlijk mijn fout toe. Het is echt niet zo dat ik dat ik perce altijd gelijk moet hebben.

    Ik wil gewoon dat het gezellig blijft op deze fanclub en ik probeer (misschien komt het niet zo over, omdat geschreven taal geen intonaties kent) alles zo vriendelijk mogelijk en met respect te schrijven.

 28. Is er eigenlijk al wat meer bekend over de aanstaande zomercliff??
  Zou hier wel onderhand wat meer over willen weten aangezien we nu nog maar 4 weken van de cliff afzitten…
  Ook op de officiële site heb ik hier nog niets over gelezen….wie weet t wel?

 29. Wat ik niet snap: als de cliff nu op 6 juli wordt uitgezonden, wat ze dan nog een week gaan uitzennden tussen 9 juli en 13 juli. 16 juli begint namelijk de vervanging van gtst, Ik kom bij je eten! Dat zij Quinty Trusvol zelf. en aangezien Ik kom bij je eten altijd direct word uitgezonde op de maandag na de cliffhanger van gtst begrijp ik er nu helemaal geen fuck meer van! Het lijkt me onwaarschynlyk dat gtst nu opeens een week de laatste 5 afleveringen herhaald, maar ook lijkt het me onwaarschijnlijk dat rtl effe een programma van een week uitzend en daarna pas begin met Ik kom bij je eten!

 30. Ik vind dat Nina gewoon onredelijk en hinderlijk is. Geen wonder dat iedereen haar dood wil. Ze is gewoon arrogant en misselijk. Hoop niet dat ze in haar privé leven ook zo is want dan vind ik het wel beetje zielig voor haar vriendje.

 31. Waarom heeft iedereen z’oon intense haat aan turken in de serie.
  Ik ben misschien ook Turks maar we leven hier met elkaar in Nederland Turk,marokkaans, moslima of moslim we moeten elkaar respecteren om hoe we zijn niet om het land uiterlijk etc. Dat moet niet ten koste gaan van ‘racisten’ die buitenlanders uit de weg willen ruimen.
  Dus nogmaals we leven hier in een vrij democratisch land en daar moeten we trots op zijn houden zo!
  Met vriendelijke groet Ezra

 32. @nina je had gelijk over de datum van de cliffhanger. ik vond het wel heel verwarrend want op meerdere sites stond dat de cliff op 13 juli was, nu is het in ieder geval wel duidelijk.

  P.s. wel jammer had nog wel een weekje langer gtst willen zien

 33. Maandag 18 Juni:
  Janine wil zich niet door Maxime in een hoek laten drukken en kiest de aanval. Ludo’s mening helpt daar niet bij. Nina wordt in de sauna getrakteerd op een aantrekkelijk uitzicht. Niemand is het met de toekomstdroom van Sjoerd eens, toch drijft hij zijn zin door.

  Dinsdag 19 Juni:
  Lorena wil proberen op slinkse wijze een grote som geld te pakken te krijgen. Ze krijgt Jack tegen zich. Nuran moet een uit de hand gelopen situatie rechtzetten maar heeft daar hulp bij nodig. De goede sfeer is ver te zoeken als Ludo zich met Lucas losbandige sexleven bemoeit.

  Woensdag 20 Juni:
  Rikki krijgt Sjoerds plannen te horen. Nuran verliest alle vertrouwen in een vlot en gelukkig huwelijk als ze tegen Bilals traditionele ouders in gaat. Lorena probeert Jack mee te krijgen in haar financiële masterplan, maar Jack weet precies wanneer hij bespeeld wordt.

  Donderdag 21 Juni:
  Nina denkt op ongebruikelijke manier duidelijk te kunnen maken dat ze Noud wil, maar het loopt allemaal anders. Rikki vindt dat Sjoerd veels te weinig rekening met haar houdt. Yvon probeert uit te vissen waarom Rik zich zo intens met Nuran en Bilal bezighoudt.

  Vrijdag 22 Juni:
  Nina voelt zich vreemd en onzeker na wat er ’s nachts gebeurd is. Ludo krijgt een verwarrend postpakket. Janine zal haar weerzin tegen Maxime moeten onderdrukken om de vrede binnen de familie te bewaren, maar lukt haar dit.

 34. Ik vind Janine een beetje irritant aan het worden eerlijk gezegd. Misschien heeft ze wel gelijk over Maxime, zou me niks verbazen, maar haar eeuwige wantrouwen en gezeur over Maxime maakt haar personage er niet leuker op..
  Dat hele huwelijk tussen Bilal en Nuran gaat natuurlijk niet gebeuren, dat zie je van mijlenver al aankomen. Aysen en haar moeder ‘verpesten’ de boel natuurlijk met de traditionele ouders van Bibal en Rik doet er ws ook alles aan om het uit haar hoofd te praten omdat ie natuurlijk nog steeds gevoelens voor haar heeft. En zij stiekem ook nog steeds voor Rik, ik weet zeker dat die 2 in het volgende seizoen een relatie gaan krijgen.
  Toch vind ik die Bilal, afgezien van dat ’traditionele gedoe’ wel een leuke jongen. Hij acteert ook naturel, van mij mag ie best in de serie blijven.
  En Aysen is nog steeds irritant, maar ze heeft wel gelijk dit keer!

  Wat Mike en Nina betreft. Ik vind ze stiekem eigenlijk wel leuk samen…maar aan de andere kant zou ik het ook wel weer zonde vinden als een huwelijk van net een jaar nu alweer ontbonden zou worden hierdoor..

 35. Ilk vind mike maar een gluipert die een huwelijk stuk maakt en ben bang dat nina wat voor hem voeld,

  Nina em noud hebben zo leuk jaar gehad voor die ellende zoveel overwonnen, waarom dit niet..

  De verhaallijnen van gtst vind ik minder worden.

  Nina en noud horen samen
  En mike past leuk met sjors
  Bing en aysen
  Nuran en bilan
  Jack en lorena (gaan denk ook utielkaar)
  Sjoers en rikki

 36. Lorena gaat alleen naar Australië maar of ze echt uitelkaar gaan dat weet ik niet !
  Maar ik heb ergens gelezen dat ze alleen gaat het is soap !

Geef een reactie