Raynor Arkenbout bekend als Edwin Bouwhuis heeft zijn debuut gemaakt als schrijver

Acteur Raynor Arkenbout, Bekend als Edwin Bouwhuis in GTST heeft Dinsdagmorgen om 09:00uur zijn eerste eBook uitgebracht, getiteld Absurd. Ook met succes want vier uur later stond zijn eBook al op nummer 1 in Apple’s ibookstore in iTunes en tegelijkertijd was de term #Absurd ook #1Trending Topic op Twitter.

Omschrijving Absurd:
De verhalenbundel Absurd bevat vijf verhalen van gewone mensen in bizarre situaties. Laat je door Raynor meenemen in het bijzondere wereldje dat hij voor zijn hoofdpersonen heeft geschapen. Wat gaat er in Tobias om als Nero hem overneemt? Waarom houdt het jongere broertje zijn moeder verantwoordelijk voor de dood van zijn vader en waarom weet de opgesloten man niet waarom ‘De Meneer’ hem dit allemaal aandoet?

Absurd is te koop voor 1,99 euro in iTunes, Kobo.com en andere online boekwinkels.

5 reacties

  1. Raynoud? het is Raynor toch 🙂

  2. Ik vind het als Raynor veel leuker als het mietje Edwin!

  3. Ik vind het filmpje een beetje raar. Maar Raynor ziet er hier wel leuker uit als in gtst!

  4. Van harte gefeliciteerd met de publicatie.

  5. gtstfanludwin

    hij moet echt terugkomenn!!!

Geef een reactie