• 27 juni 2012
  • Redactie
  • 5

Acteur Raynor Arkenbout, Bekend als Edwin Bouwhuis in GTST heeft Dinsdagmorgen om 09:00uur zijn eerste eBook uitgebracht, getiteld Absurd. Ook met succes want vier uur later stond zijn eBook al op nummer 1 in Apple’s ibookstore in iTunes en tegelijkertijd was de term #Absurd ook #1Trending Topic op Twitter.

Omschrijving Absurd:
De verhalenbundel Absurd bevat vijf verhalen van gewone mensen in bizarre situaties. Laat je door Raynor meenemen in het bijzondere wereldje dat hij voor zijn hoofdpersonen heeft geschapen. Wat gaat er in Tobias om als Nero hem overneemt? Waarom houdt het jongere broertje zijn moeder verantwoordelijk voor de dood van zijn vader en waarom weet de opgesloten man niet waarom ‘De Meneer’ hem dit allemaal aandoet?

Absurd is te koop voor 1,99 euro in iTunes, Kobo.com en andere online boekwinkels.

5 comments on “Raynor Arkenbout bekend als Edwin Bouwhuis heeft zijn debuut gemaakt als schrijver

Geef een reactie