Personage Tim Loderus helpt je de zomer door!

Vanaf vanavond kunnen we kennismaken met een nieuwe personage in Goede Tijden Slechte Tijden. Het personage draagt de naam Tim Loderus en wordt gespeeld door acteur Beau Schneider, die je misschien wel kent als Thorsten van Spangas.

Al snel blijkt dat Tim een oogje heeft op Rikki de Jong, maar of Rikki ook wat ziet in Tim is nog maar af te wachten. Tim draagt ook nog eens een groot geheim bij zich. In de cliffhanger van dit jaar, op 6 juli 2012, zullen we ontdekken wat dat grote geheim is. Om wat meer te weten te komen over het grote geheim van Tim zal GTST een app op de markt brengen waar je heel de zomer lang kan spieken in het zakboekje dat Tim bij zich draagt. Hierin staan al zijn geheimen en zul je dus heel de zomer bij kunnen houden wat Tim meemaakt. Zo weten wij al dat Tim in ieder geval op zoek is naar een kamer in Meerdijk!

Het ziet er naar uit dat de rol van Tim Loderus een vaste rol is. Beau Schneider vertelt dat hij ook na de zomer nog te zien is en laat merken dat hij nog lang niet klaar is met Goede Tijden Slechte Tijden.

141 reacties

 1. haha hij en robin martens zaten samen in radeloos

 2. Wat is zijn geheim?

 3. … en GTST gaat door deze zomer via gloednieuwe app ‘GTST: WIE IS TIM…?’

  Een onbekende mysterieuze jongen, met de naam Tim Loderus (Beau Schneider), duikt vanaf maandag 25 juni op in Meerdijk. Tim is gefocust op een aantal bewoners, volgt ze en houdt ze aandachtig in de gaten, maar waarom hij dat doet is volstrekt onduidelijk. Hij draagt een notitieboekje bij zich, waarin hij aantekeningen maakt over alles en iedereen in Meerdijk. Overal duikt hij op. Zo ook op een avond in club Dansatoria, waar hij wordt overgehaald door Lucas om op te treden met zijn viool. Hij is getalenteerd en speelt de sterren van de hemel en Rikki is meteen onder de indruk van hem. Maar wie is deze Tim eigenlijk en wat doet hij in Meerdijk?

  Om er achter te komen wie deze ondoorgrondelijke Tim is, waar hij vandaan komt, wat zijn achtergrond is en nóg belangrijker, wat hij in Meerdijk komt doen, kun je begin juli de gratis app ‘GTST: Wie Is Tim…?’ downloaden op je mobiele telefoon. GTST gaat deze zomer namelijk door. Acht weken lang kunnen fans via de gloednieuwe app het notitieboekje van Tim in handen krijgen en er zo achter komen wie Tim is. De slimste en meest fanatieke speler maakt kans op een onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika om daar te figureren in GTST.

 4. Misschien wel een bekende van een oud inwoner van Meerdijk?

 5. Familie van Jack en Sjors? Zoon van Frits of Hans van Houten?

 6. Wat zal dat grote geheim zijn? ik wacht wel af, ga er geen app voor downloaden etc. zulke flauwekul!

  • Het is een gratis app, dus waarom niet eens kijken wat het inhoudt… wie weet vind het juist wel heel erg leuk. Er zijn mooie prijzen mee te winnen…

 7. trouwens telt de cast volgend seizoen niet teveel personages?

  laura, jef, janine, rik, ludo, sjors, bing, nina, jack, noud, lorena, maxime, lucas, biana, anton, sjoerd, rikki, nuran, aysen, mike…

  oja gelukkig 22 is max en met de komst van die Tim staat de teller op 21 en hoop dat Terence Schreurs ook voor vast zal blijven!

 8. ik hoop dan dat Aysen en Bing volgend seizoen stoppen!!!!

 9. Volgende week vrijdag in de cliffhanger wordt zijn geheim onthuld!!!

 10. ik benieuwd hoe het gaat aflopen in de gtst cliffhanger op 6 juli

 11. Waar ik me nieuwsgierig over maak is die figurantenrol in Zuid-Afrika. Er wordt nogal wat afgereis. Sjors komt terug uit Zwitserland, Lorena gaat naar Australië (met Noud), en we gaan dus beelden uit Zuid-Afrika krijgen..

 12. Is het trouwens wel een vaste rol weet iemand dat?

 13. Het zal wel een heftig geheim zijn als het volgende week vrijdag bekend wordt

 14. Bilal is homo en is verliefd op Lucas.
  Tim is de zoon van Anton.

 15. Tim: wie zijn, zijn ouders: Jef, Maxime, Ludo, Laura, Rik, Anton, Jack,

 16. tim is de zoon van marcus sanders hij gaat zeker iets flikken op de bruiloft van ludo en jeanine het is tenslotte familie en marcus en ludo hebben het niet echt goed met elkaar kunnen vinden…. ben benieuwd volgende week!

 17. of de zoon van martine hafkamp 1 van de 2 😉

 18. ooeeh, ben benieuwd wat er gaat gebeuren op 6 juli …

 19. Hou toch eens alsjeblieft op over Martine. De eerste clifffoto is trouwens bekend.

  Ik denk dat Bing eruit gaat en dat Tim voor in de plaats komt

 20. martine komt echt niet terug!!
  en jongens wacht gewoon even af want anders is het toch ook niet meer leuk

 21. Tim is familie van gtst icoon Frits van Houten. Hij houdt de oude tradities van Frits in ere en zorgt voor opschudding bij Jack en Sjors.

 22. Martine komt niet terug
  Marcus sanders heeft een dochter genaamd kimberly sanders
  En die tim is geen kind van frits of martine
  De bruiloft van janine en ludo gaat alles oke er gebeurt niks op de bruiloft hoop ik

 23. Op een website is bevestigd dat de aflevering van vrijdag 29 juni alleen maar over Lucas gaat!

 24. die tim is vast familie van één van de huidige meerdijk bewoners. waarom houd hij anders een notitietboekje bij over iedereen. vast een gerecast personage. maar wie…?

  ik durf te wedden dat hij iets met rikki krijgt. zo als die 2 naar elkaar keken. het is vast een leuk stel. nu maar hopen dat hij ook goed is voor bram.

 25. Ik denk geen recast, maar ik denk wel familie van iemand hij volgt Lucas en Nina op kwebbel. Misschien een zoon van Maxime???

 26. Hallloooooo eeen moeder weeeet heus wel wanneer ze een kind krijgt!!!! Dus alle vrouwen van gtst vallen af!!!! Maxime, Janin3, Laura enz vallen af!

 27. aaaah hoop dat bo er lekker lang in blijft, hij is zooo lekker om naar te kijken! Ik zou Jan Kooiman bijna vergeten! haha

 28. Ik denk dat die Tim iets met Nick te maken heeft…

 29. Ik vond hem al slecht in spangas erg slechte acteur. En dan nu in GTST erg jammer. Nee jammer dat er zulke mensen in komen. Ik gun het hem wel maar hij speeld alleen erg slecht. Heel erg nep en zo/

 30. Dat er sowieso altijd weer een nieuw iemand in moet komen snap ik niet hoor.. Laat de cast toch gewoon een keer zo als het is.
  Die tijdelijke rolletjes vind ik wel leuk, dat is toch maar voor even.

 31. Tim is misschien wel de zoon van Ludo Sanders en Dian Alberts.
  Anders zou ik het niet weten.

 32. Dian heeft de baby verloren
  De huidige cast moet wel versterkt worden nuran,aysan zijn waardeloos dus als ze de cast willen veranderen weg met hun twee

 33. Zou het niet mogelijk kunnen zijn dat tim sil is… en dat ze gewoon een ander speler hiervoor hebben gekozen omdat de echte speler van sil niet meer wil??
  Lucas moest toch ook kijken of hij tim niet kende??
  En hij kijkt steeds naar rikkie…
  wie weet…….

 34. lijkt me niet. sil is veroodeeld tot 4 jaar celstraf, dus nog 2,5 jaar ofzo. bovendien was hij dan al lang door iemand herkend.

 35. Heb de app gedownload, maar kan de filmpjes niet bekijken, schiet ook niet op :S

 36. Ik heb die app ook maar ik kan die code’s niet vinden

 37. ik kan de filmpjes ook niet bekijken. zijn er trouwens al code’s gevonden?

 38. Ik denk toch dat Tim de zoon van Marcus is.. hij toont zich toch erg geïnteresseerd in de familie Sanders..

  Redenen waarom ik dit denk:
  – Marcus keert a.s. vrijdag terug in GTST
  – Marcus heeft eerder Gwen bezwangerd.. deze is toen afgereisd naar Londen & heeft toen gezegd het kind weg te laten halen, enkel dit is nooit bewezen dat dit daadwerkelijk is gebeurt..

  Ik zou t daarom allemaal nog niet zo gek vinden als deze ook echt de zoon van Marcus blijkt te zijn!

 39. superrrgtstfan

  ik denk in ieder geval dat Tim iets te maken heeft met de familie Sanders, in de aflevering van vandaag was hij ook heel geintreseert in Lucas familie. Zou best kunnen dat hij zo geintreseert is in de familie omdat hij hun familie is.

 40. Waar is die app te downloaden? In de Google Play store kan ik ‘m niet vinden. Ergens op internet ofzo?

 41. Het is wel heel simpel zeg hij is gewoon familie van Marcus Sanders … logisch toch want hij komt terug en in de app als je de stamboom hebt gekregen dan zie je Marcus erbij staan met vraagtekens en groot

 42. voor diegene die de app hebben en hebben de code;s niet de 1e is 2206 en de ander is bruid

 43. Hoe kom je aan die code’s dan?

 44. ik had gelezen dat ze in de media verschijnen ofzo nou ja ik heb ze ook van iemand gelezen

 45. meer mensen die last hebben dat ze de app niet kunnen downloaden omdat hij te groot is ?

 46. Tim is de zoon van Anton Bouwhuis en dus de halfbroer van Sjoerd Bouwhuis en wijlen Edwin Bouwhuis. Let maar op.

 47. Hij is zoon van anton en marieke. marieke is de zus van janine, en tim denkt dat janine marieke is. Anton weet van niks.

 48. Op android/google play is er geen app van en op de 1e + 2e generatie van de ipod doet ie het

 49. Tim is de zoon van anton… Als je de app volgt en goed leest weet je het meteen.

 50. Ik vind het ook zo spannend… Ik vind hem qua uiterlijk toch echt op anton lijken. Misschien een kind van anton uit een eerder avontuurtje?

 51. Er komt geen cliffhanger, omdat de serie heel de zomer doorgaat.

  • Miranda, Morgen – Vrijdag 6 Juli 2012 – is de cliffhanger van Gtst. Deze is er namelijk wel! Gtst gaat echt niet de hele zomer door hoor? Ze hebben een App ontwikkeld, die je de zomer door helpt. Dat je Gtst dus niet hoeft te missen. Die App is dat je moet uitzoeken wie Tim is. Daarbij maak je ook nog kans op een figurantenrol in Gtst bij de opnames in Zuid-Afrika.

   Ik zou me, als ik jou was, dus maar niet al te veel erop verheugen dat Gtst de hele zomer doorgaat, want dan maak je jezelf ‘blij met een dode mus’.

   Dus:

   – De Cliffhanger is er wel. – 6 Juli 2012 20:00 –
   – Gtst gaat niet de hele zomer door.
   – Er is een App ontwikkeld waarmee je moet uitzoeken wie Tim is,
   – Met die App kun je een figurantenrol in Zuid-Afrika winnen.

   Ik denk gewoon dat je verward was door die App.

  • weet niet waar je dat vandaan hebt .volgens mij kun je de app de hele zomer volgen maar gtst is pas in september ofso weer terug op tv

   • Idd. Dat klopt wel. Het is pure onzin dat Gtst de hele zomer doorgaat.

    Ik denk gewoon dat ze een beetje verward was door die App. Want de App gaat wél de hele zomer door, zoals je al zei.

 52. Tim is de zoon van Janine en Anton,
  ze kennen elkaar van vroeger.
  En dat verklaart ook de interesse in Nina , Lucas en sjoerd

 53. Ik denk dat Tim de zoon is van Ludo en Bowien!

  • lijkt me sterk bowien is dood, van een cliff afgevallen toen lucas nog een baby was en bovendien bowien is nooit zwanger geweest en ook niet tussentijds de serie uit geweest

 54. @ Noortje, er is wel een cliffhanger waar iedereen in voor komt dit heeft Jack (Mark van Eeuwen) heeft dit zelf bevestigd in rtl boulevard, ook heeft hij gezegd dat deze cliffhanger geen echte cliff is.

  • Ik heb dan ook niet gezegd dat er maar een aantal personages in de cliffhanger voorkomen. En misschien heeft is het dan wel geen echte cliffhanger, maar het is er daadwerkelijk wel 1! Het seizoen van Gtst sluit altijd af met een cliffhanger. Dus ook seizoen 22 sluit af met een cliffhanger. Of dat deze nu echt is, of zo nep als ik weet niet wat.

   Bovendien raad ik je aan beter te lezen ;).
   Ik gaf een reactie op Miranda, deze zij dat er geen cliffhanger was.
   Ik daarin tegen zei dat er wél een cliffhanger is.
   Ik heb nog antwoord gegeven, wanneer en hoe laat (Hij is om 10:30 ook al geweest btw) en dan ook nog antwoord over die app. Dat die je de zomer door helpt.. Maar dat zal nu ook wel weer niet zo zijn, want deze is zo lek als wat.

   Dus nogmaals – Voortaan even wat beter lezen. Dan voorkom je verwarring Chantal.

 55. is hij niet nick sanders in een ander lichaam

  • Nee. Tim is een zoon van Anton Bouwhuis. Wie zijn moeder is, gaan geruchten rond. Maar dat weet niemand zeker.

   Maar Tim Loderus is zeker geen Nick Sanders in een ander lichaam.

 56. hoezo niet en hoe weet je dat hij de zoon van Anton bouwhuis is

 57. ik denk dat tim nick zelf is

 58. tim zoon van anton zou best kunnen maar ik denk nog steeds zoon van marcus

 59. er zijn maar liefst 5a 6 cliff dit seizoen is van de week ook bekend geworden .
  ik denk 3 sept dat sjors wordt kwaad op bing enz. jack beland in het ziekenhuis . lorena baalt en is boos dat jack niet op vliegveld komt . maar lorena weet niet dat jack is aangereden. en ik denk dat noud en nina gaan scheiden en nina iets met mike krijgt en billal en lucas worden en setje en nuran en rick ook , en maxime is zo als altijd toch iets van plan . en tim ja dat is een grote vraag daar ben ik nog over aan het denken bij wie en waar hij thuis hoort. ik denk zeker niet bij de fam sanders want marcus en zijn dochter zullen na de zomerstop wel terug komen in de serie en de dochter van marcus zal wel een vriendin zijn van rikki.

  • denk jij dat kimberley en rikki vriendinnen zijn laat me niet lachen . jij denkt wel erg raar he. kim en rik ken elkaar niet eens achterlijke

 60. het is de zoon van frits van houten AHHAHAAH

 61. Ik denk dat het Job Zonneveld is. De zoon van Rik de Jong… Verklaart het interesse in Rikkie en waarom Ludo zo keek naar Rikkie…

 62. Hoe kun je in het notitieboekje zien dat het een zoon van Anton dat kan helemaal niet dus ik weet niet wat jullie zeggen

 63. Kan iemand mij alsjeblieeeft vertellen of je deze app ook op de computer kan spelen en hoe??

 64. zou best een figuranten rolletje willen in gtst maar zuid afrika?!! kom op zuid afrika is viessssssss en lelijk doe dan maar NOORD AFRIKA veel beter…

  • Vianne van den Bergse

   Hoppa. Daar gaan we! Ze gaan naar Zuid-Afrika. Iets op tegen? Tja eigen probleem. En waarschijnlijk zul je toch niet meer via die app een figurantenrol kunnen scoren, nadat deze gehackt is. Dus reken er maar niet op. Bovendien; Voor een figurantenrol in Gtst zul je ingeschreven moeten staan bij een castingbureau. En of je daar aangenomen word? Dat is maar de vraag. In elk geval niet met zo’n instelling!

 65. ik denk dat die tim een zoon van anton is want kijk naar het gezicht van edwin en dat van tim (krullen en bruin haar en een beetje dezelfde uitstraling) heeft iemand nog meer info over tim want die app doet het bij mij niet 🙁

 66. tim is de omgebouwde wiet!

 67. Tim is de broer van nous !!!!!!!!!!!!!!!

 68. ik denk dat wiet contact heeft gezocht met haar pleegfamilie en dat ze er achter is gekomen een broer te hebben Tim, die voor haar in meerdijk dingen gaat rechtzetten 🙂 lol

 69. Zijn er al meer dingen bekend qua codes enzo

 70. Ik had gelijk door dat Tim de zoon van Anton was..Maar wie is de moeder? Janine?

 71. wat zijn de 5 karakters van tim help me

 72. ik dennk het ook marni ik denk dat je echt helemaal gelijk hebt #niet dus

 73. hallo allemaal, even voor de duidelijkheid janine kan nooit de moeder van tim zijn wie dan ook de vader is, gezien de leeftijd van tim. als janine de moeder zou zijn zou tim van de zelfde leeftijd als jack moetten zijn, want jack was namelijk nog niet geboren toen janine in de serie kwam. wel bijna

 74. tim is de zoon van anton bouwhuis en janine elschot, denken we…
  want hij is sowieso de zoon van anton…
  Horzo schrijft hij anders: hoie zouden zei het vinden als ik doodleuk op hun bruiloft zou zijn gekomen. Met een foto van noud en nina, maar wat doet charlie daarachter??

  gr

 75. de moeder van tim heet julia dat kun je hier lezen in de afbeelding van het kladboek een brief die geschreven is aan zijn moeder waarschijnlijk dan door anton al staat er geen afzender onder http://www.showvandaag.nl/gtst-geheim-wie-is-tim-uitgelekt/

 76. in de brief staat ook dat ie hen nisk te bieden heeft ik neem dus aan dat ie nog bezig was met zijn studie en julia en hij nog erg jong waren (vergelijkbaar met rikkie en sjoerd met bram) dus nog voor zijn huwelijk met bianca en dan dus er vlak voor omdat edwin en hij niet zo heel veel van leeftijd schelen hij zou iets ouder kunnen zijn of zelfs dezelfde leeftijd misschien kon hij hen niks bieden omdat hij al met bianca een kind verwachte en koos hij dus voor bianca voor meer zekerheid het blijft gissen….wie julia is geen idee waarschijnlijk een klasgenootje en dan zou janine er dus ook van kunnen weten want er zal wel iets voorgevallen zijn toen misschien had anton toen wel een relatie met janine en geeft julia haar de schuld van het feit dat hij niet bij hen bleef

 77. gemma die naam kan van iedereen zijn hoe weet je zo zeker dat het zijn moeder is?

  • henriette ze zegt toch dat ze denkt dat julia zijn moeder is en dat ze het zich ook afvraagt wie dat ze is

   LEES NOU TOCH EENS EEN KEER GOED!

 78. hopelijk gaat Bing er juist niet uit! hij is de enige die nog een beetje spannend is voor de rest is iedereen zo saai! Trouwens, die Tim zou zijn geheim onthullen? Nou ik heb dat niet gezien hoor… En Tim is de zoon van Anton volgens veel sites. De app is gehackt. En alle codes gekraakt. http://www.showvandaag.nl/gtst-geheim-wie-is-tim-uitgelekt/

 79. het is de zoon van anton

 80. Tim is de zoon van Anton en Julia (nog niet eerder geintroduceerde zus van Janine) . Loderus is een schuilachternaam. Dit zou de interesse in de fam. Sanders verklaren en voor Sjoerd en Rikki.

  • maar dan moet het een zus zijn waar janine zelf ook geen weet van heeft janine is als kind geadopteerd net als haar zusje marieke, elschot is janine der adoptienaam (janine der echte achternaam is namelijk de meris zie seizoen 5)
   er is indertijd nooit gesproken over nog een zus.

 81. Als hij familie is van Sjors en Jack, waarom doet hij dan geen onderoek naar hun, heb nog niks over hun gelezen in zijn boekje, dus dat denk ik niet

 82. Tim is de zoon van janine en anton!!!

 83. Jaaaa het is 100% zeker dat TIM DE ZOON IS VAN ANTON EN JANINE!!!
  Ik heb net alles opezocht op internet wat al die jaartallen betekenen in tim’s notitieboek..
  Janine en anton hadden in 1988 een relatie samen! (in tim’s notitieboek staat ook dat er ook een boek met het jaartal 1988 op die hij dan doorleest)
  Abton en Bianca kregen in 1898 wat! Een jaar later en in dat jaar is janine zwanger geworden van Anton, maar Anton besloot toch bij Bianca te blijven en Janine heeft tim ter adoptie afgestaan aan haar ‘zus’ Julia!!!!

 84. Ik bedoel Anton en bianca kregen wat in 1889!!

 85. 1889 dan zien janine en anton er wel verektes goed uit voor hun leeftijd zouden ze nu ver over de 123 moetten zijn hahaha je bedoelt 1989

 86. Ik wist het!!!!!! Je bent de zoon van Julia Loderus (zus van Janine, vandaar dat je zo geintreseert bent in de familie sanders en je bent een zoon van Anton vandaar dat je daar opzoek bent!)
  Anton is in 1991 vreemd gegaan met Julia en daarom zei mike ook tegen anton;”alweer anton?!” omdat hij dus WEER is vreemd gegaan!

 87. Tim is de zoon van marcus en gwen

 88. Tim is niet de zoon van Marcus en Gwen

 89. welles / nietes / welles / nietes

 90. wie is tim? wie weet het zeker? zeg het nu! want ik mag de ap niet downlode

 91. als je het zegt stuuurik 1 euro op

 92. Volgens mij is Tim inderdaad de zoon van Anton en Janine.
  Op Wikipedia is te lezen dat Anton in 1988 een relatie met Janine heeft gehad.
  Niet alleen geeft Mike in de serie “alweer?!” als reactie als hij hoort dat Anton een affaire heeft gehad met Maxime. Ook reageerde Anton in dit seizoen als een fel voorstander van adoptie wanneer Rikki en Sjoerd voor de keuze staan om Bram te houden of te adopteren.
  Verder is Julia Loderus de moeder van Tim en zou het dus heel goed kunnen dat Janine haar naam heeft veranderd maar dezelfde voorletter heeft gehouden.

  • dat laatste is dus niet het geval, janine der biologische naam, is namelijk janine de meris, en der adoptie naam is janine elschot.
   en voor het geval je verward raakt. janine heeft een zusje weet je nog wel
   biologische naam marieke de meris en adoptie naam marieke vollaerds

   marieke en janine zijn na het overlijden van hun biologische ouders uit elkaar gegaan

 93. Even, dit is de waarheid , tim is de zoon van anton en janine. Weten jullie die aflevering nig dat anton en bianca bij ludo en janine kwamen eten? Toen zij anton tegen janine ; wij kennen elkaar nog van vroeger. Toen deed janine met een gebaar; hou je mond erover .

  Dit is de waarheid. Want dit is allang gekraakt!

 94. Hij is alleen opzoek naar zijn vader hoor…..

 95. nog even heel duidelijk jongens, als tim inderdaad een zoon van janine is dan begaat gtst een hele grote blunder,

  toen janine in 1993 in gtst kwam (en jack nog niet geboren was en sjors nog niet eens in de maak) ging ze met simon dekker, daarvoor ging ze met paul lunneman, met wie ze ruim een jaar samen is geweest waarvan 8 maanden getrouwd, dus met andere woorden dan zou tim op zijn minst van jack zijn leeftijd moetten zijn. ziet hij eruit of hij van jack zijn leeftijd is?

 96. De tweelingzus van Janine is de moeder dus maak jullie nou geen zorgen.

 97. Zijn geheim weet je helemaal niet op 6 juni maar pas als het weer begint no worry

 98. tim is de zoon van marcus en gwen. gwen heeft als naam die bekend is gwen faber (toen was ze nog getrouwd met jan faber). haar meisjes naam is loderus.
  gwen was tegelijkertijd zwanger van marcus als Cerille.

  marcus en cerille hebben kimberly
  marcus en gwen hebben tim

 99. IK WEET ALLES VAN TIM !!!

  tim is stefano van vroeger en julia is sophia van vroeger
  dus tim is stefano en de moeder is dus sophia.
  ludo denkt dat sophia zwanger is van hem maar eigelijk is sophia zwanger van maximilaan maar dat weet ludo niet.
  dus de baby van sophia en maximilaan is stefano.
  nu is tim/stefano zijn vader aan het zoeken.
  maar maximilaan is overleden in seizoen ? maar iedereen denkt dat hij overleden is maar maximilaan leeft nog.
  gr michelle

 100. Tim is 20 jaar. Nina is 23 in de soap en Lucas 21? Janine heb je bij Nina en Lucas zwanger gezien en is de serie nooit uitgegaan. Dus Janine kan onmogelijk de moeder zijn!
  Janine haar zusje, Marieke, is opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Ik denk dat Anton Janine hier van kent. Omdat hij Marieke haar behandelend arts is geweest? En Janine kwam Marieke geregeld opzoeken.
  Nadat Marieke uit het psychiatrisch ziekenhuis ontslagen is heeft ze haar naam naar Julie Loderus veranderd. Dit omdat ze onvindbaar wilde zijn voor haar verkrachters? Anton heeft contact met haar gehouden en is met haar in bed beland. Zo doende is zij de moeder van Tim, Tim is nieuwschierig naar zijn oom (Ludo), tante (Janine), nicht (Nina) en neef (Lucas). Tim schreef ook op dat Sjoerd tricky was, dit mede doordat het zijn halfbroer is, maar ook omdat hij last van losse handjes heeft.

 101. het geheim van tim is dat hij de zoon is van anton bouwhuis en dat hij zijn moeder ermee belazerde en hij is verliefd op rikki en hij zal in 2013 meer laten weten maar ik kan jullie nu een geheimpje vertellen rikki kiest voor tim en laat sjoerd stikken.

Geef een reactie