• 21 juni 2012
 • Redactie
 • 48

De acteurs van GTST is momenteel al druk bezig met opnames voor na de cliffhanger. Af en toe komt GTSTFanclub er nog wel eens achter waar de cast van GTST zich op het moment bevindt.

Op 14 juni was de cast en crew van Goede Tijden Slechte Tijden in Haarlem bij bloemenwinkel De Bloemenweide. Hier werden opnames gemaakt voor de soap. Heeft het te maken met een bruidsboeket? Een rouwboeket? Of waren er gewoon gezellige opnames tussen de bloemetjes?

Een dag later had de cast en crew opnames in Wormer in Café Batavia. Deze plaats wordt vaker gebruikt voor opnames. En ook deze opnames zijn pas na de cliffhanger te zien.

Als laatste kunnen we je melden dat Laurens de Groot een kleine gastrol heeft gespeeld. De opnames duurde maar één dag en dat betekent dat de rol minimaal zal zijn.

48 comments on “Opnames van GTST voor na de cliffhanger

 1. Maandag 2 juni 2012
  Sjors komst uit Zwitserland zorgt voor opschudding en onzekerheid. Jack eist van Bing dat hij opbiecht wat er tijdens Sjors’ afwezigheid is gebeurd. Lucas vindt dat Bilal hem absurde adviezen geeft. Janine wil Ludo ervan overtuigen dat zijn geloof in Maxime nergens op slaat.

  Dinsdag 3 juli

  Nina doet een uiterste poging om het vertrouwen van Noud terug te winnen. Lorena wordt woest als ze hoort wat Jack gedaan heeft. Bing zit klem tussen Sjors en Aysen. Laura beschuldigt Mike ervan dat hij Noud diep ongelukkig maakt.

  Woensdag 4 juli

  Het valt Bilal op dat Nuran zich vreemd gedraagt als Rik in de buurt is. Sjoerd krijgt het idee dat Rikki een oogje heeft op Tim, waarna Rikki’s reactie het er niet beter op maakt. Kunnen Noud en Nina het nog bijleggen als ze elkaar fouten uit het verleden verwijten?

  Donderdag 5 juli

  Jack zet Sjors emotioneel onder druk. Nuran weet dat ze veel te ver is gegaan en hoopt met excuses Riks sympathie terug te winnen. In een gevaarlijke situatie krijgt Lucas hulp van Bilal. Lorena vraagt Jack mee naar Australië.

  Bron: Tv gids

  Heeft er iemand de 6 juli spoiler???

  1. de spoiler van vrijdag 6 juli zullen ze nog wel even “geheim” houden. Is zoals bekend de laatste aflevering van dit seizoen en dus MET cliffhanger.

 2. ik las ergens dat 6 juli weer iets met een bruiloft van janine en ludo te maken heeft?
  ik weet t niet 100% zeker.. zag t op twitter.

 3. Ik hoop dat Nina en Mike in de cliffhanger zitten ! Ik zou dat verhaal nu wel eens willen afronden en Nina bij Mike willen zien!

 4. er staan weer heel wat relaties onder spanning in meerdijk:

  bilal en nuran:
  – de abortus van nuran kan nooit lang meer verborgen blijven voor bilal’s ouders.
  – bilal ziet wel dat er meer is tussen rik en nuran.
  – aysen is heet niet eens met het huwlijk van haar zus, en wil zelfs niet haar getuige zijn.

  rikki en sjoerd:
  – sjoerd is gezakt en kan zonder diploma geen eigen bedrijfje beginnen.
  – rikki is nog niet toe aan samenwonen.
  – sjoerd vermoed dat rikki iets voor tim voelt.

  rik en yvon:
  – yvon merkt dat rik en nuran elkaar wel heel erg leuk vinden.
  – yvon is nog steeds getrouwd met haar ex.

  bing en sjors:
  – jack wil aan sjors bekennen dat bing is vreemd gegaan met aysen.
  – sjors en mike hebben gevoelens voor elkaar, en hij heeft ook nog eens haar leven gered.

  ludo en janine:
  – hun huwlijk is verpest door amy.
  – ludo is voor amy en janine is voor nina.
  – maxime stookt in hun relatie.

  jack en lorena:
  – lorena zit achter de erfenis van haar tante aan.
  – jack wil alles aan sjors opbiechten over bing en aysen.
  – jack wil kinderen, lorena absoluut niet.

  noud en nina:
  – mike stookt tussen hen, en nina gaat hier nog op in ook.
  – noud heeft nina’s stalker verhaal nooit gelooft, en heeft haar daarmee diep en diep teleurgesteld.

 5. Spoilers voor vrijdag 6 juli:

  Ludo en Janine trouwen. Hun huwelijk wordt in kleine kring gevierd, maar Bilal dringt zich daar naar binnen omdat hij Lucas privé iets moet zeggen… Bing zweert wraak als Jack hem bij Sjors weghoudt. Vlak voordat ze vertrekt stelt Lorena een ultimatum aan Jack. Sjors is getuige van een naar en ongelukkig voorval. Tim blijkt een groot geheim met zich mee te dragen.

 6. Ludo en Janine trouwen met de familie (en beste vrienden) Als Bilal binnen komt dringen komt hij iets zeggen tegen Lucas over Tim. Tim is Edwin. Dit horen Anton en Bianca ook. Bing is woedend op Jack hij stapt de auto in en rijdt Jack aan alleen hij kijkt niet voor zich en krijgt zelf ook een ongeluk. (misschien zijn er wel meer personen slachttoffers)

  1. Tim is niet Edwin. Edwin heeft opgebaard gelegen. Die is hartstikke dood. En dan wil je ook nog zeggen dat ie plastische chirurgie heeft gehad? Tim is namelijk maandag al te zien en wordt door Beau Schneider gespeeld.

 7. Mike was al vanaf het begin verliefd op sjors & eerlijk gezegd denk ik niet dat hij echt verliefd is op nina… vind hem ook veel leuker bij sjors dus waarom zou dat niet kunnen kloppen, maar aan de ene kant er is op dit moment geen verhaallijn van sjors/mike dus ik denk dan weer niet dat sjors inneens verliefd op hem is , dat moet groeien of mischien heeft ze er in zwitserland over nagedacht.

  je weet het nooit in gtst.

 8. zou er in de cliffhanger ook nog iets met Nina en Mike zitten want ik zit vol zenuwen en wil dat eindelijk eens hebben afgerond! Nina <3 Mike!

 9. Het zou kunnen dat die Tim Edwin is… Het is een soap waar allerlei dingen onverwachts kunnen gebeuren.. En als je nog eens goed terug kijkt naar Edwin’s dood, had Anton dat apparaat uitgezet.. Ik heb het vermoeden dat hem het zelfde is overkomen als Noud. In coma.

 10. denk niet dat tim uberhaupt iets met edwin of lucas te maken heeft..

  dit is namelijk de laatste spoiler van het seizoen:

  6 juli 2012
  Eindelijk is het dan echt zover: Ludo en Janine gaan trouwen! Hun huwelijk word in kleine kring gevierd, maar Bilal weet zich toch naar binnen te dringen omdat hij iets heel belangrijks tegen Lucas moet zeggen….. Bing zweert wraak als Jack hem bij Sjors weghoudt. Vlak voordat Lorena vertrekt stelt ze een ultimatum aan Jack. Sjors is getuige van een zeer ernstig en naar voorval en Tim doet een schokkende onthulling…..

  tvgids.

 11. Wie is in vredesnaam Tim??
  …en,niet onbelangrijk,….wat voor schokkende onthulling doet hij dan???
  Al met al best spannende spoilers,ik kijk er naar uit!!

 12. Nick komt sowieso niet terug, Christophe heeft gezegd voorlopig geen behoefte te hebben aan een terugkeer. Er zitten de laatste tijd btw wel ontzettend veel gastrollen in gtst!

 13. Ja echt veel en trouwens nog steeds de vraag waarom moest Edwin eruit? Het worst tijd dat er een vaste rol speler komt (die een vaste relatie krijgt met Lucas).

  1. Ik heb er nog eens over nagedacht en dit lijkt me zeer onwaarschijnlijk. Een Islamitische jongen die tevens ook nog homo blijkt te zijn is een wel erg controversieel onderwerp. Begrijp me niet verkeerd, het zou geweldig zijn wanneer dit onderwerp binnen GTST aan de orde zou worden gebracht. De Islamitsche wereld staat niet echt bekend vanwege een tolerante houding ten opzichte van homosexualiteit. Juist daarom heb ik mijn twijfels dat Bilal homo is. Deze acteur heeft naast GTST ook nog een eigen leven. Is hij belijdend Moslim ??? Ik kan me voorstellen dat een homo spelen hem ontzettend veel problemen op zou kunnen leveren in de echte wereld. Het zou ontzettend dapper van hem zijn om een dergelijke rol te willen/durven spelen !!!

 14. Ik denk dat Tim de zoon is van Martine Hafkamp en Rolf huygens….of een zoon van Anton uit een eerdere relatie! Maar kan ook de zoon van rik zijn..

 15. Vrijdag 6 juli is het zover… De spannende laatste aflevering van seizoen 22, met meerdere cliffhangers!

  Nadat Jack zijn zus Sjors heeft opgebiecht dat haar Bing is vreemd gegaan met Aysen, heeft Sjors Bing verlaten. Bing doet er alles aan om Sjors te bereiken, maar zij is onverbiddelijk en weigert elk contact. Bing is woest en stapt zonder na te denken in zijn auto en geeft gas. Maar wie is daar op het verkeerde moment op de verkeerde plek?

  Eindelijk is het zover: Janine en Ludo geven elkaar dan nu écht hun ja-woord. Maar heeft Maxime de twee al vergeven of speelt ze schone schijn en broedt zij ondertussen op een plan? Door de heldhaftige reddingsactie van Mike is Nina hem met andere ogen gaan bekijken. Zozeer zelfs dat de liefde tussen Nina en Noud flink is bekoeld en Noud vertrekt. Kan en wil Nina op tijd het tij keren?

  Nuran komt eindelijk tot inzicht en beseft dat ze niet van Bilal, maar toch van Rik houdt. Maar Rik heeft zijn hart inmiddels opengesteld voor Yvon en is dus geen vrij man meer. Kan de liefdesverklaring van Nuran daar nog iets aan veranderen? Bilal worstelt op zijn beurt met hele andere gevoelens

  Sinds kort is Meerdijk ook een nieuwe, mysterieuze bewoner, die zich opvallend gedraagt, rijker. Hij speelt prachtig viool, maakt continu aantekeningen in zijn notitieboekje over de inwoners van Meerdijk en duikt overal op. Wie is deze Tim en wat doet hij in Meerdijk?

 16. Mike is verliefd op nina noud weet het nina weet het op sjors is hij niet verliefd hoor !!! Beter kijken en luisteren

 17. Alles is al bekend over de cliff!: (LEES DIT NIET ALS JE NOG GEEN INFO VOORAF WIL!!):

  – Nuran wil Rick en niet Bilal
  – Bilal biecht zijn ware gevoelens op aan Lucas
  – Maxime wil toch wraak nemen op Janine
  – Marcus Sanders keert samen met zijn dochter terug naar Meerdijk
  – Zowel Noud als Lorena verlaten Meerdijk en gaan met het vliegtuig weg
  – Bing rijd iemand aan met zijn auto
  – Tim is de zoon van Anton en Janine is zijn moeder

 18. Hij is niet echt verliefd op nina denk ik omdat hij bij nina alleen dingen te weten wil komen over de familie sanders & geld wil krijgen. & Bij sjors zie je echt dat hij haar echt leuk vind & dat zie je bij nina niet , hij kijkt naar sjors verliefder als bij nina hoor.

 19. Ben het opzich eens met gtstfan1.

  Mike is absoluut niet verliefd op Nina. Hij was pas geïntresseerd in Nina nadat hij wist dat Nina een Sanders is. En de Sanders hebben erg veel geld, en raad eens waar Mike op uit is? GELD! Verder heeft hij nog ergens zijn intresses gelegd bij de Sanders, maar waar precies is me nog niet helemaal duidelijk.

  Of hij echt gevoelens heeft voor Sjors.. ?? Dat zou ik niet weten. Ik heb daar nog niet echt opgelet. Zou best kunnen, en hij kan nu ook zijn slag slaan want Sjors vertrekt bij Bing.

  Ik hoop echt dat er weer spannende verhaallijnen komen, zodat ik gewoon met spanning voor de tv zit te kijken wat er gaat gebeuren, en ik ook weer zin heb om de shorties te gaan bekijken. Nu heb ik echt heel erg vaak dat ik na een aflevering denk. Waarom zal ik naar die shorties gaan kijken? Er is toch niet zoveel meer aan.

  En die Tim. Die kan nog wel eens voor wat spanning gaan zorgen! Of hij iets met Rikki moet krijgen weet ik niet.. Wil eerst wel eens weten wat hij nou allemaal van plan is, en wie hij daadwerkelijk is. Rikki is toch wel mijn favoriete personage, nagelang ze niet echt een goede verhaallijn heeft, en ik vind toch wel dat ze eigenlijk iets beters verdiend dan Sjoerd.

  In ieder geval kan ik nú al niet wachten tot na de zomerstop.. Hopelijk word het lekker spannend!

 20. De batavia is een kroeg/uitgaansgelegenheid in wormer.
  Op vrijdag avond is het er achterlijk met 16jarige,
  en op zaterdag avond zitten er max 20 oudere jongens/oude mensen.

  (ik woon daar om de hoek ergens)

Geef een reactie