• 3 juni 2012
  • Redactie
  • 3

Janine Elschot droeg vrijdag een prachtige jurk tijdens haar bruiloft. Een creatie van Mary Borsato. Mary zelf isheel trots op de japon die ze mocht ontwerpen voor de soap.

“Ik vind het een heel mooie japon die sowieso heel goed bij Janine past!” aldus Mary Borsato. “Ik ben vooral te spreken over de stof en belijning, waarin een figuur mooi uit komt. En Caroline heeft een beeldig figuur, ze is ontzettend mooi en het past een beetje bij het thema.”

Voor Mary was het niet de eerste keer dat ze een jurk mocht ontwerpen voor een personage uit GTST. Ze ontwierp ook de trouwjurken van Charlie en Nina. Dit keer ontwierp de moeder van Marco twee identieke jurken, voor het geval er een kapot zou gaan of vies zou worden tijdens de opnames. Met al de rook en de ravage was dit ook wel nodig.

3 comments on “Mary Borsato heeft jurk voor Janine gemaakt!

  1. Die jurk was echt heel gaaf! Die van nina trouwens ook! Die van charle heb ik niet goed gezien!
    ls ik ga trouwen wil ik ook ee jurk van haar! (als ik het kan betalen)

Geef een reactie