• 11 juni 2012
 • Redactie
 • 16

Na zeven jaar GTST begint het bij Mark van Eeuwen toch wel te kriebelen. Hij zou graag ook eens andere rollen willen spelen.”Ik vind het nog steeds helemaal geweldig. De mensen zijn erg leuk, de verhaallijn ook en het is echt een A-merk. Het is weer cool om naar GTST te kijken.” aldus Mark.

Toch ambieert de acteur nieuwe rollen. Volgens hem heeft het warme bad waarin hij zich elke dag bevindt ook nadelen. “Het is heel veilig. Dat is ook een valkuil. Het is echt een voorrecht om zo veel te mogen spelen. Maar daarnaast vind ik het persoonlijk ook leuk om andere rollen te spelen, daarom ben ik acteur geworden.” aldus Mark van Eeuwen.

16 comments on “Mark van Eeuwen wil andere rollen spelen

 1. Tja Mark als je dat echt wilt moet je niet zolang blijven plakken bij gtst….

  Maar van mij mag Jack nog jaaaren blijven!!!! Dan maar geen andere rollen!! 😀

 2. Mark van Eeuwen is de beste acteur van GTST ik zou het jammer vinden als hij GTST zou verlaten 7 jaar speelt hij Jack van Houten maar tog hij kan nog wel jaren blijven spelen

 3. Sorry maar ik vind hem nog steeds 1 van de mindere acteurs van GTST. Dat vond ik eerder al en daar is niet veel aan veranderd. Hij acteert als een ijskonijn.
  En ja, die ene andere rol die hij heeft gespeeld in de film De Eetclub was nou ook Y niet bepaalde een groot succes.. (maar ja die hele film was natuurlijk een flop)

 4. het klinkt alsof mark zo langzamerhand genoeg heeft van de serie. dan zou hij tijdens de cliffhanger wel dood gaan als bing hem anrijd. van mij mag hij gaan. voor mij is hij altijd al een van de minst leuke acteurs uit de serie geweest. al vind ik hem de laatste paar jaar erg leuk met lorena, toch zal ik hem niet missen. wie weet blijkt lorena straks nog echt zwanger te zijn als jack dood is.

 5. maar ik vind hem niet bij lorena passen. Ik bedoel Lorena is altijd degene die problemen maakt is haar man ook nog eens politie maak dat maar eens in het echt mee!

 6. Lorena & Jack hebben een beetje te veel een Peppie & Kokkie-gehalte. Het geeft op zich een komische noot aan de serie, maar af en toe vind ik het ook wel een beetje vermoeiend en te geforceerd humoristisch.

 7. Ik vind het heel onrealistisch hoe kan Jack (Politieman) nou samen zijn met Lorena (Probleemaker) Dat is wel heel onrealistisch ik vind dat Jack iemand anders moet hebben maar als ik die 2 dan weer samen zie vind ik het weer minder erg :S

 8. Ik hoop wel dat marc nog door gaat met gtst, anders is er na Jan Kooi man weer een lekkertje eruit! Aan de andere kant snap ik hem heel goed marc is een goede acteur en wil natuurlijk verder komen in het vak. hij speelde wel in het eerste seizoen van voetbalvrouwen, maar dat was maar een hele kleine rol. maar htet is gewoon moelijk om als soap acteur andere rollen te krijgen dat is gewoon zo. niet terecht trouwens vind ik

 9. Ik zou Jack echt heel erg missen! Ik lach me elke keer weer kapot om Jack en Lorena. Ik vind ze echt het leukste stel uit de serie.

Geef een reactie