• 29 juni 2012
 • Redactie
 • 162

Volgens geruchten van Zappen.blog.nl keert Marcus Sanders terug naar Meerdijk. De rol zal opnieuw gespeeld worden door Hugo Metsers III. Ook neemt Marcus zijn dochtertje Kimberly mee terug.

Marcus Sanders was in seizoen 12 en 13 te zien in de soap. In de korte tijd heeft hij genoeg meegemaakt. Uiteindelijk ging hij naar het buitenland met zijn vrouw en kind. Kimberly komt uit het geboortejaar van Rikki de Jong. Een meisje van die leeftijd zal naar alle waarschijnlijkheid de rol dus op zich nemen.

Mochten de geruchten waar zijn is natuurlijk de vraag hoe Maxime op haar broer zal reageren. En wat gebeurt er nu weer tussen Ludo en Marcus? Wie zal de rol van Kimberly Sanders gaan spelen?

Volgens Zappen.blog.nl komen Marcus en Kimberly op de bruiloft van Ludo en Janine, in de cliffhanger van GTST, weer terug naar Meerdijk.

162 comments on “Marcus Sanders keert terug in GTST

 1. Aaaaah echt? Nou dat is leuk toch! Misschien die Kimberly dus wel een nieuwe liefde voor Noud hahahaha! Leuk nieuws! Ben benieuwd of die Tim daar wat mee te maken heeft? Want Lucas zou hem moeten kennen?

  1. lucas is later geboren dan kimberly en als tim eventueel een ander kind van marcus is. wat ook word gezegd door mensen her en der. dan hoeft niet te betekenen dat lucas hem kent. marcus en ludo gingen niet bepaald broerderlijk met elkaar om

   1. Juist omdat ze zo met elkaar omgingen denk ik dat Ludo de erfenis van Maximiliaan probeert te krijgen die Marcus kreeg door een half jaar getrouwd te zijn in dit geval met Cerille de Boer

 2. geweldig nieuws dit! ik keek in die tijd dat marcus en kimberly in meerdijk woonden nog geen gtst, maar ik heb wel fragmenten en verhaallijnen over hun gezien en gelezen. het zal wel weer een heel spektakel worden. ik heb er in elk geval erg veel zin in.

  ik denk dat tim kimberly is, maar dat zij in een verkeerd lichaam is geboren en van zichzelf een jongen heeft gemaakt. dit vanwege het fijt dat er tegen lucas werd gezegd dat hij tim met andere ogen moest bekijken.

  ik erger me wel vaak aan die grote sprongen in de tijd. kimberly zou nu ongeveer een jaar of 10 moeten zijn, en niet van rikki’s leeftijd.

  1. Jaa maar Rikki is toch ook verouderd, die was 2 seizoenen terug nog een meisje van een jaar of 10-12.. Dus als Kimberly terug komt moet ze wel rond Rikki der leeftijd zijn om het geloofwaardig te houden want ze zijn rond dezelfde tijd geboren.. En ach Nina was na een paar seizoen kliniek ook van 10 naar 16 gesprongen dusjaa..

 3. Kimberly is in hetzelfde jaar als Rikki geboren. Het zou trouwens best kunnen dat Tim Kimberly is.

  Het meeste rare is dat Wiet in 5 jaar niet ouder is geworden.

  1. rikkie zou niet eens 16 moeten zijn want die ook oorspronlijk maar 10 jaar 😉 maar ja in gtst denken ze daar niet aan. in geen soap overigens.

   tim is niet kimberly zoeits zouden niet doen in gtst zeker niet met een jongere personage (meta was een ander verhaal)

   tim zou eventueel de kind van gwen kunnen zijn. de ex vriendin van marcus (die heeft marcus gezegd dat ze kindje heeft weggehaald maar wie zegt dat waar is ?)

   Maar goed ik betwijfel of het gerucht waar is. zappen.blog.nl heeft namelijk geen bron :

   1. als ze het realistisch willen houden zou weet maar een een jaar of 2 jonger dan sjors moetten zijn, ze is in seizoen 6 verwekt en begin seizoen 7 geboren en sjors is eind seizoen 5 geboren en jack is halverwege seizoen 3 geboren dus zouden ze het echt realistisch willen houden zou jack pas 19 moetten zijn, sjors 18 en weet 16 nina zou pas 14 moetten zijn en lucas 12 rikki zou nog 10 moetten worden want zij is na de zomerstop van 2002 geboren.amy weet ik niet meer precies maar ik schat op een jaar of 7 of 8 maar dat neemt niet weg dat ik een trouwe kijkster blijf okal kloppen de jaartallen niet. en verder zijn jef en laura ongelofelijk oud geworden

  1. Dat zou niet mogelijk moeten kunnen zijn want dat kindje is nooit geboren.. Dian is van de trap gevallen/geduwd en had toen een miskraam.. Maarja het is natuurlijk soap dus who knows..

 4. Als het gerucht waar is, dan is Tim waarschijnlijk de zoon van Markus. Markus heeft eerder iemand zwanger gemaakt, maar deze is naar Londen verhuisd om daar abortus te plegen. Of dit ooit gebeurd is, dat weet niemand. Dus het kan best het neefje van Lucas en Nina zijn….

 5. Justin heeft inderdaad gelijkt.

  Marcus kreeg de opdracht van z’n vader om binnen een half jaar te trouwen en een vrouw zwanger te maken. Hierdoor ging hij met verschillende vrouwen daten, o.a. Cyrille de Boer en Gwen Faber (gespeeld door Peggy Jane de Schepper). Uiteindelijk kreeg Marcus echt gevoelens voor Gwen en zij raakte uiteindelijk ook zwanger. Marcus wou ook met haar trouwen, maar dit kon niet omdat Gwen nog officieel getrouwd was. Marcus zag z’n erfenis in vuur op gaan.

  Kort daarna dook Cyrille weer op met het nieuws dat zij ook zwanger was en Ludo pushte Marcus om met haar te trouwen en dan zou Cyrille een vergoeding krijgen. Ondertussen zou Marcus gewoon bij Gwen blijven. Hoewel Gwen dit eerst niet goedkeurde steunde ze later Marcus toch, maar tijdens de huwelijks voltrekking trok Gwen het toch niet en besloot te vertrekken.

  Gwen vertrok naar Londen en Marcus ging haar achterna en zei dat ze niet met hem verder kon als hij voor zo’n stomme reden met een ander trouwt. Gwen vertelde toen ook dat ze een abortus had ondergaan of abortus ging doen en dat ze niks meer met Marcus te maken wou hebben.

  Daarom denk ik ook inderdaad met de comeback van Marcus dat Tim inderdaad het kind van Marcus en Gwen is.

 6. het moet wel waar zijn, want als je hugo metsers in typt op google krijg je allemaal berichten van shownews en noordhollands dagblad met koppen hugo metsers keerd trug in gtst! aaaaaaaaaah ik vind dit zo leuk! in die tijd dat hugo al in gtst speelde keek ik al een paar jaar, aangezien ik al bijna me hele leven dus 20 jaar gtst mee kreeg omdat me zus 5 jaar ouder is en het altijd keek. hugo was toen echt een van me favorieten personages! die tim heeft er ongetwijfeld iets mee te maken, haha het verhaal dat kimberly zich zou laten hebben ombouwen vind ik leuk bedacht, denk alleen niet dat dat het verhaal gaat worden omdat als ze het een beetje realistiesch willen houden, tim nogmaar net de oleeftijd heeft om zich te kunnen laten ombouwen aangezien ze dat pas vanaf een jaar of 18 doen.

  1. Ja, en die hebben het bericht ook allemaal overgenomen van Zappen. Ik vind die site redelijk betrouwbaar, maar er is nog geen bevestiging.

 7. Ik geloof het pas als RTL het officieel bevestigd heeft,

  maar hoop wel dat het waar is! Leuk nog een Sanders (of meerdere) erbij 😀

 8. jullie kunnen best wel eens gelijk hebben. ik sluit mijn vermoedens dat hij misschien kimberly is niet uit, maar dat tim de zoon is van marcus en gwen zit er inderdaad dikker in.

  1. Het kan ook zijn dat ze twee kinderen gekregen hebben.
   Eerst een dochter en daarna een zoon. Zou ook leuk zijn als er dan twee nieuwe personages in de serie komen.

 9. Zou wel echt een stunt zijn, hoop het echt, eigenlijk moet Stefano dan ook echt terug.
  Dan krijg je de 3 broers + zus: Ludo, Marcus, Maxime, Stefano
  Met bijhorende kinderen: Nina, Lucas, Kimberley eventueel Tim en moet Amy terug komen, Nick is ook niet dood dus die zou nog (voor even) terug kunnen komen.
  Dan zou het helemaal leuk zijn als Valetijn terug komt, zie alleen geen mogelijkheid hiervoor tenzij Charlie, Barbara dood gaan.

 10. Hoe heette die vrouw ook al weer waar hij de serie mee uit ging?
  Het gezicht kan ik volgens mij nog wel voor de geest halen.
  Ze had van die krullen,op zo’n zin als Yasmin.

   1. daar ging die niet de serie mee uit dat was cerylle. gwen ging eerder weg
    omdat marcus voor de geld van de erfenis trouwde.
    beter de geschiedenis lezen

 11. maar die heks zei tegen Lucas: Ken je hem niet? een beetje raar. We zien wel wat er gaat gebeuren op 6 juli of vanaf september

 12. Volgens mij zitten er nu 22 vaste castleden in:

  – Het werd bekend dat Tim een vaste rol was
  – Bilal wordt de nieuwe vaste liefde van Lucas

  dus zou dat betekenen dat er 2 castleden of meer GTST gaan verlaten (zoiezo Bing denk ik, nadat hij iemand heeft aangereden het zit er dik in dat het een politieagent(e) is)

 13. @ gtstfites

  Waarom zouden er niet meer dan 21 vaste castleden kunnen zijn. Dat is zo’n onzin. In 2008 waren er ook 23 castleden nadat de familie Huygens geïntroduceerd werd. Bovendien denk ik niet dat Bilal een vast rol wordt. Ik hoop wel dat (als) Marcus en Kimberly terugkomen, ze een vaste rol hebben.

 14. @Tom Vorig seizoen waren er ook 21 castleden dit seizoen gingen er 4 eruit en er kwamen er 3 in. Dus terugedraait naar 20. En ik denk wel dat er een aantal eruit gaan.

 15. ff Serieus het lijkt mij onwaarschijnlijk dat Tim, Kimberly zou zijn. je gaat een kind toch niet op z’n 15e ombouwen dat lijkt me erg onrealistisch

 16. YEAAAAAAAAH
  MARCUS KOMT WEER TERUG
  eindelijk weer een bekende.. was gtst wel heel erg aan toe
  en ook dezelfde persooon speelt hem weer.
  kan nu al niet wachten op cliff en nieuwe seizoen :D:D:D:D

 17. Ik wacht inderdaad op een bevestiging van RTL.
  Zo’n leuk personage vond ik Marcus niet al is Hugo wel een goed acteur.

  En Tim zou inderdaad nog wel eens de zoon van kunnen zijn, soap is soap.
  Maar als Marcus en Kimberly en Tim blijven voor vast? wie vertrek(ken)t er dan?

  Ik hoop dat Everon en Dilan niet meer te zien zijn in seizoen 23

 18. Ik hoop dat bilal geen vaste rol krijgt hij kan niet acteren net als nuran en aysan
  Kimberly en marcus mogen wel een vaste rol hebben en dan blijft kimberly alleen zonder vader

  1. onzin ze kunnen wel acteren
   toen edwin net in gtst was kon die volgens vele ook niet acteren
   tot die er uit ging en toen wastie zooo leuk en lief
   moet iemand ook een kans geven

 19. Helemaal mee eens, even wat tijd gunnen. Maar ik denk dat Mark van eeuwen er uit gaat, hij zei dat hij toe was aan een nieuwe rol en hij word aangereden. Ik vermoed dus dat hij weg zal gaan. Ook zullen er dit jaar mensen uitgaan voor de flex wet en dat moet natuurlijk ook opgevuld moeten worden.

 20. ik ken hem ook van Huis Anubis maar het is wel leuk om hem te zien in Gtst als Marcus en ik krijg ook het idee dat Kimberly de nieuwe liefde van Noud kan worden dus ik hoop dat Kimberly niet zoals Nina is een verwend prinsesje. Ik hoop nog steeds dat Everon uit de serie vertrekt maar Nuran en Aysen hoeven van mij niet weg ze zitten er pas in en moeten er nog inkomen Nuran vind ik trouwens wel acteren Aysen zie ik niet zo vaak nu.

 21. en Mike mag ervan mij wel uit hij is gewoon vreselijk irritant hij heeft wel een lekker lichaam maar gewoon zijn karakter en houding bevallen me niet.

 22. Ik denk dat Everon eruit gaat en ik hoop gewoon dat Dilan ook vertrekt. Mark van Eeuwen stopt er niet mee, die had laatst nog aangegeven het nog steeds naar zijn zin te hebben!

  Dus ff alle stokkies op een rijtje:
  Dit seizoen vertrokken: Charlie, Danny, Edwin, Wiet
  Dit seizoen kwamen: Nuran, Aysen, Mike, Tim

  En ik denk dat Bing de serie wordt uitgeschreven, ze zijn het personage Bing ook aan het losweken van allerlei andere: weinig scenes meer met Noud, Rik en Jef, scheiding Sjors, Ruzie met Jack en Aysen, wraak: Aysen wordt aangereden of Bilal. Het is iemand met zwart donker haar en dat is niet Jack!

 23. Sowieso is Tim niet omgebouwd. Ik vond hem van de achterkant eerder lijken op Edwin, dus misschien bedoelde Elphaba dat.
  Maar het zou best kunnen dat Tim een zoon is van Marcus ja.

 24. heb er nog eens goed over nagedacht en tim heet loderus van achternaam terwijl marcus sanders heet en gwen faber. dan lijkt het er dus niet op dat hij een zoon is van marcus en gwen. maar dat zegd natuurlijk niets. jack en sjors bv hadden eerst ook andere namen. misschien is het wel een adoptienaam…???

  1. De naam Faber kwam van Gwen toenmalige man. Gwen was toen die tijd getrouwd met Jan Faber, misschien heet ze wel Loderus van meisjesnaam.

   1. ik was zo nieuwsgierig dat ik op onderzoek ben gegaan, en gwen heet inderdaad van haar meisjes naam Loderus, dus de kans is heel groot dat hij de zoon is van marcus en gwen, en niet anton..

    en als hij een zoon zou zijn van anton, wie is de moeder dan ? want als janine de moeder zou moeten zijn, had ze zelf best wel geweten dat ze een zoon had, en stel ze is dan bevallen wat heeft ze dan al die tijd met het kind gedaan?

    in de Wie is tim ? : gtst app, krijgt Tim een brief van zijn moeder uit AMERIKA, en daar is marcus heen gegaan met Cerille, maar ik las op wikipedia; Marcus Sanders, dat hij alweer gescheiden is van Cerille, ik weet niet of dit echt klopt want toen dit gebeurde keek ik het niet..

    wat ik echt super leuk vind is dat omdat iedereen wilt weten wie tim is, we zo ver terug de tijd in moeten ,heerlijk!

    1. op youtube kwam ik een filmpje tegen van de bruiloft van Cerille en Marcus, en dit staan onder het filmpje;

     Cerille de Boer en Marcus Sanders trouwen in Seizoen 12, maar wat ze niet weet is dat ze deel uitmaakt van een plan. In werkelijkeid is Gwen Faber Marcus grote liefde.

     dus misschien is dit meer zekerheid ? dat gwen zoveel van marcus houde, dat ze het kind heeft gehouden omdat ze dacht(?) dat ze marcus al kwijt was

     1. haha,

      hij kan natuurlijk een foto van janine hebben omdattie meer over zn familie wilt weten..

      ik weet 99,9% zeker dat janine niet de moeder is! (zie uitleg hier boven)
      ik blijf nog steeds zeker van mijn vermoedens, ookal werkte de moeder van tim in een ziekenhuis, het kan net zo goed zn audoptie moeder zijn en dattie daar nu pas achter is gekomen en dat moet uitzoeken, ben benieuwd wat er gaat gebeuren de laatste 2 weken van het spel, en de eerste afleveringen van gtst! kan haast niet wachten

 25. Tim lijkt ook op Frits/hans van houten
  En een 4 maanden geleden liep de acteur die Frits/hans van houten over de set van gtst

  1. daar heb ik inderdaad ook al aan zitten denken, frits heeft nogal wat vrouwtjes versleten, maar dan is hij of van wiet zijn leeftijd of ouder want hannie was nog in verwachting toen frits geelectrocuteerd werd

 26. de acteurs in GTST zijn natuurlijk niet echt familie van elkaar, dus als ze op elkaar lijken is dat gewoon toeval!

 27. Nuran en aysan kunnen niet acteren kijk naar ze zeg !
  Ze zijn waardeloos iemand die ik ken zat bij nuran in de klas zij is echt een trutje en kapsones

 28. Het zou geniaal zijn als in de cliffhanger als iedereen weet dat Aysen Danny vermoord heeft. En achter de trailies verdwijnt (dan is er een plekje vrij voor Kimberly)

 29. Ja,dat vroeg ik mij ook af:is er een promo waarin al een stukje van de cliffhanger te zien is???
  Weet iemand dit??

 30. @rick dat was misschien voor een andere serie. Ik zit nog steeds op het vervolg van pauwen en reigers te wachten (met o.a. Bas Muys en Casper van Bohemen)

 31. Iemand al opgevallen dat er op de officiele website van Goede Tijden Slechte Tijden valt te lezen dat er na de zomervakantie opnames in Zuid Afrika zullen zijn?

  Citaat van http://www.rtl.nl/soaps/gtst/home/#artikel/achterdeschermen-2012-nieuw personage in gtst/mysterieuze tim duikt op in meerdijk

  “De slimste en meest fanatieke speler maakt kans op een onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika om daar te figureren in GTST.”

  Zou dus betekenen dat er weer een grote reis aan zit te komen na de zomervakantie,, wie zouden er dit keer naar Zuid Afrike gaan!?!?

  1. Je hebt indd gelijk! Is de vraag wie er een rede hebben om op vakantie te gaan. Huwelijksreis Ludo&Janine misschien?

 32. Hij zou wel opnamens hebben gehad voor een andere serie en liep even langs de cast en crew van GTST. Heeft echt niemand de promo nog gezien?

 33. Er was laatst een fout in GTST. Lorena zei: Mijn tante is mijn enigste familielid nog. Ze heeft ook nog een halfbroer

 34. Ben benieuwd of Marcus invloed krijgt op de verhaallijn maxime versus ludo & janine. Zou me niks verbazen als ie een samenwerking met maxime aangaat gezien de band tussen de twee broertjes

 35. De kans is denk groot dat Tim een Sanders is, en het zal me dan ook niet verbazen dat hij de zoon van Gwen en Marcus is. Hij heeft namelijk ook wat weg van Hugo Metsers

 36. Bilal wordt geen vaste rol tim wel aub geen bilal,nuran en aysan in de volgende seizoen ik haat nuran ik hoop dat zij net als edwin eruit gaat niet dood maar ontvoerd en nooit meet terug keren Dus weg met nuran in het echt is zij een trut

 37. Die Aysen mag eruit ze verkloot iedereens leven. En die actrice kan niet acteren.

  Ik hoop dat het zo wordt:
  Bing > Tim
  Aysen > Kimberly

 38. Hoe dan ook supergoed nieuws dat Marcus terugkeert! Vond Hugo als Marcus altijd een goeie acteur/rol. Of die Tim zijn zoon is….tja wie weet, we zien wel I guess..
  En idd, als Stefano dan ook nou eens terugkeert, zou helemaal geweldig zijn!

  Ik ben ook voor een vaste rol van Bilal, dan mag Bing eruit in zijn plaats!

 39. En eindelijk is het dan zo ver!
  Niet alleen Marcus en Kimberly komen terug,
  Maar zeker is nu ook dat Martine Hafkamp gaat terugkeren na de cliffhanger!

  Mensen moeten nu niet gaan zeuren over Martine Hafkamp en dat het allemaal bullshit is, ik weet zeker dat ze terug komt let nou maar op 😉

 40. klets niet, ik las pas geleden nog een interview met inge op internet waar in stond dat ze niet terug wilde komen.

 41. en wie heeft er verzonnen dat Marcus terugkomt? is dus ook niet waar…..vond de cliffhanger ook erg saai en voorspelbaar

 42. Inge ipenburg is martine niemand kan haar rol overnemen misschien komt marcus pas na de zomer, caroline en erik komen zometeen in boulevard en praten over hun cliff

 43. ik denk dat tim kimberly is en marcus diegene aan de telefoon. hij is waarschijnlijk wel omgebouwd. waarom zou hij anders zeggen: ik vertel ze pas wie ik ben als ik daar aan toe ben en dan verandet alles. denk dat macus pas seizoen 23 terug komt.

 44. Het verhaal met Tim vind ik spannend, ik was er al bang voor en het is uitgekomen, ik vond het echt een saaie cliffhanger! er zat totaal geen spanning in, je kon precies voorspellen wat er ging gebeuren. ze hebben dit jaar echt alle acteurs erin gepropt maar er waren er zoveel die ze net zo goed weg hadden kunnen laten omdat die niks toevoegde in deze cliffhanger. ik had zelf verwacht dat we veel meer van tim zouden zien deze cliffhanger en ook dat maxim al haar andere kant zou laten zien vandaag. het stukje tussen lucas en bilal vond ik wel grappig: haha zo roept bilal dat lucas op moet houden met zeggen dat hij homo is, 1 seconde later pakt bilal lucas op zn bek en staan ze te lebberen alsof hun leven er vanaf hangt :d

 45. Voor mij is t duidelijk. De Cliff over Marcus is de zin van Maxime. Reken daar maar niet op zei ze. Ze gaat marcus gebruiken in haar valse spel. En btw Tim is Anton z’n zoon maar wie is de moeder?? JANINE. want die kende elkaar vroeger al. En daarom is Tim ook geïnteresseerd in de familie Sanders.

  1. als anton de vader is is het uitgesloten dat janine de moeder is ze kenden elkaar van vroeger maar dat is niet in de serie getoond, toen janine in seizoen 3 in de serie kwam ging ze met simon dekker en na het ongeluk van simon ging ze met ludo en ongeveer een jaar later kreeg ze nina. toen janine in de serie kwam moest jack nog geboren worden dus als tim het kind van janine en anton zou zijn dan zou dat betekenen dat tim ouder is dan jack en dat lijkt me niet

 46. misschien dat Marcus en Kimberly in seizoen 23 terugkomen, maar ik denk het niet. ik vond de cliffhanger van dit jaar niet saai ik ben juist benieuwd of Jack nog leeft ( hoop het wel), en hoe het dan verder zal gaan met Lorena en Jack. Ik denk dat (als Jack de aanrijding overleeft) Lorena in eerste instantie wel boos zal zijn op Jack dat hij niet mee is gegaan naar Australie, maar dat ze het hem toch vergeeft omdat hij het ongeluk heeft gehad. Teminste ik hoop dat Lorena en Jack niet uitelkaar gaan, ze zijn zo leuk samen.

  1. Ik heb ergens gelezen(sorry, weet niet meer weaar), dat Marcus en Kimberley ergens in september 2012 zouden tergukeren.

 47. ik weet het (denk ik) hij is de tweelingbroer van edwin waar anton en bianca altijd over gezwegen hebben edwin was ouder dan sjoerd dus logisch dat sjoerd er ook niets vanaf weet.

 48. Ik hoop wel echt dat Marcus nog komt met Kimberley,
  Ik hoop ook dat Tim de zoon is van Anton en eigenlijk Janine.
  Maar dat woord moeilijk te verklaren, vooral als Janine de moeder is.

  Ik denk/hoop dat Jack nog leeft maar aangezien Lorena er voor 3 maanden uitgaat ben ik benieuwd hoe ze dit gaan doen. Lorena moet zo en zo terug komen als hij dood is maar ook als hij in het ziekenhuis ligt

 49. Tim is de zoon van Anton en Maxime toen ze een slippertje hadden in de lift. In korte tijd is hij gewoon heel groot geworden net als bij Jack, Sjors, Nina, Lucas en Amy

  1. Uhh? Inge, Ik denk ’t niet hoor. Lana en Bram zijn ook nog klein. Er ja, ze worden wel wat ‘sneller’ groot dan in werkelijkheid, maar in eens een jaar of 20 ouder worden terwijl de andere leeftijden stil blijven staan lijkt mij onzin. Bovendien was Maxime helemaal niet zwanger?

  2. toen maxime klein was werd ze neergeschoten, en daar door kan ze geen gezonde kinderen op de wereld zetten dus, dit denk ik niet..

 50. Tim is de zoon van marcus met gwen faber.. iedereen geeft ze mening wel maar voor de gene die de wie is tim app hebben… je krijgt in week 1 en 2 en brief.. wat allebij nergens op slaat die brief.. maar het zijn tips.. want de titelonderwerpen van de briefen zijn Amsterdam Conservatorium. en van de andere brief Stadsdeel centrum. en wat kan je uit beide woorden halen.. Marcus sanders. dit kan geen toeval zijn.. en ben de eerste die dit gezien heeft. btw. staat er op een betrouwbare bronnensite dat marcus en kimberly in september 2012 terugkomen, dus gelijk al.. 😉

 51. Had Ludo zijn broerlief niet laten verdwijnen?? Hij veroorzaakte veel problemen waaronder Janin lastig vallen. Ik kan zijn dochter niet herrineren.

 52. @ kim
  Het kam best zijn dat er tips in brieven verstopt zitten, maar dit klopt niet want in stadsdeel centrum zit maar 1 a en in Marcus Sanders zitten er 2. Amsterdam conservatorium klopt overigens wel.

 53. Ik denk dat Tim de zoon van Anton en Janine is. Anton en Janine gingen uit elkaar, Janine bleek zwanger, vond zichzelf te jong voor een kind en stond het kind af. Vandaar dat Tim een andere achternaam heeft dan Janine of Anton. het enige wat niet klopt is de leeftijd van Tim.

 54. Het word Melody Klaver die Kimberly Sanders gaat spelen! het is op meerdere sites bekend gemaakt word spannend is een goede actrice

 55. haar ken ik wel ja. is best een pittig type dus daar moeten we een hoop van verwachten

  die kan soms misschien nog wel heftiger reageren dan Maxime

 56. hangt er maar net vanaf wat voor verhaallijn ze haar geven, ludo sanders bijvoorbeeld is in het echt een super lieve man beetje verlegen zelfs, en moet je kijken wat voor figuur het in de serie is om maar even een voorbeeld te geven.

  nog een voorbeeld we reizen even af naar amerika.
  Jessica Alba
  in de ene film super lief en in de ander een echte bitch
  in de ene een slachtoffer en in de andere een echte die hard

  dus eerlijk je kunt er totaal niets van zeggen hoe melody klaver in gtst uit gaat komen
  gewoon afwachten dus ene als tim inderdaad van janine en anton zou zijn nou dan zitten ze er wel heel erg ver naast met de leeftijd. voor dat janine des tijds met simon ging ging ze met een gast wiens naam ik niet meer weet maar die is ook nog heel even in de serie geweest werkte voor een toneel school dus dan moet het nog van daarvoor zijn moet tim zeker een jaar of 30 zijn op zijn minst want jack die dus wel in de serie geboren is (het oudste kind van de serie zullen we maar even zeggen voor het gemak) zal denk ik ook tegen de dertig aan lopen echt jongens geloof me nou janine is echt niet de moeder want als dat wel zo zou zijn dan word de hele serie meteen in 1 klap een grote flop want dan sluit niets meer op elkaar aan vanaf seizoen 3

 57. al denk ik niet dat tim, van anton, janine of marcus is. ik denk dat hij van iemand is die niet meer in de serie zit maar wel veel indruk heeft nagelaten bij de meerdijkers waarom denk ik dat. tim zij letterlijk:
  niemand weet nog wie ik ben maar ik heb geen haast ik vertel ze wie ik ben als ik daar klaar voor ben en dan veranderd alles.

  dus ik denk dat we ons moeten laten verrassen, misschien heeft martine des tijds in de gevangenis nog een kind gekregen van god weet wie,

  vergeet niet martine is nooit officieel dood verklaart, ook frits zou nog een kind kunnen hebben, maar dat betwijfel ik want daarvoor is tim eigenlijk ook te jong,

  het zou ook van simon en esther kunnen zijn, na dat simon echt dood was heeft esther voor goed meerdijk verlaten maar wie zecht dat ze niet zwanger was.

  weet je jongens er zijn zoveel mensen van wie hij zou kunnen zijn dat het gis werk eigenlijk onbegonnen werk is

 58. denk nou eens logisch na jongens, janine is nooit uit de serie geweest, dus dan zou tim geboren moeten zijn voor janine in de serie kwam ziet hij er wel erg jong uit voor zijn leeftijd vinden jullie ook niet. ik weet dat de leeftijden niet helemaal overeen komen maar het moet wel een beetje geloofwaardig blijven. janine zat zeker een jaar of 4 in de serie toen nina geboren werd dus dan moet tim zeker 5 jaar ouder zijn dan nina terwijl hij meer de leeftijd heeft van rikki, willen de verhaallijnen een beetje overeen komen dan is rikki een jaar of 7 a 8 jonger dan nina, want dat was de leeftijd van nina toen rikki geboren werd. ik wil van jullie graag een antwoord op mijn volgende vraag hoe oud denken jullie dat tim is. ik gok op een jaar of 18 a 19

 59. Als ik eerlijk ben heb ik nu wel genoeg van alle Sander verhaallijnen die zich maar steeds blijven herhalen.
  Maxime vond ik een mega goede rol (en actrice trouwens) maar nu wederom een strijd tussen Janine en Maxime , het wordt doodvervelend en dan Marcus terug en hoppa wèèr een Sandertje met een rot karakter .
  Het lijkt me nu wel eens leuk als een andere familie ietsjes meer originele verhaallijnen zou krijgen en de Sandertjes met de eeuwige M&J strijd en de eeuwige “iedereen wil iets van Nina” lijn naar de achtergrond gaan voor een seizoen.
  Denk trouwens dat de kus van Bilal en Lucas een fantasie was want ze deden een fade out en dat betekend droom of fantasie in GTST, jammer want ik zou dat nu eindelijk eens een moedige zet vinden een moslim die Homo is, dat gaat vuurwerk geven in Nederland denk ik met protestmarsen en al haha

 60. ook zijn er geruchten dat marcus samen met Maxim wraak gaan nemen op janine en ludo,als dat zo is wordt het nog erg spannend

 61. Op het moment dat Janine, Marieke leerde kennen was ze net weggelopen voor dr vader die haar misbruikte. Het kan haast niet dan Anton, Marieke kent. Janine kende haar op dat moment nog niet eens.

 62. we denken allemaal dat tim een zoon is van een meerdijker, maar hij kan net zo goed een broer, een neef of een ex van iemand zijn.

  had lorena niet een broer?

  of misschien noud?

  of misschien wel een ex van nina of aysen.

 63. het kan ook goed een zoon zijn van hans van houten (de tweelingbroer van frits) hij is maar kort in de serie geweest had des al niettemin een grote rol en eigenlijk weten we niet echt veel van hem dus waarom niet. en dan zou hannie misschien de moeder kunnen zijn en het half broertje van wiet dat verklaart in ieder geval zijn overdreven interesse in de familie sanders. het is in ieder geval iemand die een bekende naam achterlaat in meerdijk denk maar aan zijn laatste woorden. ps. dit is maar een speculatie

 64. hallo jongens er moet me even iets van het hart dat er geen ene teureleur klopt van de leeftijden dat wisten we allemaal dus daarom even alles op een rijtje om te laten zien hoe over dreven ver gtst ernaast zit.

  lotje alberts geboren in 1990 (overleden) kind van robert alberts en laura selmhorst zou nu 22 jaar moetten zijn

  jack van houten (overige namen: fritsje van houten, herman-rien hogendoorn) geboren in 1992 kind van trix gerritsen en frits van houten zou nu 20 jaar moetten zijn

  guusje balk geboren in 1993 (serie verlaten met moeder vertrokken naar amerika) kind van suzanne balk en peter kelder zou nu 19 jaar moetten zijn

  sjors langeveld (overige namen: wendela hafkamp) geboren in 1995 kind van martine hafkamp en frits van houten zou nu 17 jaar moetten zijn

  wiet van houten geboren in 1996 (zit momenteel in een tbs-kliniek) kind van hannie van der kroeft en frits van houten is nu 16 jaar

  jeffrey alberts geboren in 1996 (overleden voor de geboorte) kind van dian alberts en ludo sanders zou nu 16 jaar moetten zijn

  nina sanders geboren in 1997 kind van janine elschot en ludo sanders zou nu 15 jaar moetten zijn

  jarmo carillo geboren in 1999 (vertrokken met moeder naar amerika) kind van mathilde carillo en matthijs hoogenboom zou nu 13 jaar moetten zijn

  lucas sanders geboren in 2000 kind van janine elschot en stefano sanders zou nu 12 jaar moetten zijn

  jonas alberts geboren in 2000 (overleden bij de geboorte) kind van meike griffioen en jef alberts zou nu 12 jaar moetten zijn

  kimberley sanders geboren in 2002 (met ouders vertrokken naar amerika) kind van cerille de boer en marcus sanders zou nu 10 jaar moetten zijn

  rikki de jong geboren in 2002 kind van anita dendermonde en rik de jong zou nu 10 jaar moetten zijn

  amy kortenaer geboren in 2003 (zit momenteel in een jeugd inrichting) kind van isabella kortenaer en ludo sanders zou nu 9 jaar moetten zijn

  sil selmhorst geboren in 2003 (zit momenteel in de gevangenis) kind van laura selmhorst en robert alberts zou nu 9 jaar moetten zijn

  valentijn sanders geboren in 2006 (zit met moeder op curacao) kind van charley fischer en nick sanders is nu 6 jaar

  lana langeveld geboren in 2010 kind van sjors langeveld en danny de jong is nu 2 jaar

  bram bouwhuis geboren in 2011 kind van rikki de jong en sjoerd bouwhuis is nu bijna 1 jaar

  met andere woorden de laatste 3 kloppen en wiet klopt maar verder niet. zitten hier bruikbare tips in met betrekking tot tim dan hoor ik dat graag

 65. Lieve allemaal,

  Ik als echte GTST-fan heb het allemaal eens even goed onderzocht. Er zijn namelijk een hoop onverklaarbare dingen bezig in Meerdijk. Na lang zoeken en speuren op het internet denk ik dat ik jullie kan vertellen hoe de appel in de steel zit.

  Allereerst even over Tim. (vet raar natuurlijk) Ik weet bijna zeker dat Tim geen Kimberly is. Zou het wel heel vergezocht vinden als ze haar laten ombouwen. (hijs wel knap!! Kende hem al van Spangas!) Ik denk dat Tim de zoon van Anton is. Aangezien hij een slippertje bij Bianca heeft gemaakt zou hij het best al eerder gedaan kunnen hebben. Dit zou betekenen dat Sjoerd opeens een broer erbij heeft, die ook nog eens achter Rikki aan zit. (Ik hoop echt dat Rikki en Sjoert bij elkaar blijven, anders heeft Bram nu al gescheiden ouders).

  Maar ik hoorde ook dat Noud en Bing een zwaar ongeluk gaan krijgen en allebei uit de serie gaan (heb gefigureerd bij GTST en ving zoiets op) dus ik geloofde dat wel. Zou wel echt suuuuuuper jammer zijn, aangezien ik de allergrootste fan ben van Noud. Heb laatst nog allemaal nieuwe posters opgehangen in mijn kamer.. (zwijmel zwijmel…)

  Wat denken jullie hier allemaal over? En vinden jullie het ook zo jammer dat Danny van de trap is gevallen? Had hem graag nog even op de buis gezien.

  Nou, nog een paar nachtjes slapen en we weten het allemaal zeker! (Ik lekker al een dagje eerder op de GTST Live! Jippie!)

  X

  1. Volgens mij hadden vele al wel door dat Tim geen omgebouwde Kimberley is, dat hij waarschijnlijk de zoon van Anton is en dus de broer van Sjoerd. Dus dat is echt niet zo dat jij dat nu opeens helemaal uitgedacht hebt en je dat aan iedereen wil laten weten, want vrijwel iedereen wist dit zo ongeveer al.

   Ook over Noud en Bing vind ik nogal raar klinken. Noud is vertrokken naar Tokyo en Bing heeft net zelf Jack aangereden. Lijkt me dus heel onwaarschijnlijk dat ze beide aangereden worden. Ten eerste; Noud is, zoals ik al genoemd had, in Tokyo. En ten tweede; Bing heeft zelf Jack aangereden. Dus lijkt het me onwaarschijnlijk dat Bing dan een ongeluk krijgt, mede omdat hij Jack heeft aangereden, mede omdat het dan 2 ongelukken zijn op een korte tijd.

   Zelf heb ik ook 2x gefigureerd in Gtst. Echter is beide keren me verteld dat áls we iets op zouden vangen van verhaallijnen o.i.d. wij dit het liefst voor ons zelf zouden houden, aangezien het dus absoluut niet de bedoeling is dat iemand dit doorlinkt aan de publiciteit. Dus dát lijkt me ook al onwaarschijnlijk.

   Verder vind ik dan nog, dat áls je zo’n berichtje je plaatst je, je niet anoniem hoeft te maken doormiddel van een soort van ‘Nickname.’ Je plaatst waarschijnlijk toch iets wat hoogstwaarschijnlijk niet waar is en dan is het erg laag als je dan niet je eigen naam wil of durft te plaatsen.

   Maar volgens mij is mijn mening duidelijk. Geen onzin verhalen plaatsen en vooral niet als je je eigen naam er niet bij gebruikt.

   Noortje.

 66. wat dachten jullie hiervan (suggestie) tim is een zoon van dian, vandaar het MEERDIJKSE kerkhof, en de vader die kan dus iedereen zijn, ik bedoel dian heeft het met zo’n beetje heel meerdijk gedaan, en dian was echt populair in meerdijk dus als dit inderdaad het geval is dan verklaart dat in ieder geval tims nieuwschierigheid naar de meerdijkers

 67. @Jessica

  Dit stond er in zijn boek

  – Stamboom van Bouwhuis
  – Stamboom van Sanders
  – Foto van het graf van Edwin
  – Foto van het huwelijk van Nina en Noud
  – Foto van Janine in haar studententijd

  Anton is de vader! en de moeder is familie van de Sanders/Elschot

 68. maar zou het wel jammer vinden als anton inderdaad de vader is had namelijk gehoopt dat frits van houten er iets mee te maken had gehad

 69. hallo allemaal, ik heb het volgende fragmentje van tim nog eens meerdere malen terug gekeken:

  nee, niemand weet nog wie ik ben, maar ik heb geen haast ik vertel ze wie ik ben als ik daar klaar mee ben en dan veranderd alles.

  met andere woorden het moet iemand zijn die minstens de helft van de meerdijkers, zou moetten kennen. dus dan is het onlogische dat het iets met anton te maken heeft want de familie bouwhuis zit er nog niet zolang in

 70. ik heb het volgende fragmentje van tim nog eens meerdere malen terug gekeken:

  nee, niemand weet nog wie ik ben, maar ik heb geen haast ik vertel ze wie ik ben als ik daar klaar mee ben en dan veranderd alles.

  met andere woorden het moet iemand zijn die minstens de helft van de meerdijkers, zou moetten kennen. dus dan is het onlogische dat het iets met anton te maken heeft want de familie bouwhuis zit er nog niet zolang in

 71. tim is de zoon van marcus en gwen. gwen heeft als naam die bekend is gwen faber (toen was ze nog getrouwd met jan faber). haar meisjes naam is loderus.
  gwen was tegelijkertijd zwanger van marcus als Cerille.

  marcus en cerille hebben kimberly
  marcus en gwen hebben tim

Geef een reactie