• 25 juni 2012
 • Redactie
 • 20

Kennard Bos stopt als hoofschrijver van Goede Tijden Slechte Tijden. Na jarenlang het drama in de soap te hebben bepaald zal Rohan Gottschalk het stokje van hem overnemen. Rohan was al eerder vier jaar lang hoofdschrijver dan de soap. “Met de aanstelling van Rohan hebben we een geweldige en waardige opvolger bij GTST.” aldus Remco Kobus, producent drama van RTL.

De hoofdschrijver stopt niet zomaar met Goede Tijden Slechte Tijden. Hij is namelijk gepromoveerd tot Creative Producer Drama binnen Endemol Nederland. Kennard gaat zich vooral bezighouden met het produceren van nieuwe dramaseries. Kobus is erg blij met de versterking van Kennard Bos.

20 comments on “Kennard Bos maakt plaats voor Gottschalk

 1. Nou kan alleen maar beter gaan, misschien nu een schrijver die verder komt dan het zoveelste ramphuwelijk van Ludo en Janine .

 2. jammer dat kennard ermee gaat stoppen
  ik ken hem zelf ook persoonlijk
  maar rohan is ook goed dus het komt wel allemaal!

 3. Hopelijk is dit niet het begin van het EINDE! van GTST,
  hopelijk hebben ze een goede keus gemaakt.
  Wanneer was Rohan Gottschalk 4 jaar lang hoofdschrijver bij GTST?
  Meestal moet je bij eens soap die aankomend jaar 23 jaar op TV,
  geen veranderingen aanbrengen!!!

  Maar goed we zullen zien, sinds de 2010 vind ik GTST wel okay

 4. Bericht klopt niet. Kennard was uitvoerend producent en Rohan hoofdschrijver. Nu Kennard creative producer wordt, gaat de functie van uitvoerend producent naar Rohan. Er zijn meer hoofdschrijver, dus de schrijvers lossen dat intern op.

 5. haal inderdaad maar weer een oude bekende terug! Nick stelde niks voor en vind dat een vervelend personage!

  -Linda
  -Stefano
  – Martine

  staan op mijn lijstje, maakt niet uit wie eigenlijk.

  En sinds 2009 was gtst echt weer goed op koers sinds heden..

 6. Ik heb wel duizend tips voor Rohan! Maar uiteindelijk komt het op een gouden tip uit: Maak gtst spannender! Beetje actie, af en toe op het puntje van je stoel zitten met wat slechteriken er in. Meng dit met liefde en familie(problemen) en je hebt een gouden soap en voor ieder wat wils.

 7. De laatste tijd teveel losse karakters. Laat de Alberts’familie weer wat uitbreiden. Breng Sil of Dennis terug. En wanneer komt Job zijn vader Rik eens bezoeken?
  Maar mijn favoriet blijft toch Linda Dekker, hopelijk zien we ooit weer een strijd tussen haar en Laura

 8. Ik zou het liefste zien, dat de nieuwe hoofdschrijver, de enkele verhalen uit het verleden, die niet zo geslaagd waren, eens wat rechter zetten, zoals dat vervolg verhaal na de moord op Frits van Houten, dat gedoe rondom de amulet was een behoorlijk foute keus. Ik vind eerder dat Casper van Bohemen moet terugkomen als Hans, desnoods als nieuwe tegenstander van Ludo. Of eerder dat bekend is waarom Frits daadwerkelijk vermoord is, en niet zoals dat gegaan is in de Flashback van Hans, want ja, we hadden er jaren op gewacht, maar van die scène had ik toch iets meer verwacht dan het uiteindelijk geworden is.

 9. ik vind dat ze een oudere versie van valentijn moeten introduceren
  naar mijn mening kun je daar behoorlijke leuke verhaal lijnen mee maken
  en Stefano moet terug verder mag de familie Alberts inderdaad wel weer een wat worden uitgebreid en als ik heel eerlijk ben mag ray ook wel weer terug komen lijkt me wel leuk

 10. Sinds Nuran en Aysen in de serie gekomen zijn vind ik dat gtst erg achteruit gegaan is. Steeds van die grote uitpuilende ogen in zicht en de acteerprestaties ver beneden peil, ik erger me hieraan en meestal kijk ik daarom niet meer, waarom moet een goede acteur het veld ruimen voor 2 van die kneusjes?!

 11. En mag misschien de achtervolgingen van Nina eens stoppen?.
  Iedereen wil haar dood of zo en ze is absoluut niet de knapste dame uit de serie, maar iedereen wil haar , ja deuhhhhh, afschuwelijk.
  Ik ben Nina moe intussen…

 12. Ben wel benieuwd in welke periode Rohan dan hoofdschrijver in GTST is geweest….dan weet je ook meteen of dat een goeie periode met goeie verhaallijnen was (en dus hoop voor de toekomst!) of juist een rampenperiode (bijv. die periode van de ‘Frits-Hans-amulet verhaallijn)…

Geef een reactie