• 11 juni 2012
 • Redactie
 • 20

Het personage Nick Sanders mocht niet dood in Goede Tijden Slechte Tijden. Dit mocht speciaal niet van de schrijvers. Zij hopen dat Nick snel weer terugkeert in de soap. Acteur Christophe Haddad denkt hier helaas anders over. Hij ziet het niet zitten om nog langer in de soap te spelen.

“Je moet bedenken dat ik vanaf mijn achttiende volop aan het werk ben. Nu is de tijd om me te laten verrassen door het lot. Daar past de vastigheid van een soap, hoe leuk GTST ook is, niet in.” aldus de acteur.

Als het aan de schrijvers van Goede Tijden Slechte Tijden ligt keert Nick volgend seizoen al terug in de soap. Christophe wil dit echter absoluut niet. “Ik wil niet verzanden in sleur, in een warm bad van een serie blijven zitten. Ik begrijp dat sommige collega’s dat wel willen en ik heb respect voor zo’n keuze als deze bewust is gemaakt.” aldus Christophe Haddad. Voorlopig zullen we Nick Sanders dan ook niet terugzien in de serie.

20 comments on “GTST-schrijvers wilden Nick niet dood hebben

 1. Alhoewel Christophe super lekker is, is het misschien wel tijd om te recasten dan. Het is inderdaad een belangrijke rol die in het centrum van de serie staat, ik zou er zo een heel verhaallijn omheen kunnen schrijven

 2. Ik blijf het raar vinden, dat ondanks wat Nick heeft gedaan, er niet om hem word gerouwd.

  Ik bedoel het is toch Ludos zoon en Ninas broer,
  Je hoort Ludo bijvoorbeeld ook geen enkele keer over Valentijn praten.

 3. Ik vind dat Christophe Haddad gelijk heeft je moet niet blijven hangen in een soap.
  Zeker als je andere kansen krijgt. Anders blijft het je altijd achter volgen. En als je ook andere dingen doet dan denken de mensen op den duur niet meer dat was nick uit gtst maar dan zien de mensen je meer als persoon. En persoonlijk kijk ik zelf al gtst al vanaf de eerste uitzending en sommige mensen blijven echt heel lang hangen. Zonde vind ik persoonlijk.. En ik vind persoonlijk het wel begrijpelijk dat ze niet om iemand rouwen die hun zo iets heeft aangedaan. Ik vind het jammer dat nick niet echt dood is want nu denk ieder een dat hij nog wel terug keert. en als hij dat niet wil. En ik vind het helemaal raar als er een andere nick komt. Want dat vond ik al niet leuk met hellen en met Charly en Amy..

 4. Lieke van Lexmond heeft de rol van Charlie langer gespeeld dan Aukje van GInneken en Bruni Heinke heeft Helen ook langer neer gezet dan Marloes Fluistma…

  Dus die vergeleiking klopt niet helemaal

  1. omdat je met de karakter nick nog meer kan doen (als die ooit terug komt) en met edwin niet. behalve misschien de loophondje van lucas spelen

 5. Ik vind het echt super dat Nick nog leeft! één van mijn favoriete personages 🙂

  Ik moet zeggen, in het begin vond ik het ook echt jammer dat Edwin dood moest gaan, maar als ik eerlijk ben, mis ik hem helemaal niet in de serie.

  Degene die ik op dit moment het meeste mis is Charlie.. Ik vond dat echt zo’n leuke personage! Maar het is goed van Lieke dat ze zich verder wilde ontwikkelen..

 6. Toen Nick met z’n verbrande kop zo wegreed in die auto deed ie me echt aan Freddy Kruger denken haha! Geweldig! Ik dacht eigenlijk dat ie tijdens de cliffhanger nog een rentree zou maken om zich voor goed te wreken op Maxime en dat ie dan door Maxime of Ludo ofzo afgemaakt zou worden. Zoiets. Dat zou een spectaculair einde van de rol Nick zijn, nu is zijn rol nog steeds niet af vind ik.. En dan is het erg jammer om te horen dat het voorlopig hierbij blijft..

 7. Neeee Christophe waarom? Je bent z’n goede acteur. Daar zijn er echt weinig van!

  Het liefts zou ik willen dat hij gewoon voor altijd in de soap blijft spelen! Maar hij mag zeker niet dood! Hopelijk komt hij terug volgend seizoen of misschien al met de cliffhanger 😉

 8. Er zijn geruchten rongdgegaan , Dat rond de cliffhanger er oude personages zullen terugkeren , dit zijn : (waarschijnlijk)

  Lieke van lexmond (Charlie Fischer)
  en Pip Pellens (Wiet Van houten)

 9. ik hoop dat ze de verhaallijn van nick eerst even laten rusten.
  de nick haat maxime en andersom verhaar lijn is nu al ruim drie jaar aan de gang.
  ik hoor dat hij over een jaar of vijf terug keert, en dat iedereen dan ontdekt dat hij nog leeft.

 10. oeps, ik bedoel: ik HOOP dat hij over een jaar of vijf terug keert, en dat iedereen dan ontdekt dat hij nog leeft.

 11. Check de nieuwe cast-foto en let op de persoon die zwart is gemaakt tussen de Sander familie. Aan het postuur te zien komt Nick Sanders komend seizoen weer terug.

Geef een reactie