• 29 juni 2012
 • Redactie
 • 6

Ferry Doedens is weer voorzien. Na enige tijd vrijgezel te zijn geweest heeft hij nu zijn oog laten vallen op Nuno Azevedo. Nuno is de tegenspeler van Ferry in de musical Wicked.

Ferry laat de pers weten dat ze het heel gezellig hebben samen. “We hebben het heel leuk samen, maar we doen het rustig aan!” aldus Doedens. Toch hebben de twee al samen een vakantie geboekt naar Ibiza.

6 comments on “Ferry Doedens heeft nieuwe vriend

 1. Gefeliciteerd !!! Ik had het al gehoord via RTL Boulevard. Je hebt duidelijk een hele goeie smaak, want op de getoonde foto zag hij er erg lekker uit. Heel veel geluk samen en hoop dat jullie veel van elkaar zullen genieten. Een extra stimulans voor je om telkens weer de voorstelling wicked te doen ?!

 2. leuk!!! hij is echt super
  toen ik paar keer op de set geweest was voor rondleiding was die ook super aardig
  hij kent mij zelfs ook
  ik weet heel veel dingen over gtst en alle acteurs kenen mij ook
  dus als je vragen heb stuur me dan gerust een tweet!
  twitter.com/xtiborx

  1. Euh? Tibor.. Het lijkt me erg sterk dat alle acteurs jou kennen. En voor vragen, tja.. We kunnen wel een tweet sturen, maar we kunnen ook gewoon lezen. En dan weten we dus zéker of de informatie klopt.

   Jammer dat je zo opschept..
   Wij hebben heus wel door, dat het niet klopt wat je schrijft.

Geef een reactie