Exclusief: Opnames bij Esmee’s Bruidsmode Volendam

Deze week waren er weer buitenopnames bij Goede Tijden Slechte Tijden. Alhoewel de cast toch binnen was. En wel in bruidsmodezaak Esmee’s Bruidsmode in Volendam. Er is dus weer een bruiloft op komst in GTST. Of zal Bianca hier haar trouwjurk uitzoeken? Gaan Ludo en Janine toch nog trouwen?

Bij GTST doen ze meestal op donderdag buiten opnames. Eén daarvan was dus een bruidsscène. Welke acteurs aanwezig waren bij deze opnames is nog niet bekend gemaakt. Het blijft dus gissen naar een eventuele volgende bruiloft. De opnames zullen na de vakantie worden uitgezonden, dus dan weten we meer.

13 reacties

 1. Hoop dat het om Lorena en Jack gaat!

 2. Toprak (Nuran) heeft een foto van haarzelf met Cynthia getweet. Duidelijk in Volendam. Het gaat dus waarschijnlijk om Bianca of Nuran.

 3. Ik denk eerder Anton en Bianca, omdat Bilal een gastrol heeft

 4. Ik hoop zo dat het gaat om Ludo en Janine. <3

 5. Ik hoop dat het Jack en Lorena zijn.

 6. ik hoop echt dat het Lorena & Jack zijn ! ♥

 7. Ik hoop zo dat Ludo&Janine alsnog gaan trouwen!

 8. Ferri Somogyi was ook bij de opnames aanwezig

 9. Ferry/ Rik was bij de opnames aanwezig!

 10. Gezien Lorena’s smaak, zal het om een trouwjurk voor Lorena gaan. Dat komt vaak in Volendam voor, denk aan de gastendoekjes en de etageres van Yolanthe.

 11. Het is idd of voor Bianca en Anton die hun huwelijk nog een keer ‘over’ willen doen of voor Nuran… Misschien dat die bruiloft op het laatste moment pas wordt afgeblazen… Maar ik denk eerder dat het toch voor Bianca zal zijn. Ik denk dat dat huwelijk van Nuran en Bilal sowieso niet gaat gebeuren, daar zorgen Aysen, haar moeder, Bilal’s ouders, of anders Rik vast wel voor.

Geef een reactie