Deze week waren er weer buitenopnames bij Goede Tijden Slechte Tijden. Alhoewel de cast toch binnen was. En wel in bruidsmodezaak Esmee’s Bruidsmode in Volendam. Er is dus weer een bruiloft op komst in GTST. Of zal Bianca hier haar trouwjurk uitzoeken? Gaan Ludo en Janine toch nog trouwen?

Bij GTST doen ze meestal op donderdag buiten opnames. Eén daarvan was dus een bruidsscène. Welke acteurs aanwezig waren bij deze opnames is nog niet bekend gemaakt. Het blijft dus gissen naar een eventuele volgende bruiloft. De opnames zullen na de vakantie worden uitgezonden, dus dan weten we meer.

13 comments on “Exclusief: Opnames bij Esmee’s Bruidsmode Volendam

  1. Toprak (Nuran) heeft een foto van haarzelf met Cynthia getweet. Duidelijk in Volendam. Het gaat dus waarschijnlijk om Bianca of Nuran.

  2. Gezien Lorena’s smaak, zal het om een trouwjurk voor Lorena gaan. Dat komt vaak in Volendam voor, denk aan de gastendoekjes en de etageres van Yolanthe.

  3. Het is idd of voor Bianca en Anton die hun huwelijk nog een keer ‘over’ willen doen of voor Nuran… Misschien dat die bruiloft op het laatste moment pas wordt afgeblazen… Maar ik denk eerder dat het toch voor Bianca zal zijn. Ik denk dat dat huwelijk van Nuran en Bilal sowieso niet gaat gebeuren, daar zorgen Aysen, haar moeder, Bilal’s ouders, of anders Rik vast wel voor.

Geef een reactie