• 26 juni 2012
 • Redactie
 • 310

De spanning stijgt in de laatste weken van Goede Tijden Slechte Tijden. Er gaan verhaallijnen hele andere kanten op buigen. En de cliffhanger lijkt een combinatie van verhaallijnen die op een hoogtepunt komen. Lees snel verder..

Nadat Jack zijn zus Sjors heeft opgebiecht dat haar Bing is vreemd gegaan met Aysen, heeft Sjors Bing verlaten. Bing doet er alles aan om Sjors te bereiken, maar zij is onverbiddelijk en weigert elk contact. Bing is woest en stapt zonder na te denken in zijn auto en geeft gas. Maar wie is daar op het verkeerde moment op de verkeerde plek?

Eindelijk is het zover: Janine en Ludo geven elkaar dan nu écht hun ja-woord. Maar heeft  Maxime de twee al vergeven of speelt ze schone schijn en broedt zij ondertussen op een plan? Door de heldhaftige reddingsactie van Mike is Nina hem met andere ogen gaan bekijken. Zozeer zelfs dat de liefde tussen Nina en Noud flink is bekoeld en Noud vertrekt. Kan en wil Nina op tijd het tij keren?

Nuran komt eindelijk tot inzicht en beseft dat ze niet van Bilal, maar toch van Rik houdt. Maar Rik heeft zijn hart inmiddels opengesteld voor Yvon en is dus geen vrij man meer. Kan de liefdesverklaring van Nuran daar nog iets aan veranderen? Bilal worstelt op zijn beurt met hele andere gevoelens…

Sinds kort is Meerdijk ook een nieuwe, mysterieuze bewoner, die zich opvallend gedraagt, rijker. Hij speelt prachtig viool, maakt continu aantekeningen in zijn notitieboekje over de inwoners van Meerdijk en duikt overal op. Wie is deze Tim en wat doet hij in Meerdijk?

Kijk vrijdag 6 juli naar de laatste aflevering van seizoen 22, om 20.00u op RTL 4!

310 comments on “De cliffhanger van 2012 is bekend + foto!

  1. @gtstfan, inderdaad ook ik heb een zeer sterk vermoeden dat Bilal homo is. Maar door zijn geloof, is Moslim, onderdrukt hij zijn gevoelens, vandaar ook zijn uitspraken tegen Lucas.

 1. Ik denk dat NIna en Noud het toch nog bijleggen, ik denk dat Rick Nuran niet afwijst maar juist haar in de armen sluit, ik denk dat Lucas verliefd word op Bilal en dat Bilal bekend dat het wederzijds is.. Kortom een romantische aflevering.

  haha

 2. weinig hoop voor Noud en Nina Noud moet weg voor de flexwett en Nina hoort dan samen met Mike en logisch dat Bilal homo is nu en is het nou echt zo dat Bing Jack aanrijdt?

  1. nou ook niet zo romantisch een paar relaties gaan kapot zoals die van bing en sjors en die van noud en nina. ook jack en lorena krijgen alweer ruzie

  1. kijk je elke dag gtst??????
   dan heb je ook gezien dat tim blond is deze gozer op de foto is erg zwart (haarkleur he) en bing die daar staat ook heeft ie een stoppel baartje mmmmmmmm bilal dus noud is t ook niet……

 3. BILAL of AYSEN ! qq

  bilal is zkr homo, hij durft er niet voor uit te komen, en probeert het te veranderen, door erin te geloven

  maar ondertussen is hij fk homo hahah q

  1. Ik denk niet dat het Bilal is , want bilal heeft een donkere huiskleur. Ikheb zelf het vermoeden dat Jack er ligt, en dat Sjors dan meent dat Bing het extra heeft gedaan en dat er weer ruzie komt. Of het is iemand die terug komt in Meerdijk

 4. Jack ligt daar, want laatst was er ook een artikel: Bing rijdt jack aan! Ik denk dat Bing opgepakt word of zo iets in seizoen 23.

 5. Haha tuurlyk is die bilal homo! e noud gaat idd weg vanwege de flexwet hy zal wel naar dennis gaan ofso. verder hoop ik wel dat dat gezyk tussen maxim en janine in seizoen 23 een keer ophoud ik vind het echt zwaar eritant worden! wel leuk dat beau snijders in gtst zit, ik vind hem toe nu toe altijd goed acteren, en ziet er zeker niet verkeerd uit!

 6. Ik heb een vermoeden wie het is die daar ligt….

  Jack is het iig NIET, Jack heeft lichter haar dan de persoon die daar ligt.

 7. er is een tijdje geleden inderdaad een bericht geplaatst dat bing jack aanrijd, maar dat is waarschijnlijk een fout. je kan duidelijk zien dat het edwin is die daar ligt. het zou niet de eerste keer zijn dat er in gtst iemand opstaat uit de dood.

  bilal is vast en zeker homo.

  ik hoop echt zo dat tim en rikki samenkomen. het lijkt me een super leuk stel. en ook dat nina en mike samenkomen.

  trouwens sjoerd en rikki hebben een proeftijd van een half jaar gekregen om voor bram te zorgen. dat ging geloof ik per januari in. dan zullen we begin seizoen 23 wel te zien krijgen of ze bram mogen houden. ik denk en hoop van wel.

 8. Overduidelijk Jack. Er werd al eerder verteld dat er tijdens de buitenopnames er een aanrijding zou plaats vinden. Daarbij stond er dat Bing Jack aanrijd.

 9. ik dacht ook dat Jack was aangezien Bing&Jack nou niet bepaalt vrienden zijn. en ik hoorde het ook en ik las het op verschillende website’s. maar toen ging ik goed naar de foto kijken en zo als al een paar mensen zeiden; De persoon op de foto heeft donkerblond/bruin haar terwijl Jack toch echt blond haar heeft.

 10. Ik denk dat Bing in de laatste aflevering van GTST Rikki aanrijdt.
  Je kunt dat namelijk zien aan de kledingstijl, het haar en haar huidskleur.

 11. Het is Jack, volgens de eerder verschenen berichten op deze site. Of wil deze site ons “zand in de ogen strooien” of hebben ze het wederom mis. (zoals eerder met het vermelden van de juiste datum van de laatste uitzending van het seizoen)

 12. Het is edwin die daar ligt dat zie je zo. maar ze moeten wel met een goed verhaal komen dat hij nog leeft want dit is niet echt realistisch

  1. Het staat geschreven, dus het is waar ??? Dus wanneer ik schrijf dat ik 10 miljoen euro heb, dan is dat ook waar ?!

 13. Moet Jack zijn, verkeerde persoon op de verkeerde plek, en sjors is getuige *zie spoiler. Dan wil sjors helemaal niets meer met bing en dan is het afwachten of jack t overleeft

 14. De persoon die daar ligt, lijkt op Edwin. Dus Edwin komt weer tot leven en Bing rijdt Edwin aan. Of Edwin’s geheime tweelingbroer. Haha, ik blijf toch echt hoop houden!

  1. haha ja ik blijf ook hoop houden dat edwin terug komt, mis hem zo, alleen ja denk niet dat hij daar ligt.. zou wel heel onlogisch zijn.

 15. Op een andere website staat dat Aysen wordt aangereden, dus Jack is het niet. Ik denk dat Jack op het vliegveld op dat moment Lorena staat uit te zwaaien. Ook denk ik dat op de bruiloft van Ludo en Janine opeens Marcus en zijn dochter komen, wat als één van de cliffhangers is. Dan komt de cliffhanger van Bilal, die aan Lucas vertelt dat hij verliefd op hem is. Daarna komt Noud die Mike en Nina betrapt en Nina verlaat. Dan komt Nuran die misschien wel het geheim van Yvon ontdekt, en bij Rik dit aangeeft en aan Rik vertelt dat zij verliefd is op hem. Vervolgens dus de aanrijding van Bing op Aysen, Aysen blijft doodstil liggen. En dan komt de echte cliffhanger: Tim onthult zijn geheim. En aan wie hij dit verteld blijft eerst nog geheim, maar ik denk dat in zo’n volgorde de cliff is.

 16. Vrijdag 29 juni wordt GTST ondergedompeld in de fantasievolle, droomrijke wereld van Wicked. Chantal Janzen en Willemijn Verkaik maken, samen met hun Wicked-collega’s Jim Bakkum, Bill van Dijk en Pamela Teves, hun opwachting in GTST.

  In een bijzondere eenmalige aflevering van GTST komen twee werelden bijeen: die van de sprookjeswereld van de groene, onbegrepen en strijdlustige Elphaba en de blonde, knappe en stijlvolle Glinda en de wereld van Meerdijk, waarin Lucas geconfronteerd wordt met de harde realiteit na Edwins dood.

  Lucas heeft van zijn overleden vriend Edwin postuum twee kaarten gekregen. Edwin had, voordat het ebola-virus in Meerdijk teisterde en hij aan het genadeloze virus overleed, de musicalkaarten gekocht om een speciale dag tussen de twee geliefden te vieren en die op de post gedaan naar zijn grote liefde Lucas. Voor Lucas betekent deze speciale envelop op zijn deurmat het begin van een emotionele achtbaan, waarin hij door de personages uit Wicked wordt meegenomen op ontdekkingstocht en wordt gewezen op een aantal schijnbare tegenstellingen: is Nina wel zo gelukkig met haar man Noud? Hoe zit dat met die ene jongen, Tim? En wat is er aan de hand met Bilal? Vragen waar Elphaba hem op wijst.

  Kijk vrijdag 29 juni naar de speciale Wicked-aflevering van GTST, om 20.00u op RTL 4!

 17. oooh het word weer leuk!!! 🙂
  Billal = homo en ik vermoed dat hij wat met Lucas krijgt! ( stiekem) Nuran gaat uiteindelijk met Rik! Ik snap wel dat Noud vertrekt, maar ik denk dat het wel weer goed komt tussen Nina & Noud. Ik denk dat Mike verlieft word op Sjors. Hoe hij naar haar keek in het ziekenhuis, was echt VERLIEFD!

  Op de site stond dat Jack word aangereden.. Maar ik weet niet of dat wel helemaal waar is. Ik vind het meer op Bilal / Mike lijken. Het haar van Jack is toch veel lichter?? Maar het zou wel logisch zijn als het Jack is van dat word bing verdacht van moord! & draait hij de bak in!!! YES YES YES die zien we nooit meer terugg….haha.

 18. Jack is blond? ik weet niet hoor, maar die persoon die daar ligt, is duidelijk donker van haarkleur.. denk eerder dat het rikki is ofzo. aysen heeft een donkere huid, dus ik denk ook niet dat zij het is…

 19. Het is sowieso niet Jack!! Die is namelijk ook te zien bij de castfoto’s van seizoen 23!!
  Ik denk dat het Bilal is!!

 20. ik denk dat jef daar ligt of rik maar ik denk jef ik denk dat jef dan dood gaat om dat jef 65 jaar is maar ik hoop dat jef niet dood gaat ik denk dat billal homo is ik denk meike en nina gaan sex doen heel hart op naar seizoen 23

  1. @arco, Jef gaat dood omdat hij 65 jaar is. HOE VERZIN JE HET!!!

   @Jolanda “het is niet Jack” omdat hij niet op de castfoto staat van volgend seizoen, Jack hoeft toch niet dood te gaan. Bovendien is op diverse sites aangegeven dat de foto’s niet compleet waren, omdat er ook spelers waren die andere verplichtingen hadden.

 21. het is Edwin..
  een vriendin van me heeft de opnames gezien (figurant)
  maar nu is edwin wel echt dood, er komt dus een 2e rouwproces.

  Het embola virus schijnt iemand een ’tijdelijke’dood te geven , zoiets als een coma, maar daarbij stopt het hart ook soms (gebeurd ook alleen in gtst)

  1. Dat zou te gek voor woorden zijn. De fans van Ludwin zijn de klap van januari nog maar nauwelijks te boven en dan overlijd Edwin nog een keer ??? Wanneer dat zo zou zijn, dan heb ik daar maar 1 woord voor: ZIEK. Dan alle schrijvers van GTST maar afvoeren naar een gesticht en in een dwangbuis ermee. Maar om eerlijk te zijn geloof ik hier helemaal niks van. Dit zou te pijnlijk worden en zou de serie enorm veel schade berokkenen.

 22. @popje
  een figurant moet toch altijd een contract ondertekenen waarin staat dat je niks mag vertellen wat je die dag gezien hebt?
  Maar ik hoop dat je gelijk hebt, zou wel leuk zijn!

 23. @Popje sorry maar daar geloof ik niets van. Wat @Madelon zegt is juist. Die vriendin van jou (figurante) kan het dus wel vergeten. Want bij GTST zijn ze niet mals met dit soort uitlatingen. Staat volgens mij zelfs een boete op.

 24. ik denk dat het edwin is….. opeens die brief enzo dat vond ik ook al raar en er is niemand van de mannen met kort bruin haar! 😀 anton is te oud en ludo gaat trouwen

 25. Maar wat doet die rode auto daar eigenlijk? Die auto heeft geen lampen aan en die van Bing wel, misschien is dat de auto van diegene die op de grond ligt dat diegene op de een of andere reden uit de auto stapte.
  Ik weet niet wie er allemaal een rode auto heeft in gtst maar die staat wel toevallig op de foto

 26. Ik denk dat het een vrouw is. Het haar lijkt meer achterover te zitten in een staart. En degene lijkt een kort jasje of iets aan te hebben.

 27. aangereden?; ik denk deze;

  Aysen
  Rikki
  Nina
  Janine
  Noud
  Bilal

  Of een personage dat dan terugkeert of nog voor het eerst moet voorkomen..

 28. het kan misschien toch ook door de zon komen en misschien heeft Jack wel donker blond haar. Aan de ene kant hoop ik het dan kan Bing is een keer goed gestraft worden, maar het is zeker te weten Jack omdat het al gezegd is.

 29. Serieus zijn jullie nou zo dom? Ja, we weten dat er bericht is over dat Bing Jack aanrijdt.. KIJK NAAR DE FOTO, DAT IS JACK NIET! -_-

  En wat Popje zei is wel logisch, dat het Edwin is, dat Ebola-virus is een heel rare ziekte waar ze niks over wisten, dus misschien is die helemaal niet dood gegaan maar alleen in coma…

 30. en toch denk ik echt dat het jack is… dat zou heel logisch zijn want dat is de persoon waar bing op dit moment veel te maken mee heeft. + jack die gaat niet met lorena mee na australie, ook al lijkt dat nu wel, want hij is net uit de serie geweest dussss..

  1. Neen hoor, waarom !!! Kan allemaal. Ik denk dat we moeten wachten tot de 6de juli.

   Ik ga er overigens wel vanuit dat het Jack is. Maar door de (bewust) onscherpe foto dit niet goed zichtbaar is. Op deze site is overigens al eerder aangegeven/vermeld dat Bing, Jack aanrijdt. Maar ja, ook op deze site hebben wel eens fouten of incorrecte informatie gestaan.

   1. Een stuntman om voor een auto op de grond te gaan liggen ??? Ik denk dat elke acteur in GTST wel in staat is om op de grond te gaan liggen, dus daarvoor heb je geen stuntman nodig.

 31. Ik denk toch dat Jack het niet is dat ze ons in de maling willen nemen ik weet allen niet wie het wel zal kunnen zijn maar niet ludo wat ik al eerder schreef want die is half kaal

 32. het kan Jack zijn, maar zoals we van gtst gewend zijn is de uitkomst totaal verassend. Dus ik gok op Aysen (hopelijk eruit geschreven) of Bilal!

 33. door de o nscherpte kunnen kleuren een heel vertekend beeld krijgen…dus het zou jack kunnen zijn….maar ik denk eerder rikki…omdat het lang geleden is dat er wat is gebeurd met haar

 34. Je ziet toch dat die persoon geen borsten heeft dus het is een man… En het is zeker niet bilal, als je fotos van hem kijkt ze je keiveel haar in zn nek enzo.

 35. Ik denk alsnog dat het Jack is.

  1. Omdat het op de site stond
  2. Bing kijkt wel heel geschrokken, omdat die bang is dat die Sjors nu helemaal kwijtraakt als zij erachter komt dat Bing Jack heeft aangereden..

 36. Ik denk niet dat het jack is er zijn mensen die zeggen dat dat bevestigd is maar niet door rtl zelf… degene die dat wel hebben gezegd die kunnen dat best zelfverzonnen hebben dus uiteindelijk is er nog niks bekend over dat het jack is dat is wat mensen denken…

  Liefs

  1. Deze site heeft inderdaad gemeld dat Bing, Jack aanrijdt, van deze site die zich GTSTFANCLUB noemt, dan mag je toch de juiste informatie verwachten. Anders heeft het geen nut zo’n site in de lucht te houden.

 37. ik moet zeggen dat ie wel op edwin lijkt… ik vind het wel raar dan, maar toch… Edwin had toch ook altijd van die knalrode oren en dat bruine (donkere) haar?

 38. Bilan en Lucas zouden een perfect paar vormen! De violen speelden wel heel erg luid toen ze elkaar in Dansatoria voor het eerste zagen! Bilal is gay, zeker weten!

 39. Hij lijkt idd op Edwin, maar het lijkt me niet logisch dat hij het is.
  Hij is begraven. Heeft hij zichzelf onder de grond vandaan getoverd? Dat ken gwoon niet & hij kan zichzelf ook niet eruit gegraven hebben, want hij ligt in een kist die je niet open krijgt omdat je onder de grond ligt.

 40. Tim is een vaste rol, dus ik denk dat Bing eruit geschreven wordt hij rijdt express iemand aan dus dan zou ik denken:

  Aysen of Jack

 41. kijk eerst rechtsboven naar alle fotos en draai dan je hoofd een slag naar rechts. kijk dan naar de grote foto en dan is het overduidelijk edwin

 42. ik hoop echt niet dat het Nina is en vind ik er eigenlijk ook niet eens op lijken maar dat zou ik heel stom vinden zei maakt dan wel heel veel mee zeg! maar het is gewoon Jack hoor want ze hadden al een artikel Bing rijdt Jack aan dus dat moet het wel zijn hij zou ook gewoon Sjors kunnen aanrijden zou ik we leen beetje te overdreven vinden maar het haar is fout en Edwin is er gewoon uit het is zeer jammer maar het is zo dus… het zou rikki kunnen zijn met rare kleren aan maar das ook onwaarschijnlijk en al helemaal niet Mike!

  1. ja, als het edwin kan zijn kan het natuurlijk ook danny zijn.
   maar bilal komt naar de bruiloft van ludo en janine om iets belangrijks te vertellen.
   óf dat edwin nog leeft óf dat hij verliefd op hem is.

 43. Iedereen zegt maar dat het edwin is en dat ie in coma enzo geraakt kan zijn maar hoe komt hij dan in godsnaam uit de kist in zn eentje dat kan nooit iedereen zag dat hij overduidelijk werd begraven en op rtl boulevard zei hij als zichzemf dat hij t jammervond dat hij uit de serie was GESCHREVEN.
  Kweet ook niet zeker of t nou echt jack is aan de haarkleur te zien maar aysen is t zeker ook niet want zij heeft een donkere huid en de persoon opd foto zeker niet en jef al helemaal niet kom op zeg diegene op de foto is zeker een jong iemand en niet jef hij heeft ook grijsachtig haar btw, en nina janine en ludo ook allemaal niet want t lijkt me meer een jonger iem en geen vrouw als je naar t postuur kijkt, en tim zou ook beetje onzin zijn we kennen m nog nauwelijks en tis niet echt spectaculair als hij word aangeredn hij heeft trouwens ook gwn blond haar,
  T zou zelfs nog kunnen dat t stopt bij deze foto en dag we pas zien wie het is als t nieuwe seizoen weer begint

  1. Hmm.. Kort haar ben ik niet helemaal met je eens. Het kan mogelijk zijn dat het haar van de persoon in kwestie gewoon lang is? Het haar staat namelijk niet helemaal op de foto..

   Verder denken!
   Het kan natuurlijk een man zijn, maar een vrouw niet uitgesloten.

 44. Nou als t wel jack was kan bing alsnog geschrokken zijn hoor want tis ook niet duidelijk of t nou wel of niet met opzet was en moment van woede kan heel kort zijn en dan kan je alsnog geschrokken zijn alsje miss net iemand hebt dood gereden hoor

  1. Juist? Een personage dat al enige tijd overleden/dood is, leeft nu opeens en word aangereden.

   Logica, beschikt een gemiddeld mens hier nog over?

 45. Ons prinsesje Nina Sanders is een vervend iemand, ze wil graag verwend worden door Mike, die alleen met Nina om wil gaan vanwege haar geld, niet vanwege haar, Noud is veel te goed voor haar, hij past totaal niet bij Nina..
  Rikkie past ook niet bij Sjoerd, maar bij die mysterieuze Tim
  Rik en Yvon… paar apart, hij past beter bij Nuran en die Bilal is vaag, hijs zeker geen homo en Lucas gedraagt zich als een verwend iemand, alles moet om hem draaien. Bing en Sjors horen ook niet bij elkaar, Sjors kan makkelijk zonder hem

 46. Mensen die zo hard beweren dat het bijvoorbeeld Edwin niet kan zijn, vergeten 1 ding.. het is een soap!
  Er zijn al vaker mensen vanuit de dood opgestaan.. Daarbij heb ik een gevoel dat Edwin morgen al wel te zien is, want de kijker krijgt een verassing.. en aangezien mensen het zo erg vonden dat Edwin eruit was, zou me het niets verbazen dat hij in ieder geval terug keert in de fantasie wereld.

  Daarbij, waarom zou zo’n bericht zoals, dat het Jack is die daar ligt, niet gewoon in de wereld geholpen zijn puur om de kijker op het verkeerde been zetten?
  In de spoilers staat: “Bing is woest en stapt zonder na te denken in zijn auto en geeft gas. Maar wie is daar op het verkeerde moment op de verkeerde plek?”..
  Het kan dus iedereen zijn..

 47. ik denk edwin want hij lijkt er wel op maar hoe willen ze dat dan doen want edwin was toch dood maar ik vind het raaaaaaaaaaaar ????????????????????????????????/

 48. Waarom denkt iedereen aysen zei heeft geen blanke huidskleur en de persoon op de foto is duidelijk blank dus ik weet niet hoor

  1. nee simpelen dat het de bedoeling is dat ie m aanrijd niet dat ie t ook werkelijk doet en dan is jack wel erg donker van haar en heeft ie een hele mode omkeer gemakkt sjonies

 49. Edwin! Nogmaals.. in gtst gebeurd van alles ook kunnen ze zich zelf uitgraven en tot leven komen.. kijk dan die freak toen met laura janine en dorethea die man heeft zichzelf uitgegraven en wilde janine vermorden en jack redden haar.. ! Dus waarom zou edwin niet terug kunnen keren.. ? En tis zeker edwin die rode oren dat spijker blouse en ze haar en daarom schrikt bing zo .. 😉

 50. het is jack niet, die heeft blond haar en geen donker haar, edwin kan, maar die is in januari doodgegaan en je kan iemand niet uit de dood terugbrengen soap of niet. ik vermoed dat het ayssen is die wordt aangereden, bing is namelijk woedend op jack en hij haat hem ook dus ga je echt niet geschrokken reageren als je hem aanrijdt.

 51. HET IS BILAL NIET ER STAAT TOCH IN DE SPOILER DAT BILAL DE BRUILOFT BINNENDRINGT OM IETS AAN LUCAS TE VERTELLEN!!!!!!!

 52. @ Chantal

  Tuurlijk ga je dan geschrokken reageren. Bing raakt zijn vriendin kwijt en rijdt vervolgens haar broer aan. Dan denkt hij dat ij Sjors nooit meer zou krijgen, als zij erachter komt dat Bing Jack heeft aangereden.

 53. ik denk wel dat bilal homo is
  en je moet denken dat jack wordt aangereden want als jack doodgaat gaat bing in de cel

 54. Geweldig dit. Iedereen denkt wat. Houdt de spanning erin.

  Wat ik denk:

  – Aangereden wordt sowieso een man. Jack of Tim
  – Bilal is gay het wordt wat tussen hem en Lucas
  – Nouran en Bilal gaan uit elkaar
  – People, Edwin is echt dood. Maar die zal in dromen van Lucas terug komen
  – Danny kan nog eens terug komen. Ik vermoed dat hij niet echt dood is. Er moet eens
  aan het licht komen hoe Aysen is en wat zij allemaal gedaan heeft. Kan niet zo zijn dat
  ze zo met de dood van of poging indien niet zo, Danny wegloopt.

 55. zou het nick niet kunnen zijn als we toch zo gaan beginnen misschien wou die wel terug komen voor de bruiloft helaas op het verkeerde tijd verkeerde plek bam, toch dood?

 56. Onder die vergrootte fot staat auto,Bilal bing en daarna glighanger en nog wat nammen
  Konqluisie Bilal licht daar gewoon

  1. Hmm. Bilal ging moest toch iets belangrijks vertellen aan Lucas. Lijkt mij sterk dat hij dan onder die auto ligt. Ik vind Nicky Scheers er heel erg op lijken.

 57. mensen die denken dat dit serieus Edwin is, ARE YOU KIDDING ME???? nee laten we er dan Arnie van maken…………………………………………………………………………………….kom op zeg…..moet wel een beetje geloofwaardig blijven…..

 58. Ik heb het gevoel dat Bilal ook een vaste castlid wordt, waarom zou anders die aflevering met Lucas komen over zijn nieuwe liefde???

 59. Het is zowieso geen persoon die al is overleden, het kan best dat het al eens eerder is gebeurd, ik weet het niet. Maar als je dood bent verklaard door artsen is dat zo zelfs in GTST. Ik denk toch echt dat het Jack is die daar ligt, dat hij aangereden is wil niet zeggen dat hij dood gaat. Ik denk dat het Jack is omdat het hier staat en is bevestigd door RTL en omdat het me logisch lijkt dat Lorena en Jack ruzie krijgen om het geld en dat Lorena dan een ultimatum stelt aan Jack. dan gaat Lorena weg, daarna wordt Jack aangereden.

 60. Diegene die daar ligt is sowieso JACK. Dit is officieel bevestigd!
  Verder dat Marcus Sanders terug is, is ook een feit. Bij de Cliff komt hij binnenlopen.

 61. @fann Ik weet niet wat jij zegt maar dat het jack is is helemaal niet bevestigd dat zijn alleen maar roddels & verzinsels. zolang rtl niks bevestigd heeft is dat helemaal niet bevestigd.

  1. Fann, je hebt een vermoeden dat het Jack is.
   En ja, misschien is het Jack, maar misschien ook niet. Je hebt een x% kans dat Jack het is, maar ook weer een x% kans dat het Aysen, ofzo is..

   – Die x staat, omdat ik niet precies weet welke namen hier genoemd zijn, en hoeveel procent kans je hebt dat het dan ook daadwerkelijk die persoon is. –

 62. Sorrry hoor maar die man die daar ligt lijkt echt niet op Jack , maar t kan hem miss wel zijn ofso ? maar dan gaat hij sowieso niet dood want hij staat op de castfoto,s enzo
  en er is niks bekend over dat hij er uitgaat,
  Maar ik denk toch dat ze ons op het verkeerde been willen zetten, en expres hebben gezegd dat Bing Jack aanrijdt. Maar dat het toch iemand anders blijkt te zijn ? maargoed we zullen zien.

 63. Het is jack niet ten eerste zou dat te voorspelbaar zijn & ten tweede diegene op die foto lijkt niet eens op jack. waarschijnlijk is het iemand van wie je het niet verwacht & jack is ook wel erg voorspelbaar… & er is niks bevestigd door rtl zelf , de rest die dat wel zegt bedenken dat zelf dus gewoon verzinsels.

 64. MENSEN HET IS VAST NIET JACK!!!
  lorena gaat er een tijdje uit voor de flexwet. het mag dan wel en geldwolf zijn, maar als jack word aangereden zou ze heus niet zo lang weg blijven.

 65. Volgens Wikipedia en meerdere site’s keren Marcus en Kimberly Sanders terug. Zou dat bij de bruiloft van Ludo en Janine zijn?

 66. Het heeft er inderdaad erg veel van weg dat het Jack NIET is die hier voor de auto van Bing ligt. Het haar van deze persoon is hiervoor veel te donker. Wit t-shirt, spijkerjack, lichte huidskleur en donkerbruin haar. Sorry, maar ik ben even in totale verwarring. Heb ik eindelijk afscheid genomen van Edwin en dan zie je op deze foto het evenbeeld van hem. Ik ben bang dat we met dit beeld de zomer ingaan en tot september moeten wachten om uit ons lijden verlost te worden.

  1. Wat denken jullie van de volgende mogelijkheid. We zitten met z’n allen nog steeds te wachten op de introductie van Nicky Schreers in GTST. Er is totaal niets bekend over de personage die hij gaat spelen en hoe deze eruit ziet. Wellicht lijkt hij zo op Edwin, dat via de foto de suggestie gewekt wordt dat Edwin daar is aangereden. Maar wellicht is het dus Nicky Schreers ?! Jongens, ik weet het ook niet meer. Maar aan het korte kapsel te zien vermoed ik in ieder geval dat het hier om een mannelijk personage gaat.

   1. Dat lijkt mij niet hij heeft vorige week in RTL Boulevard bekent gemaakt dat er in de zomerstop geloof ik een App komt of iets op de site dat je iets van hem kan volgen en op wikipedia staat hij nu bij vaste cast. En Bilal niet dus misschien is het wel Bilal

     1. Die bedoelde ik ja , maar je kan weliswaar gelijk hebben met die Nicky

   2. Nu je het zegt Adriaan! Ik heb even nog zitten Googlen op hem, zodat ik weer wist hoe hij er precies uitzag.. En hij lijkt toch verdomd veel op de persoon die daar voor de auto ligt. Maar er is nog steeds evenveel kans dat het natuurlijk een ander personage is. Alhoewel, mijn vermoedens gaan, mede dankzij jou, toch uit naar Nicky.

 67. Ik blijf erbij dat het Edwin is, het lijkt sprekend. Hoe dat geloofwaardig kan blijven is mij nog een vraag hoor, maar ik vermoed echt dat het Edwin is.

  1. Google op Nicky Scheers. En bekijk het haar, lijkt sprekend! Misschien brengt dit je van de gedachte van Edwin af?

   Het is namelijk zo in Gtst, dat wanneer een arts een persoon dood verklaard – wat bij Edwin is gebeurd – de persoon dan niet meer tot leven kan komen.

 68. Het kan inderdaad, edwin zijn, want vandaag kwam hij terug in de aflevering in een droom 😉 En toen zei wiked over tim kijk eens goed herken je hem? Mm.. hopelijk komt edwin terug =]

  1. Het kan inderdaad, edwin zijn, want vandaag kwam hij terug in de aflevering in een droom En toen zei wiked over tim kijk eens goed herken je hem? Mm.. hopelijk komt edwin terug =]

 69. Geweldig al die speculaties !!! Straks wordt nog beweerd dat Bing zichzelf heeft aangereden. Als ik van bovenstaande reacties uit moet gaan, worden alleen Laura, Nuran, Bianca, Lucas, Wiet en Sil uitgesloten. Voor de rest kunnen alle personages daar in de kreukels liggen, dode dan wel levende personages. Gooi het maar in mijn pet.

  Ik houd het in ieder geval op de personage van Nicky Schreers en op een goede 2de plaats Rikki. We zullen het pas weten NA de zomersstop !!!

  1. Zelfde geld voor mij. Nicky Scheers, en Rikki.

   Al zou ik Rikki persoonlijk wel jammer vinden.. M’n favoriete personage.

 70. Maar stel je voor de grap eens voor dat het zogenaamd uit de serie schrijven van Edwin, Danny en Charlie binnen het complot zouden passen dat alles van het afgelopen jaar voort zou komen uit een droom van 1 van de personages. Wanneer we op dat moment plotseling zouden terugkeren vanuit die droomtoestand naar de werkelijkheid, dan zou het inderdaad zomaar Danny kunnen zijn die daar alsnog liggend voor die auto de pijp uit gaat. Dit zou tevens verklaren waarom er totaal geen aandacht meer geschonken wordt aan de betrokkenheid van Aysen bij het zogenaamde trapincident van Danny. Bovendien heb ik begrepen dat Wies het komende seizoen gewoon weer terug is in GTST.

  Hiermee zou dus echt alles op losse schroeven komen te staan en zou inderdaad ‘Niets zijn als het lijkt’.

   1. Best goed bedacht trouwens.. M’n complimenten, maar in een interview dat ik las op het internet heeft Charlie (Lieke van Lexmond) gezegd dat ze geen terugkomst maakt in Gtst. Eigenlijk best jammer, wat ze gaf de Serie toch wel wat. Van Danny en Edwin heb ik eigenlijk niet echt iets gelezen of ze nog wel terugkomen of niet.

    – Zou niet meer weten waar ik die link gevonden heb, maar als ik er straks nog even tijd voor heb, zal ik hem opzoeken. Dan plaats ik hem hier, maar oudere links zijn moeilijk terug te vinden..

 71. waarschijnlijk gaat bilal met lucas en gaat nuran weer met rik,
  en dan kan ivon ( of hoe je het ook schrijft xd ) weer lekker terug naar haar eigen man (:

 72. er zijn een paar serieuze mogelijkheden…
  OF Bing rijd expres iemand aan om wraak te nemen dus dan is het Jack of Aysen, en dan krijg je al dat gedoe van komen ze erachter en bla bla
  OF Bing rijd per ongeluk 1 van die 2 aan maar iedereen zal denken dat het expres is vanwege het gedoe met Sjors, dus dan moet hij zich daar uit zien te redden en bewijzen dat het een ongeluk was
  levert in beide gevallen smeuiige verhalen op
  ALS het Jack is zou Lorena toch niet wegblijven???? lijkt mij vreemd!!! want ze houd wel heel echt van hem
  ALS het Aysen is, ligt ze misschien in het ziekenhuis, dicht bij de dood, krijgt schuldgevoelens en bekent hoe Danny dood is gegaan
  wedereom, smeuiige verhalen
  ALS het echt een gewoon ongeluk is levert dat de minste spannende verhaallijnen op, en kan iedereen daar zo’n beetje liggen, al zou ik het persoonlijk wel erg grappig vinden als het Sjors dan zou zijn…ironie…haha
  dus ik denk 1 van de 2 eerste theorieen, leveren de meest spannende verhalen op.
  maar Jack zou ik nogmaals vreemd vinden want zeker weten dat Lorena dan terug zou komen en ze zit niet ergens in de nush bush dat ze geen bereik heeft met de telefoon, ze zit in Australie, daar hebben ze gewoon bereik…

  verder zou ik het wel heel achterlijk vinden als het gewoon een personage is die er vanwege de flexwet weer even uit moet en dan in coma ligt of in Zwitserland moet herstellen of whatever, dan ga ik echt denken dat ze geen nieuwe dingen kunnen verzinnen….
  dus ik hoop op Aysen die dan dicht bij de dood de toedracht van Danny’s ongeluk bekent, misschien komt ze hem ff tegen in het hiernamaals terwijl ze op randje dood zweeft…..hahaha

 73. Er zijn volgens mij nu 22 vaste castleden (die 2 staan nog niet in de intro) dus het zal niet vreemd zijn als Bing achter de tralies verdwijnt, verder gaat misschien die aangereden is dood? En Noud zou die nog terugkomen??? Volgens Albert Verlinde komt hij wel terug. Lorena is zoiezo volgend seizoen weer te zien want die gaat naar haar zieke tante en als ze het geld heeft is ze weer in Meerdijk. We zullen het zien aan de castfoto wie er niet opstaan en wie er bij zijn gekomen.

  1. Haha, inderdaad! Dan hebben wij hier allemaal moeilijk zitten doen om te kijken wie het nou was/is, en dan blijkt het zomaar een inwoner van Meerdijk. Een figurant dus. Dan denk ik dat ik niet meer bijkom.

 74. HOOP DAT BING DE SERIE UITGAAT, ERGER ME DOOD AAN HEM!!!

  ik denk alleen niet dat je de bak in gaat als je iemand aanrijd. misschien als je doorrijd, maar op de foto is te zien dat bing uitstapt. misschien vertrekt hij als sjors hem niet meer wil??? maar dat zou wel niet, want hij staat op de cast foto van seizoen 23.

 75. kom net bij iemand vandaan en heb daar een interview van robin martens (rikki) in de tv gids gelezen. daarin staat dat er iets spannends gaat gebeuren met sjoerd. denk zelf niet dat hij degene is die word aangereden omdat hij er totaal niet op lijkt maar wed dat een heledboel mensen dat wel denken. ik zie trouwens helemaal geen bloed maar dat zag je ook niet bij bv nina of charlie.

  1. Misschien dat hij (tijdelijk) alleen is om voor Brammetje te zorgen, doordat Rikki (net als haar moeder) door een auto wordt aangereden ?! Ik vermoed dat zij in ieder geval vanwege de flex-wet de serie een poosje moet gaan verlaten.

 76. Ik ben echt benieuwd, Edwin mag van mij terug komen en Danny! De Ludwin-tijden moeten terug komen, niet alleen van vrijdag maar weer een vast personage.

 77. Ben het met je eens Eva alle dooden mogen terug die Warren juist het leukst maar het is nog steets de leukste serie in goed en in slechte tijden haha

 78. Ben het met je eens Eva alle dooden mogen terug die Warren juist het leukst maar het is nog steets de leukste serie in goede en in slechte tijden haha

  1. Alsjeblieft niet zeg ,we zijn net van dat irritante kreng af , ben zo blij dat die hysterische schreeuwlelijk eruit is pfffffff

 79. Bilal is volgens mij ook homo. Maar Jack had toch belooft niks te zeggen tegen Sjors zei hij. Of had ik me dat nou ingebeeld?

 80. het is sowieso een man, dat zie je gewoon! ik denk ook dat het jack is. en het is ook geen Edwin.. het is geen fantasie verhaal..

  1. Even voor alle duidelijkheid: het is WEL een fantasie-verhaal !!! Alles wordt uit de dikke duimen van de schrijvers gezogen !!! En wees er maar niet zo zeker van dat het hier om een mannelijk personage gaat. Met die foto kun je beide kanten op. En ik vrees dat deze foto het laatste beeld is voor de zomerstop. We zullen pas in september weten wie daar door Bing is aangereden.

 81. Op deze site wordt steen en been geklaagd over Aysen en Bing. Maar laten we nu eens met z’n allen eerlijk zijn: zou deze serie nu zoveel leuker worden wanneer er GEEN foute types erin mee zouden spelen ??? Foute types hebben toch ook altijd iets spannends, iets aantrekkelijks rondom zich. Je kunt met een gerust hart lekker op die personages zitten mopperen en/of je er mateloos aan irriteren. Aan de andere kant zou je wellicht zelf ook iets van zo’n persoon weg hebben, al is het maar een klein beetje.

 82. ik denk 100 PROCENT ZEKER DAT HET JACK IS EN WIE IS DIE TIM TOCH IS HIJ DE ZOON VAN……BILAL IS HOMO EN NURAN KOMT BIJ RIK TERUG MARCUS KOMT OP DE BRUILOFT VAN LUDO EN JANINE EN MAXIME VIND DIT GEWELDIG WE ZULLEN HET AANKOMENDE VRIJDAG ZIEN

  1. Of Ludo en Janine het zo geweldig vinden dat Marcus terug weet ik nog niet.. Ludo en Marcus hebben altijd strijd gehad, en dat hij dan opeens na 10 jaar terug is kunnen hij en Janine denk ik niet op prijs stellen. Maxime volgens mij wel, dat weet ik niet. Maar ik denk dat haar wraakgevoelens nog niet weg zijn, en dat ze met de komst van Marcus kans ziet om ook echt wraak te némen. Kortom, we zien wel!

 83. Het is Aysen die daar ligt…en Aysen is zwanger geraakt van Bing (Bing wou ook graag een kindje dus…) En dan is het de vraag of het geen miskraam wordt omdat Bing, Aysen heeft aangereden…

 84. Ik lees inmiddels overal dat Jack aangereden wordt en dat geloof ik nu ook wel. Echter geloof ik niet dat het Jack is, op die foto. Dat is Edwin. Ik denk dat Bing eerst Jack aanrijdt, en daarna Edwin. Of dat het alleen Jack is, maar dat het in Lucas’ ogen Edwin is die daar ligt. Een van de twee.

 85. Ze zeggen dat het Jack is, maar ik vind die ‘iemand’ die daar ligt een beetje op Mike lijken. Bruin haar, lijkt een beetje een grijs jasje. Het zou Mike kunnen zijn. Of het is een spijkerjack en Jack’s haar lijkt gewoon anders.

 86. Ik denk dat we met z’n allen in de betreffende aflevering goed op de kleding moeten letten van de verschillende personages. Wellicht dat we hieruit iets af kunnen leiden voor het moment van de aanrijding.

 87. Ik denk inderdaad na het zien van de promo van de cliff toch ook dat het Jack is.. Ik heb eerder gezegd dat ik er mn twijfels over heb.. maar in de promo is te zien dat Jack een wit shirt aan heeft, met daarover een spijkerjack… zoals hier op de foto..

  1. Wellicht zullen er in die uitzending meerdere personages een wit t-shirt met spijkerjack dragen (is ook zeer gangbare kledij in de zomer), dus wellicht valt hier toch niet zoveel uit op te maken. Ikzelf ga nog steeds uit dat of Ricky of Nicky Scheers’ personage wordt aangereden.

 88. Ik blijf maar het gevoel houden dat ik NIET naar een soap zit te kijken, maar naar een soort raadsel:

  Ricky die van de ene op de andere dag zwanger blijkt te zijn en waarvan de buik pas explosief begint te groeien wanneer ze weet dat ze zwanger is.

  Een Nederlandse vrouw (Bianca) die een Vlaams-sprekende broer heeft.

  Ebola die vaste voet krijgt in Meerdijk/Nederland.

  Anton die vreemdgaat op de dag van de begrafenis van Edwin.

  Aysen die medeschuldig is aan de dood van Danny, maar waar geen enkele onderzoek naar wordt verricht.

  Bianca die laatst de vreemde uitspraak deed “Kinderen, voor je het weet zijn ze KLEIN”.

  De Wicked-aflevering van afgelopen vrijdag, waarbij de uitspraak wordt gedaan: “Niets is wat het lijkt”.

  Lucas die in een droom zogenaamd informatie toegespeeld krijgt van een heks, maar in feite komt die informatie uit zijn eigen onderbewustzijn.

  Sjors, waarbij ze na te zijn aangereden bang waren dat ze nooit meer zou lopen, die afgelopen maandag na de revalidatie nog net niet dansend weer in Meerdijk verschijnt.

  Ik weet wel dat Meerdijk geen realiteit is, maar dit zijn toch een heleboel vreemde feiten voor 1 seizoen. Met name die (bewuste) uitspraak van Bianca vind ik erg vreemd en blijft maar door mijn hoofd spelen. En dan is er nog de uitspraak “Niets is wat het lijkt”. Was deze informatie voor Lucas bedoelt, voor de kijkers naar GTST of voor beide ??? Ik weet niet wat ik van dit alles moet denken. Ik weet alleen maar wat ik hoop wat dit betekent, maar dat durf ik hier bijna niet meer uit te spreken.

  1. En toch ben ik heel benieuwd ernaar..
   Dus als je zo vriendelijk wilt zijn om het aan ons te melden? =D

   Nee, grapje.
   Maar wat denk je?

  1. Beste mensen die vragen waar de promo staat: staat toch gewoon op deze site.(GTSTFanclub.)

   Ik hoop toch echt dat jullie niets aan je ogen hebben. Want dan wordt het ook nogeens moeilijk te kijken naar de promo als jullie hem gevonden hebben.

 89. Ik denk dat het aysen is, gingen wel geruchten rond dat jack het was maar deze personage heeft echt veel donkerder haar.. Sjors zal vast getuige zijn van het ongeluk, aysen wil haar nog iets zeggen en op het moment dat ze oversteekt word ze net aangereden door bing denk ik.

 90. 1, Er lekt een scene uit dat bing JACK aanrijd.
  2. Op de foto is duidelijk te zien dat het JACK is.
  3. Op de promo draagt JACK een wit shirt met spijkerblouse.

  Volgens mij kunnen we ophouden met speculeren…

  1. En dat is nu precies wat de makers van GTST je willen laten geloven. Gefeliciteerd, je bent er met beide voeten ingetrapt. Jack heeft zich nog even snel geschoren, heeft een huidpeeling gedaan om zijn getinte huid eraf te krijgen en heeft zijn haar geverfd. Vervolgens is hij voor die auto gaan liggen. Je hebt gelijk hoor, als 2 druppels water lijkt ie op Jack !!! Ik ben bang dat het tijd wordt voor de opticien ?!

 91. Waar zie jij een scene dat bing jack aanrijd? in de promo is alleen te zien dat die in de auto rijd en aan de telefoon met sjors is en dat ze het over jack hebben..

  Zou natuurlijk ook zomaar kunnen dat ze express de haarkleur hebben bewerkt zodat wij denken dat het iemand anders is en het uiteindelijk toch om Jack gaat, maar ik vind jack niet op de foto lijken maar dat is mijn mening :p

 92. 1 Ding weet ik 100% zeker: 1 van ons allen heeft het goede antwoord al gegeven op de vraag wie hier wordt aangereden. De vraag is nu alleen nog: WIE ???.

 93. Ludo krijgt een hartinfarct tijdens ”Het Jawoord” En daar schrikt Janine van dus pleegt ze zelfmoord, …. teminste dat was haar bedoeling !

 94. Bing rijd zo ie zo een man aan omdat het heeft geen voorgevel.
  En edwin is allang dood dus hoe ken je die nu weer aan rijden???

  En jack is blond en niet bruin…
  Noud is op het vliegveld, en ludo gaat trouwen

  Maar het word gewoon goed in de gaten houden dus vrijdag wie je zit in die kleren en wie later niet meer levend in beeld is 😉

  1. Gaan we lekker? Er zijn ook volwassen vrouwen met bijna niets. Misschien lezen die hier ook wel, en daar sta jij dan met je reactie. Respectloos!

 95. Bij alle andere personages zou ik het stom/ongeloofwaardig vinden als ze “uit de dood” zouden herrijzen, maar bij Edwin lekker niet :). Is gewoon mijn favoriet, dus van mij mag ie terugkomen. Hoewel ik niet denk dat dat gaat gebeuren (en dat misschien ook beter is). Het is waarschijnlijk Jack. Heeft iemand wel eens gedacht aan dat het ook door de lichtval kan komen dat zijn haar donkerder is hier dan het eigenlijk is? 🙂

  1. aan die witte blouse en spijkerjack is (duidelijk) te zien dat het Jack is.

   Mede door het feit dat Lorena huilend op het vliegveld op Jack staat te wachten die dus niet komt/komen kan.

 96. Wat een leuke antwoorden hier zeg! Het zal wel Jack zijn. Maar ik hoop nog steeds op iets verrassenders: Martine Hafkamp, verkleed als Jack omdat ze stiekem Sjors wil ontvoeren! Maar die vooral terugkomt voor wraak op Ludo. Wat doet ze dan daar op de weg? Waarschijnlijk is ze op zoek naar de villa van Ludo. Die is al 6 keer ontploft en herbouwd, dus die kan ze dan niet meer vinden. 😛

  Als deze er maar niet uitgaan: Maxime / Aysen / Bing. Het zijn vreselijke karakters, maar zij brengen nou juist ook spanning. En Sjors ook niet want die acteert te goed. En Bilal kan nog interessant gaan worden. Vooral met die strenge familie erbij. Maar dan moet hij wel wat minder emotieloos gaan doen, want nu is hij saai.

  1. Inderdaad. Alleen zie ik Aysen liever vertrekken.. Had vanaf het begin al zoiets van, Nee. Dit is ’t gewoon niet. Dus eigenlijk zou mijn rijtje worden, die er niet uit mogen gaan: Maxime / Rikki / Bing / Sjors. En Noud eigenlijk ook niet. Het liefst zou ik iedereen er gewoon een beetje inhouden, altijd als er iemand vertrekt heb ik toch weer zoiets van; ‘Hmm, jammer! Ik vond dat karakter zo leuk’

   1. jaa dat heb ik ook en dan komt een nieuw karakter en denk ik oah nee..
    haha maar maxime is ook mijn favoriet !
    er is ALTIJD wat met die vrouw ze is gewoon geweldig.
    en Marjolein speelt die rol ook echt geweldig hoewel
    ze in het echte leven alles behalve z’n bitch is.

 97. met betje goed zoek werk kom ik dit tegen en blijkt het ayssen te zijn

  Jack veraad Bing tegenover Sjors. Hij kan niet langer liegen over het feit dat Bing vreemdgegaan is met Aysen. Bing probeert contact te krijgen met Sjors, maar zij verbreekt keer op keer de telefoonverbinding. Bing is zo door het dolle heen, dat hij als een roekeloze in de auto springt, maar dan bevind Aysen zich ineens voor zijn auto. Een auto ongeluk blijft niet uit. Hoe loopt het af met Aysen? Zou Bind de gevangenis indraaien?

 98. Dit is toch duidelijk een man die daar licht… het is jack niet want die heeft veel lichter haar. dus dan blijven er 2 over. of het is ludo of het is bilal. en aangezien ludo in een hele andere verhaal lijn zit dan bing lijkt het mij logisch dat het bilal is….

  1. Bilal moet iets belangrijks tegen Lucas gaan zeggen. Lijkt mij sterk dan Bilal dan daarna onder een auto beland. Ervoor zal natuurlijk niet mogelijk zijn. Bovendien komt er ook nog een ander personage in Gtst. Nicky Scheers. Ik vind hem echt op de persoon op de foto lijken. Ik zou zeggen; Google hem even.

 99. Ik denk als ik naar die foto kijk dat het het hoofd niet van Jack is want hij heeft weinig haar en niet zwart XD

 100. Hallo,

  Raynor Arkenbout, Edwin, is mijn neef, en hij is inderdaad degene die wordt aangereden! Hij was eigenlijk voorgoed uit de srie geschreven, maar doordat de kijkcijfers met 600.000 kijkers terug nam toen hij er uit ging, hebben ze hem toch weer een nieuw contract gegeven. Hoe en wat er is gebeurd moet je hoor je vanzelf wel!

  Pieter

 101. OMG, als jullie dat stukje willen lezen over dat bing jack aanrijd kun je lezen dat er staat dat jack naar sjors toe is om te zeggen dat bing is vreemd gegaan…. maar dat heeft hij ja al gezegd?

 102. Hallo,

  Het is inerdaad Raynor Arkenbout, Edwin, die daar ligt. Hijwas eigenlijk voorgoed uit de serie geschreven, maar doordat de kijkcijfers na zijn dood met 700.000 kijkers terug nam, hebben ze besloten hem toch weer een nieuw contract te geven. Hoe en wat moet je maar rustig afwachten.

  Pieter.

 103. als jullie allemaal opgelet hadden op de outfit van Jack die hij vandaag aan had in de uitzending van 5 juli. Wit shirtje met spijkerjasje… dan zie je dat het Jack is die daar ligt.
  Want ook Bing heeft dezelfde outfit aan. Dus……..

 104. Jack heeft inderdaad een wit shirt en spijkerjas aan…
  Maar hij kan het niet zijn.
  1. Hij heeft licht haar en niet donker
  2. Hij heeft een baartje
  3. Hij heeft een beige broek aan en geen donker grijs

  Het zou inderdaad best de vriend van Bilal kunnen zijn.
  Die had ook een wit t-shirt met spijkerblouse aan. En een grijze broek.
  Waarschijnlijk overleeft hij het niet en is Bilal daar zo kapot van dat hij merkt dat hij inderdaad Gay is.

 105. Het is Jack en hij is dood, voor de gene die het niet wil weten, lees dit niet, ik heb de preview gezien en Jack is Dood. Vind dit heel erg

  1. Uwh. Je zegt eerst: Jack is dood. Dan zeg je vervolgens als je het niet wil weten moet je het niet lezen, terwijl je het daarvoor al gezegd hebt. Tjaa..’

 106. @PieterArkenbout

  Hoe kan het dan dat hij nog leeft? Was het een tijdelijke dood? Het lijkt me sterk dat iemand die half dood is zichzelf kan uitgraven.

 107. Ik heb net al de aflevering gezien op Rtl Lounge. LEES DIT NIET ALS JE HET NIET WIL WETEN!

  Nuran & Bilal: Nuran gaat naar rik om te vertellen dat ze niet met bilal wil trouwen omdat ze rik wil. Rik zegt dat hij al gelukkig is met Yvon. Dan komt Yvon binnen…
  Bilal gaat naar Lucas om te vragen waarom hij zo doet tegen hem. Als hij zegt dat Lucas moet kappen zoent hij hem 2x. Bilal is dus homo…

  Nina & Noud: Nina is bij de bruiloft van Ludo & Janine waar ze wacht op Noud. Ze krijgt een smsje van Mike waarin staat dat Noud zijn spullen heeft gepakt. Als Nina thuis is ligt er een brief op de tafel waarin staat dat Noud naar Tokyo gaat. Dan komt Mike binnen en troost haar…

  Ludo, Janine & Maxime: Ludo en Janine trouwen. Het is maar heel kort en wordt niet zo groot gevierd. Ze besluiten niet op Noud te wachten en beginnen. Als ze klaar zijn vraagt Janine of Nina wel van Noud houdt. Later zegt Ludo dat ze op huwelijksreis gaan naar Parijs. Als Anton en Bianca hun felicitaties wenst ziet het er naar uit dat Maxime hier niet mee eens is…

  Rikki & Sjoerd: Sjoerd zit wild gitaar te spelen. Als Rikki naar beneden komt en zegt dat ze niet wil dat Bram wakker wordt, gaan ze het uitpraten…

  Tim: Als Tim Noud in de koning ziet pak hij zijn notitieboekje en ”bestudeert” Noud. De cliffhanger eindigt als Tim aan de telefoon met iemand praat en zegt dat ze nog niet weten wie hij is en dat hij dat pas zegt als hij dat wil…

  Jack & Lorena: Lorena gaat naar Australie. Ze heeft de spullen van Jack ookal ingepakt, maar Jack treuzelt. Lorena gaat naar de luchthaven. Sjors probeert Jack overtehalen om te gaan. Als hij snel zijn spullen inpakt en vertrekt, vergeet hij zijn portomonee. Die komt Sjors brengen en Sjors is dan ook getuige van een naar ongeval…

  Sjors & Bing: Bing probeert Sjors 2x te bellen maar 1x neemt Jack op en zegt dat hij niet met Sjors hoeft te praten. Als Bing naar de Koning gaat en een wodka wil maar het te lang duurt, raakt hij overstuurd. Jef vertelt hem dat hij niet meer aan Sjors moet denken. Als Bing de auto in gaan en Sjors belt, wilt hij met haar praten. Als Sjors de verbinding breekt en hij Jack ziet lopen, geeft hij gas en rijdt Jack aan. Jack’s oor bloedt. Bing stapt uit en kijkt naar Jack. Maar wie was er ook bij.? Sjors!

  DEZE SPOILERS ZIJN NIET NEP. ALS JE ME NIET gELOOFT KIJK VANAVOND MAAR. DEZE SPOILERS ZIJN ECHT!!

 108. Okey, dit verhaal hierboven geloof ik dus niet, want volgens mij is er niks over een shortie/aflevering vrijgegeven en het is volgens mij ook niet mogelijk de aflevering vooruit te kijken:)

  1. Anouk, de aflevering is wel vooruit te kijken. Op Rtl Lounge. Zelf kijk ik er niet naar, dus ik zou echt niet weten of het verhaal klopt. Ik kijk namelijk altijd ’s avond met wat vriendinnen en een zak chips erbij, haha.

   Persoonlijk vind ik altijd wel vervelend dat ze dan maar gelijk het hele verhaal op internet posten. Dat iemand dat gaat lezen en dan gelijk weet hoe het afloopt. Ik vind het altijd leuker om het uitgebeeld te zien. Maarja, niets aan te doen. Zo was er net eentje ( Yelle volgens mij, ) die helemaal uit zijn dak ging omdat iemand neer had gezet hoe het afliep. Dan denk ik; ‘Tja.. Dan moet je het maar gewoon niet lezen..’

 109. @Anouk op RTL Lounge komt er altijd een preview om 10:30 en dan kun je de aflevering al zien. kijk maar 1 of 2 reacties boven mij

 110. het is jack .. jack wil de vliegtuig nog halen en haast zich bing is zo woedend omdat hij het tegen sjors heb vertelt dat die jack aanrijd en sjors ziet het gebeuren … bilal is homo hij zoent vanavond lucas

  1. Fannie, het is niet nodig om alles op internet te zetten over hoe het afloopt. Er zijn nog genoeg mensen die het vanavond gaan kijken. Bewaar het dan ook lekker tot vanavond totdat iedereen het gezien heeft.

 111. Zit nog bij te komen van het overlijden van Jack, mijn vrouw is arts en die zat naast me en die zie meteen die is dood. Jammer, Nick wilden ze niet dood hebben (de schrijvers) en Jack wel, belachelijk.

  Jammer dat Jack weg is, vond hem altijd wel cool met zijn droge humor.

 112. Is allemaal niet zo lastig, denk ik.
  Noud gaat weg, Nina gaat met Mike.
  Mike gaat na een tijdje over op Sjors en Nina weer met Noud als hij terugkomt.
  En nee, natuurlijk is het niet Bilal/Aysen! Kan je toch duidelijk zien aan de huidskleur..
  Overigens denk ik dat die foto hierboven flink gefotoshopt is?
  Maar zou goed kunnen dat het Jack is, hoewel ik het dan wel heel erg jammer vindt, omdat de leuke personages eruit gaan en er plaats komt voor van die slecht-spelende personages.

  1. Het is Jack. Dat is nu al wel zeker nadat dat 100x op internet is gezet door mensen die al hebben zitten kijken.

  1. Deze mensen hebben echt wel andere dingen te doen hoor in hun leven, waar DIT dus een van de zovele is;) Dat heet tijdverdrijf!

 113. Echt stom dat ze op de foto iemand anders hebben gezet dan Jack. Ik vraag me af of dit expres gedaan is om ons steeds te laten gokken, en omdat het al uitgelekt was.
  Of Mark van Eeuwen was net te laat voor de foto:P wat ik betwijfel…

 114. het lijkt net of het edwin is ofzo maar het is jack want je zag hem lopen en toen kwam bing aan en sjors heeft alles gezien.. het is zeker jack xD

 115. Ik had gehoord wie Tim is. Ik weet niet of het waar is maar ik heb t gehoord:
  Tim is de broer van Sjoerd en de broer van Sjors en jack.

Geef een reactie