• 11 juni 2012
  • Redactie
  • 4

Marly van der Velden en Gigi Ravelli spelen niet alleen in Goede Tijden Slechte Tijden samen. Ook in Verliefd op Ibiza, de nieuwe film van Johan Nijenhuis spelen de actrices allebei een rol. Voor deze film moesten Marly en Gigi een heftige scène opnemen. Na vijf uur opnemen zat de take er pas op.

“In de zeven jaar bij GTST heb ik veel meegemaakt, maar dit sloeg letterlijk alles. Het is maar goed dat Gigi en ik elkaar kennen, hoefden we minder beleefdheden uit te wisselen. We konden ons helemaal laten gaan. De avond ervoor hadden we het gevecht op het gras, tussen de tuinsproeiers en bij het zwembad stap voor stap geoefend. Maar toen de echte opnames plaatsvonden kwam er toch ook echte boosheid boven borrelen. Een aparte ervaring.” aldus Marly van der Velden.

Volgens Johan Nijenhuis is het één van de heftigste scènes uit de film geworden. De actrices hebben een geweldige scène neergezet.

4 comments on “Bitchfight tussen Marly en Gigi

  1. Die film moet ik echt zien, hij lijkt me echt leuk! Veel leuke acteurs en actrices spelen erin.
    Ik volg ook Marly’s en Gigi’s twitter, ze tweeten veel vanaf Ibiza. Echt leuk!!

Geef een reactie