Lange tijd zat actrice Terence Schreurs, die de rol van Yvon Terstal in GTST speelt, tegen een burn-out aan te hikken. Haar manager wist haar net op tijd te redden. “Ze schoof mijn cv onder mijn neus en ik heb urenlang gehuild.” aldus Terence.

Terence heeft altijd al de beste willen zijn. Ze was vaak de kleinste van de groep en wou er bovenuit steken. Ze was van het motto, niet piepen maar werken. Dat motto nekte haar op een gegeven moment.

Dat ze zo streng voor zichzelf was komt voort uit haar balletcarrière. “Ik danste bij Lucia Marthas. Je moest wel presteren en met kop en schouders boven iedereen uitsteken, anders nam iemand anders je plek in. Het was net als in het dierenrijk, de sterkste overleven. Ik wist niet beter en stond er ook niet bij stil.” aldus de actrice.

Gelukkig zag haar manager hoe het ging met Terence. “Zij zag dat ik mij over de kop aan het werken was. Ik zat toen tien jaar in het vak en had een veel te lange cv. Films, series, presentaties. Vaak nog meerdere dingen tegelijk. Doordat ik op een rijdende trein zat, kon ik er niet vanaf springen. Het was nodig dat iemand mij een spiegel voorhield.” aldus Terence Schreurs.

5 comments on “Terence Schreurs gered van burn-out

  1. ik vind dat je er super mooi uitziet en vooral in het vliegtuig costuum echt leuk en ik begreep niet echt wat er nou tussen jou en rik aan de hand was maar je ziet er mooi uit..!

    xxx joy

Geef een reactie