• 15 mei 2012
  • Redactie
  • 3

Terence Schreurs hoefde geen auditie te doen voor de rol van Yvon Terstal. Een hele eer vindt de actrice zelf. “Dat betekent dat ze het goed vinden wat ik doe. Ik had het nooit verwacht, want ik kom uit een heel andere hoek. Er is nu minder tijd voor een scène dan bij een film, waardoor je wordt teruggeworpen op je kunnen.” aldus Terence.

Omdat ze zo werd uitgekozen begon het toch wel een beetje te kriebelen bij de actrice. Wat als ze het helemaal niet goed deed? “Voor de eerste scène was ik voor het eerst in tijden weer zenuwachtig: kan ik dit wel? Gelukkig loopt het lekker en zijn de producenten en de zender enthousiast.”

Ook met Ferri Somogyi moest het klikken en gelukkig deed het dat. Ze zoenen wat af in de soap. “Ferri is zelf echt een zonnestraal. Lief en beschermend.” aldus de actrice. Ze voelt zich helemaal op haar gemak bij Goede Tijden Slechte Tijden.

3 comments on “Terence Schreurs deed geen auditie voor GTST

Geef een reactie