Spoilers 28 mei t/m 1 juni

Een grote rampbruiloft is er op komst. Voorafgaand zullen we nog een oude bekende verwelkomen. En Nina? Die is spoorloos.. Lees snel verder..

Maandag 28 mei:
Janine en Ludo zouden gelukkig moeten zijn, maar de kwestie Maxime gooit roet in het eten. Jacks verleden zit Lorena dwars. Bianca en Maxime komen in conflict, waarna Bianca Anton een onverwacht voorstel doet.

Dinsdag 29 mei:
Amy probeert Nina in de val te lokken. Als Yvon een vertrouwelijk gesprek hoort tussen Rik en Jef, is ze geschokt. Ludo gaat door het stof. Nuran twijfelt of ze haar grote geheim aan Bilal moet vertellen.

Woensdag 30 mei:
Bing liegt tegen Jef over wat er speelt met Jack. Amy bedenkt dat ze moet doorzetten. Rik vindt dat Nuran en Bilal veel te hard van stapel lopen. Jack begrijpt niet dat Lorena niet dol enthousiast is over zijn voorstel.

Donderdag 31 mei:
Als een oude bekende terug keert in Meerdijk, haalt dit nogal wat overhoop. Nina is in groot gevaar. Janine is onzeker over Ludo’s huwelijksplannen. Mike doet een heftige ontdekking, maar of iemand hem gelooft..

Vrijdag 1 juni (4500ste aflevering)
Maxime zoekt bewust de confrontatie. Amy draait door, Noud is Nina kwijt. Verder is alles klaar voor het huwelijk van Janine en Ludo: de locatie, de jurk, de gasten, de benzine en de lucifers..

76 reacties

 1. Wordt weer onwijs spannend! Maar ff een vraagje,de 4500ste afl op 1 juni is dat ook meteen de cliffhanger en dus laatste afl van dit seizoen?

 2. Nee, de cliffhanger is 13 Juli

 3. Oke nice! Dus we krijgen 2 spannende afleveringen binnen korte tijd,top! Hoop dat de cliffhanger hier dan aan kan tippen dat was namelijk met de 4000ste en de cliffhanger die daarop volgde niet zo. De 4000ste was onwijs goed en spannend maar die cliffhanger (wie is de vader van het kind van Sjors?) teleurstellend slecht en saai. Hoop dat ze daar nu van geleerd hebben.

 4. Die oude bekende moet wel Sjors zijn, want dan zitten haar 3 maanden flexwet er wel op denk ik? Ik hoop natuurlijk dat het iemand anders is zodat er weer wat nieuwe verhaallijnen omhoog springen, maar sowieso kan ik niet wachten als ik dit allemaal lees, word spannend!!!!!!!

 5. of het is nick! ook omdat het nog steeds wel gaat nu over maxime en over wie nou die injecties heeft toegediend.

 6. het is ……..martine hafkamp die terug komt

 7. en hoop dat die asyan ook gepakt word, vanwegen de moord op dannie zit me kapot te ergen aan dat mens

 8. Ik denk dat nina dood gaat en amy bij wit in de sel komt

 9. Davino Leandro

  het is…. MARTINE HAFKAMP! dat was al een tijdje bekend maar het is goed uit de publiciteit gebleven! πŸ˜‰

  word weer een spannende periode voor Sjors ook voornamelijk πŸ˜‰ misschien moest ze daarom wel op kracht komen haha

 10. Hoe betrouwbaar het is weet ik niet, maar op wikipedia staat dat Martine Hafkamp vanaf aflevering 4499 weer te zien is.

 11. Ai.. benzine en lucifers…dat word een grote fik denk ik…..
  ik heb super veel zin in een spannende aflevering!

 12. word echt super spannend en natuurlijk ben ik een voorstannder van terugkomst van martine maar denk dat het sjors is omdat ze laatst zeide dat het stuk beter gaat met haar

 13. JA JA bij 31 mei staat dat er een oude bekende terug gaat komen naar meerdijk en dat is MARTINE HAFKAMP het staat op wikipedia. Het is de laatste terugkeer van haar en het gaat om een gast rol. En natuurlijk heeft het weer met ludo te maken ze speelt in gtst van 31 mei tot 24 juni

 14. MartineLover

  Inge Ipenburg @ Koffietijd vandaag uitbundig over haar allerlaatste comeback, hiervoor in November zei ze in Koffietijd nog dat ze het niet van plan meer was? Naja, mensen veranderen gauw van gedachte.

  Bron: http://www.rtl.nl/xl/#/u/3c142649-9fa4-4a42-b6b0-e912521c50ad/

 15. het zou heerlijk zijn als martine terugkwam!

  ik mis zo’n lekkere bitch in gtst, natuurlijk hebbe we aysen en lorena
  maar martine en dian waren wel top

  hoop dat het gedoe met nina onderhand eens voorbij is want het begint me een beetje te irriteren,

  tzou leuk zijn als stefano terugkwam voor de bruiloft van ludo en janine

 16. Pff, Nee Martine komt niet terug !
  Dus blijf nog maar lekker hopen haha

 17. hopelijk komt martine terug .. heerlijk lekker de boel opnaaien.. nina zal wel ontvoerd worden door amy die haar kannetje benzine klaar heeft staan .. en nick zou ook terug komen maar ergens tegen het eind van het seizoen? wss heeft de ontknoping nick-maxime wat met de cliffhanger te maken .. en ludo natuurlijk .. die word laaiend als hij erachterkomt dat hij de verkeerde heeft kapotgemaakt.

 18. Waarom zo n gescheld op deze site? Let een beetje op je woorden! Iedereen is vrij om hier op deze site zijn mening te geven maar een beetje respect voor elkaar hebben is niet verkeerd.

 19. Martine was toch uit de boot gesprongen hoe kan ze nog leven?

 20. martine heeft bij koffietijd bevestigd dat ze nog een x terugkomt

  maxime word neergeschoten (door nick?)
  ineens staat martine daar oog en oog met ludo en jack
  wat zal er dan gebeuren?:D

  wanneer komen de nieuwe spoilers?

 21. de boot is teruggevonden maar martine of haar lijk nooit,
  ze is wss gewoon door een vissersbootje gevonden en meegenomen.
  helemaal uitgehongerd en meer dood als levend.
  na het revalideren houd ze zich nog ff voor dood om een wraakplan op te zetten voor fam sanders?

  pf ben zo benieuwd hoe het gaat lopen
  kan haast niet wachten πŸ˜€ nu ook preview aan het kijken voor vanavond

 22. Omg dat heeft ze helemaal niet bevestigd.
  als je goed had gehoord zei ze van niet..
  tuurlijk het zou fijn zijn als ze terug komt.
  maar we moeten realistisch blijven
  en ik geef alleen me mening hier zoals vele anderen.
  dus niet zo kinderachtig doen mense πŸ˜‰

 23. ze komt terug niet nu maar ooit daar reken ik wel op

 24. van welk aanzoek is lorena niet blij huwelijks aanzoek van jack??
  zou wel grappig zijn

 25. Jullie hebben het wel steeds over wikipedia, maar ik kan ook zo wat op wikipedia zetten hoor, het klopt niet altijd. Maar alles kan, en misschien klopt het ook wel!
  Veel plezier met kijken allemaal! Die 4500ste aflevering wordt super denk ik zomaar eens!!!
  Veel plezier!!

 26. Daar moet ik GTST fan mee gelijk geven. Iedereen wil Martine terug. Maar het punt is als Inge Ipenburg zelf niet meer wilt moeten we ons ook gaan realiseren dat het nooit gebeurt misschien WEL als gastrol maar als vaste rol denk ik nooit meer.

 27. Nick komt terug.. let maar op mijn woorden.. ze nodigen hem sowieso uit voor de bruiloft.. maar janine is erachter gekomen dat nick de dader was. daardoor gaat maxime de confrontatie aan met nick.

 28. cliffhanger is bekend :p bing rijd jack aan! overleeft jack het? en doet bing het express? ook komt janine achter de waarheid van nick/maxime maar dit is volgende week al.

 29. omg de shortie van 24 mei ze komen er eindelijk achter!! het word super leuk

 30. Haha zo zielig als je hier gaat lopen schelden nolife gewoon..haha

 31. Noud raakt nina kwijt :s wat bedoelen ze hier mee, die twee gaan toch niet uitelkaar, ze zij. Het enige leuke koppel, alleen al sinds de bruiloft hebben die twee gezeik.

  Ze moeten snel op huwelijksreis ofso.

 32. Amy gaat nina proberen in de fik te zetten! noud raakt nina kwijt, zo van, noud kan nina even niet meer vinden.. Amy is echt een monster!

 33. Gtst is THE best

  Het is NICK die terug komt ik weet het zeker want in de promo van 1 juni zag je Nick dus het is NICK die terug komt

 34. hoihoi, waar heb je die promo gezien dan, kan hem niet vinden hahaha

 35. hopen dat Nina doodgaat

 36. Ik wil niet heel veel zeggen maar dat op wikipedia staat dat Martine terugkomt wilt niet zeggen dat dat zo is, ik kan ook gewoon op wikipedia zetten: heel meerdijk wordt gebombadeerd en dat is het einde van gtst

 37. Ik heb die promo ook gezien, vlak na de uitzending van GTST gister, zag id daad Nick terugkomt maar wat ik me afvraag hoe zit het dan met Charlie want ze zijn toch samen weggegaan

 38. Nick komt er aan! Dit wordt weer een spannende week…

 39. Gtstfannetje

  Promo ook gezien.. Wie is die vrouw die met Nick vecht? Dat is toch niet Janine?

 40. Nee dat is Maxime x

 41. ik vind dit zo spannend! ik heb de promo ook gezien en ik wil weten wie er dood gaat! ik hoop niet dat het nina is, want ik vind nina en noud zo leuk samen. ik denk dat nick en maxime samen nina gaan redden en dat nick dan uiteindelijk doodgaat

 42. angelxdifferent

  Hmm… Nina heeft echt al veel meegemaakt in de serie, dus dit kan er ook nog wel by. Ik denk dat Amy doodgaat, maar dat zal ik wel jammer vinden. Ik denk ook dat Maxime gewond gaat worden, en wat er met Nick gebeurd, hopelyk meteen weer naar een gekkengesticht. Mike red Nina, en dan is alles weer compleet. De slechterikken gaan eruit. Misschien gaat Maxime haar laatste maanden in het ziekenhuis doorbrengen, want zij zal maar tot het einde van dit seizoen meegaan (Als ik me niet vergis), of volgend jaar dat kan ook. Morgen wordt ook spannend. Nina probeert Amy te wurgen, maar dan komt Niels op tyd binnen. Niels, tja… Wat gebeurd daarmee? Waarschynlyk komen Ludo&Janine erachter dat hy het al die tyd wist (Ze krygen het denk ik te horen van Nina), en dan gaat hy ook naar een gekkengesticht. Het wordt in iedegeval een spannende aflevering. Ik kan niet wachten totdat het vrydag is. Super spannend πŸ™‚

 43. Sjors is er wel uit ivm flexwet, moet na zoveel jaar 3mnd en dan mogen ze je weer aan nemen. Zij komt terug vlak voor de cliffhanger en heeft hier ook een spannende rol in, was laatst bij boulleveard. En die bekende is Nick, die komt in gevecht met Maxime.. Er is eindekijk weer een beetje actie.. En ik denk dat Janine nee zegt op het laatst. Of de bruiloft word afgelast ivm Nina..

  • Nick komt terug er stond pas dat het niet zo was dat die martine terugkomt en in de cliffhanger van 1 juni kun je zien dat nick het is die terugkomt!

 44. Nick komt terug, Nina wordt in het schuurtje gelegd nu ze bewusteloos is en dan steekt emy het schuurtje in de fik. Mike komt er achter waar nina is maar is het optijd…..???

 45. als het om een ”oude bekende” gaat gaat het om Nick, Nick komt even terug & Sjors komt ook gewoon terug

 46. nick duuhhhhhhhh kan niet anders serieus en als het goed is heb je dat ook gezien in het voor stukje na een aflevering

 47. Amy gaat Nina in de brand steken:o
  En ik denk dat het huwelijk gewoon doorgaat….

 48. Amy gaat Nina in de brand steken, maar ik Mike gaat haar helpen!

 49. Wat denken we van Nick die terug komt.

 50. trouwens zeer ongeloofwaardige verhaallijn van amy haha.

 51. superrrgtstfan

  Zooo leuk waarschijnlijk gaan jack en lorena trouwen.

 52. hier is een preview van de 4500 aflevering:
  http://www.youtube.com/watch?v=1WUiE09Kirw&feature=endscreen

  ik hoop dat het goed komt met nina

 53. @frank tja, juist de persoenen van wie je het NIET verwacht worden opeend heel gestoord of zo, bij GTST

 54. willen jullie a.u.b nederlands schrijven ik kan jullie berichten niet lezen en de zinnen zijn ook fout geschreven
  maxime gaat er niet uit hoor
  nina ook niet hoor
  ik denk dat het nick of niels die dood gaat amy gaat naar de gevangenis toe of net als wiet

 55. de bruiloft gaat niet door hoor want nina is in levensgevaar hoezo kan het door gaan dan zijn ze alleen maar met hen zelf bezig dom is dat zelfs voor een soap

 56. Diana, niet zo overdreven doen over de spellingsfouten. Jou zinsopmaak bestaat niet eens uit komma’s of punten, dat is ook lastig lezen hoor.

  Ik denk overigens ook niet dat de bruiloft doorgaat. Een gasexplosie zal daar waarschijnlijk tussen komen. Nina zal het wel overleven, maar zal misschien een paar dagen in coma liggen. In de tussentijd probeert Amy nog steeds van Nina af te komen en wordt ze daarbij betrapt door iemand.

 57. Ja,sorry ik bedoelde het niet gemeen en niet van iedereen. maar gaan er meer mensen gewond raken en komt er een explosie en de huis van janine en ludo ook in brand

 58. Gaat vanavond spannend worden want Nick(Naamgenoot:P) keert terug…
  Super veel zin in morgen!
  Maar of hij er weer levend uitgaat is nog de vraag,hoop van niet!
  Verder ben ik ontzettend benieuwd naar de cliffhanger die volgende maand te zien is,heb gehoord dat een van de laatste opnamens op het vliegveld genomen zijn dus wie weet komt er wel een vliegtuig ongeluk!

 59. khoop zoo dat Amy dood gaat.. maar hoe weten jullie eigenilijk dat er iemand dood gaat.. IK kan het nergens vinden. πŸ™

 60. De oude bekende die vandaag terug komt is Nick.
  En vrijdag gaat iets gebeuren tussen Maxime en Nick,
  En tussen Nina e Amy!
  #spannend
  Veel kijkspellen allemaal !

 61. nou vond het niet dat je zegt spannend, had het wel spannender verwacht. maar zoals ik het heb gezien, gaat nina weer terug naar de toko, en wilt ze niets meer met ludo te maken hebben , omdat ludo amy het hand boven haar hoofd houd.

Geef een reactie