Ludo betrapt Amy met de dagboeken van Isabella. Is Amy geïnspireerd door Isabella? Nuran wil Rik en Yvon uit elkaar drijven. Dit gaat echter niet zo soepel. En Anton en Bianca lijken eindelijk weer nader tot elkaar te komen. Lees snel verder..

Maandag 14 mei:
Janine en Ludo kiezen de getuigen voor hun huwelijk, dit zet kwaad bloed. Bing beseft dat hij met liegen niet verder komt bij Jack. Ludo betrapt Amy met de dagboeken van haar gestoorde moeder. Als Janine haar jacht op Maxime niet lijkt te staken, irriteert dit Lucas mateloos

Dinsdag 15 mei:
Nuran heeft een plan om Rik in te laten zien dat Yvon niet te vertrouwen is. Bianca ontdekt dat Anton achter haar rug om plannen maakt. Janine moet alles uit de kast halen om haar band met Lucas te herstellen.

Woensdag 16 mei:
Aysen verwijt Jack dat hij haar via het werk wil straffen. Ludo twijfelt of Nina’s stalker wel echt bestaat. Rik en Yvon merken dat Nuran hun geluk in de weg staat. Nuran wil met Lorena op mannenjacht.

Donderdag 17 mei:
Bing wil weten wat hij moet doen om Jack zijn mond te laten houden. Nuran is bloednerveus als zij op een jongen af moet stappen. Jef en zijn medespelers winnen een leuke prijs in de loterij, maar dan ontdekt Jef iets.

Vrijdag 18 mei:
Nina voelt zich verraden door haar hele familie. Aysen en Lorena vliegen elkaar in de haren. Als Anton Bianca op aangename wijze weet te verrassen, zijn ze weer even ouderwets samen en verliefd.

48 comments on “Spoilers 14 t/m 18 mei

  1. Dat geheim dat Yvon hebt daar ben ik echt nieuwsgierig naar. Ze is samen met Peter, dat staat vast. Voor het geld heeft ze aan Rik de verkeerde. Ik denk dat ze van Peter afwilt, en Rik ergens voor wilt gebruiken. Nuran komt hierachter en zij moet echt een keer gaan toegeven dat ze verliefd op Rik is, en diep van binnen vindt Rik haar nog steeds leuk.

   De cliffhanger gaat over dar Maxime-Nick gedoe denk ik. Of Amy draait helemaal door, maar dat is nu al aan de gang en dan duurt het telang voor eind juni denk ik…Maar die Niels gaat nog een grotere rol spelen in kwestie Nina. Amy laat hem voor alles opdraaien, zo zielig.

   En wanneer komt sjors terug? ze ging er toch niet uit?

   wAT ONTDEKT JEF???die prijs van de loterij komt van ……..????

 1. dat aysen eennep prijs in elkaar heeft gefrutseld want al het slechte in gtst gaat nu over aysen:
  -bing en aysen
  -sjors
  -lucas en lorena al een tijdhje terug
  alleen dat stalkergedoe niet, maar de rest wel

  1. Ja, echt. Schandalig dat ze Anton en Bianca en uit elkaar gedreven heeft en Rikki zwanger gemaakt heeft. En dan hebben Lucas en Janine ook nog eens ruzie over haar omdat ze Janine wilde vergiftigen.

   O wacht

 2. Spannend. Ik wil weten of Yvon echt Rik alleen maar gebruikt, of zij toch wel echt verliefd op hem is\word. En ik vind dat Amy betrapt moet worden, dit is zielig voor Nina.

 3. Ik hoop dat ze er nog achter komen dat Maxime Janine niets heeft aangedaan. Zo jammer dat het nog niet bekend is. En zo dom dat het nog niet naar voren is gekomen. Hopelijk zijn ze zo snugger omdat wel nog te doen. Wat zou dat opleveren voor de familie Sanders?

  Aysen is een rotwijf, vreselijke hondenhoofd heeft ze en Bing ook zo een hondenhoofd.

  Jack en Lorena moeten bij elkaar blijven en kindje krijgen.

  1. Wie weet vermoordt Lorena Aysen per ongeluk in dat gevecht, en dan komt mama Baydar tevoorschijn. Jack en Lorena krijgen daarna fikse bonje en Lorena veretrekt dan voor tijdelijk naar Australie om uit te waaien. 🙂

 4. O mijn god, het volgende drama word zeker dat Noud en Nina uit elkaar gaan.
  Als dat zo is, dan is het echt alleen maar ”slechte tijden”. Nina en Noud zijn zo leuk samen!

  1. Ach we zijn allemaal zo gewend aan Nina en Noud. Wie weet gaat Nina Mike ook een leuke koppel worden. Trouwens gaat het nu al een beetje voorbij tussen Nina en Noud. Die brutale waffel van haar tegen haar man en dat geslijmj tegen Mike waar haar man bij is. Zo ga je niet om met je echtgenoot!

   1. Ik vind Mike echt verschrikkelijk gewoon! Hij is er alleen maar ingezet om te stoken en dan net tussen die 2 had lekker iemand anders gekozen kunnen de schrijvers nou echt niks anders verzinnen voor hem?

 5. mike verpest het ik vond hem in het begin nog wel aardig maar nu….
  ben benieuwd als ze erachter komen dat amy de stalker is
  nina en noud moeten niet uit elkaar!!!

  WAAROVER GAAT DE ZOMERCLIFF???!!!!!
  IEMAND??

  1. Aysen zit er ook alleen maar in om te stoken, ze is zeker geen aanwinst voor de soap en geen favoriet van de kijkers, zeer slecht gedaan. Gtst kennende zal het stikken met een kussen zoals altijd gaan; Amy duwt het kussen op haar, Nina probeert tegen te stribbelen en dan net op het goede moment komt er iemand binnen. Ik word wel een beetje gek van dat hele maxime gebeure weer. Waarschijnlijk gaan Nina en Noud ff uit elkaar omdat de redactie vernieuwing wilt brengen, wat ik persoonlijk best raar vind aangezien er niet over hun geklaagt wordt (dat ze noud en nina zat zijn), maarja wie gaat er dan ook alle reacties van de kijkers kijken. Laten we hopen dat het of spannender wordt of hopen dat de personages in de show gewoon is dingen accepteren en verder gaan.

   Kort maar duidelijk 😉

 6. ik denk dat Yvon een relatie heeft/had met die peter die op het naambordje bij haar thuis staat en gaat ze scheiden. Misschien is ze zwanger van hem maar weet/wil peter het wel niet. Dan gaat ze rik er voor laten opdraaien dat ze zwanger is ofzo ?

 7. @lindsey de zomercliff gaat waarschijnlijk over noud en lorena die allebij weg gaan ofso.
  Het heeft iniedergeval met het vliegveld te maken .

 8. Kwestie van tijd en afwachten!
  Hahaha ja ik vind het serieus een hondenhoofd!
  En ik vind het nog steeds niet leuk over dat ze er niet achter zijn dat Maxime onschuldig is. Hoop echt echt echt dat dat uit komt!
  Wel spannend maar het is allemaal ook wel langdradig allemaal. De verhaallijnen mogen best wat sneller gaan. Het lijkt wel alsof ze geen verhaallijnen meer kunnen bedenken en het daarom alleaal maar zo uitrekken!

 9. Amy wil Nina dood hebben krijgen we zeker weer een verhaallijn net als de zomerciff.Ludo en Janine gaan trouwen Amy jat het pistool van Ludo en gaat op de bruiloft Nina bedreigen of op Nina schieten………..

 10. Ik denk niet dat er op Nina geschoten gaat worden op de bruiloft, want dan lijkt dat teveel op de cliffhanger van afgelopen jaar. Jack en Lorena gaan zowiso uit elkaar, omdat Lorena vreemgaat.
  Ik denk dat Aysen zwangere gaat worden.
  En wat Yvon betreft, volgens mij kan ze geen kinderen krijgen met die Peter en gebruikt ze Rik waarschijnlijk om alsnog zwanger te raken.

 11. verhaallijnen duren idd te lang…. spelers en ideeen te weinig.naar mijn mening. verder zit t goed in elkaar en t blijft mooi om naar te kijken. maar er moet wel wat meer uitkomen.

 12. Spoilers zijn er 21 tot 25 mei bron tv gids.

  Spoilers 21 t/m 25 mei
  Maandag 21 mei:
  Rikki biecht aan Sjoerd een leugen op. Noud is bang Nina kwijt te raken omdat hij niet in de stalker gelooft. De lotendiefstal zet de relatie van Rik en Yvon op scherp. Nuran wordt betrapt als ze romantisch aan het chatten is.

  Dinsdag 22 mei:
  Rikki probeert haar fout recht te zetten, maar er komt telkens iets tussen. Janine doet een belangrijke ontdekking en gaat, ondanks haar belofte aan Ludo, toch op onderzoek uit. Noud wordt woedend op Mike en Nina is daar getuige van. Maxime krijgt te horen hoe slecht het met Nina gaat.

  Woensdag 23 mei:
  Bing en Aysen komen heftig in conflict. Nina krijgt aanwijzingen dat er iets raars is met Amy. Lorena wil dat Jack de lotendief opspoort, maar Jack heeft belangrijkere zaken aan zijn hoofd. Rikki heeft last van haar geweten.

  Donderdag 24 mei:
  Janine bijt zich vast in haar zoektocht naar bewijs tegen Maxime. Nuran krijgt onaangekondigd bezoek. Jack laat zich niet onder druk zetten. Wat een gezellige avond voor Ludo had moeten zijn, loopt door een bekentenis van Anton nogal uit de hand.

  Vrijdag 25 mei:
  Janine kan niet geloven wat ze ontdekt heeft. Nina en Ludo zijn het absoluut niet eens over het opheffen van de beveiliging. Rik mist Yvon. Maxime pleegt een geheimzinnig telefoontje. Amy krijgt een pakketje, waarvan ze de inhoud niet aan Lucas wil laten zien.

 13. De lotendiefstal zet de relatie van Rik en Yvon op scherp
  wat is een lotendiefstal?

  Bing en Aysen komen heftig in conflict
  alweer?

  Nuran krijgt onaangekondigd bezoek
  haar moeder zeker?

  Janine kan niet geloven wat ze ontdekt heeft
  nick was schuldige. komt hij terug?

 14. Eindelijk ik hoop echt dat Janine er nu achter komt.
  Ik vind ‘r echt een vals kreng geworden.
  Ben benieuwd hoe Ludo, Janine en Nina dit gaan oplossen met Maxime.

 15. Maandag 21 mei:
  Rikki biecht aan Sjoerd een leugen op. Noud is bang Nina kwijt te raken omdat hij niet in de stalker gelooft. De lotendiefstal zet de relatie van Rik en Yvon op scherp. Nuran wordt betrapt als ze romantisch aan het chatten is.

  Dinsdag 22 mei:
  Rikki probeert haar fout recht te zetten, maar er komt telkens iets tussen. Janine doet een belangrijke ontdekking en gaat, ondanks haar belofte aan Ludo, toch op onderzoek uit. Noud wordt woedend op Mike en Nina is daar getuige van. Maxime krijgt te horen hoe slecht het met Nina gaat.

  Woensdag 23 mei:
  Bing en Aysen komen heftig in conflict. Nina krijgt aanwijzingen dat er iets raars is met Amy. Lorena wil dat Jack de lotendief opspoort, maar Jack heeft belangrijkere zaken aan zijn hoofd. Rikki heeft last van haar geweten.

  Donderdag 24 mei:
  Janine bijt zich vast in haar zoektocht naar bewijs tegen Maxime. Nuran krijgt onaangekondigd bezoek. Jack laat zich niet onder druk zetten. Wat een gezellige avond voor Ludo had moeten zijn, loopt door een bekentenis van Anton nogal uit de hand.

  Vrijdag 25 mei:
  Janine kan niet geloven wat ze ontdekt heeft. Nina en Ludo zijn het absoluut niet eens over het opheffen van de beveiliging. Rik mist Yvon. Maxime pleegt een geheimzinnig telefoontje. Amy krijgt een pakketje, waarvan ze de inhoud niet aan Lucas wil laten zien.

 16. Ik denk toch eerder dat Amy uiteindelijk uit de serie zal verdwijnen. Ze is (helaas) gewoon nog te jong om zoveel te werken als de andere acteurs, dus ik denk dat ze in een gesticht verdwijnt ofzo en later weer terug zal komen misschien.
  Dat pakketje wat ze heeft gehad is misschien wel een moordwapen ofzo. Ik vind het alleen eerlijk gezegd niet zo’n originele verhaallijn dat met Amy en Nina en “Nina moet dood”. Ik kreeg echt een major deja-vu met vorig jaar! Dat met Wiet en Nina ging ook zo!!

  Verder hoop ik dat Janine nu eindelijk achter de waarheid komt, dat Maxime niet de veroorzaker van haar (bijna) dood is maar Nick. Ben gezeur met haar en Lucas echt meer dan zat!

 17. ja maar Yvie vind jij dan niet dat nina dood moet , ik vind van wel hier zijn een paar redenen.

  Reden 1: Ze is Rijk en super-Irritant met haar grote Ogen

  Reden 2: Ze is Eigenlijk getrouwd met Noud, maar begint nu ook al een relatie te krijgen met Mike.

  Ik vind dat Amy dan eerst Noud moet Kidnappen , Nina achtervolgt haar in het Vrachtruim van een groot schip , Amy laat Noud dan gaan , maar Nina wil afrekenen met Amy , dus dan schiet amy nina in haar been en dan door haar hoofd.

 18. en Yvie nog iets dan zegt Nina tegen Amy terwijl amy haar onder schot houdt probeert nina weg te lopen en 12 keer wacht te roepen

 19. Ik denk dat Aysen dadelijk zwanger is van bing dan komt sjors er toch achter bing heeft het dan moeilijk want hij heeft altijd al een kind gewild!!!!!

 20. Ik kijk niet meer!!! Er is geen zak meer aan! En heel wat jaartjes gekeken. Die twee turken eruit en die achterlijke belg ook. Of nog beter een bom op meerdijk. Klaar, zijn we daar ook weer vanaf

Geef een reactie