• 15 mei 2012
  • Redactie
  • 1

Goede Tijden Slechte Tijden leidt in veel huishoudens tot het grootste compromisprogramma. Dit is het programma waar mannen het meest ongewild naar meekijken met hun vrouw. Ruim 20% geeft aan dat GTST op nummer één staat als meest meegekeken programma.

Voor vrouwen is Studio Sport het meest meegekeken programma. Daarnaast is ook Top Gear een programma wat mannen vaak samen met hun vrouw kijken.

Ruim 84% kijkt dagelijks televisie en ruim 87% doet dit twee uur of langer. Een groot aantal voor Nederland. Dit zorgt er ook voor dat vaak naar een programma wordt gekeken wat niet iedereen in het huishouden kan waarderen. Sportprogramma’s en films leiden het vaakst tot discussies. Vooral tussen 20.00 en 21.00 wordt gekeken naar een programma wat niet iedereen waardeert. GTST hoort hier dus ook bij.

1 comment on “GTST grootste compromisprogramma op TV

  1. Een erg vreemde vaststelling voor mij! Wil dit zeggen dat er maar 1 TV is in al deze gezinnen! Tegenwoordig heeft een gezin toch minstens 2 TV’s, een grote in de woonkamer en een kleinere in een van de slaapkamers! En als dat niet is kan je toch nog via je PC allerlei programma’s zien zonder dat iemand anders “gedwongen” is om mee te kijken!

Geef een reactie