Wij weten dat Mike, Nina leuk vind. Maar wat vinden jullie, zou er liefde kunnen ontstaan tussen Mike en Nina?

180 comments on “GTST Denktank: Gaat er Liefde komen tussen Mike en Nina?

  1. absoluut niet , vind hem vrezelijk, Geld wolf een beetje achterbaks , misschien is hij in het gewone leven wel aardig,Nu is hij TE aardig!!! trouwens geef mij Lorena maar .

  2. jooooooooooo ik vind dat nina weer met noud moet gaan en mike met sjors dat zou mooi zijn maar in de toekomst zieje het al wel mike is verliefd op sjors en nina heeft nog heel veel gevoelens voor noud wedden

 1. Ik denk en hoop het absoluut niet.. Het ligt te erg voor de hand dat ze wat krijgen.. Ik denk misschien wel Mike en Maxime want marjolein had in de story gezegd dat de vonken er binnenkort weer vanaf springen bij Maxime

 2. Ik weet niet! ik zou het best raar vinden..
  Eerst super groote bruiloft, met Cliffhanger, en dan opeens word Nina misschien op Mike? Nouja je weet nooit wat gtst allemaal verzint.. && Ik weet wel dat Mike Nina red uit een brandende schuur! Misschien word ze dan wel verliefd, Wie zal het zeggen? X

 3. Ik hoop niet dat Mike en Nina iets krijgen. Nina en Nou zijn een van de weinige leuke koppels in de serie en Mike wil Nina toch alleen voor het geld.

  1. dat was bedoeld op het stukje dat maxime en mike mischien op elkaar gingen vallen, ergens heb ik ook het gevoel dat anton voor maxime gaat kiezen

 4. Ik vind Nina en Noud geen ene moer aan. Nina behandelt Noud als een achterlijk schoothondje. Hij verdient wat beters. Opvallend dat al het volk ondanks dat Nina haar man niet als echtgenoot behandelt slecht tegen verandringen kunnen. 🙂

 5. Ik denk dat Sjors en Mike nog bij elkaar komen, na die redding van Mike bij dat ongeluk. Omdat Sjors het te horen krijgt van Bing en/of Jack.

 6. Ik hoop het echt niet! Nina & Noud vind ik zo leuk samen! Het zou echt dom zijn als ze uit elkaar gaan, kunnen ze dan niet 1 jong stel bij elkaar houden. Ik hoop dat Mike & Sjors bij elkaar komen, ik vind ze wel bij elkaar passen! Bing vind ik echt een lul, dat hij met Aysen is gegaan, sjors verdient veel beter… !

  Ik hoop echt dat nina en noud bij elkaar blijven!! <3

  1. Sjors verdient helemaal niets beters. Zij was degene die begon met vreemdgaan tijdens haar eerste huwelijk met Bing weet je nog? Toen Bing nog lief en een watje was:-)
   En later toen ze met Danny ging, is ze weer vreemdgegaan met Bing. Ze is zelf een viezerik.

 7. ik denk dat nina wel wat met mike krijgt want hij heeft er al die tijd gelooft en uit eindelijk gaat hij achter geld aan bij ludo denk ik want hij is niet helemaal te vertrouwen.

 8. Mike zal Nina wel volwassener maken, wat drastisch nodig is want nu is ze soms nog steeds een klein kind, maar toch vind ik Nina & Noud leuker en moeten ze zeker bij elkaar blijven!

 9. Ik denk ook Sjors en Mike, want je zag ook dat Mike geintereseerd was in Bing en Sjors hun huwelijk. En hij heeft Sjors natuurlijk gered. Ik denk dat Sjors erachter komt van Bing en Aysen en dat Mike haar dan steunt..

 10. IK DENK OOK DAT MIKE EN NINA SAMEN IETS KRIJGEN.
  OMDAT ZIJ DENKT DAT MIKE HAAR BETER BEGRIJPT DAN NOUD.

 11. mike is verliefd op sjors maar weet dat nog niet goed, je zag toch toen ie hoordde dat sjors op dat moment ging trouwen hij even de weg kwijt was.

  vind sjors en mike wel bij elkaar passen, helemaal nu die rol van bing echt een lulverhaal is geworden, trouwes ook geen touw meer aan vast te knopen wat daar nog mee gaat gebeuren.

  nina en noud vind ik persoonlijk nogal een saai koppel, en dan voornamelijk vanuit noud. toen nina nog met dex en/of morris was, was ze veel grappiger, had ze een betere verhaallijn en vond ik het persoonlijk een verhaallijn om elke dag te volgen omdat je wildde weten hoe het verder ging. vind de rol van noud maar saai, omdat t altijd hetzelfde is.

 12. Zou best kunnen, tis tenslotte een soap! maar hoelang blijft mike dan nog in gtst? het was toch een tijdelijke rol? of is het inmiddels een vaste rol geworden? Bing is idd een lul geworden, maar Sjors is zelf ook allang geen heilige meer. misscien is zij nog wel erger, ze is er vandoor gegaan met Milan toen hij wat met charlie had, toen is ze jaren later vreemd gegaan met Milan toen ze getrouwd was met Bing, ze is nog niet gescheiden van bing of ze kreeg een relatie met Nick haar verkrachter, dan neemt ze met Danny de ex van haar beste vriendin, heeft ze daar een paar maanden mee gaat ze weer vreemd met bing en word daarna zwanger en weet niet van wie het is!

 13. ik vindt niet dat Mick met Nina moet gaan ook al is de relatie tussen Noud en Nina saai
  Aysen moet gewoon iets met Bing krijgen , en Mike met Sjors weet je nog dat Mick hoorde dat Sjors ging trouwen dat hij zo raar deet :p

 14. nee natuurlijk niet! Mike en sjors dat zou pas een leuk stel worden!! Mike wilt het geld van de familie sanders alleen en verder niets. Verder wilt hij denk ik sjors als ze terugkeert.

 15. Mike en Sjors vind ik ook 10 keer niets. Ze past totaal niet bij hem. Daarbij heeft ze een kind en kan ze geen kinderen meer krijgen. Vind haar dan ook beter passen bij iemand als Rik. Ook als karakters.
  Mike en Nina vind ik wel leuk samen. Nina houdt van luxe en Noud is wat te simpel. Mike zou dan beter bij haar passen. Nina en Noud lijken helemaal geen man en vrouw, aangezien ze hem maar behandelt als een loophondje.
  Ze heeft een man nodig die de verwende Nina op haar plek kan zetten en Mike is denk ik zo een man.

  1. Ik vind juist dat Noud Nina veel leuker heeft gemaakt! ze is helemaal niet meer zo met geld en Luxe bezig sinds ze met Noud is, ze is echt positief veranderd door Noud. En daarbij is Mike veel ouder dat kun je al zien en is hij ook nog eens niet verliefd op Nina hij doet dit alleen maar vanwege het Sanders geld je ziet ook duidelijk verschil hoe die naar Sjors kijkt en hoe die naar Nina kijkt. Ik denk dat het echt Sjors en Mike word of misschien wel Maxime en Mike.

 16. Ik denk dat Nike voor Martine werkt maar dat komt pas later uit. Want hij was wel heel geinterseerd in familie sander en in shots mart iedereen vergeet dat en dan opeens taxa staat Martine hafkamp voor de laawte keer tegen ludo

 17. haha ik vind Sjors en Rik voor geen meter bij elkaar passen! Rik is veel te lief en te goed voor sjors! Dan past Nuran veel beter bij rik die is namelijk ook echt lief! Nina is inderdaad wel veranderd ten opzichte van toen ze met dex en moris had en milan niet te vergeten maarja toen ze met oris had was ze ook pas 16 en nu zou ze officieel 24 zijn. en ja ze moeten haar toch een keer echt volwassen maken haha

 18. Ik hoop het niet!

  Nina en noud zijn zo leuk, vind nog steeds de afleveringen dat ze net met elkaar naar bed gaan in de stal leuk ok te kijken, er moet even weer wat moois tussen diet wee zijn

 19. denk dat nina en mike ff iets krijgen nina zal er sowieso wel verliefd op worden. denk dat mike er uiteindelijk met sjors vandoor zal gaan.

 20. Van mij mag het? Dan is Noud vrij van die irritante Nina? Mike dacht ik verliefd op Sjors, maar het kan ook dat hij natuurlijk familie is lol, net als Jack! Noud mag van mij wel iets met Sjors krijgen. Ik vind Bing en Sjors ook een irritant koppel super saai?

 21. ik denk dat ze wel wat krijgen omdat er ook geruchten zijn dat noud na de cliffhanger naar australie vertrekt, ik denk dat die vicky opzoekt en mike is sowieso de enige die nina gelooft in het stalkervehaal

 22. op zich vind ik dat Mike en NIna iets moeten krijgen omdat (al eerder gezegd) Mike Nina kan veranderen op een positiefe manier (niet dat Noud dat niet deed of zo) en hij is de einige die haar geloofd, terwijl Noud NIna niet geloofd :s En ja Rik en Nuran zouden best een leuk stel zijn 😀 maar misschien heeft Mike begrip voor Nina vanwege het geld van Ludo.. Mijn conclusie is: GTST is vrijwel onvoorspelbaar en dat maakt de serie zo leuk!!

 23. is iedereen hier vergeten dat ludo noud wijs heeft gemaakt dat er geen stalker was? iedereen zegt nu ja alleen mike gelooft haar, maar ik vraag me af of dat ook oprecht is of dat hij dat gewoon zegt omdat hij nina voor zich wil winnen. want volgens mij is hij gewoon op ludo zn geld uit. Maar in ieder geval wil ik wel echt dat noud en nina bij elkaar blijven want ze passen zo goed bij elkaar! en dan zou ik het ook wel leuk vinden als mike en sjors wat krijgen en dat hij dan echt verliefd wordt en dat hij niet meer die macho, stoer, ik kan iedereen krijgen houding heeft.

 24. Dat Ludo zijn dochter niet helemaal geloofd is dan nog wel erger, en Ludo kan inderdaad heel overtuigend overkomen als hij liegt, hij is tenslotte een “Sanders3

  1. Iedereen mag zijn/haar mening geven.
   Als je met iemands mening niet eens bent dan kun je dat ook op een normale manier zeggen.
   Kinderachtig om te schelden of te roepen dat iemand zijn/haar smoel moet houden.

 25. Uiteraard gaat er iets gebeuren.. het is nog NOOIT gebeurd uit zoiets niks anders uitkomt.. of Noud en Nina daardoor gaan scheiden ofzo weet ik niet, maar er komt zeker vervolg met Nina en Mike…

 26. @this-is-me boeiend ga mij niet lastigvallen met de formelewoordshit.
  mijn mening is toch dat dat ik tyvusveel hoop dat Mike en Sjors wat met elkaar krijgen

  1. Prima dat jij graag wilt dat mike en sjors wat krijgen (hoop ik ook)
   Maar als iemand een andere mening heeft dan hoeft hij/zij niet zijn/haar bek te houden.
   Dat heeft ook niks met formele forum gedrag te maken maar met een beetje respect en fatsoen na elkaar.

 27. Ik denk dat, wanneer Lorena naar Australië gaat het al over is tussen Jack en Lorena.
  Als Lorena weer terug komt krijgt ze een relatie met Mike, Nina en Noud zijn nog geen eens een jaar getrouwd dus als ze nu al gaan scheiden zou ik wel gauw vinden, maarja in GTST kan alles. Anton kiest uit eindelijk toch voor Maxime. Jack krijgt een relatie met Bianca?

 28. ik denk dat er geen liefde ontstaat want noud en nina zijn zo gehecht aan elkaar dat ze elkaar troosten als het voor bij is.

 29. Neeeee Mike en Sjors gaan met elkaar!!! Hebben julile dat dan niet gezien toen Mike weer de serie in kwam keek hij heel lang en zwoel naar Sjors! Hij is verliefd op haar en niet op Nina Hooorrrr

 30. Kijk maar naar de aflevering van 8 maart! Daar hebben Bing en Sjors ruzie waar Mike bij staat en zo hebben ze een opzetje gemaakt voor een ROMANCE………..

 31. ikd enk het wel, zeker als Mike Nina gaan redden. Waardoor Amy haar plannetje mislukt. Hoop het alleen niet want Nina en Noud moeten samen blijven!

 32. Mike moet Nina mooi met rust laten en Nina moet gewoon gelukkig blijven met Noud. Ook die muts van een Aysen moet de serie verlaten!

 33. nina blijft bij noud……….mike gaat met sjors……….en……….aysen zal straks wel ineens zwanger zijn van bing………oh jha…….maxime met anton en rick met die zus van aysen……..zoiets denk ik……….

 34. Ik gok MIke+Janine!! Het huwelijk tussen Ludo en Janine houdt wederom geen stand. Mike valt op Nina, maar Janine is een volwassenere versie en valt dus ook wel degelijk in de smaak bij Janine. En andersom heeft Janine een zwak voor Mike gekregen omdat hij haar dochter al die tijd beschermd en vooral geloofd heeft. Damn, ik zou zo een script kunnen schrijven:p

 35. @Chantal
  bedoel je nina en noud::…die hebben in het echt geen relatie hoor
  janine en ludo zijn in het echt getrouwd.
  Nina heeft in het echt een relatie met iemand die achter de schermen werkt

 36. Nee dat mag niet! Nina en Noud horen bij elkaar. Dus vind hem inderdaad bij Sjors passen want Bing heeft al bewezen niet trouw te zijn.

 37. Ik hoop zo dat nina en noud bij elkaar blijven
  Ook bianca en anton
  En maxima gaat maar met mike ofzo
  Dan is het toch helemaal goed?!

 38. ik zou het wel leuk vinden als nina en mike bij elkaar gingen
  mike geeft om dr en gelooft haar tenminste!!!!!!
  ik denk dat het wel iets tussen hun 2en word en hoop het ook!!

  1. maxime met mike no way !!maxime moet met een nieuw iemand krijgen misschien zelfs een meisje dat zou een keer leuk zijn misschien wel aysen

 39. ik vind dat nina een affaire moet krijgen met mike en dat mike haar dan verkracht en isbruikt om haar geld en noud haar uit de problemen komt helpen

 40. ashley serieus echt niet en mike en sjors ook echt niet mensen nina en mike zou nog kunnen maar wa jullie allemaal verzinnen echt nie

 41. sjors’hartje’mike mike’hartje’sjors sjors’hartje’mike mike’hartje’sjors sjors’hartje’mike
  mike’hartje’sjors sjors’hartje’mike mike’hartje’sjors sjors’hartje’mike mike’hartje’sjors sjors’hartje’mike en dat zal mooi zo worden
  in de eerste afleveringen toen mike in de serie was en toen mike sjors redde uit haar dood dat was echt liefde op het eerste gezicht

 42. @Gtst zo is het
  maar dan zal moeder baydar het echt niet leuk vinden als ze merkt dat aysen met een neger zit te neuken xd

 43. Ik weet niet wat jullie allemaal zeggen maar Mike heeft net bekent dat hij op Nina is en niet op Sjors ik snap dat ook niet met Sjors en hem maar hij is zeker weten wel op Nina dus dat is wel jammer voor Sjors Mike fans maar ik ga toch voor Nina Mike

 44. ik hoop het niet… mike hoort niet bij nina
  ik vindt noud en nina veel leuker…
  en trouwens het moet nu wel ff stoppen met nina
  want eerst haar eigen bruiloft ging mis omdat wiet haar wou vermoorde nu bij janine en ludo wil amy nina vermoorde…
  ik hoop dat nina gewoon bij noud blijft…
  en dat sjors als ze terug is met mike krijgt… want bing vindt ik niet bij sjors passen

 45. Ik vind dat Mike en Nina beter bij elkaar passen dan Nina en Noud.
  Nina moet eens volwassen worden en dat kan ze waarschijnlijk wel door Mike.
  Noud verdient veel beter hij is veel te lief voor haar.
  Mike en Nina zijn meer aan elkaar gewaagd.

 46. Van mij mag het, dan is Noud eindelijk van die verwende nest Nina af. Noud verdient beter,Wat is Nina irritant zeg. Meest irritante karakter uit de serie, ik erger me aan haar. Twee leuke karakters als Wiet en Amy zijn al opgeofferd voor haar Lol allebei knettergek nu. Verzin wat anders dat mensen haar willen vermoorden.

 47. Shortie al gekeken van morgen, ziet er niet goed uit, Mike en Nina gaan zoenen, gelukkig in de spoiler al te zien dan er woensdag weer zoiets is dat Mike tever gaat ofzo… Blijft altijd spannen,pd, maar toch hopen dat Nina en Noud bij elkaar blijven.

 48. ik hoop het niet! ze gaan wel zoenen vanavond maar dat komt omdat mike nina bij haar kind pakt en haar dan zoent. maar ik heb al gelezen voor woensdag 13 juni dat er staat dat Mike te ver gaat om tekijken of Nina gevoelens voor hem heeft. dus ze zal hem morgen wel wegduwen ofzoow

 49. nee ik hoop t niet noud en nina zijn een leuk stel en mike lijkt hoe die ook reageerde naar noud een verwent klein jong die zijn zin wilt hebben maak er dan een andere verhaal lijn van met die 3

 50. ik ga zelf een serie beginnen later en dan kan je die alleen online zien en dan moeten jullie reageren of mailen voor een leuk karakter naar real-live-love@live.nl en maak een leuk karakter en misschien word het dan wel net zo leuk als gtst

 51. hier kom ik hoor ik heb serieus nog nooit een aflevering gemist vanaf seizoen 1 dus de biggest fan in the world… ik vind na alles wat noud en nina hebben mee gemaakt dat mike het niet mag verpesten, mike moet achter nina aan blijven zitten en dan wiet tegen komen zodat hij stapel verliefd word en wiet hem dan over haalt om nina van noud af te pakken zodat wiet haar fraak kan nemen op nina dat ze met noud getrouwd is en dan word mmike opgepakt en komt jack die onderzoek gaat maken en lorena die wiet verdedigt en haar pusht om met noud naar bed te gaan en dat dan maxime erachter komt wat lorena allemaal doet en die gaat naar nina en nina gelloft maxime niet om dat ze ervan is overtuigd dat juist alles zo goed gaat en dan verteld maxime het aan jef en rikki hoort dat en gaat naar sjoerd en stoppen mike en dan bekent mike alles en vlucht samen met wiet naar het buitenland en dan vind nina een meisje aan een paal gebonden en die gaan nina en noud opvoeden en nina vergeeft wiet maar ze zorgt er wel voor dat wiet een eigen huis krijgt en word begeleid door speciale mensen van de tbs en wiet moet dan een hond om dat ze dan sociaal kan worden. en over sjors en bing die moeten uit elkaar bing moet met aysen. en als rick dan een keer op lana moet passen klikt het tussen rick en sjors en die yvon moet dan met sjors in de strijd en dan komt peter de ex van yvon lana tegen omdat ze is weggelopen en en gaat opzoek naar sjors dan worden ze verliefd en wallaah een happy end

 52. Mike is helemaal niet kut moet Nina maar niet alleen naar zn uiterlijk kijken pffft belachelijk en btw MIke nam het risico dat Nina hem schoot met de pistool ik bedoel maar ik had haar allang aangegeven wil niet gemeen doen of zo maar dat doe je niet en ondanks alles en al die valse beschuldigingen en het negeren van mike heeft hij haar ook eens geredt en toch doet iedereen zo dom in meerdijk tegenover Mike hou eens ff op met beschuldingen als nina langer in de schuur bleef was ze nu al dood ookal was naud daarna gekomen dat was zo een 5t minuten later stupidddddd

 53. jaaa!! laat ze samenkomen maar ze moeten samenkomen en dan uit elkaar dan moet Mike naar sjors gaan en Nina terug naar Noud dan zijn ze toch samen geweest en iedereen happy!

 54. Ik denk niet alleen dat ze iets gaan krijgen ik weet het wel zeker.
  Maar goed we zullen afwachten hoe het verder gaat lopen.
  Hoe dan ook ik ben meer nieuwschierig na de cliffhanger van dit jaar.
  Benieuwd wat ze nu weer verzonnen hebben om ons een paar maanden in spanning te laten ik zal zeker kijken.

 55. ik denk dat Mike en Nina een relatie krijgen en dat het na een korte tijd uitgaat en dat dan Nina bij Noud terugkeert omdat Mike achter haar geld aan zit.
  Later gaat Mike ervandoor met Sjors en Bing met Aysen

 56. ik hoop echt heel heel heel erg dat mike en nina niks krijgen naud en nina is een veel leuker stel dus ik zou het super erg vinden als nina met mike krijgt

 57. ik zou het super super super stom vinden al mike iets met nina krijgt naud en nina zijn echt een veel beter koppel ik zou het super stom vinden als mike als ze echt iets krijgen

 58. Ik space ‘m echt als Nina & Mike wat krijgen. Nina & Noud zijn zo leuk stamen. En dan komt die homo het verpesten. Dus, FOCK OP MIKE!

 59. ik denk dat er een kip komt en dat die dan iemands haar roze verft en dan wordt nina boos en dan denkt noud dat nina een kip voor hem heeft gekocht en dan wordt ie nog bozer en verdrietigger dus dan verlaat hij meerdijk en dan vindt mike aysen oppeens leuker dan nina dus gaat hij daarvoor en dan gaat nina voor bing dan zegt nuran tegen bilal dat ze hem niet leuk vindt en gaat naar de apenheul daar iet ze een aap die op rik lijkt en ze belt aaan bij rik en dan is yvon er niet dus ze vertelt dat ze een aap in de apenheul heb gezien die op hem leek en dat ze toen dacht dat ze verliefd op hem was dus krijgen un wat dan moet bilal getroost worden dus gaat die voor maxime

  doeixx

  1. Wat een onzin kraam jij uit, zeg! Een kip die iemand zijn/haar haar roze verft. Nuran die naar Apenheul gaat een aap ziet die op Rik lijkt en dan naar Rik gaat om hem haar liefde te verklaren. Alsjeblieft?

   Kom uit je fantasiewereldje schat. Dit is gewoon lomp.

 60. OMG ik hoop zoooo dat Noud en Nina bij elkaar blijven want echt hiun zijn zo leuk samen
  maar er gaan wel de laatste tijd heel veel mensen uit elkaar of er gaat iets mis met de relatie of er gaat weer eens iemand vreemd

 61. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY noud en nina zijn zoooo leuk samen dat MOET echt zo blijven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. En bedankt!
   Je gaat toch niet een hele ‘DenkTank’ uitrekken met je NEEEEEEEEEE!?
   Jammer hoor, dat je zelfs daar het verstand niet voor hebt.

 62. ze hebben wel gezoend nu en noud heeft het gezien, maar nina zei dat ze ging vechten voor hun relatie hopelijk noud ook en ik hoop dat het dan weer goed komt. Nu Sjors weer terug is en boos is op Bing hoop ik dat Mike beseft dat hij Sjors wil, want volgens mij is hij niet verliefd op Nina, hij wil haar geld. Ik hoop dat Sjors en Mike een relatie krijgen, Bing maakt me niet uit, voor mijn part blijft hij forever alone, ik mag hem echt niet.

 63. heey
  en hier ben ik weer mijn eerste voorspelling vindt ik toch verkeerd . ik vindt zoiezo dat mike en nina niet bij elkaar passen ik vindt dat nina een bitch is en dat ze eenzaam oud moet worden met een paar katten . ten tweede nu we weten dat bing en sjors uit elkaar zijn gaan op een of andere manier sjors en mike die passen bij elkaar.dan biecht bilal op dat hij gay is aan lucas lucas belt lorena en vertelt het nieuws en zegt dat ze het geheim moet houden maar we kennen lorena ze belt nuran en vertelt het nieuws ondertussen is nuran naar rik geweest om te vertellen dat ze verliefd op hem is rik is stiekem ook nog verliefd op nuran en beeindigd de relatie met yvon wat makkelijk te zien is want ze zit niet in het dat ding dat al die mensen langs komen net als bilal maarja dus bilal en lucas gaan ook samen en bing zoekt alweer troost bij aysen dus die gaan samen en de rest blijft het zelfde dus :

  nina en katten
  mike en sjors
  rik en nuran
  bilal en lucas
  bing en aysen

  jeej

  zie joe luitjes

 64. over aysen zal in eens zwanger zijn

  het kan ook nina zijn die in eens zwanger is en niet wie de vader
  ik hoop dat nina en noud bij elkaar blijven
  en dat mike straks wat krijgt met sjors

  nina en noud
  mike en sjors
  rik en nuran
  bilar en lucas
  rikki en sjoerd
  bing en aysen

 65. Ik vind er niks aan dat nina en mike gezoend hebben, dat die mike maar weer lekker zijn toby pakje aantrekt dan kunnen nina en noud ook gewoon weer verder.

 66. Volgens mij hebben veel mensen gemist wat Mike ooit heeft gezegd.
  Mike is niet verliefd op Nina hij doet alsof omdat ze een sanders is en dus geld heeft.
  Mike is verliefd op Sjors helemaal in het begin dat hij in de serie kwam heeft die gezegd sjors erg leuk te vinden!

 67. Ik vind het goed en niet goed. goed omdat Het goede van mike dan voorbij is. En niet goed omdat noud en nina elkaar nog een kans moeten geven. Het komt echt wel goed met die 2

  Groetjes Fleur staal uit sappemeer

 68. ik vind mike echt een leuke jongen, hij geloofde nina tenminste wel. in tegenstelling tot noud die alleen maar dacht dat nina het verzon, ik hoop dat mike en nina iets krijgen nu noud weg is.
  xxmaike

 69. ik hoop dat nina en noud samen blijven en dat charlie en nick terug komen wie wil nog meer dat nick en charlie terug komen??? reageer ff please??

 70. Heey wat leuk dat jullie op mijn site hebben gekeken kijken jullie ook vaak gtst ik weet natuurlijk al wat er alemmal gaat gebeuren naar houd mijn mond doei gtst fans

 71. Meik, hoe Nina dat zelf uitspreekt.. mag van mij terug naar Belgie! Ik hoop dat Ludo snel inziet dat Mike Nina belazerd.. aan de andere kant lijkt het me leuk te zien dat Mike zwaar verliefd op Sjors zal worden.

 72. ik vind dat nina weer met noud moet gaan en mike met sjors dat kun je zo zien mike zit alleen maar achter het geld aan van de familie sanders als hij het geld heeft maakt hij het uit met nina en gaat met sjors
  dat weet je gewoon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  en trouwens mike is verliefd op sjors dat zie je heel goed hij is 3keer vreemd gegaan en nina heeft nog heel veel gevoelens vioor noud
  zelfs toen die keer toen nina de papieren van de schijding van noud en nina in de postbus moest doen heeft ze het niet gedaan en heeft de papieren in de vuilnisbak gegooid :dat zal ik ook doen

  toedeloetjes doei doei doei doei doei doei doei doei doei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 73. Mike is een egoist hij denk alleen maar aan zichzelf hij geeft
  geen reet om nina het gaat om ze status .
  Mike is verliefd op Sjors alleen te koppig om toe te geven.
  ik hoop niet dat weer zo lang durend verhaal lijn word over zwnager
  zijn terwijl ze dat niet is .

 74. ik hoop het niet nina houd van noud en mike houd van nina maar nina wilt gwn met noud het kindje opvoeden maar noud houd heel erg van nina en meik ook maar nina gaar gwn met noud verder maar mike valt steeds lastig.ik vind mike maar stom en nina ik ben je grooste fan en jou grooste fan ben ik ook noud ik wil heel graag een foto van jullie samen willen jullie er een sturen naar mijn mail
  groetjes lotte

 75. Nee nee nee!!
  Absoluut niet ik haat die Mike! nina is ook best dom dat ze twijfelt aan noud en mike gelooft want mike heeft haar al een keer bedrogen en vaak gelogen en noud heeft dat nog nooit gedaan. Dus ik hoop dat dat niet gaat gebeuren. Nina moet gewoon abortus plegen en een kindje met noud maken.

  groetjes
  Sky

 76. ik hoop dat ze weer met mike gaat want nout kan je niet vertrouwen .
  en nout is een raaar type voor nina .
  en nina past beter bij mike dan bij nout .
  nout is gewoon een persoon die je niet kan vertrouwen.

  1. naomi hoe dom kan je zijn. noud is juist beter dan mike. mik heeft nina veraden en dan vind jij nog dat ze met elkaar moeten hebben. jij bent een beetje van lotje getikt. Noud is een van de betrouwbare in meerdijk

Geef een reactie