• 6 mei 2012
 • Redactie
 • 33

Actrice Funda Müjde zal de moeder van Aysen en Nuran Baydar gaan spelen in Goede Tijden Slechte Tijden. Dit meldde de actrice op twitter. De opnames van Funda zitten er ondertussen al op. Het gaat dus om een kleine gastrol.

In juni 2012 is de moeder van Aysen en Nuran voor het eerst te zien in GTST. Wat de rol precies inhoud is nog niet duidelijk. Meer informatie volgt..

33 comments on “Funda Müjde speelt moeder Baydar in GTST

 1. Ik blijf zeggen dat ik de turkse zusjes geen aanwinst vind. En niet omdat het turkse meisjes zijn. Nuran is een beetje een dommig meisje, en Aysen een verschrikkelijk mens. En ze kan wat mij betreft niet wegkomen met alles wat ze gedaan heeft. Dat geeft een slecht beeld aan de nederlandse samenleving. Daardoor denken 2 jongens van 19 dat ze ongestraft een juwelier kunnen vermoorden.

  1. En wat Ludo Sanders allemaal op zijn geweten heeft geeft zeker wel een goed beeld van de Nederlandse samenleving, omdat hij een stoere hollandse vent is?
   Zeikerd zeg.

  1. O god als Aysen dood gaat (of op een andere manier uit de serie gaat) zijn veel GTST-fans (en ik ook) echt blij!

 2. zij heeft in vrouwenvleugel gespeeld. Goeie actrice. Zij zit in het echt in een rolstoel meen ik me te herrinneren

   1. Ze volgt geen sportopleiding, ze was voorheen fitness instructrice als bijbaantje.En nu bij gtst. Ze is studente aan de universiteit van Amsterdam en studeert europese studies en Duitse taal en cultuur. Bij deze.
    Een knappe meid dus.

  1. Ja eigenlijk best jammer dat ze Aysens personage zo moesten verkrachten. Want Dilan is best een leuke actrice.

 3. Ik vind Aysen juist 1 van de leukste personages. Loop niet zo te zeiken over Aysen en kijk dan gewoon niet meer

 4. ik vind meer haar personage irritant. En nuran moet haar hoofddoek afdoen , dan lijkt ze een beetje op yasmin

 5. In het begin vond ik Aysen maar een rotkarakter, maar nu vind ik haar geweldig haha.
  Die koppen die ze soms trekt, en eindelijk iemand die alles recht in iedereen hun gezicht zegt, voornamelijk bij Bing. Ik hoop dat we met de komst van moeder Baydar meer over Aysen en Nuran te weten komen want we weten eigenlijk nog niet heel veel van hun geschiedenis, vooral van Aysen niet. Misschien word het dan duidelijk waarom ze doet wat ze doet 🙂

 6. Ja Aysen is een van mijn favorieten in de serie. Ik hoop dat ze haar niet dood laten gaan en voor nog meer opschudding laat zorgen in Meerdijk. 🙂

 7. Ik vind Aysen ook echt 1 van de leukste karakters in GTST! Nu gebeurd er tenminste nog wat in de serie. Ik vind dat ze het ook heel overtuigend speelt, dus good job! en mensen die haar zo’n rot persoon vinden, als zij er niet was geweest wat gebeurt er dan nog? Nja, ik respecteer ieders mening, maar ik vind het een hele goede actrice voor de tweedemaal.

 8. @klaartje in de 4500e aflevering gaan Ludo en Janine trouwen en daardoor gebeurd een ramp door Ludo’s eigen dochter Amy. Ik denk dat Niels om het leven komt.

 9. Waarschijnlijk zal Amy een aantal jaren in een gesticht verdwijnen, en komt ze weer terug. Wie weet wel een recast, tenzij Julia Batelaan haar acteerprestaties weet te verbeteren als jongvolwassene.

 10. Ik vraag me af hoe ze in de serie komt, deze vrouw zit al jaren in een rolstoel….
  waarschijnlijk veel scenes in de rozenboom???

 11. Hmm ben benieuwd. En ze heeft idd een dwarslaesie door een ongeluk in 2007 en zit dus idd in een rolstoel, maar dat betekent toch niet dat je daardoor niet kan acteren??

  Wat Aysen betreft, ik denk al een tijdje dat de schrijvers erop aansturen dat Bing en Aysen elkaar helemaal gek gaan maken en eigenlijk denk ik dat minstens 1 van de 2 dit niet gaat overleven..ik denk dat de boel tussen die 2 nog flink gaat escaleren rond de cliffhanger.
  Als ik eerlijk ben hoop ik gewoon dat de 1 de ander omlegt en dat vervolgens de dader de gevangenis in verdwijnt. Wie dan de dader is en wie degene is die vermoord wordt maakt me eigenlijk niet eens zoveel uit. Ik ben nog steeds geen fan van Aysen (vind haar nog steeds niet goed acteren, sorry!) en Bing ben ik al heel lang helemaal zat, dus ik zou echt heel blij zijn als bovenstaand scenario echt zou gebeuren en die 2 de serie uit verdwijnen!

  1. Helaas denk ik dat dit niet gaat gebeuren. Beetje fantaseren kan geen kwaad.
   Ik zie wel de mogelijkheid dat Aysen de serie verlaat. Dat meisje is in haar prive leven al druk bezig met zware studies enzo. (2 universitaire studies tegelijk)Maar Bing is er voor vast en daar kom je niet vanaf 🙂
   Eikels als Bing mogen er wel zijn als je ziet hoeveel eikels van een mannen in de samenleving zijn. Of moeten we alleen naar de suffe Laura kijken, en het lange en gelukkige leventje van Nina en Noud. 🙂

   Wat kan het volk toch weinig hebben zeg, vooral als buitenlanders de rol hebben van irritante personages.

 12. Het moet juist een soort van weerspiegeling zijn van de samenleving. Ik ben het met onder andere Maria eens dat als ‘buitenlanders” irritante dingen in de serie doen dat ze dan maar eruit moeten maar als het “blanke” Nederlanders zijn en ze doen irritante en slechte dingen dan hoor ik niet of veel minder dat ze eruit moeten.

Geef een reactie