Afgelopen week zijn er opnames geweest op het vliegveld. Bij deze opnames waren onder andere Gigi Ravelli en Ruud Feltkamp aanwezig. Volgens een figurant gaat het om opnames die rond de zomercliffhanger worden uitgezonden, wat overigens wel kan kloppen gezien het moment dat ze zijn opgenomen.

De figurant beweert dat het de laatste scènes van Gigi Ravelli zijn en dat Lorena voor vakantie naar Australië vertrekt zonder dat Jack hier vanaf weet. Dat Gigi Ravelli te maken zal krijgen met de flexwet wordt ook al langere tijd gespeculeerd. GTSTFanclub kan deze gegevens nog niet bevestigen.

49 comments on “EXCLUSIEF: Opnames met Noud en Lorena op vliegveld

 1. Natuurlijk krijgt Gigi met de flexwet te maken. Dit hoeft ook helemaal niet bevestigd te worden, aangezien Gigi geen vast contract heeft en ze nu haar derde jaarcontract gehad heeft.

 2. @GTSTfites, Het gaat inderdaad om Noud (Ruud Feltkamp) het is volgens mij algemeen bekend dat hij tijdelijk de soap verlaat ivm de flexwet.

 3. misschien komt ze noud daar wel tegen omdat die er vandoor gaat omdat ie t allemaal niet meer aan kan met nina:-s

 4. gigi verklapte ooit dat haar relatie met Jack stuk gaat en iets zou krijgen met iemand van wie je het niet verwacht…

  1. Ik hoop dit dat een grapje is want dat is fucked up.
   Beter gebeurd dit niet met leukste stel van heel gtst en waar gaat Noud naartoe?
   Loopt zijn huwelijk ook mis… Door mikkie mouse zeker
   Heel jammer dat dit gebeurt bij leukste 2 koppels

   1. Als Nouds huwelijk mis loopt, dan komt dat denk ik door Mike. Mike zal uiteindelijk de enige zijn die in Nina’s verhaal gelooft en hij zal haar vast van Amy redden. Wie weet wordt prinses Nina dan verliefd op hero Mike!

  2. Trouwens een tijdje geleden tweette Gigi wel dat ze scenes aan het opnemen
   was en dat het er heftig aan toe liep tussen Jack en haar. Dus zou best
   kunnen dat het misgaat tussen hun. 🙁

   1. Op Bing viel ze echt omdat hij gewoon Bing is. Zelfs nadat hij vreemdging bleef ze nog voor hem vechten om bij hem te blijven. Jack zag ze nooit en never zitten totdat ze via Laura achter kwam dat hij miljonair is haha, die golddigger.

 5. Noud gaat niet mee, diegene die de foto heeft genomen zei dat Lorena weg gaat, over Noud is niks gezegd waarschijnlijk brengt hij haar gewoon stiekem weg,

  1. @Blondgirl21: Maar Noud/Ruud verlaat wel degelijk (tijdelijk) de soap ivm de flexwet. Dat staat als een paal boven water. Hoe, daar komen we wel achter tegen die tijd. Lekker in het ongewisse blijven. we hoeven ook niet alles te weten. Zo blijft het lekker spannend.

 6. @Mjo Ja dat klopt ook maar dit was in ieder geval niet zijn laatste scene hoe hij eruit gaat moeten we afwachten 🙂

 7. Gigi kwam in april 2007 in de serie, in 2010 is ze er 3 maanden uitgeweest. In 2013 zal ze er dus pas weer voor 3 maanden uitmoeten. Ruud kwam in de serie in juni 2006. In 2009 is hij er ivm de flexwet 3 maanden uitgeweest. nu dus 3 jaar later is het 2012 en zal hij er dus weer voor 3 maanden uitmoeten (na 3 keer een jaarcontract te hebben gehad)

 8. Gigi is er in 2009ell3 maanden uitgeweest, naar de gevangenis. In 2010 zat ze namelijk in een rolstoel even dus daardoor weet ik dat ze dat jaar er nirt uitging

 9. Misschien gaat het indd om Ruud/Noud: Denk dat hij naar Tokio gaat naar Robert en Dennis.

  Maar die koffers zijn dus duidelijk Lorena der smaak, Noud is meer van de backpack

 10. maar daarnaast hebben Gigi en Marly naast gtst een eigen bedrijf: die sieraden. Hetzelfde geld voor Marjolein Keuning. En door deze reden hoeft zij niet met de flexwet een paar maanden weg..

 11. Denk dat Nina en Noud uit elkaar gaan dat Jack en Lorena uit elkaar gaan en Noud en Lorena er samen tussen uit gaan omdat ze allebei met de flexwet te maken krijgen.En Lorena had gezegd dat ze een relatie met iemand kreeg waar we het niet van verwachten.Of Lorena wil Noud tegen houden.

 12. Zo te zien gaan Jack en Lorena uit elkaar, jammer..
  En als Mike wat met Nina krijgt vind ik dat ook jammer, omdat ik Sjors liever bij Mike zou zien

 13. OMG wat is het nou want nu begrijp ik er helemaal niks van en met wie gaat Lorena dan wel samenwonen? Als haar relatie met Jack kapot gaat!!

 14. @ inge: het feit dat Gigi en Marly een eigen bedrijf hebben zegt niets. Het gaat om het contract wat ze hebben met GTST/RTL, en in het geval van Gigi en Marly zijn dat jaarcontracten, dus hebben ook zij te maken met de flexwet.
  Marjolein Keuning heeft, als ik het goed heb begrepen, een ander soort contract met GTST, Ze laat zich als het ware inhuren als ZZP’er (staat voor: zelfstandige zonder personeel) door GTST/RTL. In die zin betalen ze dus haar ‘bedrijf’ voor haar acteerverdiensten en niet haar als ‘persoon’.

 15. Heee allemaal,
  Ik ken een figurant uit GTST en die zegt dat Lorena & Noud een stel worden. Op de foto zie je duidelijk dat Noud wilt vertrekken (door waarschijnlijk zijn ruzie met Nina) en dat Lorena hem tegen wilt houden. Uiteindelijk gaan ze samen.

 16. dat van noud en lorena geloof ik helemaal niet
  maar……
  ik hb wel veel reacties gelezen over dat gigi (lorena) in
  een interview zei dat ze iets met iemand krijgt waar
  niemand van verwacht…….

 17. ik denk dat nina en noud uit elkaar gaan, nina krijgt wat met mike omdat hij de enige is die het stalkervehaal geloofd en zal nina uit eindelijk helpen, noud gaat naar vicky toe en lorena en noud komen elkaar toevallig tegen

 18. Denkt er dan niemand dat Amy en Noud wat met elkaar krijgen? Dat is toch zo klaar als een klontje? (zie aflevering 4483)
  Mike is duidelijk ook gecharmeerd van Maxime, die ook wel op zijn tijd van een jonge vent houdt.
  Maar we zullen zien, spannend wordt het in ieder geval wel! Poeh!!

 19. Ja! Die liefde was allang duidelijk! Toen noud bij amy de kamer binnenkwam zag ik zijn oogjes sprankelen;)
  En tijdens die aflevering met de karaoke in de koning zag ik inderdaad wel een beetje dat Mike met maxime aan het flirten was hoor….
  Wat ik wel denk is dat Nina wel een relatie krijgt met iemand van wie we het niet verwachten…. Heb ik toevallig uit betrouwbare bron gehoord… 😉

 20. Gigi Ravelli en Ruud Veldkamp zijn dus voor drie maanden niet te zien in GTST i.v.m. de flexwet. Maar word de zomerstop daarbij gerekend of niet?

 21. Hoi Noud

  ik kijk altijd naar goede tijden slechte tijden ik vind het wel een beetje spanden net als bij de Ciffganger en ik vind dat Mike er uit moet die is zo gemeen tegen Lorena maar Mike is ook niet aardig tegen Nina en Nina heeft een kin met Noud dus Mike moet nu echt stopen om Nina te plagen

  groetjes Astrid

Geef een reactie