EXCLUSIEF: Bing rijdt Jack aan!

Gisteren had de cast en crew van Goede Tijden Slechte Tijden weer buiten opnames. Deze keer werden de opnames gemaakt in Heemstede en hier werd speciaal daarvoor een straat afgezet. Een ernstig vooral werd namelijk midden op de straat gefilmd.

In de scène rijdt Bing Mauricius, Jack van Houten aan. Of dit een ongeluk is, is niet bekend, maar aangezien Bing steeds meer haat krijgt richting Jack zal dit eerder opgezet plan zijn. Jack wil namelijk zijn zusje Sjors vertellen dat haar man is vreemdgegaan met Aysen Baydar. Bing vindt dit niet zo leuk en probeert Jack dan ook tegen te houden. De situatie loopt nog flink uit de hand.

De opnames in Heemstede zullen rond de cliffhanger van GTST worden uitgezonden.

59 reacties

 1. Ik denk dat dit dan de cliffhanger word.. Gaat die dood of niet??

 2. En dan komt misschien Sjors erachter dat Bing Jack heeft aangereden… En dan is het dag,dag met de relatie.

 3. jack dood? nee dat mag niet!

 4. jack dood en bing in de bajes? dit is echt niet meer leuk.

 5. Jack zal het denk ik wel overleven en Bing draait de bak

  Die Lorena vandaag tegen Aysen: jij bent een halve man. Volgens mij komt Aysen later achter dat ze lesbisch is.

  • Oke kan. En met wie gaat ze de lesbo uithangen straks in GTST denk je?

  • Dat was gewoon bedoeld als: Je bent een halve man omdat Lorena dat zo vind om haar een soort van uit te schelden.
   Dat betekend niet dat ze lesbisch is als Lorena haar uitscheld voor varken dan is ze de volgende dag toch ook geen varken?

 6. Zou wel leuk zijn lesbisch in gtst is eens wat anders.

 7. Jack gaat dus dood want weet dat er iemand Weer dood gaat op 1 juni dus dan is dat jack wel jammer als dat zo is weer een leuke iemand uit de serie

 8. er zijn al meer lesbish in GTST geweest kijk naar Ronja,Isabella of Charlie!
  maar zou het wel raar vinden want ze krijgt dan toch nooit iemand.
  Niemand mag haar.haha

  • Wie weet worden Aysen en Lorena ooit dikke vriendinnen.
   Alles kan in GTST he.

   • beter blijkt dan dat lorena ook lesbish is, jacks huwelijksaanzoek daarom niet accepteerd en wat krijgt met aysen. jack is daardoor zo in de war dat bing hem aanrijdt waarna lorena het uitmaakt met aysen. aysen vertrekt…

 9. Jack mag dus echt niet dood gaan!! Dan vindt ik de schrijvers stom!! Eerst Edwin en dan daarna Jack…hopelijk niet!!!

 10. Als dit de zomercliffhanger wordt, dan is het gerecyceld van seizoen 15. In de 15e zomercliff reed Stefano namelijk Nick aan op die kade (waarna hij samen met Yasmin te water ging, waarbij Yasmin verdronk). Dus hopelijk wordt dit niet de zomercliff, want dat zou ik niet origineel vinden…

 11. ik denk dat 1 juni niemand dood gaat maar dat het met name om Amy en nina gaat omdat amy nina’s stalker is .en niet op de bruidloft verschijnt .

 12. en van bing en jack is rond de cliffhanger ik denk wel dat jack overleeft , sjors zal dan wel terug komen rond. want lorena en noud hebben ook opnamens gehad op vliegveld en dat zou ook rond de tijd van cliffhanger uitgezonden worden dus spannend!!

 13. harold vossenberg

  ik vind dat ze bing eens flink aan moeten pakken of uit de serie laten gaan ,want zo kijk er straks geen mens meer .

 14. Ik vind GTST echt een leuke serie en ik volg het ook al echt heel lang maar de verhaallijnen van tegenwoordig zijn gewoon.. verschrikkelijk. Anton gaat vreemd, laten ze Bing ook nog maar even vreemdgaan rond dezelfde tijd. Charlie, Nina en Lorena kunnen voor een tijd niet lopen, laten we Sjors dat ook even aandoen, dit terwijl de verhaallijnen met Nina, Lorena en nu dus Sjors best kort op elkaar zitten. Rampbruiloft Janine en Ludo.. wow wat toevallig vorig jaar was er ook al een rampbruiloft van Nina en Noud.. oh en laten we die van Laura vooral niet vergeten. En nu weer dit met het aanrijden van Jack? Kennen we dit ook niet ergens van.. Ik vind GTST echt een leuke serie en ik zal zeker blijven kijken maar de verhaallijnen die op het moment lopen zijn zo langdradig en vooral niet orgineel.

 15. Hoorde dat toen Lorena en Aysen ruzie hadden.

  Jef: De loten weg en nu ook nog een gevecht
  Sjoerd: Jef, dat is een bitchfight.
  Jef: Ja,ja een bitchfight dan.

  GENIAAL!

 16. Best veel aanrijdingen eerst Noud in het vorige seizoen, Sjors een paar maanden geleden in dit seizoen en nu Jack weer.

 17. het spannede worden en ik wou dat het al de seizoenfinale was van goede tijden slechte tijden

 18. Ja, de verhaallijnen zijn niet.origineel meer, maar wat wil je ook na bijna 22 jaar!! Toch vind ik GTST alles behalve saai en ik denk ook dat heel veel jongere mensen, die alle oude verhaallijnen niet hebben gezien, ontzettend meeleven met de mensen in de serie! Dus niks dan goeds voor de cast en de crew en alle andere mensen

 19. Waar zijn uberhaupt de goede tijden….. alleen maar drama en steeds meer ongeloofwaardige situaties. Jammer! Zijn de schrijvers metaalmoe?

 20. groteGTSTfan

  ik hoop dat sjors snel weer terugkomt. zij is zoo leuk!

 21. Zal wel heel erg jammer zijn als Jack eruit gaat. Laat ze dan eerder Bing eruit halen.. Maargoed, wie ben ik om dat te zeggen.

 22. Nou hoe dan ook, ik hoop dat Bing uit de serie verdwijnt! Dood, de bak in, het maakt me niet uit!

 23. Ik hoop ook dat het contract van Everon afloopt, niet zo zeer om hem: maar gewoon om Bing!

 24. Ik hoop ook dat bing eruit gaat
  ik vond everon trouwens wel goed spelen!

 25. Ik kijk gtst al ongeveer 15 jaar en dat blijf ik ook doen maar erg orgineel is het allemaal niet meer. alles gebeurd zo vaak, Nina, sjors en maxim: alle 3 verkracht. charlie, noud sjors en jack alle 4 aangereden. nina, lorena en charlie alle 3 verlamd geweest en alle 3 ook weeer sponaan genezen! de clifhangers vind ik eigenlijk ook niet meer zo boeiend aaleen die van vleede jaar was goed maar die van 2010 vond ik echt om te huielen zo slecht dan hadden ze toen beter de 4000ste aflevering als clif kunnen doen! verder mis ik ook die spannende muziekjes van vroeger vooral het muziekje die ze vroeger speciaal als achtergrond muziekje deden bij de sanders familie! ik hoop niet dat Marc gtst gaat verlaten want dan gaat er nog een lekkertje uit eerst fos, toen danny en straks ook Jack! maar denk dat hij wel blijft :d

 26. Christophe Haddad keert terug (tijdelijk) in GTST

  Lieke van Lexmond komt ook voor drie afleveringen!!

 27. Mensen kunnen wel roepen dat er iemand terug komt, maar waar is het bewijs??????

 28. Ik vind die aysen helemaal geweldig, hup hup opschudden die bende.
  Ik hoop dat die nieuwe vriendin van rik dood gaat dan 1 juli, want die boeit me niet zo, of dat het die verschikkelijke mike is.
  Of bing.

  Maar aysen en Lorena mogen blijven als je het mij vraagt.

 29. Bewijs dat lieke terug komt?

 30. neeeeeeeeeeeeeeee jack mag niet dood bing mag wel weg hij meot opzouten dan mag hij aysen meenemen maar jack moet blijven leven

 31. ben zo eens rond het lezen over gtst en kijk wat ik vind, eventueel kan ik de bron geven…

  Brekend nieuws in RTL Boulevard zojuist: heel de familie Huygens wordt uit Goede Tijden Slechte Tijden geschreven. Producent Endemol wil een nieuw gezin de serie inschrijven met jongere kinderen. Die moeten het familiegevoel in GTST vasthouden, aangezien Dex en Ronja Huygens op een leeftijd zijn aangekomen dat ze eigenlijk het huis uit horen te gaan. Volgens Albert Verlinde is het een fout van de producent zelf, die twee jaar terug een ‘te oud’ gezin heeft geïntroduceerd.

  ??? what the fuck ???? te oud??? daarom laat je edwin dood gaan en de andere zoon in een klap volwassen worden door vader te worden?? dan zijn ze tog ook uit huis?? jaah sjoerd woont nou weer in ma dan nog what the hell

 32. Zag toevallig net op hyves dit staan:
  4500e GTST (2) – Geluk en drama…
  Vrijdag 1 juni zendt RTL 4 de 4500ste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden uit. De hele week staat in het teken van het huwelijk van Janine en Ludo.

  Het lijkt er op dat Ludo en Janine na maanden van spanning eindelijk hun liefdesgeluk kunnen bestendigen, maar er hangt een dreigende, gitzwarte wolk boven hun aanstaande bruiloft. Zo heftig zelfs dat de situatie in Meerdijk bijzonder explosief wordt. Janine, die er alles aan doet om te bewijzen dat Maxime haar heeft proberen te vermoorden, komt er achter dat niet Maxime, maar Nick destijds verantwoordelijk was voor de vervanging van haar medicijnen in placebo’s, waardoor Janine bijna overleed. Het knaagt aan Janine dat Maxime ten onrechte is beschuldigd en zij wil haar dan ook de waarheid vertellen tegen Ludo’s zin in. Dit zorgt voor zoveel stress en spanningen dat de bruiloft onder druk komt te staan, en het nog maar de vraag is of Ludo en Janine elkaar eindelijk het ja-woord geven. En alsof dat niet genoeg is, dient zich ook nog een ongenodigde gast aan in Meerdijk, wat tot heftige confrontaties leidt. Uiteindelijk komt Nina er achter dat haar halfzusje Amy haar stalker is en neemt ze iemand anders dan haar eigen man Noud is vertrouwen. Wanneer Nina het gevecht met Amy aangaat, trekt zij aan het kortste eind. Is er nog iemand die kan voorkomen dat deze dag eindigt in één grote ramp?

  Uitzending: vanaf maandag 28 mei t/m vrijdag 1 juni, tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 4.

  en op shownieuws zag ik net Jackson Hooi (Bing) en Aysen samen op de rode loper.. wel heel toevallig..

 33. in Veronica Magazine las ik dat zowel Lieke als Christophe terug keren voor de bruiloft.

  Alleen snap ik niet waarom Charlotte niet terugkeert voor der beste vriendin, ze werkt nota bene achter de schermen!

 34. Lorena en Aysen worden later nog de beste vriendinnen

 35. Deze site wordt echt totaal niet meer voorzien van nieuwe berichten. Volgende week is Nick Sanders terug en je leest er op deze site niks over. Niet echt zoals ik het graag zie.

 36. Jack uit de serie is echt het domste wat ze kunnen doen. Echt serieus belachelijk dom.
  Ik ga er dan ook niet vanuit

  • Hoezo dom? Zo dom hoeft het niet te zijn. Vaak willen de acteurs zelf weg omdat ze wat beters krijgen aangeboden, en dan moeten de schrijvers het verhaal wat aanpassen he.

 37. vrijdag word het wel een spannende cliffhanger zeg.

 38. destin marjolein

  ja misschien een cliffhanger!!!

 39. Wordt het ooit bekend dat Aysen Danny van de trap heeft geduwd?

 40. Jullie hebben het steeds over het verlamd zijn van Sjors Lorena en Nina en Charlie, maar ook Robert en Janine en Ludo zijn verlamd geweest.. Ludo is volgens mij al bijna honderd keer vermoord geweest. Dus het is al jaren niet origneel.. Daarbij ik vben nu 23, en kan mijn de geboorte van Nina herinneren, HOE kan zij nu al 24 zijn :S..

  • omdat er wel vaker een tijdsprong gemaakt wordt met bepaalde personen, kijk maar naar rikki en sil, die waren eerst 12 ofzo en toen opeens 16

 41. Maandag 4 Juni:
  Niet iedereen komt ongeschonden uit de puinhopen van het huwelijksfeest. Mike licht Jack in dat Amy de stalker was. Ludo liegt tegen de politie om zijn dochter te sparen. Antons hulp is nodig in het ziekenhuis. Lucas heeft slecht nieuws te vertellen.

  Dinsdag 5 Juni:
  Janine is het absoluut niet eens met Ludo’s handelswijze. Noud baalt als zijn geliefde steun zoekt bij een ander. Mike belooft aan Sjoerd dat hij zich afzijdig zal houden, maar kan hij dat ook? Nuran raakt verward door tegenstrijdige adviezen.

  Woensdag 6 Juni:
  Ludo weigert zich te laten chanteren, maar wordt klem gezet. Als Janine op hem in praat besluit Ludo de politie openheid van zaken te geven. Bianca raakt geïrriteerd als Anton met nieuws komt uit het ziekenhuis. Er wordt meer bekend over de slachtoffers van de explosie.

  Donderdag 7 Juni:
  Nuran begint, door Lorena, steeds meer te geloven dat ze Bilal uit haar hoofd moet zetten. Dan staat hij voor haar neus… Rik en Yvon worden onaangenaam verrast door Rikki. Aysen ontdekt dat Jack niet heilig is. Hij probeert te voorkomen dat ze dit tegen hem gebruikt.

  Vrijdag 8 Juni:
  Noud wordt tegen zijn zin in meegesleept naar Mike. Nuran vindt dat Aysen zich veel te veel met haar leven bemoeit. Rik moet zich verantwoorden bij Yvon over een eerdere uitspraak. Janine heeft het moeilijk met een besluit van Ludo.

 42. marcus sanders komt ook weer terug tijdens de cliffhanger, kijken welke verhaallijn hij gaat krijgen

 43. nina moet bij noud blijfen

 44. Janine is nooit verlamd geweest hoor

 45. Janine is nooit verlamd geweest

 46. Ik denk eerlijk gezegd dat dit een soort van dwaalspoor is. Deze pagina heeft geen enkele bron. Ze gaan compleet af op intuïtie, erg onprofessioneel. En als jullie zo graag een fanclub site willen maken, waarom gaan jullie het dan verpesten voor jullie zelf. Als het waar zou zijn dan is de spanning al weg.

 47. Er wordt nu gezegd dat Bing Aysen aanrijdt?? :S

 48. Jack ligt daar op de grond
  het laakt niet maar is wel
  sjors heeft het gezien
  en jack gaat dood of Janine gaat dood door maxime
  of jack gaat dus dood door dat auto ongeluk met bing
  lorena is al aan het wachten op jack maar jack komt niet en bilal kust lucas
  en nuran zegt tegen rik ik wil jou

 49. Wie is die Tim?
  En hoelang blijft Noud weg. Ik hoop niet dat Nina nu met die Mike gaat want, ik vind die Mike maar een achterbakse.
  Ik hoop niet dat Jack dood gaat. Wel dat Bing uit de serie gaat wordt echt gek van die gast.
  En wat is Maxime van plan?

  Teveel vragen dus…

 50. Jack gaat uit gtst. En tim is de zoon van anthon.

Geef een reactie