Bas van Prooijen speelt vriend van Amy

Op 1 mei zal een nieuw personage zijn intrek nemen in Meerdijk. Het gaat hier om de rol van Niels, die gespeeld wordt door Bas van Prooijen. De rol is een gastrol voor een bepaalde tijd.

In Goede Tijden Slechte Tijden konden we pas al horen dat Amy naar Niels ging om huiswerk te maken. Niels is een vriend van Amy en het lijkt erop dat ook Niels meer te maken heeft met het stalken van Nina. Hoe het allemaal afloopt is elke werkdag te zien op RTL 4.

17 reacties

 1. Ik vind het raar dat die vriendin van Rikki nooit in beeld is geweest. (Rosemarijn)

 2. Eerst is Niels het er niet mee eens dat Amy Nina gek wil maken

 3. Ik hoop wel dat hij beter gaat acteren. Want zijn debuut gisterenavond (1/5/2012) was niet echt overtuigend.

 4. en dat stemmetje hahaha! Leek wel alsof hij een helium ballon had in geslikt!

 5. het is net een smurf hij is heel klein met een heel hoog piepstemmetje

 6. hahahahahahahahahahahaha

 7. Bas van Prooijen (Niels) lijkt op Sander van Amsterdam (Robbie in het Huis Anubis)

 8. Aaahhh, niet zo lullig mensen! Wat had je dan verwacht? En jongen van 17/18?? Ik weet niet hoe oud deze jongen is, maar het moet een vriendje van Amy’s leeftijd voorstellen, dus dat betekent een jaar of 13/14. Jongens van 13/14 zien er nou eenmaal over het algemeen nog wat ‘puberiger’ uit vergeleken met meisjes van die leeftijd en de stem is dan gewoon nog niet helemaal gedaald.

  Ik vind tot nu dat Julia Batelaan het wel erg goed doet als Amy hoor! Ze is echt zo’n gestoorde, jaloerse puberbitch met een wraakplan! Echt de genen van Isabella geërfd haha! En zoals ik al voorspelde: Amy wil Nina dus niet echt iets aandoen, ze wil haar gewoon gek maken zodat ze de inrichting in gaat en zij Ludo voor zichzelf heeft! Wat natuurlijk nooit gaat lukken, maar goed..

 9. Bas van Prooijen (8 augustus 1995) is een Nederlands acteur

  bijna 17 dus

 10. @ Mats: nou als dat echt zo is, dan hebben ze ‘m iig wel heel goed gecast als puberjongetje! Zo ziet ie eruit en zo klinkt ie qua stem ook haha!

 11. @Yvie 2 mei 1:55pm

  Met het eerste gedeelte van je reactie ben ik het niet eens. Het gaat niet over hoe oud iemand is en/of hij de “baard in de keel heeft”, mar vindt hem gewoon niet goed gecast en niet goed spelen. Maaaaaaaaar ik geef hem nog een kans, want we hebben hem pas een keer gezien.

  Het tweede gedeelte van je reactie 1:55pm kan ik mij wel vinden. Een superbitch die behoorlijk wat genen en karaktertrekken van haar moeder (isabella) heeft gererfd. Zo moeder zo dochter dus.
  Ik hoop inderdaad dat het Amy niet lukken zal, want dat gun ik Nina niet, ze heeft al genoeg meeegemaakt.

 12. Allemaal afgunst van degene die dr eigen negatief uitlaten! Als je de reacties van deze site in de meeste gevallen moet geloven, zijn al de laatste nieuwe personages bagger en slecht! Heb Bas v prooijen in van god los zien spelen, en ook nu zit ie goed in zijn rol!

 13. Sommige mensen zijn jaloers en daarom doen ze gemeen over acteur en of actrices van hun leeftijd. Maar die mensen hebben acteertalent. En die willen echt een acteur worden. Dus waarom acteert hij slecht enzo? Ik vind het best knap van hem.

 14. weet er misschien iemand welke aflevering dat was dat amy zei dat ze huiswerk ging maken bij niels???

 15. @zeg ik niet Bas van Prooijen is veel knapper dan Sander van Amsterdam.

 16. kim coenders

  bas van prooijen ik ben je tegengekomen bij de ortho je bent egt knap maar je speelt heel erg goed in gtst en ik ben onwijs blij met mijn handtekening!!!

  groetjes kim

 17. hij kwam heel onverwachts in gtst maar het is altijd leuk als je een rol krijgt ik vind het namelijk heel leuk..!!!!!!!!!!! xxx joy

Geef een reactie