Eén juni is het dan zover. Dan zal Goede Tijden Slechte Tijden weer een mijlpaal hebben. Op deze dag zal de soap zijn 4500ste aflevering uitzenden. De televisiegids is inmiddels gereed voor deze dag. En het beloofd erg spanend te worden.

Maxime zoekt bewust de confrontatie. Amy draait door, Noud is Nina kwijt. Verder is alles klaar voor het huwelijk van Janine en Ludo: de locatie, de jurk, de gasten, de benzine en de lucifers..

De 4500ste aflevering zal naar verluidt uitdraaien op een vuurzee. Iets wat we al vaker mee mochten maken in Goede Tijden Slechte Tijden. Ook een bruiloft die in het honderd loopt is niets nieuws voor de soap. Vorig jaar wilde Nina in het huwelijksbootje stappen met haar Noud, maar dat draaide uit op een grote ramp door toedoen van Wiet van Houten. De 4500ste aflevering waarin Ludo en Janine voor de derde keer zullen trouwen loopt uit op een grote ramp door toedoen van Ludo’s dochter Amy.

Amy is al weken jaloers op Nina en leest in haar overleden moeder’s dagboeken. Deze dagboeken brengen haar op ideeën om Nina om het leven te brengen. Amy lijkt al net zo ver door te draaien als haar moeder Isabella. Gelukkig probeert haar vriend Niels haar nog op andere gedachten te brengen, maar of dit op de bruiloft ook lukt?

Verder keert er een oude bekende terug in Meerdijk. Dit zorgt voor heel wat spanning. Janine’s onderzoek naar Maxime loopt tot een einde en Janine doet steeds schokkendere ontdekkingen. En Nina? Nina is spoorloos op de bruiloft. Heeft de stalker dan toch toegeslagen?

Gaan Ludo en Janine elkaar het ja-woord geven? Wie is de oude bekende die Meerdijk op zijn kop zet? Hoe gaat het verder met Amy? We zien het allemaal op 1 juni in GTST.

80 comments on “EXCLUSIEF: Eerste foto van de bruiloft!

 1. eindelijk komt uit dat maxime niks gedaan heeft en amy is net zo gek als isabella en wiet en ze ontvoerd nina en tuurlijk geven janine en ludo elkaar het ja-woord en mischien komt stefano of marcus of het zusje van janine marieke terug zullen het zien

 2. Ik kan niet wachten tot de 4500ste aflevering en om even mee te speculeren en antwoord te geven om de vragen: Gaan Ludo en Janine elkaar het ja-woord geven? Ik denk dat we iniedergeval lang moeten wachten voordat ze het ja-woord zeggen, want als Nina verdwenen is gaan Ludo & Janine niet trouwen.

  Wie is de oude bekende die Meerdijk op zijn kop zet? Ik hoop Nick Sanders, dat hij terug komt voor de bruiloft, dat Janine dat had ontdekt dat Maxime onschuldig is en dat ze ruzie krijgen. En dan komt Ludo weer met een geniale actie zoals iedereen hem kent

  Hoe gaat het verder met Amy? Als er bewijzen tegen haar zijn, dan denk ik dat ze celmaatje van Wiet word in een TBS-Kliniek

 3. ik denk dat er iets met amy gebeurt en niet dat er iets met nina gebeurt eigenlijks en ik denk ook dat ze er p de bruiloft achter komen dat maxime niet de dinges is!

  1. indd, gebeurt wel heel erg vaak dat zoiets mis loopt. Ze kunnen hopelijk toch wel een keer wat anders verzinnen ? Het was zo overduidelijk toen Ludo Janine vroeg om te trouwen, dat dit de een speciale aflevering zou zijn die helemaal mis zou gaan lopen.. Beetje jammer

 4. Is de jurk op de foto de jurk die janine aan gaat hebben op de bruiloft?? En us er ergens nog een beter plaatje??

 5. Ik ga gewoon compleet anders denken: het is Martine hafkamp! Puur omdat het nog steeds niet zeker is of ze nou dood is of levend XD

 6. Ik denk dat Niels dood gaat. Ik vind nog sinds 1 ding raar Vicky moest eruit, omdat ze geen familie meer had in de serie. En Bing huppelt gewoon nog rond in Meerdijk

  1. Niet dat ik een fan ben van Bing maar hij heeft veel meer contacten dan Vicky toen had, want Vicky had eigenlijk alleen Noud nog maar en dus Laura maar ze had ook niet heel veel vriendinnen ofzo.. Wel jammer Vicky en Noud vond ik toen ook altijd een heel leuk stel samen, hihi zijn krullie 🙂

 7. Nick sanders komt terug ik weet het zeker en dan komen ze er eindelijk achter dat maxime het niet gedaan heeft!

 8. Hoi,

  ik ben dit gaan volgen doordat een vriendin van mij dit keek, samen hebben we de eerste aflevering gezien en sindsdien kijk ik het ook! In eerste instantie wil ik kwijt dat ik het schitterend vind dat je het programma ’s morgens ook kunt kijken, als je ’s avonds geen tijd hebt hoef je je geen zorgen te maken dat je het gemist hebt. En ja dan even wat over de acteurs, bing is de slechte acteur wat ik ooit heb gezien, vind hem echt niet leuk en die mag, als het aan mij ligt, eruit vliegen.

 9. Ik denk dat we niet zo moeilijk moeten denken, mischien is het sjors wel die treug komt.
  ik denk wel niet dat het martiene is. wikipedia is ook helemaal geen betrouwbare bron.
  ik heb het er ook vanaf gehaald tot er meer duidelijkheid is.

 10. Amy leest de dagboeken van Isabella, er is vuur en Nina is weg…
  Ik zie een flashback: Amy bindt Nina vast in de kelder en steekt de hele boel in de hens!

 11. Die oude-bekende is gewoon Sjors en die hoge spanningen is natuurlijk Bing-Aysen-Jack.

  Iemand die met de flexwet is en drie maanden later terug keert, wordt altijd beschreven als oude-bekende…

  Maaaaar: Sjors/Inge is er niet 3 maanden uit en heeft ook niks met de flexwet. Dus is het gewoon SJORS!

 12. Ludo houdt van zijn kinderen alle drie in een inrichting amy draait door nina was in een kliniek en nick ook amy gaat er ook heen denk ik ludo is zo met zich zelf bezig hij heeft niet in de gaten dat het slecht gaat met zijn dochter’s

 13. ik denk zelf ook sjors maar dit zag ik staan op wiki en nu staat het er niet meer:S:S vind het een beetje vreemd,,

  ik dacht misschien kunnen jullie wat leuks daarover verzinnen hahaha

 14. Ik denk ook dat sjors terugkomt.. Maar aan de andere kant everon heeft gezegd dt sjors rond de cliffhanger terugkomt
  Ik zou het trouwens wel raar/ vinden als nick niet teruskomt voor de bruiloft van zn vader.. Ikzou het ook wel leuk wel vinden als barbara terugkomt voor de bruiloftvan haar beste vriendin en dan morris ook! Zou wel leuk zijn maar ik denk niet dat het gaat gebeuren..

  We zien het wel.. Het maakt me allemaal niet zoverl uit zolang noud en nina maar niet uit elkaar gaan!! They are my favorite!!! Samen met lucas en ludo!!

 15. Ik hoop ook dat Nick weer terug komt, ik vind nog steeds dat zijn rol niet uitgespeeld is… zelfs niet na de gastrol van vorig jaar. Maar het zal wel iemand zijn waar we helemaal niet op zitten te wachten. Overigens vind ik het idee achter de 4500ste aflevering wel verdacht veel lijken op de cliffhanger van seizoen 21. Dat is echt te kort geleden, vind het best zwak dat ze niks anders hebben kunnen verzinnen. Ik denk trouwens dat het nooit uit gaat komen dat Aysen Danny vermoord heeft.

  1. Nick komt idd terug! Het is de bruiloft van zijn ouders.. maar janine komt er al eerder achter dat nick de dader was.

   1. Die spoilers van 4 t/m 8 juni kloppen niet!! Die zijn allemaal verzonnen, aankomende dinsdag komt de spoiler van 4 juni pas.

 16. Nou, naar mijn mening spreekt het gewoon voor zich. Nick komt terug.
  Er komt een eind aan het onderzoek van Janine? Er keert een oude bekende terug? en Maxime zoekt de confrontatie op? Lijkt me nogal makkelijk, wie er dan terug komt..

 17. Maandag 4 juni:
  Er heerst veel paniek als er iemand is neergeschoten. Als Ludo en Jack op de schoten afrennen komen ze een oude bekende tegen. Jack kan zich niet inhouden en trekt zijn wapen met alle gevolgen van dien. Als Janine Lucas in tranen ziet is ze radeloos.

  Dinsdag 5 juni:
  Als de ambulance arriveert moet er een reanimatie aan te pas komen. Er is slecht nieuws voor de familie Sanders. Ludo denkt terug aan zijn verleden met Maxime en weet ineens dat Maxime geen moordenaar is.

  Woensdag 6 juni:
  Noud heeft het even helemaal gehad met Nina en gaat bij zijn oma logeren. Als Bianca Anton aantreft in de buurt van Maxime krijgt ze ineens het idee dat hij nog steeds wat voelt voor haar. Lucas krijgt de schrik van z’n leven maar is later na toch dolblij.

  Donderdag 7 juni:
  Als Maxime hoort wat Ludo over haar heeft gezegd wil ze meer weten. De familie Sanders wordt herenigd maar Janine heeft zo haar twijfels en blijft haar onderzoek naar Maxime voortzetten. Als Jack Lorena verteld wat er op de bruiloft van Janine en Ludo is gebeurt wil ze niks meer met hem te maken hebben.

  Vrijdag 8 juni:
  Jack snapt niks meer van Lorena. Ook Sjors kan niet meer tot haar doordringen. Als Nina bij Maxime op bezoek gaat komen er veel emoties los. Maar wanneer er ineens een onaangekondigde bezoeker binnenkomt staat alles weer op scherp.

 18. Dit zijn echt niet de spoilers er komt brand de spoilers t/m 1 juni kloppen.

  Ik denk de Zomercliff:
  – Bing rijdt Jack aan
  – Aysen bekend dat ze Danny van de trap heeft geduwt
  – Sjors heeft een verassing meegenomen waar een aantal inwoners van schrikken (die gene helpt Aysen om zeep)

 19. Deze foto staat ook in de Veronicagids…

  daar staat bij dat dit de slotweek is,maar de Cliffhanger is toch pas 13 juli?

 20. Op wikipedia staat dat martine tijdelijk terugkomt. Zou echt top zijn maar jammer dat het maar voor even is. Alle goede bitch karakters die laten ze er maar even in net als Dian. Ben benieuwt!

 21. ze hebben het hierboven over de 4500ste aflevering deze staat los van de clifhanger. dus de spoiler van 4 t/m 8 juni kan wel kloppen

 22. Ach ja, elke keer als men het heeft over een oude bekende’ dan roept iedereen altijd Martine! Ik geloof er niet meer in hoor! Ik denk eerlijk gezegd ook gewoon Sjors omdat Sjors in de spoilers van 8 juni weer genoegd wordt. Maar als zij het niet is gok ik op Nick…misschien ivm die eigenlijk niet afgeronde verhaallijn van Janine-Nick-Maxime.
  Ik denk trouwens dat Amy gaat proberen om Nina te vermoorden (maar toch niet wéér met een pistool?? ik bedoel hoe bedoel je herkauwen van verhaallijn: moordaanslag op Nina tijdens bruiloft! enige verschil is dat het nu niet haar eigen bruiloft is en een andere dader!), maar dat Jack Amy neerschiet.
  Ik denk dus dat die reanimatie en dat slechte nieuws slaat op Amy, ik denk dat ze het niet overleefd… Zou wel jammer zijn trouwens, ik zie haar liever in een inrichting verdwijnen zodat ze over een jaar of 2/3 ofzo weer terug kan keren!

 23. Die spoilers kloppen helemaal niet, want er staat dat Sjors op vrijdag 8 juni weer in de serie is en dat klopt niet… Want zelfs Everon en RTL Boulevard zeiden dat Sjors pas rond de cliffhanger terug komt.

 24. Zo kan ik ook spoilers verzinnen:

  4 juni 2012:
  Er is hevig paniek door de brand bij de bruiloft van Ludo en Janine. Ludo is Janine kwijt en Anton kan Sjoerd nergens vinden. Als de brandweer gearriveerd is zien ze een lichaam liggen.

 25. Ik heb de echte spoiler van 4 juni:

  Niet iedereen komt ongeschonden uit de puinhopen van het huwelijksfeest. Mike licht Jack in dat Amy de stalker was. Ludo liegt tegen de politie om zijn dochter te sparen. Anton’s hulp is nodig in het ziekenhuis. Lucas heeft slecht nieuws te vertellen.

  Bron: tvgids

 26. haha, in de laatste zin van de inleiding (dikgedrukt stukje) staat het zal spanend worden. De n vergeten jongens!!

 27. Spoiler 5 juni 2012

  Janine is het absoluut niet eens met Ludo’s handelswijze. Noud baalt als zijn geliefde steun zoekt bij een ander. Mike belooft aan Sjoerd dat hij zich afzijdig zal houden, maar kan hij dat ook? Nuran raakt verward door tegenstrijdige adviezen.

  Gtst.nl is trouwens vernieuwd

 28. Misschien dom gedacht maar zou het niet kunnen dat Maxime gewond raakt op de bruiloft ?

  Dat zou kunnen linken naar het slechte nieuws van Lucas en het verdriet van Nina.

 29. Inge Ipenburg
  Terugkomend gastrol: 4 oktober – 10 december 1990
  Terugkomend gastrol: 25 maart – 23 september 1991
  Gast: 1 november 1991
  Contract: 5 mei 1992 – 25 oktober 1994
  Contract: 27 juni 2003 – 1 maart 2005
  gastrol:31 mei – 16 juni 2012 miss tot de cliff seizoen 22

 30. Nick komt terug vechtend tegen maxime, amy en niels binden nina vast, laten haar in een schuur achter en bestrooien haar met benzine, maik loopt naar het schuurtje noud is nina kwijt… zie promo op youtube

 31. Spoilers 4 Juni t/m 8 Juni

  Maandag 4 Juni:
  Niet iedereen komt ongeschonden uit de puinhopen van het huwelijksfeest. Mike licht Jack in dat Amy de stalker was. Ludo liegt tegen de politie om zijn dochter te sparen. Anton’s hulp is nodig in het ziekenhuis. Lucas heeft slecht nieuws te vertellen.

  Dinsdag 5 Juni:
  Janine is het absoluut niet eens met Ludo’s handelswijze. Noud baalt als zijn geliefde steun zoekt bij een ander. Mike belooft aan Sjoerd dat hij zich afzijdig zal houden. Maar kan hij dat ook? Nuran raakt verward door tegenstrijdige adviezen.

  Woensdag 6 Juni:
  Ludo weigert zich te chanteren, maar wordt klem gezet. Als Janine op hem in praat besluit Ludo de politie openheid van zaken te geven. Bianca raakt geïrriteerd als Anton met nieuws komt uit het ziekenhuis. Er wordt meer bekend over de slachtoffers van de explosie.

  Donderdag 7 Juni:
  Nuran begint, door Lorena, steeds meer te geloven dat ze Bilal uit haar hoofd moet zetten. Dan staat hij voor haar neus… Rik en Yvon worden onaangenaam verrast door Rikki. Aysen ontdekt dat Jack niet heilig is. Hij probeert te voorkomen dat ze dit tegen hem gebruikt.

  Vrijdag 8 Juni
  Noud wordt tegen zijn zin in meegesleept naar Mike. Nuran vindt dat Aysen zich veel te veel met haar leven bemoeit. Rik moet zich verantwoorden bij Yvon over een eerdere uitspraak. Janine heeft het moeilijk met een besluit van Ludo.

  1. ik denk dat maxime slachtoffer wordt . dan hebben ludo en janine het niet meer goed gemaakt en voelen ze zich schuldig bla bla bla…

 32. no, er gaat weer iemand dood!
  op twitter stond:”het gerucht gaat dat er binnenkort weer een begrafenis aan zit te komen in GTST” wie o wie zou er dood gaan?

 33. tik op youtube gtst 4500 aflevering in. je ziet dan amy bezine over nina gooit in een stal en steekt het aan maar dan komt nick sanders terug. kijk maar op youtube

 34. Nick Sanders is degene die overlijd tijdens de 4500ste aflevering. Maar waar zijn Charlie en Valentijn, ze verlieten zo gelukkig Meerdijk of was Charlie hem in het vliegtuig alweer zat!

  Ben blij dat we nu van Nick af zijn!

 35. Nee, nick en Nina mogen sowieso niet dood gaan! Maxime maakt me niet zo veel uit, heb haar altijd al een heks gevonden.

 36. Dit had echt een Zomercliff moeten worden: Explosie

  Slachttoffers:
  Amy, (Maxime), Mike, (Nick), Niels en Nina, want Nick en Maxime staan raar te kijken in de spoiler.

 37. Gelukkig gaat Maxime in ieder geval niet dood. Trouwens als je haar een heks ofzo vind in de serie. Ken je haar niet goed genoeg, ze is gewoon (nu) een goed mens.

 38. Ik denk dat Nick om gaat komen. Christophe Haddad hintte al op een fataal einde voor Nick toen hij een paar maanden geleden terug keerde. Toen was natuurlijk al bekend hoe de verhaallijn zou gaan lopen. Nick en Maxime zijn in de stallen, je ziet in het shot waar Nick roept ‘Kom dan!’ gas/heliumflessen op de achtergrond. Ik denk dat de ruimte met Maxime en Nick explodeert, en Nina natuurlijk wordt gered door Mike.

 39. En ik denk ook dat Nick en Maxime in het ziekenhuis terecht komen, dus dan zal Charlie er wel zijn denk ik. Ik hoop niet dat Nick doodgaat,maar het gerucht ging dat er weer een begravenis werd opgenomen gister, dus de kans is groot..

Geef een reactie