• 10 april 2012
 • Redactie
 • 116

De zomercliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden zal op 6 juli 2012 plaatsvinden. Vrijdag de dertiende dus. Dat kan alleen maar een spannende cliffhanger worden. Veel is er nog niet bekend over het einde van het seizoen, maar wel weten we dat Sjors terug zal keren rond deze tijd.

Zullen Bing en Aysen naar elkaar toekomen en zal Sjors hun vervolgens betrappen? Hoe loopt het af tussen Bianca en Anton? Wie zal de stalker zijn van Nina? Er valt genoeg te discussieren over de naderende cliffhanger. Nog drie maanden en we zitten er weer allemaal klaar voor.

Wat denk jij dat er gaat gebeuren in de zomercliffhanger van 2012?

UPDATE: https://www.gtstfanclub.nl/2012/06/verwarring-over-de-cliffhanger-van-gtst/

116 comments on “Zomercliffhanger GTST op 6 juli 2012

 1. ik denk dat de stalker van nina over 2 weekjes ontmaskertword en dat anton en bianca uit elkaar gaan en martine hafkamp komt teurg dat is de stalker van nina en janine en lucas krijgen weer ruzie en sjors komt teug en die betrapt bing en aysen en ik denk dat martine hafkamp teurg komt.

  1. waarom zou martine hafkamp terug komen en waarom zou zij de stalker zijn van nina zij heeft helemaal niks met haar te maken! (goed is het nu wel bekent daar niet van) maar ik vind het raar zo als jij het neer zet!

 2. Tussen Bianca en Anton blijven er maar ruzies ontstaan en het lijkt niet over te gaan, maar dan komt Anton erachter wat hij zijn gezin heeft aangedaan en komt het weer goed.

  Nina komt erachter wie de stalker is(Ik hoop Martine). Vervolgens vertelt ze het tegen Ludo en die komt meteen in actie. LUDO IS BACK!

  Ik denk ook dat er wel iets gebeurd met Bing en Aysen, en dat Sjors er dan achter komt. Het spannendste is dat als Sjors terug komt, dat Martine dan plotseling voor haar staat.

  En hoop echt zo dat ze er eindelijk achter komen dat het Maxime niet was en dat ze eindelijk weer bij de familie kan horen. Vindt het echt sneu, gelukkig gaat Lucas weer met haar om. Janine moet gewoon niet zo achterlijk doen over haar.

  Niet echt over de cliffhanger, maar goed… ik hoop ongeveer dat het zo richting de cliffhanger gaat.

  1. Ik denk dat amy haar stalker is, (dat blijkt) en dat nina het wel redt. Nick gaat doode denk ik.. Ik hoop echt dat martine hafkamp en frits weer eens terug komen!!!

 3. – Sjors keert terug (dat weet iedereen) samen met nog iemand. (Martine Hafkamp) Bij Dansatoria Ze wil Aysen straffen wat ze Sjors aangedaan heeft. Dit loopt uit de hand. Aysen veroorzaakt een ongeluk (voor de zoveelste keer) waardoor o.a Nuran, Bing, Jack, Rik, Yvon, Nina en zij zelf gewond raken of er vallen zelfs doden.

 4. ik kijk er al naar uit nog 3 maanden dat is nog lang maar wij kunnen al nadenken over de cliffhanger of meer cliffhangers

 5. ik hoop eigenlijk dat er weer iets is dat de stalker van nina iedereen gijzeld en dat er dan allemaal dooie valllen:)

  + dat saskia erachterkomt dat rik haar niet leuk vind en dan van de brug springt:) x

 6. Ik denk dat de stalker verhaallijn van Nina dan al lang is afgerond voor de cliffhanger. Ook de verhaallijn Anton-Bianca zal wel tot een goed einde komen voor de cliff. Sjors keert inderdaad terug, zonder Martine. Inge Ipenburg heeft laatst nog gezegd dat een rentree de komende tijd is uitgesloten! Daarnaast zal de verhaallijn Rik-Nuran-Yvon ook tot een hoogtepunt komen. Rik kiest uiteindelijk voor Nuran

 7. de stalker van Nina is denk ik Mike
  en Bing en aysen wordt een lastige bing gaat als nog trouwen met Sjors
  (op aan dringen van mike wordt het groots) Onverwachts bezoek lijdt tot verwarring bij aantal Meerdijkers (MARTINE back????)

  anton en Bianca dat wordt een real scheiding is mij nu al duidelijk.

 8. Met mijn cliffhanger zou ik graag op de ‘Dallas’-tour willen gaan. In deze serie uit een ver verleden gebeurde 1 of 2 seizoenen de meest vreselijke zaken met de familie Ewings, echter op een gegeven moment werd Sue Ellen wakker en bleek alles wat in die 2 seizoenen was gebeurd een grote nachtmerrie was geweest.

  Wie wordt er wakker uit zijn/haar nachtmerrie ??? Wies wordt wakker op de vooravond van het huwelijk tussen Noud en Nina en besluit van haar wraakactie af te zien ??? Bianca wordt wakker en blijkt dat Anton gewoon naast haar in bed ligt en vindt ze een briefje van Edwin waarin staat dat hij die nacht bij Lucas slaapt ??? Lucas wordt eindelijk ECHT wakker uit zijn coma en ziet dat Edwin nog steeds geduldig aan zijn ziekenhuisbed zit te wachten ???

  Het zou in ieder geval een heleboel van de vreemde verhaallijnen kunnen verklaren.

     1. helaas moet ik je zeggen dat dit NIET gaat gebeuren.

      Ze hebben edwin niet voor niets eruit gedonderd.
      En niet voor niets nieuwe personages met verhaallijnen in. Met andere woorden zouden die niet bestaan. Get a life zou ik zeggen.

 9. Het lijkt mij geweldig mocht dit gebeuren. Echter denk ik niet dat dit gebeurd. Het huis van De Sanders heeft een grote opknapbeurt gekregen, dit kost denk ik redelijk wat geld en het zou zonde zijn als dit weer werd terug gedraait. Er zouden ineens weer zes mensen terug zijn, Nick, Charlie, Danny, Rosa, Wiet en Edwin. Ik schat het daarom erg klein dat dit zal gebeuren. Wel zal ik het geweldig vinden als Edwin terug komt. Rene Meijer was ook eens eerder schijndood en het bleek toen toch niet het geval, net zoals Rik de Jong, Linda en Simon Dekker. Verder hoop ik dat Martine Hafkamp terugkeert.

  1. Maar niet alles wat het afgelopen seizoen binnen Meerdijk heeft plaatsgevonden hoeft voort te komen vanuit een nachtmerrie !!! Misschien heeft Edwin tijdens het coma van lucas aan hem verteld dat Ludo en Janine gingen verbouwen en heeft Lucas’ toestand dit verhaal vervormd op de wijze waarop wij dit in gtst hebben gezien ??? En wellicht staan de verhaallijnen van de verdwenen personages (gedeeltelijk) los van deze nachtmerrie ??? Zijn bijv. Aysen & Nuran slechts personages binnen die nachtmerrie en na het ontwaken van Wies is zij gewoon weer terug in Meerdijk ???

   Ik zou het als ‘schrijver’ wel weten en zou alles doen om Edwin weer in de serie terug te krijgen. Ik weet dat het waarschijnlijk tegen beter weten in is, maar ik als homo zijnde kan het niet uitstaan dat de schrijvers van gtst het Ludwin-verhaallijn op deze manier de nek om hebben gedraaid. Binnen deze homo-relatie waren nog te veel statements te plaatsen om dit zo te laten eindigen. Ik kan er nog boos om worden als ik er nog maar aan denk.

   1. Sjee, accepteer toch dat die Edwin pleite is en nooit meer terug komt. Er komen heus wel weer nieuwe homo’s binnen die boeiender en minder houterig zijn dan die Raynor.

   2. En Aysen en Nuran zijn gewoon vaste personages, Wen daar ook maar aan dat er turken zijn in de serie. Of zijn alle homo’s turkenhaters ofzo?

   3. Tjaa ik denk dat ze het dramatische moment van ATWT probeerde te evenaren.. (een soortgelijke verhaallijn tussen Noah/Luke/Reid)
    Maar de enige reden dat ze Reid daar dood hebben laten gaan was omdat de soap er toch al mee stopte.. -__-”

    Ze hadden hier bij GTST idd veel meer uit de relatie van Edwin en Lucas kunnen halen, mss hadden ze gewoon een seizoentje moeten wachten met de ebola verhaallijn want opzich dat de Bouwhuisjes iets groots mee moesten maken kon ik me wel in vinden.. Achjaa er zal vast nog een x een leuke nieuwe homo komen voor Lucas 🙂

  1. Ik zou het wel leuk vinden als het die Amy blijkt te zijn. Dan komen er een hoop andere interessante verhaallijnen met die Amy, de dochter van geschifte Isabella en briljante Ludo Sanders.

 10. Arnie Alberts terug? Dan word het wel weer heel vreemd. Bruni Heike heeft gezegd terug te willen keren, dus Helen Helmink zal nog kunnen.

  1. Maar gtst redactie heeft laten weten geen plek te hebben voor Helen Helmink dus dat lijkt me ook aardig uitgesloten.. 🙂 Net als Wilbert Gieske (Robert) die zou toch ook wel terug willen omdat hij toch niet zoveel werk krijgt aangeboden.. (had die beter kunnen blijven met zijn vaste aanstelling XD)

 11. Vrijdag de 13de (juli). Betekent dit dat het een hele duistere aflevering vol dood en verderf gaat worden ??? Of willen ze hiermee juist die suggestie wekken, om vervolgens veel positiever (de terugkeer van Edwin; zie mijn suggesties voor de komende cliffhanger) het seizoen uit te luiden ??? Het zou weleens tijd worden dat er wat positiviteit binnen gtst terugkomt.

  1. Ja serieus houdt eens op met dat gejank om die koter. Hij kon niet eens acteren en de hele rol draaide alleen om het homo-zijn.

 12. Ik begin nou wel te denken dat die amy destalker is van nina. In de aflevering van 10 april verteld ze dat ze huiswerk gaat maken bij een of andere gozer en Ludo vraagd nog waarom ze zich daarvoor zo moet opdoffen amy heeft waarschynlyk zijn hulp ingeschakeld en in ruil daarvoor krygt die gozer iets ofso
  Amy is trouwens wel erg hard ouder geworden in 2 jaar haha

 13. Ik denk niet dat het amy is hoor! Ze willen gewoon laten zien dat ze ouder wordt, dat ze nu gaat nadenken over vriendjes enz. Want amy krijgt over een paar maanden (of langer) vast een rol als tiener van rond een jaar of 16, 17. Ze moeten toch meer jonge personen er in doen, dus.

 14. Ik denk dat Aysen het is, zo kan ze lucas pakken en Nina.. Nina en Aysen lagen elkaar ook niet erg lekker op het eerste moment.. Aysen heeft ook toegang tot toko..

 15. Mike kan de stalker niet zijn.. je zag in een stukje dat ‘de stalker’ nina in de gaten hield vanuit de tuin. Daarna zag je een stukje dat Mike met Noud aan het praten was in de Rozenboom

 16. Mike is de stalker, 99% zeker. Ik denk dat hij niet probeert om Nina bang te maken, maar ik denk dat hij Nina voor zich zelf wilt winnen en dat hij Noud laat twijfelen waardoor de relatie tussen Noud en Nina stuk loopt.

 17. @ Lisaa

  Daar heb je weer gelijk in. In de ene scéne stond de stalker buiten en vervolgens de scene erna stond Mike met Noud te praten, dus dat kan dan niet… Amy misschien???

 18. Maar ik zit ook te twijfelen over Martine. Het kan zijn dat ze het verborgen houden dat Martine naar Meerdijk komt, omdat het zo’n grote personage was…

 19. Daaruit zal blijken wie de stalker van Nina is en wat degene voor haar in petto heeft, dat zien we dan na de zomercliff. Net op het moment dat Bing en Aysen nader tot elkaar komen, komt Sjors binnenlopen(jaaaa lopen) en wat er dan gebeurt, dat blijft ook een verrassing, Rik en Nuran krijgen eindelijk een relatie, Saskia erg teleurgesteld en wil uitleg van de twee, waarom hij haar gebruikt heeft, om Nuran jaloers te maken..
  Anton en Bianca blijven bij elkaar, ondanks zijn avontuur met Maxime, maar Bianca kan Maxime niet meer vertrouwen, Sjoerd en Rikkie blijven bij elkaar, Sjoerd blijft thuis wonen en Rikkie bij Rik en Maxime en als cliffhanger dus de stalker slaat weer toe dit heeft grote gevolgen voor Nina en Noud…nou goed verhaal toch

 20. Het zal echt niet weer alleen om Noud en Nina draaien in de vorige cliff hadden ze al een hele grote rol,, en vergeet niet dat er waarschijnlijk weer een paar acteurs met de flexwet te maken krijgen..

 21. saskia is morgen al weg, wel jammer dat Nuran en Rik morgen al niet bij elkaar komen!
  Ben benieuwt hoe het afloopt met die twee !

 22. Onb. daar heb je gelijk in Edwin kan inderdaad terug komen. Op dat moment dat Anton dat Serum aan Edwin toe dienden, kwam Dokter Londen meteen binnen en zetten de Hartmonitor uit. Anton zette hem weer aan. Vervolgens zette die dokter hem toch weer uit. Maar het scherm uitzetten zorgt er niet voor dat de monitor ook uit gaat. Wat nou op het moment als het scherm uit gaat. Het Serum toch begint te werken. en wat nou als Edwin schijndood zou zijn of in coma zou liggen. Zou hij nog steeds terug kunnen komen. Maar dat hoofdstuk is nu afgesloten. Iedereen in de soap heeft het verwerkt. Zelfs Anton ook nu. Maar het is en blijft een soap! Zeg nooit, nooit! Alles kan in Soaps. Er zijn er bovendien meer die uit de dood zijn terug gekomen zoals Ludo. Maar ik vind dat soaps ook realistisch moeten blijven, en tegenover vroeger is GTST daar nu wel in vooruit gegaan.

 23. Het kan natuurlijk ook zijn dat Mike gewoon iemand heeft ingehuurd ofzo? Maar het lijkt me zo voorspelbaar als het Mike is.. Iedereen denkt al dat hij de stalker is

 24. ik heb al jullie berichten gelezen en ik denk dit er is 50% kans dat Mike de stalker is hij kan iemand hebben ingehuurd toen iemand Nina in de gaten hield en dat Mike met Noud aan het praten was. maar inderdaad 25%kans dat het Martine Hafkamp is want die is op een bood gezet door Ludo en voor de politie bij haar was was Martine verdwenen 5% is dat Dex de stalker is maar die was er al uitgegaan maar kan terug komen omdat ie toch Nina terug wil 2 % gaat naar Edwin ze praten in de serie nog veel over hem zijn naam blijft wel vaak bevallen en inderdaad misschien dat Edwin dezelfde geval heeft als Rene Meijer die ook nog leefde en de andere 18 % is een vaag vermoeden dat Amy of wiet de stalker zijn/is.

  ik zal zeggen ga gewoon goed naar goede tijden slechte tijden kijken van mij part kijk je de herhalingen er ook gewoon bij en onthoud alles gewoon en ga elke vrijdag iets inbrengen en deze vrijdag weet Nina al wie de stalker is staat op GTST.nl bij de week kijken en vrijdag telt ze 1op 1 en komt erachter wie de stalker is maar dat eind deze maand een nieuwe vrouw inkomt en die rik leert kennen en eindiggen op een fleurt klopt dat is Yvon

  alles op een rijtje

  de stalker:

  50% Mike
  25% Martine
  18% Wiet / Amy
  5% Dex
  2% Edwin

  en van de aflevering vandaag was er aan de telefoon iemand met een Belgiës accent en wel erg toevallig dat Mike weg ging en (zo weer terug zou zijn) maar dat niemand er was behalve Nina ik denk gewoon zo laat die schrijvers mij maar veranderren ik hoop alleen dat die cliffhanger nog spannender wordt dan vorig jaar de 4000’ste aflevering dan mogen ze mij verassen ;p

 25. Waarom zou Nick Nina stalken? en trouwens hij is nu weg samen met Charlie en Valentijn. En het zou misschien Idd Amy kunnen zijn maar het is het motief er van?

  Dex zou ook nog kunnen maar waarom via deze weg?

  Mike zou ook nog kunnen aangezien hij een Obessie heeft voor nina

  Het zou ook nog goed kunnen dat het rene Meijer zou kunnen zijn Maar dan Als Geest.( lijkt me niet voor de hand liggend zou wel spannend zijn)

  Het kan ook Milan zijn

  Of morris? een broer die zijn zus stalkt ??

  Het kan Wiet zijn aangezien die onlangs is gaan opduiken en die voor chaos zorgde op nina/noud bruifloft. en die Noud niet haar hoofd kan laten en nu ze terug is gekeerd nu een reden heeft om Nina te stalken zij kan er wel voor zorgen dat Noud haar niet gaat geloven en uit elkaar wil halen.

  Nog meer suggeties ?

 26. Ik denk dat het Rene Meijer is.
  Hij is niet dood (in de serie dan he) en hij heeft al op het punt gestaan om haar moeder te doden. Maar Jack kwam optijd.
  Hij is ondergedoken, op kracht gekomen om vervolgens weer toe te slaan. Ik denk dat Sjors er achter komt dat Bing (wat ik ook al had verwacht) haar heeft bedonderd met Aysen. Maar zoals gewoonlijk heeft hij er weer spijt van bla bla bla…..
  Anton gaat zijn eigen gang, want vrouwlief vind haar geluk bij een ander.
  Tja we kunnen blijven speculeren 🙂
  wel leuk trouwens hihihi.

 27. Net de laatste aflevering gezien. Het is Amy en ik denk dat zij papa’ ‘prinsesje’ wil zijn. Sjors komtterug in huis als Bing en Aisen het met elkaar doen.

  Grt

 28. goedendag iedereen,

  wel spannend allemaal. was totaal niet in shock dat het amy was,het vanaf het begin wanneer de stalker verhaal op tv kwam al een vermoede dat amy het was.
  omdat ze heel erg jaloers is op haar grote halfzus nina,ze vond het niet leuk dat nina een nieuwe laptop kreeg daar zag je al dat ze boos werd. en ze was er gisteren opvallend bij (veel in beeld)ze wilde snel naar bed(ze had al die opmerking tegen nina gezegd, volgens mij wil je gewoon dat hij komt .

 29. ochhh spannend. Vind het altijd zo jammer dat die laatste aflevering superspannend is, en dat er dan een stop van 2 maand (?) is.. Maargoed.
  Ben benieuwd wat er gaat gebeuren ! 😉
  x

 30. Oke, ik begrijp het niet dat sommige mensen vanaf het begin al wisten dat Amy het was. Ik het begin kwam Amy nog helemaal niet in beeld !?

 31. ik denk dat de cliffhanger wel iets is bij ludo’s en janine’s bruiloft!
  (wel een beetje het zelfde als in de vorige bij nina en noud, dus misschien te voor de hand liggend) ik denk niet dat nina in een inrichting komt ofzo, dus ik denk dat het stalker gedoe gewoon ophoud zonder dat iemand er van weet. als ludo er achterkomt dat amy de stalker is wil hij haar vast niet meer in huis hebben, en omdat die amy een vaste rol krijgt denk ik dat gewoon. het is wel een beetje saai trouwens we willen allemaal zoetsappig heid en het is niet echt een leuke verhaallijn.

  ben heeel benieuwd naar het einde :D.
  mijn theorie so far

 32. Ik denk dat Aysen zwanger is van Bing en dat Sjors erop die manier achter komt.
  De bruiloft van Janine en Ludo zal verstoord worden door Amy en wordt er weer losgeschoten op Nina. Nuran en Rik krijgen iets met elkaar. Ook hoop ik dat het eindelijk duidelijk wordt dat Maxim ontschuldig is. Dat zal ook wel komen omdat Janine nu alles aan het uitzoeken is. Ik zou het ook helemaal niet erg vinden als Amy, Aysen neer zou schieten. En ik zou het leuk vinden als familie Huygens weer terug komt! 🙂
  Ben benieuwd.

 33. Ik weet al een héél klein beetje wat er gebeurd in de cliffhanger, maar dat mag ik niet zeggen, dat heb ik beloofd.
  Ik heb al zin in de cliffhanger, maar op die dag ben ik op vakantie…… Stom!

  1. Jij kan nog niet weten wat er gaat gebeuren 🙂 Van wie zou je dat gehoord moeten hebben!

   Het enige wat je misschien kan weten is dat Bing Jack omver rijd als Jack het tegen sjors wil vertellen ! Meer niet

   1. Ja dat kan je wel weten want iedereen die in GTST speelt / regisseerd / of enige enkele andere functie verricht heeft ook vrienden familie en kennissen

 34. Ik denk dat Aysen zwanger is geraakt van Bing…En dat Bing het kind wil hebben…Eindelijk z’n eigen kind…Arme Sjors…Ben benieuwd!!!

 35. De bruiloft van Ludo en Janine loopt in de clippen, door dat Janine de waarheid over de placebo’s heeft gevonden. En Amy die gaat Nina levend verbranden

 36. Jeee, ergens heb ik altijd al gedacht dat Amy de stalker zou zijn, maar dat ze het zo ver zou laten komen… Helaas vertrek ik 13 juli op vakantie ! maar ik vind vast wel een manier om die aflevering van te voren te kunnen kijken ! Ik hoop alleen wel dat de verhaallijnen rond de bouwhuisjes en nina afgerond zijn, het wordt me iets te langdradig allemaal….

 37. Wij denken dat Jeff met Maxime het bed in duikt en het kind van Achen en Bing willen adopteren maar dat Sjors dat niet goed vindt en samen met ricky het kind wil opvoeden. Maar Jack laat dit niet over zijn kam gaan en Anton wurgt Bram dan.

 38. Oke dat lijkt me heel onwaarschijnlijk!
  Maar wat Aysen en Bing betreft kan die zwangerschap wel s waar kunnen zijn…

 39. Ik denk dat de zomer cliffhanger zal eindigen met bing en jack of iets met noud en lorena want er zijn zijn opnamen’s gemaakt op vliegveld en met bing en jack een aanrijding. of zou ook zo kunnen zijn dat nina en noud gaan scheiden dat mike en nina verlieft worden op elkaar.
  zou zo maar kunnen zijn dat bing idd aysen zwanger heeft gemaakt en dat op het moment dat aysen dat vertelt tegen bing dat sjors binnen loopt.of het zou ook kunnen zijn dat ludo en janine een poging doen om als nog te trouwen .ik denk dat er nog wel een aantal mogelijk heden zijn , wat dachtje van anton en bianca die willen ook weer gaan trouwen en rik en yvonne kan ook daar bij eindigen dat rik er achterkomt van yvonne .

  ik denk dat we het beste kunnen afwachten tot 13 juli dan weten we waar het eindigt

 40. en nuran kan goed als nog verliefd worden op rick , Amy gaat de gevangenis in , luca’s word weer verlieft op een jongen,ludo en janine worden misschien wel weer bevriend met maxime , en misschien zijn er nog wel een aantal mogelijk heden waar het bij kan eindigen. de zomercliffhanger.

 41. Ik vind dat Amy niet zomaar de gevangenis kan gaan want zijn heeft allees geprobeert om aandagt te krijgen van nina en Ludo lopen Amy voor bij. ik vind dat het niet kan als je vanfielie bent dus zijn ze meden pligteg aan Amy ze gedrag dat ze zo is geworder komt door jullie Nina En Ludo ik voorootdeel 20 jaar werk straf.en Nina een maand werk straf En Amy en de fout van Nina en Ludo hoeft zijn maar 1 jaar te zitten en dat vind ik genoeg voor Amy.want Amy moet altijd best gaan doen om bij te horen en dat lukt niet om dat de groote zus haar links laat ligen en dat is niet leuk voor Amy want zijn oort er ook bij of je nou leuk vind of niet.

  groetjes van rob

 42. Die reacties van Maria zijn wel erug sneu!!
  Waarschijnlijk heeft ze zelf geen leven anders ga je niet zo in zo’n forum op…
  Zal ze zelf niet eens begrijpen (door hebben)

  Gewoon kijken 13 juli!

 43. Wat een kansloze discussie…….je ziet vanzelf wel wat er gebeurt. Wat heeft het voor zin om het daar de hele tijd over te gaan hebben???? Lekker boeiend…..NOT!!

 44. lHelen Helmink, Martine Hafkamp en Frits terug! Even weer wat concurrentie voor ludo. Maxime wordt weer helemaal opgenomen in de familie en haar wraak zal zoek zijn, wat ze allemaal niet door hebben behalve Nick die onder een andere naam leeft. En dan uiteindelijk wordt nNick ook weer opgenomen zodat charly ook weer terug kan komen met Morris. Zou leuk zijn als Maxime toch een kind blijkt te hebben. Dat ze vroeger door ongeval e.d. Er zijn dan door haar vader (tijdens andere operatie), die opdracht heeft gegeven aan een arts, eicellen weggehaaald. Kan ook nog dat Maxime er achter komt dat deze bevroren en zo alsnog in verwachting kan raken. En wie kiest zij dan als vader? Kan Amy weer jaloers worden. Zou ook leuk zijn als er blijkt toch nog een kind van Frits te zijn, en/f Martine en/of Ludo. Robert komt terug uit Japan……..en waarom? Er moet nodig weer een baby komen. Waar is Bram gebleven, wanneer komt hij weer in beeld. Laten er weer eens andere beroepen aan het licht komen, ik noem maar wat: lerares basisonderwijs, tandarts, schoonmaakbedrijf, assurantiekantoor, hovenier, supermarkt, thuiszorg, tennisleraar (of wat voor sport dan ook) Er moet ook nog aan het licht komen dat Danny geen ongeluk heeft gehad maar opzettelijk van de trap is geduwd. Dat hij dit stiekem nog op zijn mobiel heeft ingesproken toen hij neerviel. En dit door Rick gehoord wordt omdat hij tijdens het opruimen van het huis die mobiel vindt. Zou ook leuk zijn als er opeens een familielid van Janine opduikt. En helemaal leuk is als Mirjam terugkomt.

 45. dingen die zeker zijn over het vervolg van GTST:

  1. In de cliffhanger gaat Jack met Lorena mee naar Australië.
  bij het vliegveld wordt Jack aangereden door Bing
  2. Maxime’s wraak zal zoet worden (En dat merk je niet gelijk want het is Maxime).

 46. @Lucas sorry hoor, maar daar zijn we als fans al lang achter. Het betreft een artikel geplaatst in april 2012.

  Maar het is wel waar en raar, dat moet ik toegeven, dat de beheerder van deze site (GTSTFanclub) niet de datum aangepast heeft. Want er is genoeg over geschreven en geklaagd. Erg slordig allemaal.

 47. Er zit wijnig Nina Noud en Mike in 🙁 jammer ik zou dat ook echt wel willen zien alleen die brief er staat ook dat Nina Mike als een held gaat zien??? Maar het script van gtst is uitgelekd g tesamen met die app en daar las die vrouw een stukje voor en ze zag Nina met scheidingspapieren dus dat zal wel hel leuk worden maar dat betekent wel dat ze weg bij Noud gat en naar Mike (super blij!!!)

 48. op 3 september weer als je de backstage aflevering van de zomercliff bekijkt dan kan je het zien maar dus op maandag 3 september ik heb er nu al zin in maar wie vind deze cliffhanger spannender dan de trouwerij van noud en nina want dat zij gtst wel dat het spannender zou worden

 49. In het volgende seizoen gaan Bianca en Anton sowieso uitelkaar!! Als Bianca erachter komt dat Tim de zoon is van Anton (en Tim is ongeveer even oud als Edwin & Sjoerd) weet ze dus dat Anton eerder in hun relatie is vreemd gegaan =O

 50. @ML, toon eens wat eigen inniatief. Kijk op diverse sites van en over GTST en je weet het antwoord.

  Sorry er wordt overal over gesproken en geschreven en dan kom je met deze vraag. Als echte fan stelde je deze vraag helemaal niet. .

 51. @MJO , sorry dat ik me ermee bemoei, maar ik kon echt nergens (ook niet op de gtst-site) vinden wanneer gtst weer begint hoor! staat nergens.. of ik zoek niet goed, maar dit forum is toch voor dit soort vraagjes aan elkaar?
  ik vindt je reactie erg fel..
  gr

Geef een reactie