• 3 april 2012
 • Redactie
 • 125

Nina heeft veel last van haar stalker, maar komt er ineens achter wie het is. Tussen Lucas en Janine  loopt het niet zo lekker. Rik moet kiezen tussen verschillende dames. Lees snel verder..

Maandag 9 april:
Anton trekt het niet als Bianca hem confronteert met wat hij écht nodig heeft om zijn verdriet te verwerken. Hij reageert zich af op Maxime. Rik baalt als Rikki zich ergert aan Saskia’s gedrag. Lorena gaat de confrontatie aan als ze te horen krijgt wat Lucas allemaal over haar gezegd heeft.

Dinsdag 10 april:
Bianca kan de reden van haar verdriet niet met Sjoerd delen. Het vertrouwen tussen Lucas en zijn moeder daalt tot onder het vriespunt. Maxime heeft het helemaal gehad met Anton.

Woensdag 11 april:
Nina raakt in verwarring als Noud en Mike haar tegengestelde adviezen geven. Dan slaat de stalker weer toe.. Tot Janines frustratie weigert Lucas zijn oordeel over Maxime terug te nemen. Bing trekt het niet als Lucas aangeeft dat hij gewoon weer aan het werk wil.

Donderdag 12 april:
Bing maakt Aysen duidelijk dat ze niet meer welkom is in Dansatoria. Nina krijgt een heftige angstaanval. Ze heeft niet door dat Noud twijfelt aan de oorzaak daarvan. Bianca is klaar met Antons vluchtgedrag en stelt een ultimatum.

Vrijdag 13 april:
Mike stookt subtiel tussen Nina en Noud. Anton ziet in wat hij zijn gezin heeft aangedaan. Lorena verklaart Nuran voor gek als die Saskia er met Rik vandoor laat gaan. Rik wordt met zijn diepste gevoelens geconfronteerd.

Maandag 16 april:
Bianca en Maxime staan onverwachts oog in oog. Lorena probeert erachter te komen wat Lucas gaat zeggen tijdens de rechtszaak. Rik kan niet, wil niet, maar moet wel kiezen tussen twee verliefde dames.

Dinsdag 17 april:
Nina bedenkt een gevaarlijk plan om haar stalker te ontmaskeren, ze krijgt hierbij hulp van.. Mike.
Janine wil het goed maken bij Lucas. Maxime probeert het verleden te bagatelliseren, maar raakt in verwarring.

Woensdag 18 april:
Nina draait door. Ze kan niet geloven dat Noud aan haar twijfelt. De ruzie tussen Janine en Maxime laait op als het over Lucas gaat. Als Aysen ingrijpt in een samenzijn van Rik en Nuran, wordt Nuran aan het denken gezet.

Donderdag 19 april:
Lucas en Lorena kunnen het weer goed met elkaar vinden. Bing wordt kwaad als Aysen het met een journalist over de rechtszaak heeft. Het broze vertrouwen tussen Anton en Bianca wordt weer op de proef gesteld.

Vrijdag 20 april:
Bing wil dat Lucas voorlopig niet op zijn werk verschijnt. Janine zoekt naar mogelijkheden om Lucas te bewijzen dat Maxime fout is. Als Nina een en een bij elkaar optelt, weet ze ineens wie haar stalker is.

125 comments on “Spoilers 9 t/m 16 april

 1. Wanneer is btw de 4500ste aflevering? @ nicol Waarom zou Mike helpen als hij het is beetje raar vind je niet? En ik denk eerder een persoon die aan alles schijt heeft want als je aaan Ludo’s dochter komt ooowwhh….

  1. @ Anoniem Het zou juist logisch zijn als Mike de stalker was. Hij helpt Nina om zichzelf niet verdacht te maken. 🙂

 2. straks probeert Mike, Nina nog wijs te maken dat Noud erachter zit…

  Heb net een interview met Gigi Ravellig gelezen… Lorena gaat binnekort knokken met een paar dames in de Koning (Aysen?)

   1. Er was eerder een verhaallijn met Amy en Nina, dat Amy jaloers op haar was. Die verhaallijn was ineens over dus misschien gaan ze nu wel verder met deze verhaallijn?! Ook kreeg Nina een nieuwe laptop en natuurlijk wilde zij gelijk ook een nieuwe. Het is een SOAP dus alles kan…

    1. Volgens mij zijn de meest verdachte personen: Dex, Morris, Amy of Martine. Welke ik wat verder gezocht vind, zijn: Nick en Maxime. Dat die Yvon is ingehuurd door iemand is ook erg mogelijk. Aangezien er in een spoiler staat dat Nuran denkt dat ze iets te verbergen heeft. Mike lijkt verdacht, maar is het niet. En Aysen is teveel bezig met andere dingen en heeft niet echt een duidelijke reden om Nina te stalken. GTST wil het vast weer zo spannend en onvoorspelbaar mogelijk maken.

 3. Mike is een te voor de hand liggende figuur om de stalker te zijn van Nina, dus het zal wel iemand zijn die een gastrol zal spelen uit het verleden van Nina en tot de vaste cast behoorde in het verleden!

  1. Binnenkort??? gisterenavond dus al (aflevering van dinsdag 3 april 2012). Heb je dan niet gekeken gisterenavond??? Want je post je reactie vanochtend 4 april om 10:33u.

 4. Hmm Amy? Ja daar had ik ook nog niet aan gedacht, maar het is idd wel heel toevallig dat zij net nu opeens weer in beeld is! Maar ik denk eerder dat Nina nu DENKT te weten wie de stalker is maar dat dan op het eind blijkt dat het heel iemand anders was… En dan denk ik dus dat zij denkt dat het bijv. Amy is maar dat uiteindelijk blijkt dat Mike erachter zit. En ja, tuurlijk probeert hij haar te ‘helpen’ om er achter te komen wie het is, dan ben je het minst verdacht niet waar! Maar hij doet dat alleen maar om nog meer te kunnen stoken tussen Noud en Nina en om hen uit elkaar te drijven!
  Ik zeg het je, er klopt iets niet aan die gozer! Zijn interesse in Nina is geen normale interesse in zomaar iemand!
  En daarnaast Amy is naar mijn idee echt nog te jong om zomaar in iemand’s laptop te kunnen inbreken, en ook om iemand in te kunnen huren die zoiets voor haar zou doen..

 5. Oja, verder vind ik de verhaallijnen de laatste tijd er niet echt beter op worden trouwens:

  – Lucas, Lorena en Aysen: Lorena is gewoon een smerig secreet die ten koste van anderen haar eigen hachje probeert te redden als ze zichzelf weer eens in de problemen heeft gebracht. Ik vind dit hele gedoe met Aysen en Lucas helemaal niks.

  – Bing, Sjors en Aysen: ten eerste baal ik ervan dat Sjors (tijdelijk) weg is, maar als ze dan toch weg moest had Bing gewoon met haar mee moeten gaan! Dan waren we tenminste ook tijdelijk van hem af!
  En verder lijkt het me echt een geweldig idee om de 2 meest irritante personages aan elkaar te koppelen zeg, Bing en Aysen! Hoe verzinnen ze het!

  – Rik, Nuran en andere vrouwen (lees: gastrollen): dit is echt zo’n standaard verhaal. Nuran wijst Rik af terwijl ze stiekem wel wat voor hem voelt, Rik z’n ego is gekrenkt en daarom stort ie zich maar op andere vrouwen. Uiteindelijk komt Nuran erachter dat ze toch wat voor Rik voelt, bla bla bla…

  – Bianca en Anton: ik ben wel een beetje klaar met die affaire verhaallijn. Bianca moet Anton gewoon eens een keer confronteren met wat ze weet! Ze laat nu zo over zich heen lopen door die zakkenwasser van een Anton! Oja en een catfight met Maxime natuurlijk! En die affaire is hopelijk wel over nu, was er echt klaar mee.

  Eigenlijk vind ik op dit moment alleen de stalker verhaallijn van Noud, Nina en Mike leuk genoeg..

 6. Mike is de stalker. Hij doet zich voor als een helper om zo een beetje te stoken tussen Noud en Nina. Maar ondertussen…

   1. Ik weet niet of die eigenlijk voor mij was bedoeld, maar ik hoop nog steeds op een verbetering in de verhaallijnen…en aangezien de zomercliff weer langzaam in de buurt gaat komen, zal er (hopelijk) binnenkort wel weer meer spanning in komen.
    Overigens kijk ik idd iets anders om 20.00 uur, dan zit ik meestal nog naar DWDD te kijken. Ik kijk GTST altijd op RTLGemist, tenminste ook geen last van 10 min. reclame tussendoor!

 7. Oke Mike is de stalker hoor! Wel vet van hem als die naast Nina staat en zo iets gebeurd kan hij toveren ofzo? Nog vetter is dat Nina een nieuwe laptop heeft en het meteen gebeurd? Mike? Hmmm? Hij wil Nina dus gaat die haar stalken en niet op een manier van ”ik hou van je” maar ik maak je kapot? Nee bij deze dus MIKE IS HET NIET! Amy is te jong om zo iets te doen. En maybe 4500ste aflevering come back Martine?

 8. Boh…hou toch eens op over Martine!!!! Sinds de dag dat ze heeft afscheid genomen staat er elke dag weer ergens anders dat ze terugkomt! Ze heeft onlangs in een interview (Prive) duidelijk laten weten dat ze een comeback uitsluit en zich gaat storten op nieuwe dingen!

 9. nou ik denk niet dat amy de stalker is ze is inderdaad veel te jong zoals hier al eerder werd vernoemd. ik denk dat het mike is en dat hij misschien wel is ingehuurd door martine ofso!> mike is inderdaad wel erg geinteresseerd in nina en ook in sjors en die heeft naartuurlijke ook met martine te maken!
  het word dus afwachten want iedereen kan het zijn!
  x

 10. Atysen misschien??? 1 juni is volgens mij de 4500 ste

  5 afleveringen per week
  Nog 42 afleveringen
  – 2
  Dan nog 40
  40:5 = 8

  Dus vrijdag over 8 weken

 11. Ik weet wel dat het allemaal zéééér onwaarschijnlijk is, maar het zou toch wel echt super zijn als Martine zou terugkeren 🙂 En hoe kun je Ludo beter pakken, dan via zijn dochter? (In dat opzicht is het maar goed dat Sjors in het buitenland zit, want Ludo had gezworen dat als Martine zou terugkeren, hij haar dochter iets zou aandoen)

 12. Mishien en beejte raar maar ik zat miss te denken aan Aisen. Omdat Nina de half zus is van Lucas en Aisen wil dat Lucas bekend dus miss dat ze nina gebruikt om Lucas te laten bekkennen whaha klinkt beetje raar maar k zat er ineens aan te denken.

 13. @Manon dat had ik ook al gezegd dat ik Aysen denk.

  Iedegeval niet:
  Noud (zat naast Nina toen de hacker bezig was)
  Ludo & Janine (doet zo iets niet)
  Lucas & Wiet (zitten vast)
  Anton (is te dek bezig met Maxime)
  Bianca (is te druk bezig met achtervolging van Anton)
  Sjoerd & Rikki (Druk met school en Bram)
  Sjors (ligt in Zwitserland)
  Jack (is te druk bezig met Lucas)
  Etc

  Personen die het kunnen zijn
  Amy (kans schat ik klein, maar wil de prinses zijn van Ludo)
  Aysen (je weet nooit waar dat mens mee bezig is)
  Mike (staat vaak vreemd te kijken, maar spoiler 11 april lijkt hij minder verdacht )
  Oude bekende

  Of zal het iets met die foto te maken hebben als hint??? (shortie 5 april)

  1. Ik heb de shortie bekeken. Ik weet nu 100% zeker dat het Aysen of Mike niet kunnen zijn geweest. Aysen was duidelijk bij Lucas, en dit is niet echt haar ding aangezien ze geen probleem heeft met Nina.
   Mike was bij Noud. Vind het een beetje een raar verhaal, waarom zou hij zoiets doen?

   Dus ik denk nu eerder aan die Amy, of een ex die misschien nog gaat verschijnen in een gastrol.

   Ik heb het vermoeden dat de jongvolwassen Amy geen zoetsappig rolletje gaat spelen 🙂
   Die Nina vind ik een beetje labiel mens.

 14. Het is een vrouw indd duidelijk maar kijk die Saskia eens wat die aanheeft? En dan dat zij een dubbele agenda heeft? Maarja wie/wat heeft zij met hun te maken?

 15. Jullie zitten er alllemaaal naast. Het is namelijk Yvon. WTF wie is Yvon dan?

  Terence Schreurs gaat een gastrol spelen in Goede Tijden Slechte Tijden. De actrice die we vooral kennen van Van God Los en Seinpost Den Haag gaat de rol spelen van Yvon Terstal.

  Yvon Terstal komt in de Koning waar ze Rik ontmoet. Dit loopt uit op een spannende flirt, maar wat vind Nuran hiervan. Nuran en Rik lijken namelijk ook steeds dichter bij elkaar te komen.

  Uiteindelijke krijgt Nuran twijfels en denkt ze dat Yvon veel te verbergen heeft. Rik vind de bemoeizucht van Nuran maar niks. Maar wat als blijkt dat Nuran toch gelijk heeft….?

  Vanaf eind april zal Yvon Terstal in Meerdijk opduiken.

  Hieruit kan ik dus opmaken dat die Yvon veel te verbergen heeft en rare dingen uitspookt. Uiteindelijk zal blijken dat Nuran gelijk heeft. Ik denk dat de verhaallijn zo slim is neergezet dat iedereen dingen gaat bedenken van personages. Maar dat het uiteindelijk een compleet nieuw personage blijkt te zijn. En dan zeggen we allemaal ”Dat had ik niet verwacht”. Maargoed het is een SOAP, dan gaan de dingen altijd heel anders dan wij denken.

  Ik weet bijna zeker dat het dus de nieuwe rol Yvon is.

  Ow en over die link dat Martine terug zou komen.. Kijk in de adresbalk en je ziet dat dat een artikel van April 2002 is.

 16. Hee maar waarom doet die Yvon dat dan als je dan weer doorlinkt word het dat ze door iemand is ingehuurd link je dan weer door kom je bij de enige levende vijand Martine. Of frederik maar die lijkt me onwaarschijnlijk.

 17. Haha sorry, had helemaal niet gezien dat mijn vermoedes al waren uitgesproken hier! eerlijk gezegt denk ik niet dat het amy is, aangezien ze nog zo jong is teminste als gtst verder is gegaan met de ware telling, amy kwam namelijk in 2010 in de serie toen was ze tien dus zou ze nu officieel 12 moeten zijn. aan de andere kant ging het bij rikkie en sill ook ineens wel erg hard met het ouder worden zo zaten ze namelijk nog samen in de zandbak en zo waren ze ineens oud genoeg om scooter te mogen rijden.

 18. Ik dacht eigenlijk meer aan Morris dat dat haar stalker zou zijn. Morris is weer uit zijn kliniek en misschien nog steeds verliefd op Nina. En kan hij het niet hebben dat ze wat met noud heeft dus gaat ie haar stalken?

 19. Tja..misschien was het wel een vrouw… Pfff ja die Yvon komt idd ook binnenkort de serie in. Maar wat moet zij dan van Nina?? Die 2 kennen elkaar toch helemaal niet!
  En Amy, ik weet het niet, ja er zijn jongeren die heel slim zijn computers, maar ik vind het bij haar zo onwaarschijnlijk overkomen om 1 of andere reden… En waarom dan opeens uit het niets zo’n haat tegenover Nina?? Zou het zeer onlogisch vinden als zij opeens Nina zou gaan stalken iig.
  Ik denk dat we een oudgediende overigens ook wel uit kunnen sluiten. Morris in ieder geval, die gaat nu echt niet nog een keer terugkomen. En Martine geloof ik echt niet in.

 20. Ik denk aan René meijer! Hij is wel neer geschoten geweest maar niemand heeft ooit zijn lijk gezien of een begrafenis van Renée…

 21. Als ik denk aan de stalker van Nina. schiet Mike bij ook als eerste binnen. Hij doet zo vreemd en probeert het net iets te goed. Maar aan de andere kant, kan het ook totaal iemand anders zijn, iemand die je totaal niet verwacht. Dat worden we nu op verkeerde been gezet. GTST is bij sommige verhaallijnen zo voorspelbaar maar bij sommige verwacht je het totaal niet.

 22. ik denk dat het amy is,Nina is toch papa’s prinsesje en Nina heeft vaak onaardig gedaan tegen haar
  denk dat Amy jaloers is..

 23. Jullie zijn allemaal zo onervaren ik kijk al 20 jaar na goede tijden slechte tijden en het is zo overduidelijk dat het die nieuwe is die is ingehuurd door een oude bekende gtst deed dat vroeger ook best wel vaak nieuwelingen laten samensmelten met oude karakters

  Groet Anneliese de boer 68 jaar

  1. nou ik dacht aan en oude geliefde of een zakenconcurent van de heer sanders

   Groet anneliese de boer 68 jaar

 24. Naja ik denk dat de 4500ste aflevering niet meer in het teken van de stalker staat ivm dat over 8 weken is. En zo een verhaallijn toch niet zo lang uitrekt?

  Maar aan de andere kant Anton en Maxime hadden 3 maanden een affaire -.- waar ik nog steeds niet van begrijp hoezo de schrijvers dit verzinnen.

 25. Misschien heeft de 4500ste aflevering wel te maken met die Yvon en Rik. Die zou niet te vertrouwen zijn ofzo en komt pas eind van de maand in de serie.

  Of wie weet een comeback van Martine en kidnapt ze Nina weer. Wie zal het zeggen he.

 26. Indd Juliette ben het helemaal met je eens Ano heb je een iq van 30 of ben je gewoon te stom uit je doppen te kijken:

  HET WAS EEEN VROUW NOGMAAAAAALSSSS

 27. Indd jammer dat deze reacties soms gebruikt worden door mensen die wat komen klooien omdat ze z geen aandacht krijgen

 28. Hee die Amy is opgegroeid naar 15 nu. Maarja nogmaals wel beetje onwaarschijnlijk dat zij dat doet aangezien het echt een vrouw was die de stroom uittrok.

  En! De opnames van GTST liggen 1,5/2 maanden voor op wat uitgezonden word nu, dus de opnames van Yvon waren al in Februari ofzo en die stalker 1 maand van te voren. Dus kan denk ik niet, ENNN Gtst laat je van alles denken nu denk je : Mike duidelijk en dan is het bv een onverwachtspersoon zoals Frederik ofzo

 29. Wat een speculaties toch allemaal! Iedereen is er nieuwsgierig naar, maar laten we het maar gewoon afwachten. Het komt vanzelf uit wie het nu uit eindelijk is.

  geduld is een schone zaak. Voor je het weet, weet je echt wie het is!

 30. Ik heb trouwens echt geen idee wie de stalker kan zijn. Iedereen die nina iets aan zou kunnen willen doen is dood (renee) of misschien is het wel een ex van Noud, Vicky of zo. Verder heb ik echt geen idee.
  Het is denk ik wel iemand die ooit al in beeld is geweest en al iets met Nina, Noud of met hun familie te maken heeft gehad.
  Of het is Mike omdat iedereen het verwacht verwachten ze het niet dus is die onverwacht.
  Volgens de spoilers weten we het op 20 april.

 31. Ik weet dat het niet zo is omdat Liza Cips niet trug keerd maar ik zou het wel grappig vinden als Vicky de stalke is! Noud is de ex van Vicky en nu getrouwd met Nina, en Vicky en Nina mochten elkaar nooit. maarja vicky is het natuurlijk niet.

 32. Het was een vrouw meeen hij stomme mensen hiero en Nina denkt dat ze het weet kan ook fout zijn natuurlijk @ 20 april

 33. ik denk nie dat het Dex is hoor. ik had ergens gelezen dat ze hem of iemand anders van de familie huygens niet meer terug willen. gtst heb de familie huygens niet voor niks eruit gegooit helaas. dus Dex is het nie :/ ik denk zelf toch dat Mike of die Yvon het is. die lijken mij het meest logisch nou dat we weten dat het Wiet nie kan zijn geweest

 34. Yvon kent Nina niet eens. Het zal wel een oud inwoner zijn. Net als de 4000ste was het iemand die je niet verwacht had. Dus niet Arthur maar Marco. Nu zal het denk ik niet Mike zijn, maar iemand anders

 35. Ik denk ook dat het wel iemand uit het verleden moet zijn die die yvon heeft ingehuurd. Maar eigenlijk kan iedereen nina wel stalken ik bedoel mensen die een reden hebben om haar te stalken zijn er genoeg. Mischien een ex van haar of die gastrol skip waar ze in 2008 mee heeft liggen rotzooien, of Vicky of florien. maar het kan ook iemand zijn die een bloed hekel heeft aan ludo! of misschien gewoon iemand uit haar eigen familie? haar oom Marcus broer van ludo had tog ook een dochtertje Kimberly haha misschien is die het wel die is nou ook al een stuk ouder.

 36. Mike, je bent een lekkerstuk!!
  Rik, kies toch voor Nuran.. Laat je wel bekeren eerst!!
  Nina, hoe dom kun je zijn. Mike wil je gek maken!
  Aysen, laat je zusje toch doen. Niet alleen aan jezelf denken..
  Maxime, ongelovelijk hoe dat je een getrouwde man en je vriendin kunt belazeren..
  Anton, als je liever een andere vrouw wilt.. Zeg dat dan op voorhand effe.. Egoist!!
  Bianca, als k een man was koos ik echt voor jou ipv die heks Maxime..

 37. Mike die altijd toevallig in de buurt is bij nina..
  En haar verhalen verzint over zijn angstaanvallen..
  Hij vind het onnodig dat ze slaappillen pakt???
  Kdacht direct dat hij de dader is..
  Waarschijnlijk zullen de 2nog met elkaar hebben..
  Maar Mike ia en doet verdacht!!

 38. 23 april 2012

  Nina probeert Noud ervan te overtuigen dat ze weet wie de stalker is. Janine krijgt een dossier over Maxime in handen. Ludo weet Janine te verrassen (en andersom ook). Mike krijgt allerlei verwijten over zich heen.

  Bron: tv gids

 39. Volgens mij zijn de meest verdachte personen: Dex, Morris, Amy of Martine. Welke ik wat verder gezocht vind, zijn: Nick en Maxime. Dat die Yvon is ingehuurd door iemand is ook erg mogelijk. Aangezien er in een spoiler staat dat Nuran denkt dat ze iets te verbergen heeft. Mike lijkt verdacht, maar is het niet. En Aysen is teveel bezig met andere dingen en heeft niet echt een duidelijke reden om Nina te stalken. GTST wil het vast weer zo spannend en onvoorspelbaar mogelijk maken

 40. Ik ben echt benieuwd wat er gaat gebeuren.
  @MissUniverse
  Waarom hoop je dat? Dat wens je je ergste vijand niet toe. En waarom hoop je dat dan?

 41. Ikdenk niet dat amy het is, dan weet ze wel heel veel van computers enzo als ze zo jong is.
  Ik dacht ook mike maardat weet ik niet zeker.
  Een ex zou natuurlijk ook kunnen.
  Ik ben bang dat we dit nog even af moeten wachten.
  Misschien staan er aan het eind van deze week wel nieuwe spoilers op?

 42. Ben ik de enige die het niet interesseert wie de ‘stalker’ is?
  Ik word een beetje moe van Nina altijd in de hoofdrol. Ik zie het alweer een cliffhanger worden. Net als vorig jaar, Nina, Nina, Nina..

  Verder kunnen me op dit moment alleen de ontwikkelingen tussen Rik en Nuran me boeien.

  En waarom wordt Laura in GTST gehouden ? Dat begin ik me steeds meer af te vragen. Ze doet niks. Alleen maar rondlopen en telkens ’toevallig’ belangrijke gesprekken opvangen en zich daarmee bemoeien.

  Het wordt tijd voor nieuwe ideeën. Ik hoop van harte dat de schrijvers zich niet blijven beperken tot het herhalen van dingen.

 43. Ik blijf steeds met een paar vragen zitten die niemand kan beantwoorden:

  Mike is financieel adviseur toch? , wat doet hij dan 24 uur per dag in de Rozenboom en zit hij niet op een kantoor?.
  Kan een kantoorklerkje dat hij uiteindelijk is zomaar ontbijt van de zaak gaan weg geven? etc etc.

  De Rozenboom was van Nick , wie is er nu de baas? want Ludo is het niet maar laura wordt naar voren geschoven als de baas en daar zit dan een foutje.

  Aysen bedreigd iedereen en waarom doet niemand aangifte? als een politieagentje mij dat soor dingen zou flikken was die haar baan al lang kwijt geloof ik en die ongewenste zoen aan Bing valt onder de noemer ongewenste handtastelijjkheden , dus ik snap het even niet meer hoor en ik weet het is maar een soap maar zooooo ongeloofwaardig hoedt natuurlijk ook weer niet dacht ik zo.

  Ik vraag me af hou oud het schrijversteam is tegenwoordig maar ik vermoed in het kader van de verjonging ……………………………… ik durf niet eens te gissen.

 44. dit zijn alle verdachte die zijn opgenoemd;

  – Amy
  – Dex
  – Martine
  – Morris
  – René
  – Mike
  – aysen
  – Yvon
  – Vicky

  Dit zijn de mensen die het zouden kunnen zijn..
  Ik zelf verdenk Amy & Dex.

  Amy: Ik denk dat Amy niet zo lief en leuk is dan dat je denkt, ze is een jaloers kind omdat Nina alles krijgt wat ze wil. Trouwens de enige die wist dat Nina een nieuwe Laptop zou krijgen was zij en dezelfde avond sloeg ze toe en ik heb heel lang niks van der gehoord ze wouden denk ik dat ze weer een verhaal lijn kreeg.
  Het word nog leuk als het Amy echt is want dan moet Ludo kiezen tussen ze twee dochters iets wat onmogelijk is voor Ludo

  Dex: Het is de ex van Nina, hij is boos dat hij is ingeruild voor Noud, want meestal gaat de Cam op die Laptop aan als Nina & Noud met elkaar zijn. daarom wil hij denk ik vraak

  Martine zou ook nog kunnen want toen Martine verdween uit de serie met die boot zei ze: ‘ Hier krijg je spijt van Ludo’ en je kan ludo het meest pijn doen met zijn dochters.

  ik denk dat Yvon is ingehuurd door Martine of Dex

 45. Jullie hebben het steeds over een vrouwen arm die jullie hebben gezien. Maar wat bedoelen jullie?
  Misschien ist wel de verbeelding van Nina. En dat het iemand is die dood is, kan best. Kunnen jullie de verhaallijn met “geest” Benjamin nog herinneren? My god. -_-

 46. Ik denk dat haar stalker, Morris, is. Een hele tijd terug werd er geconcludeerd dat Geert Hoes terug zou komen als Morris. (Hij vertolkte eerder de rol van Morris)

  1. aaaah nee niet Geert Hoes die geen jongen wilde kussen als Morris en daarom er uit ging (was bij RTL boulevard ) maar aub als Morris dan echt terug zou komen absoluut liever Joris Putman.

 47. Wtf?! Waarom Laura, dat is nou echt de laatste wie ik verdenk!
  Ik hoop dat heel dat Nina gebeure wel uitloopt op een Drama, dat lijkt me leuk maar nina mag niet dood gaan hoor!

 48. Waarom zou Yvon ingehuurd worden door Dex. Laat staan dat ze elkaar kennen. Wat zou Yvon nou te maken krijgen met Nina als ze een relatie aangaat met Rik. Twee verschillende verhaallijnen. Ik zou eerder Amy verdenken. Zij komt weer in beeld na 2 jaar tussen de paarden hebben geleefd. Precies Amy komt terug (een stuk ouder ook) wanneer de verhaallijn over Nina en de stalker begint.

 49. Janine vergeef het me asjeblieft, ik wil opnieuw beginnen ik heb ook eens seks gehad met laura 2 weken terug het spijt me ik ben eerlijk over alles nu bianca en ik zijn klaar zij neukt nu met noud

 50. Hebben jullie al gedacht aan Frederik van Rossum? Die heeft nog een appeltje te schillen met Ludo en zou dat heel goed kunnen doen via Nina. Haar stalken dussss….

 51. De laatste die je verdenkt Rox? Dat komt omdat jij hier nu eenmaal geen kijk op hebt. Ik ben al jaren bevriend met Jack, ik heb geleerd. Het komt altijd uit onverwachte hoek!!!! Dat zie je maar weer, niemand had ook verwacht dat Laura en Ludo met elkaar zouden gaan.

  1. Volgens mij vergist iedereen zich, je ziet Nina die een stekker in het stopcontact steekt en dan valt de stroom uit…in het volgende shot kijkt ze op omdat ze ervan schrikt…dus die arm is gewoon van Nina!

Geef een reactie