• 29 april 2012
 • Redactie
 • 56

Maandag is het koninginnedag en dat wordt gevierd met een uitbundig feest wat uitloopt op een romantische ontmoeting. De affaire van Bing en Aysen komt aan het ligt en Amy probeert Nina in een inrichting te krijgen. Lees snel verder..

Maandag 30 april:
Een uitbundig koninginnefeest in de koning loopt uit op een romantische ontmoeting. Anton voelt zich gecontroleerd door Sjoerd en Bianca en gaat in de tegenaanval. Nina reageert haar stalkerfrustratie af op Amy.

Dinsdag 1 mei:
De romantische ontmoeting leidt tot een romantische nacht, maar een minder romantisch ontbijt. Lorena gaat Bings wegen na als ze vermoedt dat hij vreemd gaat. Aysen vindt dat Nuran niet zo hysterisch moet doen over Rik.

Woensdag 2 mei:
Anton verdedigt zijn gedrag bij Sjoerd, maar dat werkt averechts. Jack gelooft Bing niet als hij ontkent iets met Aysen te hebben. Bing en Aysen broeden op een plan om van Jack af te komen.

Donderdag 3 mei:
Nina is er heilig van overtuigd dat de stalker haar in huis belaagd heeft, ze gaat gewapend op pad. Als Rikki voor haar vader opkomt, krijgt ze ruzie met Mike. Rik wil alles weten van het opvallende gedrag van Nuran.

Vrijdag 4 mei:
In een gevaarlijke confrontatie dreigt Nina door te draaien. Anton en Bianca hebben aanvankelijk het gevoel dat ze hun huwelijkscrisis aan het bezweren zijn, totdat Anton zijn situatie nader beschouwt.

Maandag 7 mei:
Bianca onderneemt stappen als Anton iets te gemakkelijk over hun problemen heen walst. Nina wordt alsmaar onzekerder gemaakt door Amy, ook Ludo begint te twijfelen aan Nina’s geestelijke gezondheid. Jef vangt Maxime op een lieve manier op.

Dinsdag 8 mei:
Bing probeert Lana bij Rik weg te houden, eerst rustig maar later ontspoort de situatie. Jack gebruikt zijn politiepenning om een privekwestie uit te zoeken. Jef ontdekt de affaire van Maxime en Anton. Anton moet alles op alles zetten om Bianca weer voor zich te winnen.

Woensdag 9 mei:
Rikki wil weten waarom Nuran zich zo vastbijt in Rik en Yvon. Jack heeft het plan om naar Sjors te reizen om haar te vertellen van Bings overspel. Lucas komt lijnrecht tegenover zijn moeder te staan omdat hij niet gelooft dat Maxime ooit Janine heeft willen vermoorden.

Donderdag 10 mei:
Noud baalt van Mike, maar Nina vindt hem geweldig. Rik snapt er niets van als Yvon steeds afstandelijker reageert wanneer hij over zijn leven vertelt. Nuran zoekt naar belastende feiten tegen Yvon. Ludo heeft een psychotherapeute voor Nina geregeld.

Vrijdag 11 mei:
Sjoerd doorziet zijn moeder als zij iets te vrolijk doet over haar huwelijk. Wanneer Bing ontdekt dat Aysen haar mond voorbij heeft gepraat gaat hij door het lint. Amy ziet haar plan om Nina op te laten nemen mislukken en dus moet ze op zoek naar een drastischer manier om Nina uit te schakelen

56 comments on “Spoilers 30 april t/m 11 mei

 1. Ik ben benieuwd wat die drastischer manieren zijn om Nina uit te schakelen.

  trouwens ik vind dit een leuke verhaallijn.

 2. Ik heb het vermoeden dat ze in de voetsporen van haar mama Isaeblla gaat treden. Wie weet wel een ontvoering met behulp van haar nerd vriendje die alles voor haar doet omdat ie verliefd is.

 3. Ik ben wel benieuwd of Maxime er achter zou komen
  zij heeft eigelijk de voogdij over haar, en zij heeft haar ene beetje in de steek gelaten.

  Amy die in de voetsporen treed van Isabella goed bedacht zeg of het is Isbella haar geest in het lichaam van Amy kan ook nog

 4. weet je wat ik denk, ik heb ergens gelezen dat Maxime uit gtst gaat in de zomer van 2012.
  en toen Anton vertelde aan Maxime dat hij haar niet meer wilde zien knapte er wat in Maxime’s hoofd en dan komt ze stiekem naar de bruiloft van Ludo en Janine want die gaan trouwen. Dan probeert Maxime Bianca iets aan te doen,maar dat mislukt. en dan wordt Maxime of opgepakt of ze gaat naar een kliniek.

 5. Ik denk ook dat amy nina iets wil aan doen qua ontvoering of iets anders… En maxime Bianca iets gaat aandoen tijdens de 4500 aflevering op 1 juni! En dat sjors er achter komt van de vrij partij tussen Bing en Aysen en dat daar ook iets mee gaat gebeuren ofzo.. Het blijft allemaal spannend daarom moeten we gewoon blijven kijken naar GTST.

 6. Spoiler alert:

  Ruud (Noud) zal in juni ivm met de flexwet de serie tijdelijk verlaten. Hij is inmiddels al enkele weken gestopt met draaien.

  Gigi (Lorena) zal om dezelfde reden direct na de zomerstop voor enkele maanden de serie verlaten.

  1. Ik ben benieuwd met wat voor reden Noud tijdelijk vertrekt. Lijkt me niet echt logisch dat hij in het ziekenhuis belandt. Aangezien hij daar al zo vaak was (hij werd al eens neergeschoten, neergestoken, aangereden en hij was besmet met een dodelijk virus)

    1. Of ander optie: Nina gaat vreemd met die Mike want hij was haar hero en arme Noud verlaat Meerdijk tijdelijk uit liefdesverdriet.

     1. en gigi gaat er uit omdat er iets met haar gebeurt tijdens de bruiloft of de cliffhanger

  2. Ik hoop dat die Lorena een keer flink op dr bek gaat hihi, want ze is een golddigger. En nu ze een vent heeft met centjes gaat ze ineens belangrijk zitten doen, daarvoor stelde ze niets voor.

 7. ik vind het superleuk dat er weer wat actie is alleen het is kut dat het bij zo’n leuk persoon gedaan wordt. had liever gezien dat bijvoorbeeld bing gestalkt werd

 8. Amy is zo slecht en Niels het vriendje van amy is knap hij is mooi hij heeft een mooie stem en goede tijden slechte tijden is een topserie

 9. Haha er staat een foutje in de spoilers van 14 mei:

  Janine en Lucas kiezen de getuigen voor hun huwelijk. Dit zet kwaad bloed. Bing beseft dat hij met liegen niet verder komt bij Jack. Ludo betrapt Amy met de dagboeken van haar gestoorde moeder. Als Janine haar jacht op Maxime niet lijkt te staken, irriteert dit Lucas mateloos.

  Janine en Lucas???

 10. ik heb de shortie gezien. Wat een eng evil kind is die Amy. Psychopaat als d’r moeder en crimineel als de oude Ludo Sanders.

 11. Haha die Amy is idd net zo gestoord als haar moeder! En ze kan trouwens echt facking eng uit haar ogen kijken, krijg er af en toe gewoon de rillingen van

 12. Ik denk wel dat Yvon er in blijft, maar ik hoop zo dat Nina er uit gaat! Ze is zo flauw, en zooooo niet mooi! Yvon vind ik wel een leuk mensje voor in GTST ♥
  Verder is het maar af wachten, maar ik heb nergens gelezen dat Noud bouwt 😛 er uit gaat….

  Doeeiiixx ♥

 13. ik vind wel dat Nuran wel heel erg stalkerig overkomt, dat maakt het een beetje irritant om naar te kijken. Vraag me wel af wat Yvon bedoelde met : ”Hij zou wel de oplossing kunnen zijn voor al mijn problemen.”
  Ik vind ook dat Sjors het hoort te weten en dat Bing wel heel erg reageert tegenover de andere mensen die van de ‘affaire’ weten van hem en Aysen. Terwijl hij het zelf ook heet doorgeluld. Amy speelt haar rol erg goed voor een kind van 13 !

 14. Ik hoop dat Sjors achter de affaire van Bing komt en dat van hem gaat scheiden en dat Bing en Aysen na dit seizoen beiden de serie verlaten. Die 2 zijn wel echt de meest irritante personages van de serie, irriteer me nog steeds mateloos aan die 2 en dan al helemaal in combinatie met elkaar! Wie dat ooit bedacht heeft!!

  Julia Batelaan die als Amy de gestoorde genen van haar moeder heeft geërfd vind ik daarentegen wel geniaal! Dat kind heeft meer acteertalent als Everon (Bing) en Dilan (Aysen) bij elkaar ooit zullen hebben!

  Wel apart dat die gestoorde wijven altijd Nina moeten hebben…maar ja, als je ziet wat voor bitch zij af en toe is dan roept ze het ook wel een beetje op zichzelf af hoor!

  Ben ook erg benieuwd naar het dramahuwelijk van Janine en Ludo. Met de huwelijkscrisis van Anton en Bianca ben ik daarentegen wel een beetje klaar nu. Vind die 2 er met de dag irritanter op worden en niet meer leuk om naar te kijken.

  @ Gtstfites: Waar heb je de spoilers van 14 mei vandaan dan? Zijn de spoiler voor de rest van die week ook al bekend?

 15. @ Wil

  Volgens mij heeft Ruud nog de hele maand april opnames gehad. En voor zover ik begrijp heeft hij na de mei vakantie ook nog opnames.

  Dus ik denk dat Noud zo wie zo nog tot de zomercliff (begin juli) in GTST te zien is. Want die wordt eind deze maand al opgenomen.

 16. Echt belachelijk die flexwet. Ik irriteer me er dodelijk aan. Nooit was die hele
  wet in beeld en sinds dit seizoen gaan personages er telkens even uit door
  die domme flexwet. EN WAAROM GIGI:( 🙁 :(. ZIJ IS MY ALL-TIME FAVORITE PERSONAGE UIT GTST

 17. @ Annemiek: ja het is idd een irritante wet, en niet alleen voor GTST acteurs!
  Maar het is niet waar dat dit in GTST pas sinds dit seizoen is, dit is bij meerdere acteurs al vaker gebeurd:

  – Jack was bijv. een tijd ‘vermist’ toen Nick een poging had gedaan hem in Turkije om te leggen,
  – Nina is er weleens een tijdje uit geweest toen ze met Florien naar Amerika ging en toen ze met Dex naar Praag vertrok,
  – Bing is bijv. een keer zijn moeder gaan zoeken in Duitsland en is een tijd weg geweest om ‘na te denken’ nadat Sjors was vreemdgegaan met Milan,
  – Noud is een keer met Vicky naar Australië vertrokken,
  – Lorena zat een tijdje in de gevangenis

  enzovoort!

  1. Nu je het zegt…. klopt inderdad.
   Maar toch, het is gewoon irritant en zeker krijgen
   jack en lorena relatie problemen ofso 🙁
   waarom hun altijd

 18. Maandag 14 Mei:
  Janine en Ludo kiezen de getuigen voor hun huwelijk, dit zet kwaad bloed. Bing beseft dat hij met liegen niet verder komt bij Jack.
  Ludo betrapt Amy met de dagboeken van haar gestoorde moeder. Als Janine haar jacht op Maxime niet lijkt te staken, irriteert dit Lucas mateloos

  Dinsdag 15 Mei:
  Nuran heeft een plan om Rik in te laten zien dat Yvon niet te vertrouwen is. Bianca ontdekt dat Anton achter haar rug om plannen maakt. Janine moet alles uit de kast halen om haar band met Lucas te herstellen.

  Woensdag 16 Mei:
  Aysen verwijt Jack dat hij haar via het werk wil straffen. Ludo twijfelt of Nina’s stalker wel echt bestaat. Rik en Yvon merken dat Nuran hun geluk in de weg staat. Nuran wil met Lorena op mannenjacht.

  Donderdag 17 Mei:
  Bing wil weten wat hij moet doen om Jack zijn mond te laten houden. Nuran is bloednerveus als zij op een jongen af moet stappen. Jef en zijn medespelers winnen een leuke prijs in de loterij, maar dan ontdekt Jef iets.

  Vrijdag 18 Mei:
  Nina voelt zich verraden door haar hele familie. Aysen en Lorena vliegen elkaar in de haren. Als Anton Bianca op aangename wijze weet te verrassen, zijn ze weer even ouderwets samen en verliefd.

  Bron: Tv gids

 19. Ik denk dat die Yvon een dochter is van die Rutger. Nu komt ze langzaamaan iedereen terugpakken, beginnend met Rik, omdat hij op dit moment een makkelijk slachtoffer is!

 20. Ben ook echt benieuwd naar wat yvon nou komt doen in Meerdijk, ze schijnt er wel een tijdje in te spelen hoorde namelijk in een interview dat ze nog minimaal 4 maanden te zien zal zijn.

  1. Ze is lesbo en alleen op zoek naar een zaaddonor en daar kanz e Rik voor gebruiken.

   Rijke fantasie heb ik he.

 21. – Actrice Funda Müjde gaat een gastrol spelen in GTST. Ze is moeder van 2 dochters, waarschijnlijk Aysen en Nuran. Begin juni is ze voor het eerst te zien.

 22. Ik hoop niet dat NIna in een inrichting komt hoor, dat lijkt me echt niet leuk en zo zielig voor Noud. Noud is leuk!! Ik ben wel benieuwd of ze er nog achter komen dat Amy de stalker is.

  Ik hoop trouwens ook dat het goed komt met Lucas en Janine, en dat het goed komt tussen Maxime en de familie Sanders.

  Ik hoop dat Sjors erachter komt wat er tussen Bing en Aysen is gebeurt.

 23. Ik denk dat Amy, Noud ergens naar toe lokt en opsluit, ze ontvoerd hem dus. Daar weet ze Nina natuurlijk goed mee te raken en die draait dan helemaal door. Noud blijft een tijdje ontvoerd wegens de Flexwet. En Lorena gaat een tijdje eruit, omdat Jack haar wegstuurd voor haar eigen veiligheid, omdat Bing en Aysen razend zijn op haar, omdat Sjors het nu weet…. 🙂

 24. ik denk dat iedereen zn mond dicht houd over de affiare van bing en aysen tegenover sjors. En als sjors terug is blijkt aysen zwanger te zijn van bing en komt het allemaal uit en voelt sjors zich genaaid dat niemand wat heeft gezegd, en pleegt daarna zelfmoord maar deze mislukt en rijd ze de zwangere aysen aan en dan sterft aysen uit eindelijk met kind en al. En heeft bing nog geen kind voor zichzelf en gaat dan volle bak aan de drugs en sterft aan een overdosis drugs.

Geef een reactie