Anton en Bianca vinden het moeilijk hun huwelijk te redden. De stalker van Nina komt steeds dichterbij. Ludo en Janine verrassen elkaar. En Ludo heeft een grote verrassing voor zijn familie. Lees snel verder..

Maandag 23 april:
Nina probeert Noud ervan te overtuigen dat ze weet wie de stalker is. Janine krijgt een dossier over Maxime in handen. Ludo weet Janine te verrassen ( en andersom ook.) Mike krijgt allerlei verwijten over zich heen.

Dinsdag 24 april:
Rik vraagt door als hij merkt dat er iets met Bing aan de hand is. Ludo verliest zijn geduld bij Janine. Aysen moet Nuran een geheim opbiechten. Door Jack krijgt Nina hoop op een oplossing in de stalkerzaak.

Woensdag 25 april:
Anton verwijt Bianca dat zij hem niet steunt in zijn pogingen hun huwelijk te redden. Maxime zoekt afleiding bij een andere man als zij Anton niet uit haar gedachten kan bannen. Mike heeft de hulp van Sjoerd nodig. Bing belooft open kaart te spelen tegen Sjors, maar verbindt daar wel voorwaarden aan.

Donderdag 26 april:
Bianca wil dat Anton haar alle details vertelt over zijn affaire. Lorena vangt een ruzie tussen Bing en Aysen op en gaat op onderzoek uit. Maxime kan een ontmoeting met Anton niet voorkomen. Nuran baalt enorm dat zij steeds moet liegen voor haar zus.

Vrijdag 27 april:
Het tijdstip van de doodsbedreiging van Nina kruipt steeds naderbij. Maxime kan zich niet langer groot houden en zoekt steun bij Rik. Bianca weet echt niet meer wanneer Anton liegt of de waarheid spreekt. Ludo heeft een grote verrassing voor de hele familie.

160 comments on “Spoilers: 23 t/m 27 april

 1. Ik denk dat Ludo Janine tenhuwlijk gaat vragen. Marjolijn Keuning is te gast bij Life 4you en daar zij ze dat de 4500ste aflevering in het teken gaat staan van een huwlijk. en er schijnt weer van alles mis te gaan op die trouwerij.

 2. Amy en Niels zijn de stalker van Nina.
  Janine gaat te veel bezig zijn om haar gelijk over Maxime aan Lucas te overtuigen en gaat op een keer te ver waardoor het uit de hand loopt…
  Aysen en Bing gaan een wipje doen. Als sjors terugkeert blijkt Aysen zwanger te zijn,
  en dan krijgen we de hele baby poppenkast weer. getver
  Schrijf ze dan allebei uit, laat ze de pleuris krijgen ofzo, dit gaat teveel op de bold and the beautiful lijken.

 3. Lijkt me echt super leuk als Ludo en Janine voor de 3e keer gaan trouwen! Lijkt me ook wel logisch, want anders zouden Jack en Lorena moeten trouwen.

 4. Rik en Aysen niet hoor. Rik krijgt in mei een relatie met Yvon en Sjoerd en Rikki is ook niet logisch een beetje jong

 5. ik dacht eerst dat Mike de stalker was, maar ik denk nu dan weer niet!
  ik word er gek van hoop dat de dagen snel voorbij gaan dan kan ik zien wies de stalker is!!

 6. Ik denk Ludo en Janine, omdat er ook steeds staat dat ze een verrassing hebben blabla..
  Lekker origineel om weer zo’n rampbruiloft te maken.

 7. Wat ze vanavond zeiden Rik en Saskia kan echt niet. Jij hebt ook in je eentje een kind groot gebracht’ ja zegt rik. Is iedereen anita vergeten of zo :s

 8. ik dacht eerst ook dat het mike was, maar ik denk nu dat het de nieuwe is die in gtst komt, die de stalker van nina is . maar hoezo gaat er iemand trouwen ? hoe weten jullie dat ?

  1. Nee die komt niet terug dat staat ook op deze site volgens mij. && mijn zus heeft hem ontmoet in salou bij zo’n bar hahaha ze broer is pornoster omg XDDDDDDDDDDD

  1. echte he ik denk dan dat sjors uit zo een vliegtuig komt en dan weer normaal lopend ofzoo en dan houden ze een groot feest en ik hoop dat ze er niet agter komt dat bing het met aysen heb gedaan

 9. Ik heb de shortie gezien, maar ik denk niet dat het Mike is. Hij heeft een vaste rol in de serie en zit er pas een 1,5 week in

 10. Gisteren zag ik op wikipedia staan, dat Dex Huygens zijn rentree maakt, nu is het weggehaald. Zou iemand zijn mond voorbij hebben gepraat en daarna weer alles verwijderd hebben? Kan hij de stalker niet zijn? Nina terugpakken ofzo?

 11. Zou het Martine niet kunnen zijn, die is nooit teruggevonden.
  En die zou Ludo terug pakken, misschien speelt ze dat via Nina.

 12. @susan, zo’n vermoeden heb ik ook. Mijn vriendin vindt dat ik onzin praat, maar het zou best eens goed kunnen.

  Toen met die deurklink, die zo op en neer ging in de slaapkamer waarna ineens Noud binnenkwam. Vanaf toen dacht ik ineens dat het Noud wel eens kon zijn.

  Je ziet het wel eens in films, iemand die door een traumatische ervaring ineens schizofreen wordt. Misschien is Noud niet helemaal lekker uit zijn coma gekomen en heeft hij hersenbeschadiging opgelopen.

  Ook legt GTST het er wel erg dik op dat het Mike zou moeten zijn omdat hij zo vaag en myserieus is en zich er zoveel mee bemoeit. Iedereen verwacht Mike, maar dan neemt het plot weer een enorme wending. En Mike gaf steeds aan “Het is iemand die je niet verwacht, het kan iedereen in je omgeving zijn”… Dus waarom niet Noud?

 13. Noud zou wel een van de meest onverwachte zijn, maar waarom zou hij het doen? Hij houd toch super veel van Nina en je gaat je eigen vrouw toch niet bedreigen. Als hij trowens echt schizofreen is zou ik dat niet leuk vinden van dan gaat hij er tijdelijk uit. Ik heb wel ergens gelezen dat Noud er in 2012 weer een tijdje uit zou gaan in verband met de flexwet. Ik weet natuurlijk niet of het waar is.

  Zelf denk ik niet dat Noud het is. Ook niet dat Morris het is: Nina is morris zijn grote liefde, die gaat hij echt niet bedreigen. Ik denk dan eerder dex of een ex van Noud. Florien dan niet want dat is een goede vriendin van Nina (geweest). Die doet haar dat echt niet aan(denk ik). Dan blijft Vickey nog over. Maar ik las al ergens in de reacties dat zij het niet kan zijn omdat Lisa niet terug wel. Dat had ze gezegd in de media maar, dat kan natuurlijk ook expres zijn.

  Voorlopig weten we nog niets. Maar het is in ieder geval wel een man want in de shortie hoorde je dat nina gebeld werd door een man. Dat is trouwens niet Noud zijn stem.

  Als Mike het is dan zou er al wel snel uitgaan want nina gaat wel aangiften doen of staat er niet z’n grote straf op stalken? Ik weet dat niet en anders word hij wel kapot gemaakt door Ludo, dat lijkt me trouwens wel leuk als Ludo weer eens in actie komt en dan zeker bij MIke want die zit alleen maar te stoken tussne Noud en Nina en die vind ik juist zo leuk samen.

  Maar we zullen zien…

 14. 30 april 2012

  Een uitbundig koninginnenfeest in de Koning loopt uit op een romantische ontmoeting. Anton voelt zich gecontroleerd door Sjoerd en Bianca en gaat in de tegenaanval. Nina reageert haar stalkerfrustratie af op Amy. Ludo en Laura komen lijnrecht tegenover elkaar te staan in een privacy kwestie.

  Bron: TV Gids

  1. Nee duh, want maxime houd van haar familie iedereen haat haar toch al en ze wilt haar onschuld bewijzen waarom zal ze dan iets doen dat ze ze helemaal kwijt raakt??

 15. ik denk dat Mike de stalker is van nina en dan gaat hij paar maanden de gevangenis in en uit de serie net als sjors zegmaar , maar zou ook zo een nieuweling kunnen zijn voor een gastrol. en de trouwrij op 1 juni ik denk ludo en janine of jeck en lorena maar zou we ook niks verbazen als het rik en nuran zijn of rikki en sjoert

 16. vanavond was mike weg telefoon uit auto halen is wel heel toevallig dat telefoon gaat en stalker aan de lijn is en als op heeft gehangen dat mike daarna na nina komt. ik denk echt dat mike het is.

 17. De man aan telefoon klonk heel erg als Nick, of in ieder geval als een Belg die zijn accent probeert te verbergen. Maar ik snap niet wat Nick hiermee wil bereiken? Hij heeft toch geen motief? Hij is supergek op zijn kleine zusje en ik kan me niet voorstellen dat hij haar dit zou aandoen. Het motief van Mike is dat hij hiermee Nina en Noud uit elkaar kan drijven en op die manier dichter bij ludo te komen zodat hij carriere kan maken. In ieder geval denk ik niet dat iemand haar echt wil vermoorden maar dat het alleen bangmakerij is

 18. ik denk dat Dex de stalker is!
  het zou opzich ook best kunnen want nina is gewoon terug naar huis gegaan en is daar vreemd gegaan met noud en nooit meer terug gekomen met een excuus ofzo.
  En de stalker is zo ie zo een man, misschien werkt dex wel samen met mike want die mike is echt voor geen cent te vertrouwen. dat hele verhaal over die inrichting daar geloof ik echt helemaal niks van, Nina mag het aan niemand vertellen zelfs niet aan Bianca want die weet het niet, Bianca is z’n zus die zou dat echt wel weten hoor !

 19. Het kan iedereen zijn want de stem was vervormd. Alleen dat zei Mike, hoe weet Mike dat die stem is vervormd? Ookal leiden alle sporen naar hem, iedereen weet hoe gtst is. Het is altijd iets onverwachts. En Mike is te verwachten dus ik denk dat hij er juist niks mee te maken heeft.
  Gr. Kani

 20. ik weet zeker dat nick het niet is want nick heeft zijn doel berijkt hij wilde maxime terug pakken en dat is gelukt. ik vind het wel toevallig dat de stalker aan het nummer is gekomen van nina is het dan toch mike we zullen het zien

 21. wat zei die stalker aan de telefoon nou? verstond er niks van, iets van : mooi mis
  en dan iets wat ik niet verstond en dan dat verhaal over de nacht van…..

 22. @(L) De stalker zei: Mooi mis, volgende week in de nacht van donderdag op vrijdag om 12 uur ga je eraan. Dat zei de mysterieuze stem aan de telefoon.

 23. Het was een stem met een Belgisch accent, dus het meest logische zou Mike zijn. Hij wil Nina toch vanaf begin al hebben en is al vanaf begin af aan al erg geinteresseerd en is iedere keer in de buurt als Nina alleen is en probeer Noud uit de tent te lokken en op andere gedachten te brengen. Ook heeft hij iets met haar laptop gedaan toen hij Nina iets wilde laten zien op haar laptop.
  Verder zag je iemand (met een donkere jas) achter een boom staan toen Nina in het bos liep

 24. ik denk dat het nick is,
  want waarom zouden ze mike zo verdacht maken
  ze proberen juist iemand te doen waarvan je het niet verwacht!
  en aan het accent te horen is het nick!
  en je zag idd ook iemand achter de boom
  en ik hoop ook altijt nog dat martine hafkamp terug komt!
  geweldige vrouw

 25. Maandag 30 April:
  Een uitbundig koninginnefeest in de koning loopt uit op een romantische ontmoeting.
  Anton voelt zich gecontroleerd door Sjoerd en Bianca en gaat in de tegenaanval. Nina reageert haar stalkerfrustratie af op Amy.

  Dinsdag 1 Mei:
  De romantische ontmoeting leidt tot een romantische nacht, maar een minder romantisch ontbijt. Lorena gaat Bings wegen na als ze vermoedt dat hij vreemd gaat. Aysen vindt dat Nuran niet zo hysterisch moet doen over Rik.

  Woensdag 2 Mei:
  Anton verdedigt zijn gedrag bij Sjoerd, maar dat werkt averechts. Jack gelooft Bing niet als hij ontkent iets met Aysen te hebben.
  Bing en Aysen broeden op een plan om van Jack af te komen.

  Donderdag 3 Mei:
  Nina is er heilig van overtuigd dat de stalker haar in huis belaagd heeft, ze gaat gewapend op pad. Als Rikki voor haar vader opkomt, krijgt ze ruzie met Mike. Rik wil alles weten van het opvallende gedrag van Nuran.

  Vrijdag 4 Mei:
  In een gevaarlijke confrontatie dreigt Nina door te draaien.
  Anton en Bianca hebben aanvankelijk het gevoel dat ze hun huwelijkscrisis aan het bezweren zijn, totdat Anton zijn situatie nader beschouwt.

  bron: tv gids

 26. Is het jullie dan niet opgevallen dat er vandaag in de uitzending, toen Nina net door het bos liep, er een persoon achter een boom stond met donkerblauwe mouwen… Kijk de herhaling eens terug zou ik zeggen!

 27. ja in de schortie van 17 april zag je iemand achter een boom staan met donkerblauwe mouwen dat kon je zien toen nina het bos inliep

 28. Ja ik vind het verdacht, want Mike had ook zo’n jas en degene aan de telefoon praatte vlaams en hij kent Nina dus heeft haar nummer waarschijnlijk ook. Ook wist hij dat ze bij Ludo ging logeren en er stond iemand mee te kijken, erg toevallig vind ik.. En ook doet hij bij Nina anders dan als hij bij Noud is. Hij doet tegen Nina alsof hij haar vertrouwt, maar als Noud er is doet hij meer alsof ze gek is, omdat hij zegt dat ze telkens alleen is als er iets gebeurt enz. Maar het kan ook zijn dat we om de tuin worden geleid, en dat Dex gewoon terug komt. We wachten maar af, ik ben in ieder geval erg benieuwd !!! Waarschijnlijk zal het nog lang duren voordat we er achter komen :(, straks is het pas na de zomervakantie, maar dat zal toch niet ?

 29. In de aflevering van dinsdag stond er ook iemand achter een boom toen Nina door het bos
  rende echt scary en 5 sec verscheen Mike. Toch denk ik niet dat hij het is eerder Dex of Mike

 30. het kan toch ook gewoon een foutje op de set zijn geweest dat mike daar gewoon stond omdat hij daarna weer op moest maar dat er verder helemaal niks mee word bedoeld?
  en het hoeft niet perse iemand met een belgisch accent te zijn want ze zijden al; het is stem vervorming .

 31. Je kan iemands stem vervormen maar niet een accent. of het is een Nederlander die een belg nadoet om niet verdacht te lijken. Noud is het zeker niet want de stalker keek bij ludo door het raam toen noud gewoon bij nina op de bank zat.

 32. Misschien is het een meisje die vroeger bij nina in de inrichting heeft gezeten en dat ze elkaar niet konden uitstaan. Nu is ze ontslagen uit de inrichting en wil nina vermoorden.

 33. Ik weet het nu ineens: ze gaan nu opzoek naar bewijzen voor de medicijnen van janine. dan blijkt natuurlijk dat nick erachter zit. Ook is nick een vijand van mike uit Belgie. Hij heeft gehoord dat mike in meerdijk is en wil hem verdacht maken en laat het daarom lijken dat mike erachter zit. Precies wat hij bij maxime heeft gedaan dus.

 34. omdat het duidelijk was dat nina gebeld werd door iemand met belgisch accent en mike kwam achter die boom vandaan, dus hij had gezien dat nina dat mes had.

 35. Als het een foutje van de set zou zijn, hadden ze dat wel verbeterd hoor 😉 . Nick zal het niet zijn, want dan is het weer hetzelfde verhaal als bij Maxime en dat is te saai als iets in herhaling valt.

  Stem was inderdaad vervormd maar je kon alsnog horen dat het een Belg is.

  We zien het uiteindelijk wel wie het is, even geduld hebben.

 36. ik denk dat mike de stalker is want hij weet altijd precies een oplossing als er wat is!!
  ik weet prcies(denk ik) wat er gaat gebeuren; opeens bedenkt Mike een oplossing voor net stalk probleem, dan gaat Nina zijn raad opvolgen en dan stopt het stalken en dan is Nina Mike voor eeuwig dankbaar en hoopt Mike dat hij Nina als girlfriend kan krijgen(voor ieder die dat nog niet is opgevallen hij wil nina)!!!!!
  en hij belde nina dusssssssssss………………………….
  ik wil het wel weten!!!! wat dit denk ik!!!!! ik vindt het best wel spannend

 37. Amy & haar vriendje.
  Want er waren overal bewakers enzo rondom het huis van de Sanders, en Amy kan daar natuurlijk gewoon rondlopen enzo.
  En ze is jaloers op Nina, omdat zij ook het prinsesje van Ludo wilt zijn.

 38. arme Mike, hij wordt een poos ervan beschuldigd de stalker te zijn
  dan maakt Ludo even korte metten met die Mike, en dan blijkt zijn lieftallige jongste dochter de boosdoener hihi

 39. Luister, die Amy is het, ze had gewoon iemand ingehuurd om haar te bellen. zo rijk is die familie wel.. Mike zit er teveel bovenop dus die is het niet, te voorspelbaar.. het zou eventueel Dex kunnen zijn maar dat denk ik niet.. ik denk ook niet dat wiet het is.

  1. Die Mike is alleen maar bezig om Nina van Noud af te pakken.
   Da’s zijn hobby. Stoken tussen stelletjes.
   Hier maakt hij zichzelf wel verdacht mee, alleen is hij het niet, maar die Amy.

 40. ze is mij een beetje te arrogant dat enge wijf, kan zij niet om zeep geholpen worden, eerst vermoord ze danny en naait ze lucas en nu ook nog bing, maar ja de is ook niet goed wijs wat ziet ie in dat wijf

 41. Rick moet echt uit de buurt blijven bij Nuran.
  Kijk hoe de man eraan toe is! De man is compleet emotioneel uitgeput. Hij kan beter eerst een lange tijd tot zichzelf komen en zijn leven opbouwen voordat hij weer denkt aan een relatie.

 42. Amy is het ook niet zei is veelste leuk, denk dat het haar vriendje Niels is, die zonder Amy het weet Nina stolkt omdat Nina de prinsses is van Ludo, Emy moet juist in de serie komen voor vast!

 43. Ik denk dat het Mike niet is. Mike heeft een vaste rol in de serie bijna 2 maanden. Ik denk dat het iemand is die nog niet in beeld is geweest en ergens in mei in beeld komt.

 44. Amy is jaloers op Nina, altijd al… ze heeft nu een vriendje (waar ze vaak huiswerk mee maakt) dit wordt af en toe tussen neus en lippen gezegd. ik denk dat zij en haar vriendje er achter zitten. want als Nina weer wordt opgenomen is zij het prinsesje in huis. En zeg nou eerlijk… haar moeder was ook niet echt bij de wekker 🙂

 45. Het is nick niet hij is gezellig met zijn vrouw en zoon in curaau waarom zou hij dat op geven hij houdt van nina! Ik weet voor 99,0% dat het mike is hij is weg als de stalker komt . En dex is het helemaal niet .het is MIKE

 46. Ik denk dat het Amy is, want mike is veel te voorspelbaar, hij ging mee naar dat huisje om indruk te maken op nina hij stalkt haar helemaal niet hij wil gewoon nina als vrindin. Maar omdat die stalker er nu is word hij verdacht..
  Net zoals jullie al zeggen Amy is jaloers en ze doet het slim.. ik heb nu al zin in de scene waarin ze weet dat het amy is!!

 47. weet je ik denk juist wel dat het mike is, want we weten allemaal hoe het in gtst werkt: er wordt er een heel verdacht gemaakt dus die is het niet .. ( te voorspelbaar ) wat als de tekstschrijvers hetzelfde hebben gedacht. Mike verwachten ze toch niet want dat is te voorspelbaar … dus laten we het nu wel mike zijn want dan is het toch ook weer onvoorspelbaar !!! en idd.. hij heeft veel intresse in Sjors, en hij wil noud en nina uit elkaar hebben.. hij pakt ludo via zijn prinsesje.. zijn motief weet ik nog niet maar denk toch stiekem wel dat het iets met martine te maken heeft.. ze is nooit officieel dood gegaan in gtst. ze wil nog steeds wraak op ludo als ze ooit terug zal komen… en hoe toevallig is het dat het stalken is begonnen toen mike net in meerdijk kwam wonen!!!

 48. Waarom zou Nick Nina stalken? en trouwens hij is nu weg samen met Charlie en Valentijn. En het zou misschien Idd Amy kunnen zijn maar het is het motief er van?

  Dex zou ook nog kunnen maar waarom via deze weg?

  Mike zou ook nog kunnen aangezien hij een Obessie heeft voor nina

  Het zou ook nog goed kunnen dat het rene Meijer zou kunnen zijn Maar dan Als Geest.( lijkt me niet voor de hand liggend zou wel spannend zijn)

  Het kan ook Milan zijn

  Of morris? een ex die zijn ex stalkt ??

  Het kan Wiet zijn aangezien die onlangs is gaan opduiken en die voor chaos zorgde op nina/noud bruifloft. en die Noud niet haar hoofd kan laten en nu ze terug is gekeerd nu een reden heeft om Nina te stalken zij kan er wel voor zorgen dat Noud haar niet gaat geloven en uit elkaar wil halen.

  Nog meer suggeties ?

 49. ik denk niet dat mike de stalker is want toen met die webcam was mike in de roosenboom met noud aan het praten. ik denk dat het amy is want die kreeg nog een verhaallijn en zij is de enige die weet dat nina een nieuwe computer had dus…. en je ziet het niet egt aankomen. en dan moet ludo kiezen tussen zijn dochters. en dan kiest hij ofzo voor nina. en dan moet amy naar zo’n psygiater huis. en dan bedenkt ze samen met wiet een planntje om nina als nog om te leggen. ik zeg maar wat hoor maar het zou best kunnen.

 50. Hoi mensen, ik heb de shortie gezien 1 ding weten we al op de 4500ste aflevering gaan Janine en Ludo trouwen.

  Persoonlijk zou ik het super vinden als Martine op de bruiloft opduikt maar hoe graag sommigen dat willen ik zie het somber in dat dat zal gebeuren. Ze zal misschien ooit terug komen maar ik denk niet op dit moment. We kennen allemaal de Nederlandse Media denk je nou echt dat als zo een soapbitch terug keert in GTST dat nog door geen enkele journalist gemeld was?

  Amy denk ik van niet. En Mike ook niet Mike probeert het alleen maar erger te maken hij belde wel. Maar ik denk niet dat hij de stalker is maar het alleen probeert erger te maken zodat hij Nina in zijn armen lokt.

  Dus ik stel voor dat iedereen lekker wacht over 4 weken weten we het!

 51. MENSEN KIJK OP FACEBOOK en typ in Inge Ipenburg (Martine Hafkamp) heeft gisteren foto’s gepost met haar en Marjolein Keumerling voor de GTST STUDIO!

 52. Ik weet honderd procent zeker dar het Mike is Mike zit er echt tussen in en zin stem bij bij het huisje wie Nina bellde was overduidelijk Mike stem.

 53. Ik denk het volgende:

  Mike is de stalker in opdracht van Nick (beiden Belg)
  Ondertussen komt Janine erachter dat niet Maxime, maar Nick de aanslag op haar heeft gepleegd. Dit tijdens het doorspitten naar bewijs in dat dossier tegen Maxime.

 54. maar Hoezo wil Nick iemand van haar familie stalken?

  zou eindelijk wel leuk zijn als janine er achter komt dat het nick was

  maare als nick iemand zou willen stalken dan kon ie toch verder gaan waar ie gebleven was Maxime treiteren. dus ik geloof niet dat nick nina stalkt het moet iemand anders zijn

  het wordt in iedere geval spannend

 55. het kan ook amy zijn idd maar toch denk ik mike hoor hij is zo raar bezig en hij weet altijd voor alles een oplossing en hij kwam ineens opduiken in dta huis

  maar nog over dat trouwen:
  ludo en janine niet hoor want janine wijst ludo af op het moment kijk maar op:
  http://www.youtube.com/watch?v=Y8KX26fUhvE
  het is hellemaal aan het einde!!

 56. Ik weet het zeker Laura is de stalker! Laura wil wraak op Nina omdat ze haar kleinzoon (enige familie nog) heeft afgepakt en omdat ze met Robert 6 jaar geleden naar bed is geweest!!

 57. Ik denk dat maxiem gelijk heeft hoor!!!!!!! Laura is wel zo’n vals serpent. En als zij het dan niet is, dan zou het ook nog Isabella kunnen zijn. Oeh wat spannend……..

 58. Luister,

  Nick heeft in een inrichting gezeten. Mike ook. Waarschijnlijk kennen zij elkaar uit de inrichting. Ze zullen nu wel samen werken om Nina gek te maken. Nu zou je kunnen zeggen, waarom Nick? Nou, Nick is toch ook gewoon gestoord in zijn kop of niet dan?

  Of misschien is het zelfs zo dat het toch Mike is, omdat Mike Nick niet kon uitstaan in de inrichting.. Die inrichting heeft trouwens erg veel inwoners uit Meerdijk in behandeling gehad hahaha.. Maffe serie dit!

  Owjah.. en Sil moet ook eens terugkomen!

 59. ik vind mike te voor de hand liggend want iedereen gaat denken dat hij het is maar het is iemand die je echt niet verwacht!!

 60. Mike is niet de stalker kijk maar naar aflevering 4000 het was geen Arthur, maar Paul. Ik denk dus dat Mike niet de stalker is, maar Niels of Martine

 61. Ten eerste ik kan niet wachten tot we weten wie de stalker is!!
  Maar dit zijn wat mensen die worden genoemd als verdachten:

  Mike: Mensen geloof het mike is het niet, want mike wil nina voor het geld en hij vind haar leuk, en er zijn genoeg bewijzen dat mike het niet kan zijn zoals dat hij in de rozenboom aan het werk is en dat die webcam dan aangaat?! dat is dus een voorbeeld. Mike lijkt verdacht alleen hij is het niet!

  Amy: Amy heeft een motief ludo trekt nina voor omdat ze zijn prissesje is en dat wil Amy zijn, zij is ook de enige die door die bevijleging kan komen zonder verdacht te worden!

  Martine: Ik hoop dat het martine is, dat zou super zijn! maar ik denk het niet! ik hooop het echt!

  En dan heb je ook nog wat andere mensen maar dit zijn een beetje de hoofd verdachtes

 62. Nick en Mike zaten niet samen in een inrichting, Mike heeft er nl nooit in gezeten. Hij hoorde dat het Nina was overkomen en probeerde met dat verhaal een band te scheppen. Ik blijf toch nog steeds denken dat het Amy en Niels zijn, al vind ik Noud ook verdacht, maar zijn motief zou ik niet weten…..

 63. Luister als het dat vriendje van Amy is dan zijn de verhaallijnen zo slecht dat ze de soap kunnen afsluiten. Want dat kan dus echt niet! Onrealistish/Dom bedacht

  Als GTST slim was haalden ze Martine terug klaar! Kijkcijferkanon goed voor de buis, en ze heeft altijd gezegd: Ik duik overal altijd weerop, dat moet je toch weten! kort geleden nog hopelijk 1 hint?

 64. SHORTIE GEZIEN: Als Anton nu weer begint is het het einde voor mij van GTST bah! Wat een kut serie miss moeten ze de naam veranderen in: ST Slechte Tijden

 65. @Janine ik denk eerder dat Niels Amy helpt met Nina te stalken. Aangezien hij geen opnamens meer heeft. Ik denk dat we ergens in mei een verhaallijn krijgen richting de cliff.

 66. En als het Amy echt was helpt die Ludo haar vast om eronderuit te komen 🙂
  althans dat hoop ik
  En zou het leuk vinden als ze in het vervolg een tikkeltje op moeder Isabella lijkt 🙂
  ik mis die geschifte personage wel

 67. Janine je hebt echt gelijk! en maxime is zon kutwijf! Ga lekker met een ander vent en ga geen misbruik maken van een huwelijk die nog te redden valt. Echt haat haar sinds dag 1 ze doet alles op alles om haar zin te krijgen, pff walgelijk personage

 68. Maandag 30 April:
  Een uitbundig koninginnefeest in de koning loopt uit op een romantische ontmoeting.
  Anton voelt zich gecontroleerd door Sjoerd en Bianca en gaat in de tegenaanval. Nina reageert haar stalkerfrustratie af op Amy.

  Dinsdag 1 Mei:
  De romantische ontmoeting leidt tot een romantische nacht, maar een minder romantisch ontbijt. Lorena gaat Bings wegen na als ze vermoedt dat hij vreemd gaat. Aysen vindt dat Nuran niet zo hysterisch moet doen over Rik.

  Woensdag 2 Mei:
  Anton verdedigt zijn gedrag bij Sjoerd, maar dat werkt averechts. Jack gelooft Bing niet als hij ontkent iets met Aysen te hebben.
  Bing en Aysen broeden op een plan om van Jack af te komen.

  Donderdag 3 Mei:
  Nina is er heilig van overtuigd dat de stalker haar in huis belaagd heeft, ze gaat gewapend op pad. Als Rikki voor haar vader opkomt, krijgt ze ruzie met Mike. Rik wil alles weten van het opvallende gedrag van Nuran.

  Vrijdag 4 Mei:
  In een gevaarlijke confrontatie dreigt Nina door te draaien.
  Anton en Bianca hebben aanvankelijk het gevoel dat ze hun huwelijkscrisis aan het bezweren zijn, totdat Anton zijn situatie nader beschouwt

 69. Ja Maxime moet gewoon aangereden worden. GTST waarom niet Martine terug kom op zeg. Als je mensen die GTST niet echt volgen op straat vraagt iedereen kent Ludo en Martine wel. Niemand kent die kut karakters van nu:

  Uitschrijven:
  – BING
  – MAXIME
  – FAMILIE BOUHUIS

  Inschrijven:
  – Martine
  – Een zoon van Marcus (Broer van Ludo) voor verhaallijn.
  – Stefano

  1. idd, ik had het al wel een beetje verwacht. Maar nu het écht zo blijkt te zijn, komt het toch weer als een verrassing! Ik ben benieuwd hoe Ludo hier op gaat reageren…..

   1. Ik denk dat Ludo alles doet om zijn dochtertje onderuit te laten komen en die Niels zal wel alle schuld krijgen en achter de tralies verdwijnen.
    Daarom krijgt die Niels maar een gastrol.

 70. ik zag net de shortie van morgen (vrijdag) en zag inderdaad dat amy de stalker is en ik denk haar vriendje want die komt per 1 mei in de serie dus ik denk dat hun het samen zijn. maar amy hoogzakelijk.

 71. Hmm ik dacht daarnet nog van wat zou Amy hier nou mee proberen te bereiken? Ik bedoel als ze Nina daadwerkelijk iets aandoet dan komt het zeker uit en dan draait ze een jeugdinrichting in ofzo en dan is ze Ludo kwijt. En ik neem aan dat ze dit doet omdat ze ziekelijk jaloers is op Nina. Maar nu ik de spoiler van volgende week vrijdag lees (in een gevaarlijke confrontatie dreigt Nina door te draaien) bedenk ik me opeens dat het ook kan zijn dat Amy Nina gewoon gek probeert te maken. Dat ze hoopt dat Nina hierdoor doordraait zodat ze weer opgenomen moet worden ofzo, en dat ze dan van Nina af is en Ludo voor zichzelf heeft…zoiets.

 72. hahahaha is ze toch net zoals der moeder, vind het ook echt een isabella streek amy maakt af wat der moeder jaren daarvoor is begonnen door nina te ontvoeren

 73. Heb vooruit gekeken. Wat een eng figuur gaat die Amy worden zeg.
  In haar zusjes gezicht lachen en leuk meedoen, maar ondertussen stalken en ervan genieten ook.
  Zo was Isabella niet eens hihi.
  En voor de mensen die zeiden dat ze het niet kan zijn want ze is te jong en te lief ofzo, hihi zie je wel.
  Ze is een slimme whizzkid ook nog.

 74. ik weet het zeker dat amy de stalker is!
  Vanmorgen op rtl lounge de tv premiere gtst van vanavond gekeken. Je ziet amy achter haar laptop zitten als bij nina en noud de camara op nina’s laptop weer aanspringt en amy zie je dan heel vals lachen

 75. ik had het kunnen weten in die dreigmail wordt het hoofd van een PRINSESJE eraf gehaald zo noemt ludo nina altijd en amy wil dat natuurlijk ook zijn

Geef een reactie