Marly en Gigi in Verliefd op Ibiza

Naast Jan Kooijman zullen ook Marly van der Velden en Gigi Ravelli een rol gaan spelen in de romantische film van Johan Nijenhuis, Verliefd op Ibiza. Marly en Gigi zullen de rollen van de halfzusjes Bibi en Zara op zich nemen. Rick Engelkes speelt hun vader en Sanne Vogel zal de rol van het derde zusje vervullen.

Verliefd op Ibiza is te vergelijken met Alles is liefde en Love Actually. Een film met afzonderlijke verhaallijnen die door de plaats waar het zich afspeelt, Ibiza, bij elkaar worden gebracht. In april starten de opnames van de film op het heerlijk warme Ibiza. In het voorjaar van 2013 zullen we de film in de Nederlandse bioscopen kunnen zien.

5 reacties

  1. Lijkt me echt een leuke film!!

  2. Van Gigi was al bekend dat ze binnenkort de serie tijdelijk verlaat vanwege die flexwet. Maar betekent dit dan ook dat Marly weg gaat? Tijdelijk?

  3. Mirko di Wallenberg

    Weinig origineel verhaal! Lijkt HEEL sterk op de film “COSTA”!

  4. weet iemand toevallig waar de jurk die Gigi aanheeft op die foto te koop is?! Thanx!

  5. ik heb wel gehoord dat Marly een tijdje weg blijft maar van Gigi nog niks over gehoord
    Ps. ik hoop snel dat de film uit komt 😀

Geef een reactie