• 3 april 2012
  • Redactie
  • 0

Lieke van Lexmond is afgereisd naar Los Angeles om daar de Kids Choice Awards bij te wonen. Voor Nederland en België was zij genomineerd als artiest. Ook Pip Pellens was genomineerd. Uiteindelijk mocht Lieke de prijs in ontvangst nemen. Ze vond het reisje erg speciaal.

“Het was zo bijzonder. Dan sta je daar ineens in Hollywood op een ‘carpet’, uitzinnige fans er omheen natuurlijk.” aldus Lieke van Lexmond. “Het overviel me volledig, je staat echt tussen Halle Berry, Katy Perry, Justin Bieber en Heidi Klum.” Mensen konden stemmen via de site van Nickelodeon om de leukste ster van Nederland en België en dat werd uiteindelijk Lieke.

Ze werd bekroond met een beeldje. “Het is echt bizar, het doet echt iets met je. Het was zo bijzonder om mee te maken.” aldus de actrice.

Geef een reactie