• 26 april 2012
  • Redactie
  • 1

Er is voor Jan Kooijman leven na GTST. Danny de Jong kruipt in de rol van een knappe voetballer op Ibiza. „Ik onderga een heuse metamorfose”, vertelt Jan, die in 2011 trotse vader werd van de nu tien maanden oude Logan. „Ik krijg een heel ander kapsel aangemeten en een bijpassende kledingstijl.”

De film is het best te vergelijken met films zoals Love Actually en Alles is Liefde. „We hebben net het definitieve script gekregen. Ondanks dat het een romantische komedie is, is het best een serieuze rol. Het is een karakter met een diepere laag. En er zitten natuurlijk ook wat liefdesscènes in.”

„Ik had er altijd wel van gedroomd om in een film te spelen, ik had alleen niet verwacht dat ik zo snel een rol zou krijgen na GTST, vertelt Jan.
„Vaak zijn producenten er niet zo van om iemand zo snel na zo’n ’bekende’ rol als Danny te casten. Het imago van dat personage kleeft dan nog aan je, veel mensen kennen me op die manier. Dat is lastig als je ineens een heel nieuwe rol moet spelen.”

1 comment on “Jan Kooijman ondergaat metamorfose

Geef een reactie