We zijn allemaal net pas bekomen van de rampbruiloft tussen Nina en Noud, die dramatisch afliep, staat ons de volgende bruiloft die niet over rozen gaat alweer te wachten. Tijdens de 4500ste aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden, die op 1 juni 2012 wordt uitgezonden zullen weer twee personages in het huwelijksbootje stappen.

Caroline de Bruijn lichtte al een tipje van de sluier op dat het wel eens een heel heftige 4500ste aflevering kon worden. Marjolein Keuning bevestigde dit afgelopen zondag in Life4You. “Ik mag daar natuurlijk niet te veel over zeggen. Maar er komt een bruiloft aan en dat gaat natuurlijk helemaal mis. Zoals mijn dochter altijd zegt: ‘Het heet Goede Tijden Slechte Tijden maar ik zie alleen maar slechte tijden’.” aldus Marjolein.

Dat Marjolein’s personage Maxime Sanders niet om het leven komt blijkt wel uit het feit dat zij nog steeds met heel veel plezier werkt bij de soapserie. Ze wil nog lang niet weg. Maar wat er dan wel staat te wachten op ons in deze zinderende aflevering. En wie gaan er trouwen op 1 juni 2012? De geruchtenstroom komt alweer op gang. Zijn het Ludo en Janine die nogmaals trouwen? Hertrouwen Bianca en Anton om hun ellende te vergeten? Komt Sjors terug voor een groot huwelijksfeest? Of zullen Lorena en Jack elkaar het ja-woord geven? We zullen het allemaal zien over anderhalve maand..

98 comments on “Grote rampbruiloft tijdens 4500ste GTST

 1. Aangezien de geruchten lijkt het erop dat Ludo en Janine nogmaals gaan trouwen.

  Er gebeurd altijd wel iets bij een bruiloft en nu weer een ramp bruiloft. SPANNING EN SENSATIE!

 2. Ik denk niet Ludo en Janine. Hun 2e bruiloft liep ook uit op een ramp dankzij Sophia.

  Wel mogelijk:
  Rik en Nuran
  RIkkie en Sjoerd
  Jack en Lorena
  Aysen en Lucas

 3. Dat zou nog niet zo gek zijn:
  Martine = Stalker Nina
  Martine komt terug bruiloft Sjors en Bing = Chaos door ludo en Janine

  1. Wahaha…de stalker is Nick…en wat zou zijn reden zijn dat te doen.
   Maxime de schuld geven…hihi…

   Nee hoor de stalker is gewoon Mike samen met Martine…

   1. de stalker is Amy, ik denk dat ze dit doet omdat ze aandacht te kort komt van Ludo, en dan op de bruiloft van Ludo en Janine vraag Amy of Nina even wil mee komen en dan doet ze Nina wat aan…. Dit is wat ik denk, dat de stalker Amy is weten we al.. Maar wat ze gaat doen en van wie de bruiloft is enzo..

 4. misschien zijn we in 1 keer terug op het drama van vorig jaar en is alles wat er is gebeurd niet gebeurd en leeft dan iedereen weer hahahaha

 5. Ik denk dat er gastrollen dood gaan zoals Yvon. Amy blijft leven die krijgt denk ik begin 2013 een vaste plek (hopelijk op de plek van Aysen).

 6. Mensen zeggen het maar maar ik zie geen andere mogelijkheid meer als dit:

  Eind 2004: Martine vs Ludo: “Hier krijg je spijt van”
  Begin 2012: Inge Ipenburg nieuwe carriere switch “Naja nieuw het is iets dat ik eerder heb gedaan”
  Maart 2012: GTST: Nina word gestalkt (Een vrouwenarm doet de stroom uit trekken (Zie shortie donderdag van 2 weken terug)
  Maart 2012: GTST: Ludo vertelt aan zijn familie dat Janine & hij voor de 3e keer gaan trouwen.
  Juni 2012: De stalkerverhaallijn komt tot een hoogtepunt met de comeback van Martine.

  1. Kijk goed naar die shortie. Die vrouwenarm is van Nina zelf, ze doet de stekker van haar laptop oplader in het stopcontact.
   Kijk, ik wil ook heel graag dat het Martine vs Ludo verhaallijn eindelijk eens tot een confrontatie gaat komen, maar ben bang dat dat er helaas nog lang niet gaat komen.

  2. Waarom zou Martine… NIna willen Stalken?? IK zie daar geen overeenkomsten in…. Ik denk dat MIKE dat is.. Aangezien die stem door de telefoon van vanmiddag….. en hij doet wel erg raar…..

    1. Mike heeft nooit in een kliniek gezeten want dat zegt ie alleen maar om begrip te krijgen van Nina en om te snappen hoe het is in zo’n kliniek.. Want Noud had gezegt dat ze in een kliniek had gezeten tegen Mike en zo dacht Mike Nina om z’n vingertje te kunnen binden en daarom dacht Nina dat het Mike was omdat hij “zogenaamt” in een kliniek had gezeten.

   1. Of jullie zijn te jong om te weten dat Martine, Nina ooit heeft proberen te vergiftigen met een lolly en lucas heeft die vervolgens op gegeten en mee naar het ziekenhuis gegaan en all..
    Dude.. Old school man…
    Het zou kunnen dat die in verband is met mike of dat mike wiet weer kent vanuit de kliniek en daarom zijn pijlen op nina heeft..

    But we shall wait and see what happens!

    1. Waarom Martine,Nina zou stalken…
     Het is HET prinsesje van Ludo…kom aan Nina en je komt aan Ludo…lijkt me genoeg redenen.
     Daarbij is Nina al vrij makkelijk gek te krijgen…

 7. @ Marieke

  Zo zou ik het ook graag willen zien! Maar de vrouwenarm was van Nina. Die wou de oplader van de laptop in het stopcontact doen..

  1. ik vind echt dat aysen ontzettend slecht acteert laat haar acteerlessen nemen en anders aub weg uit gtst en ze heeft ook nog een rotkop bah bah

 8. Mike is 1 van de 2 stalkers

  – waarom heeft Mike intressen is de familie Sanders
  – waarom is Mike geintreseerd in Sjors

  En niet in Lorena bijvoorbeeld???

  Dat kan 1 ding betekenen

  Martine is samen met Mike Nina aan het stalken

 9. Bas van Prooijen speelt hoogstwaarschijnlijk de rol van Niels

  Spoiler 1 mei

  De romantische ontmoeting leidt tot een romantische nacht, maar een minder romantisch ontbijt. Lorena onderzoekt Bing als ze vermoedt dat hij vreemd gaat. Aysen vindt dat Nuran niet zo hysterisch moet doen over Rik. Amy wordt doorgezaagd door Nina en Janine en zoekt steun bij haar vriendje.

 10. Er komt een nieuwe personage in GTST die een hele grote bijrol krijgt, dus waarschijnlijk wordt zal deze met een gtst’er in het humelijksbootje stappen
  De nieuwe bijrol wordt gespeelt door Terence Scheurs en heet Yvon Terstal (entree 30 april)

 11. We kunnen hier lang over speculeren.
  Mike is de stalker denk ik.
  Ik denk ook dat Janine en Ludo gaan trouwen.
  Maar wie het ook nog zouden kunnen doen zijn:
  Rikkie en Sjoerd

 12. Ik denk idd dat Rikki en Sjoerd degene zijn die gaan trouwen. Eerder dacht ik Sjors en Bing, maar Sjors komt tijdens de zomercliff pas terug… En de stalker van Nina hebben ze echt mooi gedaan: alles lijkt erop te wijzen dat het Mike is, maar dat is echt té makkelijk. En dan zou hij ook geen vast castlid zijn lijkt me. Hij zou in opdracht van iemand kunnen werken… Martine? (Dream on :P) Nick zal het niet zijn, die is veel te druk bezig met zijn musicalcarrière.

 13. Mike is niet de stalker, die wordt juist extra verdacht gemaakt. Dat was ook zo toen met Arthur en Ronja en toen was Marco uiteindelijk degene die alles had veroorzaakt. Dus ik denk dat Amy en haar vriendje hier achter zitten of Martine en anders een andere gastrol.

  Degene die gaan trouwen zijn denk ik Jack en Lorena

 14. @Inge of van de 3500ste aflevering dar Rik erg verdacht was, toch was het een politieman, maar wie kan het nu zijn de stalker van Nina Aysen???

 15. wtf waarom zal het nick zijn die stalker had een vlaams accent, en wie uit gtst heeft een vlaams accent? jep mike.. && het valt ook niet op ofzo.. hij ‘vergeet’ze telefoon, en precies op dat moment dat hij weg is en nina is buiten krijgt zij telefoon.. en noud had toch alleen tegen mike gezegt dat nina al eerder gek is geweest en het eng vind als mensen denken dat ze gek is, nou wat doet die stalker nou? juist.. nina gek maken ik denk dat het mike is, of hij werkt met iemand samen dat het van die gene moet ofzo.. maar ik denk echt dat mike er ook een rol in speelt.

 16. Voor de gene die het willen weten:

  Heb een meisje gesproken die figurant was, de stalker is Amy.
  Binnenkort komt er een nieuwe jongen in, dat is een vriendje van Amy. Die belt Nina dus ook steeds op, hij helpt Amy.

  Hoe het verder af gaat lopen weet ik niet. Weet alleen dat de stalker Amy is.

 17. ja een soort van Scream 4 effect. Daar was het nichtje van Sidney ook gek van jaloezie op alle aandacht dit Sidney kreeg!

 18. dit is trouwens heel ver gezocht, maar mike zou weer familie kunnen zijn met martine en dat is de moeder van sjors! Hij zou een broef of neef van haar kunnen zijn bijvoorbeeld.
  Sjors zou familie kunnen zijn van de bouwhuisjes xD
  Ver weg of half… muahahaha na al dat drama met bram.. :’) :’) :’)

  1. daar heb ik ook al over nagedacht.
   In eerste instantie de zoon van Martine…maar het is de broer van Bianca…
   MIsschien is Bianca stiekem wel een zus van Martine…haha…dat zou wel echt hylarisch zijn…

 19. Zou de 4500ste aflevering ook een dubbele aflevering worden? Net zo als de 3500ste en 4000ste en nog een aantal afleveringen.

 20. IK hooop dat Jack en Lorena gaan trouwen ze zijn zoooo leuk stel, het leukste stel van gtst vind ik en t zou echt geweldig zijn als hun gaan trouwen 🙂

 21. Of mike kent wiet vanuit de kliniek en zijn ze een soort van verliefd op elkaar geworden en toen hij met ontslag ging heeft hij een plan bedacht zodat nina uiteindelijk toch dood zou gaan dat zou mike dan doen om zijn liefde wiet blij te maken.
  en martine als die terugkomt dat het gewoon toeval want martine komt sjors tegen (sjors is eigenlijk haar dochter) en kom dan op de bruiloft (van bing en sjors omdat ja moeders zijn er bijna altijd bij)

  hehe sorry ik heb veel fanatasie maar goed…… ik hoop dat het zoiets is

 22. in de aflevering van vrijdag zag je dat Ludo Janine vroeg of ze met hem wou trouwen.. Ze zei dan wel Nee. maar dat kan zo in eens veranderen.

  En die stalker zal wel zoiets doen zoals Wiet gedaan heeft bij de trouwerij van Nina en Noud.

  Maar gewoon afwachten. Dan zien we over 4 en halve week wel hoe en wat er gebeuren gaat;)

 23. Het is denk ik een mengsel van de 4000ste, 3500ste en 2500ste
  – Net als Arthur komt Mike uit het kliniek
  – Iemand anders is/zijn de stalker(s)
  – Mike zit in de gevangenis als Ludo en Janine trouwen
  – De stalker slaat toe op het bruiloft
  – Iemand ziet het
  – die houdt de stalker tegen waardoor er meerdere slachtoffers vallen

 24. In de shortie van vandaag kan je zien dat Janine tóch ja zegt tegen Ludo. Dus zij gaan trouwen. En verder denk ik dat Wiet echt wel iets te maken heeft met dat stalken van Nina. Want Wiet zou nog ‘een cruciale rol spelen in een spannende verhaallijn’
  Maar het is echt heel spannend!!

 25. Als je GTST volgt heb je al lang in de shortie voor morgen gezien dat Ludo & Janine gaan trouwen! Ik weet 99% procent zeker dat die Mike achter dat hele stalk gedoe zit.
  Of Wiet er wat mee te maken heeft weet ik niet!

 26. Waarom zijn er nog geen nieuwe spoilers??
  Anyway, net de shortie gezien. Ik dacht een tijdje ook dat het Mike was maar op een gegeven moment ging ik toch ook meer richting Amy denken. En ja hoor, het is crazy little Amy! Die nieuwe jongen is idd vast haar vriendje die haar helpt. Hij moet Nina gebeld hebben. Wel vreemd dat ze nu al verhullen dat Amy hierachter zit…normaal doen ze dat niet zo snel in een verhaallijn. Maar de grote vraag is: en dan?
  Blijkbaar wil ze Nina bang maken, ik denk uit jaloezie, maar ik kan me niet voorstellen dat zo’n jong meisje ook daadwerkelijk in staat is Nina iets aan te doen…nou ja, misschien kan ze het wel maar wat schiet ze ermee op? Zij gaat Wiet achterna de inrichting in en ze is Ludo dan kwijt..
  Ik denk overigens wel dat Amy de oorzaak is van deze rampenbruiloft van Ludo en Janine. Dat moet haast wel… Ik krijg wel een onwijs deja-vu gevoel bij die van Nina en Noud van vorig jaar!

  1. Volgens mij was jij degene die dacht at Amy dit nooit zou doen en te jong was. Ahum, ineens zegt iedereen hier ik wist het wel van Amy haha

  2. Dat ze het nu verhullen is denk ik omdat ze er voorlopig niet achterkomen dat Amy erachter zit. Mike zal de prijs betalen voor even en de kijker kan zich er weer aan ergeren dat een onschuldig iemand de pineut is.

  3. Wat zo’n jong meisje eraan heeft? Zo ver denken pubers vaak niet, van wat de gevolgen kunnen zijn. Zij heeft op dit moment een pest hekel aan Nina en wil haar wat aandoen.
   Bovendien is ze Isabella’s dochter, die was vanaf het begin als jong meisje ook al niet zo helder van geest.

 27. ik denk dat de zomercliff de bruiloft van ludo en jeanine is en dat amy dan nina probeert te vermoorden aangezien dat zij de stalker is, en dat de bruiloft weer helemaal mis gaat net als de vorige keer :S

 28. @Nientjuh het gebeurd niet in de Cliff, maar in de 4500e staat hierboven trouwens. Heb je het niet gelezen???

  Ik ben trouwens benieuwd naar de Zomercliff wat daar dan zal gebeuren. Ja Sjors komt terug, maar daar is nog geen verhaallijn voor volgens mij of Bianca probeert Maxime te vermoorden en Lucas doet dat met Aysen. Het zal wel ergens half mei een verhaallijn richting de Cliff.

 29. De zomercliff kan vanalles worden. Die Janine is nu ook al erg bezig met Maxime om haar gelijk te krijgen.
  Er kan ook iets gebeuren tussen Aysen Sjors en Bing.
  Alles nog een verrassing.

 30. De korste vaste rol ooit in GTST was Tracey Gould (nicht van Sjors). Die werd maar 5 maanden gespeeld. Ik hoop dat Aysen in de 4500e of zomer Cliff om het leven komt (die actrice is echt slecht in acteren)

  1. Dat is jouw mening. Ik vind dat ze erg goed acteert en van mij mag ze nog jaren blijven.
   Petje af voor die meid die haar twee universitaire studies met GTST prima weet te combineren.

   Dilan, trek je niets aan van dat gezeur van al die jaloerse mensen en ga zo door!

   1. Maria, ben ik totaal niet met je eens, ze speelt juist heel erg goed! Iedereen wordt gek van haar. En dit is de bedoeling. Ik vind haar ook vreselijk in de serie. En waarschijnlijk zal ze in het echt heel anders zijn. Daarom speelt ze haar rol gewoon geweldig!

 31. De 4500ste aflevering is precies over 5 weken op 1 juni. Dus wel de zomercliffhanger.
  En aangezien Janine in de laatste aflevering heeft gezecht dat ze over 5 weken gaan trouwen, Gaat het dus om de bruiloft van Janine en Ludo

  1. Ik ben het helemaal met Maria eens!
   Iedereen heeft maar commentaar op Aysen alleen omdat zij als karakter lastig is, dit heeft echt niks te maken met slecht acteren.. eerder met goed acteren!

   Ik vind haar 1 van de beste actrices, en vooral met die grappige opmerkingen in de laatste weken komt ze erg goed over!

 32. Ja Amy is de stalker, ze wil Nina gek maken zodat ze weer in een inrichting terecht komt. En Ludo & Janine gaan trouwen,

 33. Even over wat anders.. Ik hoop dat Aysen in de bak komt! Vind de personage echt totaal niet leuk, ik hoop zo dat ze er achter komen dat Aysen, Denny heeft vermoord door hem van de trap de duwen..

  Hopelijk komen ze daar achter, echt ik hoop het echt !

 34. Het huwelijk is tussen Janine en Ludo. In de aflevering van 27 april zeiden ze namelijk ‘onze bruiloft over 5 weken’ en 5 weken na 27 april is 1 juni. Het stalkerverhaal zal wel tot een hoogtepunt komen en ook de affaire tussen Aysen en Bing zal denk ik ter sprake komen die dag. Wordt het trouwens een dubbele aflevering of niet?

 35. Hun huwelijk is tot nu toe nog nooit leuk gelopen?
  Ludo trouwde met ene Sophia, omdat ze begraven was……
  Pffff verzin eens andere drama?

 36. Denk dat Amy de bruiloft flink gaat verpesten door Nina te bedreigen met Ludo’s pistool want ze wil Nina dood hebben.Als dat zo is wel een beetje saai zal het gaan lijken op Wiet en Nina’s bruiloft.

Geef een reactie