Ferry Doedens: Ik geef GTST niet op voor musicalcarrière

Dat verteld Ferry aan het weekblad Story.

Ferry is niet van zijn baan bij GTST op te geven en zich te storten op musicalwerk. Ferry is op dit moment de stand-in voor Jim Bakkum in ‘Wicked.’ Er ging een gerucht rond dat Ferry GTST zou willen inruilen voor zijn een musicalcarrière. “Nee hoor, dat is onzin. Ik heb het nog steeds naar mijn zin bij GTST en krijg alle medewerking van mijn werkgever. Soap en musical zijn voor mij een gouden combinatie.” “In de ochtenden sta ik ijn de Endemol Studio, en mijn opnameschema is zo opgesteld dat ik ’s middags op tijd in Scheveningen kan zijn voor de repetities van Wicked.”

Hij geniet van het musicalwerk. “Chantal Janzen, die ook in Wicked staat, sleept me overal doorheen. Aanvankelijk had ik wat moeite met het dansen, maar inmiddels heb ik dat onder de knie.”

6 reacties

 1. gtstfannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

  xxxxx

 2. tuurlijk gaat ferry niet uit gtst
  en hij speelt goed!!!

 3. Adriaan Huibregtse

  GELUKKIG !!! Hij is ’to cute’ om ook nog eens uit GTST te gaan.

 4. Gelukkig maar want ik zou hem als Lucas niet kunnen missen denk ik 🙂

 5. Ik vond Ferry al geweldig als Lucas, maar als Fiyero in Wicked is hij ook echt helemaal fantastisch!

 6. Daar is maar één woord voor: GELUKKIG !

Geef een reactie