Ferry Doedens deelt bed met vrouw

De homoseksuele Ferry Doedens heeft vannacht het bed gedeeld met een vrouw. Naar alle waarschijnlijkheid is de vrouw in het bed van Ferry gewoon een vriendin, die een nachtje bleef logeren.

Ferry twitterde een foto van hem en ene Michelle in zijn bed. “Slaap nog maar eventjes lekker in mn bedje handdoek en tandenborstel liggen klaar Xx..” aldus acteur Ferry Doedens.

De acteur post geregeld wat nieuws op zijn twitter en werd daarom ook uitgeroepen tot twitteraar van het jaar 2011.

17 reacties

 1. is het maxime niet???

 2. Ahum hij is toch BI?

 3. ohw?! ik dacht dat ie alleen maar op jongens viel. Heb weer iets gemist? 😛

 4. In een interview zei hij laatst dat hij alleen op jongens valt – dat hij in het begin had gezegd dat ‘ie bi is, komt omdat hij met zichzelf in de knoop zat (zei hij).

 5. Ferry doedens is ” Bi seksueel ”

 6. Ah schattig toch <3

  Maakt ons toch niet uit op wie Ferry valt

 7. Hij is bi, maar vind jongens leuker. Dat vertelde hij in een tijdschrift van een maand geleden. Dus het is gewoon een vriendin.

 8. People, Michelle is zijn zus! Haha!

 9. Zo heet ze zus toch ook?

 10. Zoals gewoonlijk en gewend van deze site is er weer eens een verkeerde berichtgeving… Ik vind dat raar… jezelf een fanclub site noemen en steeds met onwaarheden komen…
  Niet dat ik een betere site weet voor GTST-nieuws, maar come on, let eens op en post niet alles klakkeloos… zoals anderen aangeven; hij is bi 🙂

 11. Schattiess, hij is niet homo hoor ! Hij is bi. Dus dat hij op jongens én meisjes valt. Tjonge !

 12. Hij is Bi en bovendien is dat zijn zus..

 13. moesten jullie eigenlijk bij koffie tijd, daar heeft hij pas geleden verteld dat hij biseksueel is.
  dus geen homo, haha
  ach intervieuw zetten ze meestal ding bij wat niet waar is, roddels dus, net als roddelbladen.
  ach ja, maak niet uit toch, haha.

  gr margarita xx

 14. Ja whatever, het is blijkbaar z’n zus, dus daarmee is het ‘mysterie’ opgelost toch??

 15. Wijs Mens...

  Hij is homo! Kijk van de vorst ziet sterren maar…. Ze interviewde Ferry Doedens en zijn zus heeft blond haar. En op die foto meer een beetje bruin??? Maar hij zei in Van de Vorst Ziet Sterren, dat hij soms met een huisgenoot slaapt als hun alleen thuis zijn omdat het anders zo eenzaam is!!!

 16. Hij is homo! Kijk van de vorst ziet sterren maar…. Ze interviewde Ferry Doedens en zijn zus heeft blond haar. En op die foto meer een beetje bruin??? Maar hij zei in Van de Vorst Ziet Sterren, dat hij soms met een huisgenoot slaapt als hun alleen thuis zijn omdat het anders zo eenzaam is!!!

 17. Hoe kan het dat Joep en Wijs mens…precies dezelfde dingen plaatsen? Maar ja, ze hebben in iedergeval gelijk! Ik heb toen ook Van Der Vorst Ziet Sterren gekeken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie