• 3 april 2012
  • Redactie
  • 3

Ferri Somogyi is herstellende van een hernia, althans hij dacht dat hij een hernia had. Aan John Williams heeft hij het te danken dat hij over een tijdje weer op het voetbalveld mag staan.

Zes jaar geleden maakte Ferri tijdens een voetbalwedstrijd een enorme smak op het veld en blesseerde zijn rug. Hierdoor zou hij volgens experts nooit meer kunnen voetballen of een sprintje kunnen trekken. “Ik voetbalde twee jaar in Amerika voor Dreamworks, de filmmaatschappij inderdaad. Na die omhaal heb ik nooit meer een bal aangeraakt. Ik kon wel janken toen me werd verteld dat ik nooit meer sprintjes zou kunnen trekken.” aldus Ferri.

Collega John Williams raadde hem aan om naar een specialist te gaan. “Hij was ervan overtuigd dat het verholpen zou kunnen worden en raadde me aan om naar rugspecialist Herne van ’t Hart te gaan. Ik had er een hard hoofd in dat die man mij zou kunnen helpen. Ik had al met zoveel mensen erover gepraat. John heeft me echt moeten pushen om te gaan. Gelukkig maar.” vertelt Ferri Somogyi.

Deze specialist vertelde Ferri dat hij helemaal geen hernia heeft en weer beter kan worden. “Mijn lichaam heeft een soort trauma opgelopen, wat dezelfde uitstulping veroorzaakt als hernia. De pijn is ook hetzelfde. Alleen kan dit met allemaal technieken verholpen worden. Zo moet ik weer anders leren lopen”, vertelt Ferri.

“Die man is een held. Ik zit al vanaf mijn vijfde op voetbal en deed het 27 jaar voordat het mis ging. Ik kijk heel erg uit naar het trainen en sprintjes trekken. Zolang ik maar weer op het veld mag staan. Eind dit jaar kan ik waarschijnlijk weer het veld op. Iets wat ik zes jaar gigantisch heb gemist.” aldus Ferri Somogyi.

3 comments on “Ferri Somogyi straks weer op het voetbalveld

  1. En nu mag je de rol spelen van iemand die verliefd is op Nuran..
    Je doet het goed, ps effe tussen ons: wat vind je int echt van haar?

Geef een reactie