• 6 april 2012
  • Redactie
  • 12

Pip speelt binnenkort de hoofdrol in een nieuwe serie ‘On Tour’. Deze serie volgt drie leden van een rockband en laat zien hoe het is om op tour te gaan als rockband. Pip speelt de leadzangeres van de popband ‘Pop4You’

GTST-ster Pip Pellens, met de gastrol van Wiet van Houten, geeft een exclusief interview aan GTSTfanclub.nl.

Officiele videoclip van Pop4You – gaan is hier te zien:


We laten de lezers van gtstfanclub.nl beslissen welke vragen er gesteld worden aan Pip! `

Heb jij nog vragen die je perse wilt vragen aan Pip? Retweet dit bericht dan op twitter, laat jouw vraag dan achter in het commentaar onder dit bericht of stuur een fanmail naar info@gtstfanclub.nl.

Succes!

Twitteren kan via @Gtstfanclub.nl

 

12 comments on “Exclusief: interview met Pip Pellens (update)

  1. Wat ambieer je om in de toekomst te doen?
    Zie je jezelf nog terugkeren in GTST of wil je ook nieuwe dingen ondernemen?

  2. Weet je wat ik me afvraag? Ik zie op deze site zovaak oproepen staan om vragen te stellen aan de acteurs ik kan deze interviews echter nooit ergens terugvinden op deze site… Kan iemand mij vertellen waar ik voorgaande interviews kan terugvinden? Groetjes Catherine

  3. Ik wil ook graag gaan acteren/toneelspelen. Heb je tips om te beginnen? Bijvoorbeeld je ergens in te schrijven, of gewoon naar audities gaan? X.

  4. hallo pop4you ik ben jullie superfan en ik ben penni fan facebook die vertelt dat mijn echte naam jaime is maar ik wil graag jullie handtekening maar jullie treden op walibi holland ik denk dat ze zijn uitverkocht omdat ik ze niet krijg ik kan niet verder naar stap 3 maar hebben jiullie nog 2 kaartjes voor walibi holland geef alsjeblieft snel antwoord maar niet op facebook omdat ik er niet meer in kan ? en nog veel plezier met on tour

Geef een reactie