• 12 april 2012
 • Redactie
 • 28

Vanaf 1 mei is er een nieuwe gastrol te bewonderen in Goede Tijden Slechte Tijden. Bas van Prooijen zal een rol gaan spelen in de Nederlandse soapserie voor een kleine periode. Wat zijn rol precies inhoud is nog niet bekend. Wel is er bekend dat Bas zal spelen met Marly van der Velden, Louis Talpe en Ferry Doedens.

Bas van Prooijen had zijn opnames op 3 april er allemaal op zitten, maar hoopt zeker nog eens terug te keren naar de set. Hij vertelt dat hij geweldige collega’s heeft en dat hij het werken voor Goede Tijden Slechte Tijden ontzettend zal missen. Een klein tipje van de sluier kan Bas al wel oplichten over zijn rol in GTST. Hij heeft hele heftige scènes gehad met Marly van der Velden, alias Nina Sanders. Zal hij iets te maken hebben met de stalker-verhaallijn?

Vanaf 1 mei is Bas van Prooijen voor een korte periode te zien in Goede Tijden Slechte Tijden.

28 comments on “Bas van Prooijen in Goede Tijden Slechte Tijden

 1. Gezien zijn leeftijd (16) en het feit dat hij heftige scenes met Nina heeft, denk ik dat nog meer dat Amy de stalker is en hulp krijgt van hem..

 2. Die Amy gaat denk ik een erg geslepen kreng spelen in de toekomst. Wat wil je anders met een verleden met de geschifte moeder isabella, even opgegroeid bij de leugenachtige en manipulatieve Maxime en daarna de streken van Ludo Sanders nog meemaken.

  Maar dit vind ik wel een leuke rol. Niet zo een labiele prinses als Nina.

   1. Ben je vergeten wat ze allemaal heeft uitgehaald?
    Ze liet de stervende Isabella, de moeder van Amy, een vals contract tekenen waardoor de voogdij naar Maxime ging en niet naar Ludo. Isabella’s laatste wens was dat Amy bij haar vader Ludo zou gaan wonen. En ze manipuleerde Amy zo dat ze echt dacht dat Ludo haar moeder heeft vermoord, waardoor Ludo de rechtzaak verloor. Dit deed ze omdat Ludo haar aan de kant gezet had nadat hij erachter kwam dat ze stiekem de voogdij over Amy probeerde te krijgen via Isabella.
    Later schoot hij haar neer voor Amy’s ogen.
    Maxime’s obsessie is het hebben van Ludo’s kinderen, omdat zij die zelf niet kan krijgen. En ze stookte Nina steeds op tegen Janine, was een tijd dat Nina haar moeder niet wilde zien door toedoen van Maxime.
    Door toedoen van Maxime’s leugens en manipulaties draaide Nick door en moest opgenomen worden in het gesticht. Dit alleen maar omdat neefje Nick haar niet echt accepteerde, want ze was nogal opdringerig.

    En nu steekt ze een mes in de rug van haar beste vriendin Bianca. Lachen in haar gezicht alsof niets is gebeurd en dan neuken met haar man.

 3. Hoezo de verhaallijn is dan over de stalker van Nina?

  Dit is de spoiler van vrijdag 27 april

  Het tijdstip van de doodsbedreiging van Nina kruipt steeds naderbij. Maxime kan zich niet langer groothouden en zoekt steun bij Rik. Bianca weet echt niet meer wanneer Anton liegt of de waarheid spreekt. Ludo heeft een grote verrassing voor de hele familie.

  Ik denk dat op 27 april de stalk(st)er te zien is of op 1 mei die nieuwe personage. Op 1 juni is de 4500 ste aflevering wie weet gebeurd er dan iets met Nina.

 4. Ja op de 27ste krijgt Nina afschuwelijke doodsbedreigingen. Wie weet via video of brieven. Op 1 mei komt de stalker, oftewel de knecht vand e stalker tevoorschijn..of wordt ontmaskerd.

 5. amy zij laatst ik ga naar niels toe dit is die jongen,,
  amy heeft er dingen mee te maken
  en niels is dan de stalker…!

 6. Hmm als hij Niels is dan denk ik eerder dat Amy toch de stalker is maar dat ze deze jongen gebruikt zodat het lijkt alsof hij de stalker is. Tijdens de shortie voor aankomende afl. hoor je ook een jongensstem die haar bedreigd. Dat zal hij dan wel zijn. Maar zo’n wildvreemde gozer heeft toch geen reden om Nina opeens te gaan stalken! Dan denk ik eerder dat Amy hem ‘gebruikt’, maar dat zij er dan eigenlijk achter zit!

 7. Ik denk ook dat het die niels is want toen de deur bij nina’s kamer opslot werd gedraait en al dat gebonk hoorde daarna gelijk was mike in de rozenboom dus dat zal raar zijn?
  En omdat amy laatst zij ik ga bij niels huiswerk maken denk ik dat hij er meer mee te maken heeft ( maar hij is pas 16 ofz? )

 8. Maar wat heeft amy eraan om nina te stalken? Ze woont niet eens thuis meer dus ze heeft er geen last van. En zo drijft ze nina alleen maar in de armen van ludo omdat ze bang is.

 9. Het zou wel raar zijn als Amy probeert om haar eigen half zus te stalken/vermoorden. Ik denk toch dat Mike er iets mee te maken heeft.

 10. inderdaad Amy is de stalker en wat over die bruiloft beteken
  ik vermoed dat het Anton en Bianca zijn die dan gaan hertrouwen misschien de 4500ste aflevering Ludo Janine en dat daar dan de stalkers komen jep Niels en Amy en misschien de zomer cliffhanger Anton en Bianca gaan hertrouwen en dat maxime dat bederft dat maxime nog niet klaar met Anton maar dat is nog maar een klein vermoeden want dat zal echt vreemd zijn 2 bruiloften achter mekaar verpest dus dan denk ik martine hafkamp die terugkeert

 11. en mocht je een echte gtst fanaat/freak wezen net als ik voeg me dan toe op msn dan kunnen we er samen over praten als het je leuk lijkt

  mijn e-m@il adres =

  martin-grunn@live.nl

  alleen als je een echte gtst fanaat/freak bent of dat het je leuk lijkt om er samen met mij over te praten

 12. huh waar ken ik die jongen ook alweer van ? Heeft ie nog in andere films/series of iets gespeeld ? haha ?
  Maargoed, het is nu al duidelijk dat hij en Amy de stalker zijn van Nina ;p
  x

Geef een reactie