• 12 april 2012
 • Redactie
 • 10

Angela Schijf is op woensdag 11 april 2012 bevallen van een meisje. Het is het derde kindje voor de actrice en haar man Tom van Landuyt. Het meisje heeft de naam Zus meegekregen.

Angela en Tom hadden al twee dochters die respectievelijk Bloem en Mensje Frédérique (naar collega en vriendin Frédérique Huydts) heten. De baby en moeder Angela maken het goed. De omroep Tros heeft de kersverse ouders al gefeliciteerd met dit nieuwe leven.

Angela Schijf speelde in Goede Tijden Slechte Tijden de rol van Kim, de pleegdochter van Laura Selmhorst.

10 comments on “Angela Schijf bevallen van dochter

 1. Kim verduijn (Angela Schijf) Was de pleegdochter van sylvia merx en jef alberts hoor !!!

  Niet van laura selmhorst,,, Julian Was de pleegzoon van Laura

 2. De namen die ze haar dochters heeft gegeven is gewoon kindermishandeling.. Die gaan op de basisschool zeker gepest worden!

 3. HALLO ANGELA
  VAN HARTE GEFELICITEERD MET JULLIE DOCHTER OOK VOOR JE MAN EN JE ANDERE DOCHTERS.
  JULLIE HEBBEN HAAR EEN MOOIE NAAM GEGEVEN EN OOK EEN GROOT GEBAAR VOOR WIE ZE NAAR GENOEMD IS.
  GENIET JULLIE ALLEMAAL VAN JULLIE KLEINE MEID.
  VELE GROETEN VAN MARIE_THERESE VAN DEIJL DUCHATEAU EEN TROUWE FAN VAN GTST.

 4. Ik ben echt een grote fan van Angela! Ik kijk altijd vaan Flikken Maastricht! Van harte gefeliciteerd met jullie dochter!

  Het zijn misschien aparte namen, maar als je bij 4 naamgenoten in de klas zit is ook niet leuk… En als zij het mooie namen vinden, laat ze hun kind gewoon zo noemen, de baby groeit er mee op dus die is het gewent!

 5. omg check die namen dan. Zielig gewoon. Zeker weten dat die er later mee gepest zullen worden. Maargoed, ik denk gewoon dat ze aandacht zoeken (de ouders) met deze namen. Want wie noemt z’n kind nou Zus, Bloem of Mensje ? Sorry hoor, maar dit vind ik heel triest als je zo aandacht moet hebben.

  1. het is triest om te verwachten dat ze gepest worden om hun namen. dat is pas triest. ik ben een groot fan van angela en ze is echt geweldig, het worden vast 3 prachtige dochters, en ze groeien op in Belgie , daar hebben wel meer kinderen zulke namen.

 6. Lieve Angela ik ben zo jaloers als ik jou in fikken Maastricht zie spellen want ik wil ook heel graag bij de politie duzz een voorbeeld aan u

  Xxxjes Nomie

  Psst ik hou van jou angela

Geef een reactie