• 4 maart 2012
 • Redactie
 • 18

Vanaf maandag kunnen we genieten van een nieuw personage in Goede Tijden Slechte Tijden. Louis Talpe zal vanaf 5 maart de rol van Mike Brandt op zich nemen. Mike is de jongere broer van Bianca Bouwhuis-Brandt en komt geheel onverwacht naar Meerdijk.

Het eerst wat Mike in Meerdijk komt doen is proberen een baan te vinden als financieel manager in de Rozenboom. Laura is enorm te spreken over zijn curriculum vitae en neemt hem per direct aan. Waar de overige dames van Meerdijk meer te spreken over zijn is zijn uiterlijk. Mike laat menig vrouwenhart op hol slaan.

“Louis kruipt in de huid van de mysterieuze Mike Brandt. Zijn personage zal in de loop van de afleveringen evolueren naar een begeerde en invloedrijke man in Meerdijk.”  aldus het bericht op de website van de Vlaamse acteur. Woordvoerster Eva Peters van RTL voegt eraan toe dat de rol meer is dan een gastrol. “Dit is meer dan een gastrol, het is een volwaardige rol voor een lange periode. Een aantal acteurs had het programma verlaten en dat gaf ruimte voor nieuwe gezichten. We waren op zoek naar een goede acteur, niet perse een Vlaming. Louis heeft een goeie auditie gedaan. Hij is ideaal voor de doelgroep van de soap, van 12 tot 49 jaar.” aldus Eva Peters.

Morgen klopt Mike meteen aan bij Anton en Bianca. Bianca wil meteen de champagne ontkurken nu haar jongere broertje aan de deur staat, maar Anton lijkt niet al te blij te zijn met zijn komst. Wat zal Mike allemaal teweeg brengen in Meerdijk? Je ziet het vanaf 5 maart elke werkdag op rtl 4.

18 comments on “Vanaf maandag Louis Talpe in GTST

 1. Ik denk niet veel goeds.

  Hij is geïnteresseerd in Nina & Nouds huwelijk. Als hij vreemd gaat met Nina dan kijk ik nooooit meer GTST!

 2. Ik vind ook dat ze nina en noud met rust moeten laten! het is een heel leuk stel en vind het echt zonde als dat huwelijk kapot gaat!

 3. ik vind hem echt niet knap! Waarom hadden ze Raynor Arkenbout (edwin) er perse uit moeten schrijven? Die vind ik knap samen met Jan Kooijman die er ook al uit is, maar dat was zijn eigen keus. Ik blijf wel kijken naar gtst, maar het is niet meer zo leuk nu.

 4. Ik vind ook dat hij Nina en Noud met rust moet laten, Ik had wel graag gezien dat hij een homo speelt en dan wat met Lucas krijgt maar dat zal wel niet jammer :S
  Ik had ook gelezen dat hij waarschijnlijk wel een aantal jaar in Gtst blijft dus ben benieuwd wat zijn rol precies is en wat hij ineens komt doen in Meerdijk

 5. Gelukkig geen losse personage wat Bing (sinds eind 2008) en Lorena (sinds september 2011) hebben. Weet iemand of de leader morgen geupdated wordt???

  1. Mike is in de eerste scène van de aflevering te zien. Meteen daarna de vernieuwde leader. Mike op de plek van Danny. En verder is de foto van Sjoerd vernieuwd. De rest is hetzelfde gebleven.

 6. Mike moet iets met nouran ofzo en dan is ze zo gelukkig dat ze haar hoofddoek afdoet en samen een super stoer huis kopen en en…….

 7. Ik hoop dat Mike iets krijgt met Sjors, dan kan Bing misschien eindelijk weg!
  Ik vind Louis wel een goeie acteur trouwens, de aflevering van vandaag belooft niet echt veel goeds, hij lijkt me heel erg onbetrouwbaar en ook Anton is niet zo op hem gesteld, misschien wordt het een soort van nieuwe Ludo??

 8. Best een leukerd die Mike. Maar ik mis vind nog steeds de verhaallijn met Edwin. Is het nou echt zo onmogelijk dat Raynor Arkenbout weer terugkomt? Hij was zo’n aanwinst.

 9. Knappe jongen moet ik toegeven, maar hij moet wel wat aan zijn articulatie doen! Ik bedoel, dat ie Belg is ok, dat was Christophe ook en die was perfect te verstaan. Maar Louis vind ik af en toe wel lastig te verstaan omdat ie niet goed articuleert en dan in combinatie met dat Vlaamse accent..

  Hij is wel duidelijk puur aangenomen als pretty boy en als vervanger van Jan Kooijman! Danny is ook nog niet weg of zijn foto is al in de leader te zien als vervanging van Danny!

  Overigens wel vreemd dat hij als overduidelijke Belg de broer van Bianca speelt. Je gaat er toch vanuit dat Bianca en hij samen zijn opgegroeid lijkt mij.. Hoe verklaar je dan dat de 1 Nederlands praat en de ander Vlaams??
  Bij Nick hadden ze daar tenminste nog over nagedacht (geadopteerd en opgegroeid in België), dus dat was nog te verklaren..

  Verder hoop ik wel dat ie met z’n tengels van Nina afblijft. De enige reden dat ie überhaupt in haar geïnteresseerd is is omdat zij de dochter van Ludo is. Ik zou het wel heel erg vinden als het huwelijk van Noud en Nina hierdoor kapot zou gaan!

  Ik hoopte eigenlijk dat ie gay zou zijn ofzo, maar zo te zien is ie dat zeker niet. Hoewel ook Lucas hem wel interessant vind.

 10. Ik vind het raar hoor een familie uit de Achterhoek en dan een Vlaamse broer…. maar kan wel een leuk type worden.

  Maar wie is er de eigenaar ineens van de Rozenboom ?, was toch van Nick en nu ineens van Laura?

 11. ten eerste ik wil dat ze er achter komt dat aysen danny heeft geduwd.
  wat voor politie is jack ??
  aysen kan echt niet weg komen met dat ,,dat kan niet,,
  ten tweede nuran moet die hooft doekje uit doen,,,,past niet zo goed in de soap,
  en mike moet een realtie bouwen met maxime die passen bij elkaar …
  en dan moet maxime weer rijk worden,,,
  nina en noud die zijn mooie stel ze passen bij elkaar leuk
  en sjors moer bing vergoed verlaten,,,bing denk alleen aan zich zelf

Geef een reactie