• 7 maart 2012
  • Redactie
  • 2

UPC is vandaag begonnen met een previewdienst speciaal voor Goede Tijden, Slechte Tijden. Zodra een aflevering is afgelopen kan de UPC-klant de aflevering van de volgende dag bekijken. Tot op heden was deze dienst alleen beschikbaar via RTL Lounge, waar de kijker om 22:30 de volgende aflevering kan bekijken.

Pim Hofmeester, director Video on Demand UPC: “We willen de fans van GTST een extra dienst bieden en daarom krijgen fans die écht niet kunnen wachten vanaf vandaag voor €1,49 de mogelijkheid om direct na de normale uitzending alvast de aflevering van morgen te bekijken.”


Voor GTST fans die al UPC hebben: om alvast te kijken ga je met de UPC-afstandsbediening naar RTL Gemist –> voorpremieres.

2 comments on “UPC Klanten kunnen GTST dag vooruit kijken #upc

  1. haha 22.30 uur het is gewoon 10.30 heb zelf geen Rtl Lounge maar ik weet het wel.. zit er een blinde achter de computer dit is al de zoveelste fout.. oke iedereen maakt fouten maar toch.. in de bio’s zitten onwijs veel fouten..

  2. Fout, moet zijn: Tot op heden was deze dienst alleen beschikbaar via RTL Lounge, waar de kijker om 10:30 de volgende aflevering kan bekijken. 😉

Geef een reactie