• 17 maart 2012
 • Redactie
 • 7

Terence Schreurs gaat een gastrol spelen in Goede Tijden Slechte Tijden. De actrice die we vooral kennen van Van God Los en Seinpost Den Haag gaat de rol spelen van Yvon Terstal.

Yvon Terstal komt in de Koning waar ze Rik ontmoet. Dit loopt uit op een spannende flirt, maar wat vind Nuran hiervan. Nuran en Rik lijken namelijk ook steeds dichter bij elkaar te komen.

“Ik vind het een grote uitdaging en erg leuk om deze rol te mogen spelen. Het tempo ligt hoog en er wordt door iedereen met veel plezier aan deze serie gewerkt. Het is absoluut een nieuw avontuur.” aldus Terence Schreurs.

Vanaf eind april zal Yvon Terstal in Meerdijk opduiken.

7 comments on “Terence Schreurs krijgt grote gastrol in GTST

 1. Jammer…ik bedoel niet jammer dat zij erin komt, maar jammer dat ze een ‘fling’ met Rik krijgt, ik had Nuran en Rik een rustige start gegund! Maar op zich wel een goeie actrice, dus ik ben benieuwd.

 2. Hier staat trouwens meer info over haar rol:
  http://www.rtl.nl/(/service/rtlnederland/home/)/service/rtlnederland/components/pressroom/persberichten/2012/03_maart/grote_gastrol_voor_actrice_Terence_Schreurs_in_GTST.xml

  Er staat:
  Na een bezoekje aan café de Koning belandt Yvon in een spannende flirt met Rik. Terwijl hij nog heimelijk verliefd is op Nuran (Toprak Yalciner), die hem heeft afgewezen, is hij onverwachts toch geïnteresseerd in Yvon en neemt haar mee naar huis. Wat begint als een klein liefdesavontuur wordt al snel serieuzer en uiteindelijk blijkt dat Rik de aanwezigheid en aandacht van deze nieuwe vrouw in zijn leven wel heel prettig vindt. Nuran, die Rik toch niet helemaal kan loslaten, heeft al snel het vermoeden dat Yvon iets verbergt. Rik vat de bemoeizucht van Nuran op als jaloezie, maar wat als blijkt dat Nuran misschien toch gelijk heeft….?

  Ik denk dat Nuran Rik afwijst, maar dat ze door dit liefdesavontuurtje van Rik met een andere vrouw zich beseft dat ze toch meer voor Rik voelt als ze wil toegeven. Ik denk dat uiteindelijk het ‘geheim’ van die Yvon uitkomt, dat Rik het uitmaakt, en dat Rik en Nuran uiteindelijk toch bij elkaar gaan komen!

 3. Precies mee eens wat hier boven staat:
  ik hoop wel dat Nuran haar hoofddoek afdoet, niet omdat ik er iets tegen heb hoor, maar staat veel leuker bij Rik

 4. wat leuk zeg ja ik ben ook wel benieuwt hoe het af loopt met rik en nuran en nu zij leuk hoor want zus vn nuran vind ik onwijs irri want ze luister toch niet naar jack vn mij mag ze er echt wel uit zij hoort niet bij de politie zus vn nuran weg met mevrouwede agentje

Geef een reactie