Mike Brandt maakt zijn entree in Meerdijk en zorgt voor heel wat ophef. Ook Anton en Maxime maken het bond. Aysen lijkt met Lucas een nieuw slachtoffer te hebben gevonden en Bianca is nog steeds bezorgd om Bram. Lees snel verder..

Maandag 5 maart:
Mooie, mysterieuze Mike laat menig dameshart op hol slaan. Nuran denkt dat Aysen de waarheid verzwijgt over haar ruzie met Danny. Maxime en Anton vrijen op een riskante plek. Rik neemt afscheid van Danny.

Dinsdag 6 maart:
Anton is niet blij met Mike. Maxime heeft er genoeg van als Jef weer over haar aanbidder begint. Bing verbergt voor Sjors dat hij bezig is met het zoeken naar een draagmoeder. Rik ziet enorm tegen de begrafenis op.

Woensdag 7 maart:
Rik vindt het moeilijk om voor Danny te speechen. Jack vraagt door als Aysen vreemd reageert op Danny’s ongeluk. Nuran raakt een gevoelige snaar bij Rik. Lucas loopt een blauwtje. Sjors ontdekt iets schokkends.

Donderdag 8 maart:
Sjors weet niet of ze Bing kan vertrouwen. Lucas verraadt aan Ludo dat Janine erg onder de indruk is van Mike. Mike maakt een goede beurt bij Nina. Een simpele aanhouding loopt door Aysen uit de hand.

Vrijdag 9 maart:
De interieursmaken van Lorena en Jack komen totaal niet overeen, toch willen zij samenwonen. Janine vermoedt dat Anton een affaire heeft. Rikki vindt Bianca te bezorgd over Bram. Lucas verdwijnt achter de tralies.

Maandag 12 maart:
Mike verrast Nina en Noud. Rikki krijgt de schrik van haar leven en begint aan haar geschiktheid als moeder te twijfelen. Lucas krijgt hoop als een andere rechercheur zich met zijn zaak bemoeit. Maar laat Aysen hem zomaar gaan? 

Dinsdag 13 maart:
Mike blijft opvallend geïnteresseerd in het huwelijk van Nina en Noud. Bing hoopt Sjors terug te winnen met een romantisch cadeau. Lucas is niet zomaar van Aysen af. En dus gaat hij de confrontatie aan..

Woensdag 14 maart: 
Rik en Nuran proberen het gezellig te hebben, maar de situatie is te beladen. Mike maakt kennis met Bing en raakt in de war van Sjors. Anton en Maxime worden betrapt tijdens een broeierig afspraakje en zoeken een nog spannender plekje op.

44 comments on “Spoilers: 5 t/m 14 maart

 1. ik denk dat die Mike waarschijnlijk uit die tbs kliniek komt waar ook wiet zit, wiet vraagt hem om naar noud en Nina te gaan en naar haar zus Sjors..

 2. oeh psannend

  ik denk dat Nuran iets krijgt met Rik.
  Aysen is wel hard en houd iemand wel snel aan. wat zou Lucas gedaan hebben???
  Ik hoop echt niet dat noud en Nina uit elkaar gaan door die Mike. want er word gezegd dat hij geinteresseerd is in het huwelijk van Noud en Nina.

  Ik hoop dat Anton en Maxime betrapt worden, want die affaire komt me echt me strot uit. Had dat echt niet verwacht van Anton. En dat gezeur over Bianca en Ricky over Bram mag van mij ook snel ophouden, alhoewel er zo wel spanning is in het huis van de Bouwhuisjes.

  Ik kan niet wachten….

 3. ben beniieuwd maar ben die afferie van anton zat is net zoals bijna die van de hygens en die baby gedoe ben ik ook erg zat

 4. ooit wel is aan gedacht dat bianca de jonge ouders belemmert in hun ouder zijn ik was pas21 toen ik een kind kreeg en geloof mij ik wist ook niet alles bijna niets van een kind waarom rikkie en sjoerd veroordelen terwijl we zelf ook niet wisten bij onze eerst kind wat we moesten doen. die affere van maxiem en anton dat is walgelijk snap er niets van.
  hoop nog streeds dat sanders er achter komen dat nick het heeft gedaan en niet maxiem en dat lucas weer een vriend krijgt haahhahaha

 5. Zoals ik hier lees komt dat gedoe over Anton en Maxime veel mensen al de strot uit!!
  Ook bij mij trouwens!!
  Vind dat ze de laatste tijd lang doen over 1 verhaallijn, Waardoor het zo voorspelbaar is wat er gebeurt.
  Oohja en Aysen is echt een piep wijf kan haar niet uit staan! Hoop ook dat ze niet lang in gtst blijft.

  Groetjes,

 6. Nou zo te lezen gaan de slechte tijden nog wel even door ik ben wel benieuwd naar die Mike en wat hij precies in Meerdijk komt doen ik had gehoopt dat hij misschien ook een homo zou zijn en dan wat met Lucas zou krijgen maar als er staat dat hij wel erg geintereseerd is in het huwelijk van Nina en Noud denk ik toch dat hij gewoon hetero is.

  Ik vind wel dat de verhaallijnen die nu in Gtst zijn een beetje te langdradig worden. Net zoals dat gedoe met Bram en Bianca die zich zoo met haar kleinzoon bemoeit. En de affaire van Anton en Maxime mag nu ook wel stoppen vind er niks meer aan. Het ergste vind ik wel die Aysen wat een piep wijf zeg ze pakt iedereen op en nu gaat ze weer Lucas achter de tralies zetten pff laat ze maar snel verdwijnen uit Meerdijk!

  Ik hoop op Goede tijden en dat Lucas weer een vriend krijgt ofzo ik vond de verhaallijn tussen Lucas & Edwin echt leuk.

  1. Ik ben blij dat die Danny eruit is. Wat een lapswans personage was dat zeg. Ik vind Jan Kooiman zelf wel leuk.
   Hoop dat ze van Mike iets leuks maken en niet zo suf als de meeste nieuwe personages die komen en gaan.

 7. Ik vind ook dat de verhaallijnen te lang duren.. Het gaat echt vervelen!! Jammer, want de laatste 3 jaar keek ik bijna elke dag.. Aysen mag idd gtst weer uitgeschreven worden en van maxime heb k eigenlijk ook genoeg.. Jullie niett???

 8. ik vind maxime juist niet vervelen! ten eerste is ze een top actrice(marjolein dan) en ten tweede er komt vast een extra verhaallijn bij haar aanzetten, ik ben die affaire nog niet beu want ben benieuwd wie erachter gaan komen.
  bram en bianca ben ik wel echt beu. beetje meer actie in gtst zou wel mogen, nieuwe verhalen whatever

 9. vindt die Aysen dus ook echt helemaal niets. Dat ze er maar snel achter komen dat ze Danny geduwt heeft en zelf achter de tralies verdwijnt. Ook de Bouwhuisjes boeien niet meer sinds Edwin de serie uit is. Wat een blunder van de schrijvers.

 10. Ik vind GTST ook echt minder worden de laatste tijd. Ik zat altijd om stipt acht uur klaar, maar sla nu zelfs afleveringen over. Ik denk al weken dat Nuran en Rik iets krijgen en die affaire tussen Anton en Maxime lijkt me ook teveel op die van Martijn en Barbara. Bovendien komt de verhaallijn van Sjors en Bing me echt de strot uit 😛

 11. Shortie van maandag al gezien en van mij mag Mike blijven het is echt een hunk van mij mogen Bing en Aysen bij elkaar laat Sjors maar met Mike gaan als hij op vrouwen valt.

 12. Mike is een leuke personage (hopelijk is/blijft het zo). Anton en Bianca kennen Mike. Ik denk dat het familie is van de Bouwhuisjes. Ik hoop niet dat hij met iets met Nina krijgt.

 13. Oew, Aysen gaat zich met Lucas bemoeien.

  Het zou erg tof zijn dat Ludo met wraakplannen tegen Aysen in zal gaan, met grote gevolgen voor haar…

  Ludo moet zich maar weer eens van zijn echte kant laten zien. 😉

 14. benieuwd wat er met lucas gebeurd.
  aysen vind ik geen leuk personage.
  de verhaallijn over sjors en bing is niet leuk meer, gaat alleen maar over kinderen die ze graag willen.

  en baal er een beetje van dat anton en maxime zitten te flik flooien. hele gezin bouwhuis uit elkaar getrokken. zoon dood, vader vreemd bla bla bla.

  verhaallijnen iets korter maken zodat het spannender en leuker wordt en niet te langdradig

 15. Nu Danny overleden is heeft die Aysen een nieuw slachtoffer nodig om te treiteren en uit de spoilers te lezen is dat Lucas. Heeft dat mens niks beters te doen.

  Ik vind net als meerdere mensen dat die verhaalijnen die nu aan de hand zijn te lang duren.. zoals die van Bianca/Bram/Rikki en die Affaire van Anton & Maxime mag van mij wel stoppen ik erger me dood aan hun

  De nieuwe bewoner van Meerdijk: Mike Brand. Blijft nog wel een aantal jaar. hij word namelijk een vast castlid. dus grote kans dat we binnenkort (wéér) een nieuwe leader hebben maar dan met Mike erin.

  PS; Ik moet nog steeds wennen aan de leader zonder Edwin erin.

 16. ik ben echt heel benieuwt wat er met lucas gaat gebeuren. Ik vind het trouwens super dat hij maxime gelooft. Ik denk wel dat ludo/janine/nina er achter komen, maar dat kan hij wel aan.
  ps: ik vind net als iedereen de verhaal lijn van rikki/bram/joerd oer saai.

 17. Sinds Edwin is overleden kijk ik amper GTST meer ..
  En nu Anton een affaire heeft met Maxime en Aysen zo irritant doet vind ik het echt niks meer aan! Er zijn nog wel leuke stukjes zoals dat Nuran en Rik misschien wat krijgen, dat Rikki & Bianca ruzie krijgen over Bram (Hoop dat Rikki ervoor zorgt dat Bram bij haar blijft want Bianca is een beetje gek geworden.) En ik hoop ook dat die Mike ruzie krijgt met Anton want hem ben ik echt spuugzat!
  Oja, hopelijk krijgt Lucas niks met Mike .. het kan wel dat Mike homo is, maar dan is hij waarschijnlijk geïnterreseerd in Noud en niet in Lucas.

 18. Nuran vind ik ook een aanwinst alleen die Aysen is niks. Bing kan ook beter weg gaan zijn rol is op. Anton moet alleen bij Bianca blijven. Bianca moet niet met Rikki bemoeien en Mike is hopelijk ook een aanwinst.

 19. ik hoop dat mike met nina krijgt en dan noud in en krullenbol geintreseerd is en nuran heeft onder de hoofd doek en bos krullies

 20. de verhaallijnen duren nu zo lang omdat de schrijvers niet meer de serie atwt kunnen volgen. ik vond toch wel grappig dat er toch wel veel dingen gebeurde wat zich daar afspeelde. ja soms kwam het eerst in gtst maar vergeet niet dat we hier anderhalf jaar achterlagen op atwt

 21. ik vind dat nu de waarheid van maxime’s onschuld maar eens aan het licht moet komen. en ook zou het leuk zijn al jack nu gaat onderzoeken wat aysen met de dood van danny te maken heeft. trouwens erg jammer dat danny weg is. verder vind ik het minder leuk sinds aysen in de serie zit. maarja het is maar een rol en een serie met fictieve personen..

 22. Ik vind dat Maxime en Anton ook maar snel ontdekt moet worden! Maar zo te zien gaat dat denk ik binnenkort wel gebeuren.. Mike had immers meteen door dat Anton afstandelijk was (waarom heeft Anton eigenlijk een hekel aan Mike?) En ook Janine krijgt vermoedens dat Anton een affaire heeft..

  Bing is echt weer zó egoïstisch bezig trouwens! Wanneer ziet Sjors nou eens in wat voor klootzak hij is en dumpt ze die gast nou een keer voor eens en voor altijd??

  Ik snap trouwens niet waarom Aysen Lucas opeens arresteert. Vanwege dat brandje in huize Sandersnog?? Dat lijkt me sterk, dan had Ludo hem aan moeten geven ofzo, en dat heeft ie niet gedaan. Verder vind ik helaas Aysen’s acteerwerk nog steeds erg magertjes. Het lijkt net of ze alles opleest, en ook echt álles op dezelfde intonatie! Er is ook geen enkele emotie in haar gezicht af te lezen..
  Nuran daarentegen vind ik wel naturel acteren. Ik zie het broeien tussen haar en Rik!

  1. Die Aysen doet het juist goed. Ze speelt een autistisch typje, vrij emotieloos. Zulke mensen heb je in het echte leven.

 23. Ik vind Aysen ook echt niet leuk. Ik erger me elke keer als ze in beeld komt. Hoe kunnen ze het bedenken dat iemand van de politie er mee weg komt om iemand van de trap te duwen. En dat kinderachtige gedrag van haar. De serie is momenteel echt nep. En dat terwijl ik weken geleden het heel erg spannend vond. Ik vind Bianca inderdaad ook niet meer zo leuk. Het enige wat ik nog leuk vind is Nuran en Rik. Nuran doet het wel heel erg goed. Ik denk dat de schrijvers veel kijkers zijn kwijt geraakt door Edwin eruit te schrijven en Aysen erin te laten komen. Ik hoop dat Ludo haar flink aan gaat pakken!!!!!!!!!!!

Geef een reactie