Spoilers 26 t/m 30 maart

Bianca en Rikki lijken steeds meer in ruzie te komen. Rik krijgt gevoelens voor Nuran. Sjors weet niet wat ze met de toekomst moet en Lucas wordt in de boeien geslagen. Lees snel verder..

Maandag 26 maart:
Nina heeft een angstaanjagende droom. Bianca en Rikki staan lijnrecht tegenover elkaar met als inzet: Bram. Sjoerd staat voor een moeilijke keuze. Bing gelooft niet dat Aysen onschuldig is aan Sjors’ ongeluk. Jack zoekt naar harde bewijzen in het drugsonderzoek.

Dinsdag 27 maart:
Nina gaat op bezoek bij Wiet omdat zij haar verdenkt van het sturen van dreigmail. Sjors zit in een diepe dip. Anton en Maxime ontmoeten elkaar in het geheim op een romantische plek. Bianca heeft het zwaar, ze probeert begrip te vinden bij Sjoerd.

Woensdag 28 maart:
Sjors is onzeker over haar toekomst. Jack bedenkt een manier om haar op te vrolijken. Bianca ontdekt een geheim en zoekt een vertrouweling waar ze dit mee kan delen. Rik is gefascineerd door Nuran, hij droomt zelfs van haar.

Donderdag 29 maart:
Aysen zweert dat ze Lucas erin zal luizen, hoe dan ook, en dat gebeurt! Noud baalt als Mike Nina’s angst over de dreigmail aanwakkert. Jef heeft zijn bedenkingen bij Riks plan om Nuran mee uit te vragen.

Vrijdag 30 maart:
Jack slaat Lucas in de boeien, maar laat Aysen weten dat hij haar rol in deze zaak tot op de bodem zal onderzoeken.
Sjoerd doet Rikki een bekentenis waarmee hij haar ongelukkig maakt. Bianca probeert Anton bij haar verdriet te betrekken.

37 reacties

 1. De relatie van Sjoerd en Rikki loopt dus ook stuk, daarnaast voorspel ik dat Mike later die seizoen of met Sjors is of met Nina

 2. Wordt weer leuk, vind de verhaarlijn rond Aysen, Lucas en Lorena echt gaaf.

  PS: de biografien–> mogen wel eens aangepast worden, exit: Rosa, Charlie, Danny, Edwin, Wiet en welkom: Aysen, Nuran en Mike.
  Er moet trouwens dus nog een nieuw personage komen om de cast weer compleet te krijgen? Nieuw vriendje Lucas? Lijkt me sterk, zomaar een los personage of toch Rozemarijn?

 3. Indd, de biografien moeten zeker weer aangepast worden. Ik hoop echt dat Rik en Nuran krijgen, vind ze echt goed bij elkaar passen. Maar Wiet komt weer in de serie, voor een week ofzo? Jaaaa, er moet weer een leuke jongen voor Lucas er in komen…
  x

 4. Lucas moet weer verliefd worden en een vriend krijgen…. Anders zitten er geen homo’s meer in en die zijn zo leuk!

 5. Of een leuk oud nieuw personage. Mark my words, comeback Martine Hafkamp. Mike werkt voor Martine. Te veel interesse in Sjors zaken en wordt vast onbedoeld verliefd op haar. Opdracht van Martine om Ludo kapot te maken. Kan nog wel even duren voordat ze daadwerkelijk screentime heeft.=)

 6. @sebas Ja! Ze moeten Martine terug laten komen!!! 😀

 7. o hou toch op over Martine. Die komt echt niet terug. Hoe hard je ook roept.

 8. zou wel zomaar kunnen dat martine terugkomt want ik heb dat vorig jaar ns gelezen en moet zeggen dat ik dat van sebas niet eens zo gek vind klinken wie weet…..omdat ie idd veel interesse heeft in de sanders… who nows

 9. ik vind de verhaallijnen van anton en maxime niet leuk. En die baby verhaallijn vind ik nu echt te lang duren het is steeds het zelfde verhaal en de rest valt wel mee behalve van asyn..

 10. Maandag 2 April:
  Maxime probeert een confronterend gesprek met Bianca te ontlopen. Sjoerd dringt er bij Anton op aan dat hij aandacht geeft aan zijn gezin. Lorena en Lucas zoeken een manier om Aysen op Non-actief te stellen.

  Dinsdag 3 April:
  Aysen probeert Bing te betrekken bij haar oorlog tegen Lucas. Er gebeuren onverklaarbare dingen op Nina’s gloednieuwe laptop. Lorena moet alles op alles zetten om Jack niet op haar te laten afknappen.

  Woensdag 4 April:
  Aysen zit Bing op de huid, letterlijk en figuurlijk. Bianca eist dat Anton meedenkt als ze een grafsteen voor Edwin moeten kiezen. Rik moet zich uit een romantische, maar benarde situatie smoezen.

  Donderdag 5 April:
  Het irriteert Nina dat Noud haar niet gelooft, Aysen hoort dat er een aanklacht tegen haar is ingediend. Lucas hoop vervliegt als Jack hem verhoort. Rik ergert zich aan Jef, die vindt dat Rik zich met Saskia belachelijk gedraagt.

  Vrijdag 6 April:
  Anton zoekt Maxime op en krijgt een schokkend nieuwtje te horen. Nuran en Rik krijgen ruzie om Saskia. Nina gaat Noud te lijf. Bianca wil alle ellende uit het verleden afsluiten en organiseert een familiebijeenkomst.

  Bron: Tvgids

  WIE IS SASKIA ?!

 11. Ja, martine moet echt terugkomen! Dat was echt mijn favoriete personage! Die slechterikken zijn altijd het leukst 😛 Ik heb echt van die verhaallijnen die ik te gek vond: ontvoering nina, stalker naar dian, barbera facket borstkanker, Buitenland excursies!!!!, 4000e aflevering, Wales (met oma jack en sjors) Het hele verhaal rond raadsel frits eigenlijk, stalker ronja, lucas en edwin, vikkie wordt model, en ga nog maar even door. Echt heerlijk om nog eens over na te denken! eigenlijk zouden ze een soort pagina moeten aanmaken, waar je over nieuwe, oude verhaallijnen zou moeten praten, en over hoe je wilt hoe het verloopt!

 12. 4500ste aflevering zou denk ik iets met Aysen te maken hebben. Aangezien 1 juni de 4500 ste aflevering is.

 13. ik vind die asyn nu echt niet meer leuk gewoon ze ag weg van mij en die baby verhaallijn wordt ik nu ook echt zat

 14. ik vind die aysen nu echt te ver gaan , het is een nederlandse serie dus hou dat ook zo!!!!! ze moet gewoon ERUIT! krijg nog geen zin meer om gtst te kijken , als het zo door gaat stoppen wel meer mensen met kijken iedereen irriteerd zich aan aysen .. redactie? misschien moeten jullie maar eens daaraan denken 😉

 15. Aysen is wel een lekkerding joh, ik zou haar zo nemen haha.

 16. Wat een triest gezeur over “GTST is een Nederlandse soap” de hele tijd, er zijn regelmatig acteurs van niet-Nederlandse afkomst in GTST geweest, dit is zeker niet de 1e keer. En wat dacht je van Dorothea, Stanley en Bing? Everon Jackson Hooi (Bing) komt uit Curacao, Chris Comvalius (Dorothea) komt uit Aruba, en Kenneth Herdigein (Stanley) komt uit Suriname. Daar hoor(de) ik anders ook nooit iemand over! En spreken deze meisjes Turks in GTST dan?? Nee gewoon ABN Nederlands! Waarschijnlijk beter Nederlands dan sommige mensen op deze website, aan de slechte Nederlandse spelling van sommige mensen te zien!
  En ja, stop ajb met GTST kijken als je niks anders kan uitbrengen dan dit soort gezemel de hele tijd, dan zijn wij iig van het gezeik af!

  Anyway, ik kan eigenlijk de tijdelijke terugkomst van Wiet niet helemaal plaatsen. Waarom zou Wiet Nina dreigmails gaan sturen als ze toch niet permanent in de serie terugkomt? En ze had toch spijt van haar actie toen ze de serie verliet… Ik denk niet dat die dreigmails van Wiet komen, het zou me niks verbazen als Mike er iets mee te maken heeft…. Hij wil iets van Nina…vanwege Ludo denk ik. En hoe hij ook met Sjors omging met dat ongeluk…hij heeft iets obsessiefs.. Ik denk dat ie Sjors ook niet meer met rust gaat laten, hij is zwaar verliefd op haar iig.

 17. Ja echt he!
  Er zijn zoveel buitenlandse acteurs in de serie geweest, en nu gaat iedereen opeens zeuren over 2 Turkse meiden.
  Ik vind Aysen ook echt geen leuke personage, maar niet dat ik opeens niet meer ga kijken hoor!

 18. @Yvie ze heb al meerdere malen dingen in het turks geroepen waaronder tegen danny , gewoon opzouten met dat wijf !!! niet omdat ze turks is , maar omdat ze gewoon de serie in komt wandelen en meteen grote bek krijgt van de schrijvers ! dat irriteert mij mateloos !

 19. sommige dingen zijn idd irri in GTST maar ja moet ik dan ineens niet meer gaan kijken.. of hier gaan zitten nuile… asteblieft zeg.. of kijk en hou je mond en anders kijk je lekker niet als je nuilt

 20. Ze spreek wel degelijk turks. En dat irriteert mij mateloos. Spreek gewoon fucking nederlands

 21. Kan je buikpijn krijgen van een acteur die zo slecht speelt

 22. Sorry hoor maar dat jij zegt dat die 2 meiden geen arabisch praten?
  Dat zeg je toch mooi verkeerd! Ze hebben al een paar keer hun eigen taal gesproken, en ook is er in gtst al arabische muziek geweest 😉

  En aruba curacoa bonaire en suriname hoort bij nederland 😉

 23. Weet iemand waar het jasje van Lorena van is die van donderdag?
  Die met slangenprint.

 24. Ik denk dat Mike die dreigmails stuurt hij doet gwn net alsof hij die nina leuwk vind maar dat is niet zo en hij is ook heel erg handig met computers!!♥♥

  Xxx Jasmine<3

 25. ik denk ook idd dt mike er iets mee te maken heeft met de dreigmail van nina. Vind het ook allemaal een beetje te toevallig..

 26. Over dat Turkse gedoe slaat echt nergens op stelletje racisten.
  En als je zelf voor een Turk staanden zeggen we opeens niks meer.
  Net of wij Nederlanders zo perfect zijn.
  Sinds wanneer hooren die andere landen bij Nederland , als ik aan een Surinamer vraag wat ben jij dan zegt die echt geen Nederlander doe effe normaal zeg.
  Word agressief van zulke onzin die ik lees

 27. ik ben opzoek naar Nick die stage loopde op Aruba….. 😉

Geef een reactie