Sjoerd en Bianca willen de familie bij elkaar hebben. Lorena doet er alles aan om Jack niet kwijt te raken. Nina heeft een nieuwe laptop, maar er gebeuren allemaal rare dingen op haar pc. Lees snel verder..

Maandag 2 april:
Maxime probeert een confronterend gesprek met Bianca te ontlopen. Sjoerd dringt er bij Anton op aan dat hij aandacht geeft aan zijn gezin. Lorena en Lucas zoeken een manier om Aysen op Non-actief te stellen.

Dinsdag 3 april:
Aysen probeert Bing te betrekken bij haar oorlog tegen Lucas. Er gebeuren onverklaarbare dingen op Nina’s gloednieuwe laptop. Lorena moet alles op alles zetten om Jack niet op haar te laten afknappen.

Woensdag 4 april:
Aysen zit Bing op de huid, letterlijk en figuurlijk. Bianca eist dat Anton meedenkt als ze een grafsteen voor Edwin moeten kiezen. Rik moet zich uit een romantische, maar benarde situatie smoezen.

Donderdag 5 april:
Het irriteert Nina dat Noud haar niet gelooft, Aysen hoort dat er een aanklacht tegen haar is ingediend. Lucas hoop vervliegt als Jack hem verhoort. Rik ergert zich aan Jef, die vindt dat Rik zich met Saskia belachelijk gedraagt.

Vrijdag 6 april:
Anton zoekt Maxime op en krijgt een schokkend nieuwtje te horen. Nuran en Rik krijgen ruzie om Saskia. Nina gaat Noud te lijf. Bianca wil alle ellende uit het verleden afsluiten en organiseert een familiebijeenkomst.

125 comments on “Spoilers 2 t/m 6 april

  1. Ik denk dat mark dingetje samen met Nina komt hij was al goedgekeurd bij janine en ludo de perfecte schoonzoon maar wel een echte bemoeial
   maar by the way janine en ludo zijn de enige die al een jaar samen zijn

 1. hoop echt dat rikkie bij der vader gaat wonen ben zo boos om wat bianca doet laat haar der nou maar druk maken om der man

  1. Ben ik nou met de volle 10000% mee eens wat is dat een *** wijf zeg, zonder haar is het veel leuker! Wiet moet eigenlijk weer terug komen zij was leuk

 2. Ja who the hell is Saskia? Gaat Rik zich nu opeens op het ene na het andere vrouwtje storten ofzo??
  Dat Sjors nu ook al verlamd is vind ik ook niet erg origineel nee, dit is idd al de zoveelste keer dat er iemand in GTST met een verlamming te maken krijgt, dan wel in een rolstoel beland! Hadden ze niet iets originelers kunnen verzinnen?
  En dat gezeur met Bianca en Rikki over Bram heeft nou ook wel lang genoeg geduurd hoor. Bianca gebruikt Bram als een vervanging voor Edwin, zeker nu Anton geen aandacht meer voor d’r heeft, nu weten we het wel!
  En Lorena heeft zich tegenover Jack ook weer voor de zoveelste keer in de nesten gewerkt, ook niet bepaald heel erg origineel!
  Verder ben ik ervan overtuigd dat niet Wiet maar Mike achter die dreigmails en dat gedoe met Nina’s laptop zit. Hij wil Noud en Nina uit elkaar drijven, en hij wil Nina volgens mij gebruiken om dichterbij Ludo in de buurt te komen….ook al is hij eigenlijk zwaar verliefd op Sjors!

 3. Volgens mij hebben we de laatste tijd meer het ziekenhuis van Meerdijk gezien dan een woonkamer pfffffffffffffffffff, en natuurlijk heeft Sjors geen gevoel meer in haar benen want dat gebeurd steeds in dat Meerdijkse ziekenhuis , dood of verlamd en meer keuzes lijken er niet te zijn.
  Beetje moe van allemaal en ik merk dat is steeds vaker achter de pc zit en het achter me wel hoor allemaal in plaats van mee te gaan kijken.
  Ik geloof dat dit schrijversteam hoognodig aan vervanging toe is want de bezieling is er uit en ze denken dat we allemaal gek zijn en niet door hebben dat ze de oude verhaallijnen gewoon constant herhalen , jammer maar helaas, zo gaat dat in Soapland klaarblijkelijk.

  1. Lucas is niet geheel onschuldig hoor.
   Grote bek tegen een agente omdat hij een boete krijgt wegens te hard rijden, en vervolgens drugs in haar drank stoppen.
   Is normaal een aardige jongen, maar hij heeft zichzelf in de nesten gewerkt. Zo zou dat in het echte leven ook gaan hoor.

   En die Aysen is een beetje autistisch typje, die voor wat ongeluk zorgt bij anderen. Ze heeft Danny niet bewust vermoord.
   En wat dan nog? In een soap hoeven toch niet steeds van die brave personages in?

   Er zijn genoeg van die misbaksels voorbij gegaan in de soap. Lorena is ook geen braaf persoontje. Maar mensen kunnen dat blijkbaar hebben omdat ze blond is, want als ze Turks was.. Oeii! -:)

   1. @Maria

    Haha nee zo gaat dat niet in het echte leven. Daarom is dit ook een soap he. Het is gespeeld.

    Lucas heeft te hard gereden. Nou dan krijgt hij een boete. Vervolgens scheldt hij Aysen geen eens uit. Hij wordt ten onrechte in de cel gesmeten omdat Aysen hem wil laten zien wie de baas is. Heb je die agent niet gehoord ? Geen reden om hem vast te houden terwijl ze dat wel heeft gedaan.

    Vervolgens gaat ze Lucas een beetje lopen stalken overal. Dan wordt ze teruggepakt. Wat natuurlijk ook niet goed is. Ten eerste snap ik sowieso niet waarom ze achter het stuur gaat zitten als ze zich zo voelt. Dan ben je echt ontzettend dom en vraag je om problemen.

    Wat ze daarna met Lucas doet kan echt niet als je agent (in opleiding) bent. Het is gewoon ontvoering hoor. Of je arresteert Lucas met een reden en stopt hem in de cel maar nooit niet in een loods.

    Trouwens het is allemaal begonnen bij Danny hoor met dat wijf. Een politieagent(e) trapt zeker een achterlicht van iemand kapot om diegene een boete te geven? Danny reed gewoon MET licht dus had nooit een boete mogen krijgen. Het huis van Rik binnendringen is zeker ook goed te praten? Ze mag daar geen eens binnenkomen.

    De schuld ligt echt bij de anderen en niet bij Aysen hoor.

    Dit is een soap en daarom gebeurd dit. Maar alsjeblieft als je denkt dat dit in het echte leven net zo gaat ben je wel van heel laag denkniveau.

    1. Hij schold haar zeker niet uit. Hij beledigde alleen haar afkomst vanwege die boete, en weigerde de boete te betalen. Veel mensen vinden dat niet zo leuk hoor, om zo beledigd te worden vanwege afkomst. Zeker zo’n bitch personage als Aysen.
     Niemand heeft hem verder gedwongen die pillen in haar drankje te stoppen. Daarmee heeft hij een strafbare feit gepleegd. Die Lorena stookte hem dan wel op, maar is zelf niet schuldig omdat zij het niet heeft gedaan.

     1. Het is begonnen met Aysen. Een politieagent trapt toch geen lampen kapot van een fiets of scooter om vervolgens een bon uit te schrijven?
      Daarnaast wat doet ze in het huis van Danny? Als ze daar niet was geweest had Danny nog geleefd. Dus Aysen zorgt alleen maar voor problemen. Maar ook voor een nieuwe verhaallijn.

   2. Sorry hoor, maar als je iemand van de trap duwt, vervolgens het laat lijken op een ongeluk en daarna net doen alsof jij er niets mee te maken hebt getuigd toch wel van iemand die totaal niet spoort (dat lijkt iedereen al zijn te vergeten)! En hoe ze daarna Lucas behandelt slaat helemaal nergens op! Ook al zegt hij dingen die niet helemaal door de beugel kunnen! Als rechercheur moet je boven dat soort dingen staan! Als Lucas daar dan weer op reageert (ook al is dat absoluut niet de juiste manier) sta ik daar niet van te kijken 🙂

   3. En nogmaals, de toestanden met Danny hebben niets te maken met onbenullige acties van Lucas.
    En ergens begrijp ik wel waarom ze hem ontvoerde naar een loods. Ze is tenslotte een psychopaat en het frustreerde haar dat hij drugs in haar drank stopte en ermee wegkomt. En dat haar beroep op het spel staat omdat ze beschuldigt wordt van drugsgebruik, wat nietw aar is.

    1. Volgens mij ben jij gewoon zelf een turk en kom je voor je soort op maar woord is ff wakker want dit is nederland en niet turkije en dus een nederlandse soap en geen turksoapie

 4. Ik ben het met @Richard eens, ik denk dat het schrijversteam van GTST zwaar aan vervanging toe is. De laatste tijd – zoals vanavond – zit ik gewoon te laptoppen en luister ik wat mee, omdat verhaallijnen te ver uitgemolken worden. En idd wééér een verlamming wordt ook lekker saai, hoe veel ziektes zijn er niet op de wereld…

 5. is saskia nieuw in goede tijden slechte tijden en ik dat aysen eruit mag maar nuran moet blijven vind ik goede tijden slechte tijden is een top serie

 6. sorry maar dat anton en bianca verhaaltje hier slaat totaal nergens op… get al life mensen… als je niks vind kijk dan niet…. altijd dat genuil en dat na gedoe… pffff word daar zo moe van

 7. jij heb zeker geen leven of wel…. TRIEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! als je jij daar van geniet ga gerust je gang… als je op deze manier je aandacht wil.. prima… je zult het ergens anders wel te kort komen denk ik dan maar…

  en voor de leuke GTST fans onder ons… 😉

  Ik vind lucas echt toppie, hij is zo leuk ,en zo goed in zijn rol….

  1. Nou nou,
   het is niet , en
   het is een komma, of een en muts.
   komma-en bestaat niet! Bye bye

   Geen love voor luccas maar voor brammetje!

 8. Ik vind dat die aysen een andere prooi moet uitkiezen en niet Lucas. Ik vIND dat hij helemaal geen grote bek had te aysen en dat met die drugs was nooit gebeurt als lorenna niet zo had doorgedramd. Lucas is gewoon de leukste : )

 9. Op zich niet zo raar dat Sjors verlamd is maar laat het dan deze keer niet op een wonderbaarlijke wijze genezen. Bijvoorbeeld dat ze er net als mensen in het normale leven niet meer uitkomt. dat zou al iets geloofwaardiger zijn.

  1. In dat ziekenhuis wordt iedereen verlamd dus een heel stom verhaaltje weer.
   Trouwens niet iedereen wordt beter hoor want Remco de zoon van Jef is uit de serie gegaan met iets aan zijn rug (niet dat we daar ooit iets over gehoord hebben verder maar ja hahahaha.

   En tja die Aysen zou in het normale leven nu dus gewoon nooit meer bij de politie binnenkomen en voor eeuwig geschorst zijn dus wat dit nu weer voor rare wending is weet ik niet hoor.

   1. Inderdaad @Richard.

    Dat zou je ene Maria hier moeten vertellen. Die denkt namelijk dat het in het echte leven net zo zou gaan als in de serie. Daarom is het ook een serie en dus gespeeld he? Sommige mensen hebben niet echt een heel hoog denkvermogen.

    1. Kijk naar je eigen denkvermogen. Een agent beledigen kan trouwens niet. Probeer maar eens een middelvinger te stelen naar een agent, en je hebt een probleem.

     1. Haha nee inbreken mag een agent wel doen? Of iemand lamp kapot trappen? Echte agenten doen dat of niet…..

      Agenten zijn ervoor om de regels te handhaven. Niet om ze zelf te overtreden. Als je een voorbeeldfunctie hebt hoe slecht ben je dan om zo’n voorbeeld te geven.

    2. Jij moet eens leren begrijpend lezen.
     Dit gaat niet over Aysens fouten, maar om een Lucas die verkeerd bezig is.
     Als hij de boete gewoon betaalde en geen grote bek gaf over haar afkomst, en geen DRUGS in haar drankje stopte, was het nooit gebeurd. Dus hij heeft zelf om problemen gevraagd. Natuurlijk is het een leuke grappige knul verder, maar daar gaat het niet om.
     Dit staat helemaal los van Aysen de gevoelloze bitch.

     Ik moet zeggen dat ik het prachtig vind om weer eens een evil personage op de buis te zien.

     1. Nee jij snapt het niet. je beweert dat het in het echte leven ook zo gaat. Dus noem ik de feiten op die Aysen gedaan heeft. En dat zou een politieagent nooit doen.

      Tuurlijk zit Lucas fout. Dat ziet toch iedereen of niet. Maar dat rechtvaardigt het gedrag van Aysen niet.

      En Aysen heeft toch al dingen gedaan voordat er wat met haar drankje is gebeurd. Een politieagent hoort het voorbeeld te geven. En te straffen wanneer mensen een overtreding begaan. Zoals Lucas dus. Maar Lucas heeft niks misdaan waardoor hij de cel in moest. Alleen de boete was terecht. En als je vind dat hij wel terecht de cel in moest dan snap je het niet.
      Ten eerste heb je dan niet opgelet in GTST, want het is nog verteld dat Lucas niet vastgehouden kon worden. En ten tweede kun je nagaan dat Lucas een overtreding heeft begaan en geen misdrijf dus in de cel is dan geen optie.

     2. En geloof me jongen, machtsmisbruik bij de politie komt vaak voor hoor.
      Heb het letterlijk en figuurlijk zien gebeuren..

     3. Dat Sergio verschillende zaken en onderwerpen niet kan scheiden is zijn probleem.

    3. Jij moet nogmaals goed lezen.
     In het echte leven heb je een dikke probleem als je drugs in iemands drankje gooit, of een agent beledigt.
     Jij verdraait mijn woorden en zegt dat ik het over de hele verhaallijn heb met de onbenulligheden.

     Nogmaals: onderwerp gaat over Lucas die om problemen heeft gevraagd.

     Welterusten Sergio.

  1. Jij moet eens leren begrijpend lezen.
   Dit gaat niet over Aysens fouten, maar om een Lucas die verkeerd bezig is.
   Als hij de boete gewoon betaalde en geen grote bek gaf over haar afkomst, en geen DRUGS in haar drankje stopte, was het nooit gebeurd. Dus hij heeft zelf om problemen gevraagd. Natuurlijk is het een leuke grappige knul verder, maar daar gaat het niet om.
   Dit staat helemaal los van Aysen de gevoelloze bitch.

   Ik moet zeggen dat ik het prachtig vind om weer eens een evil personage op de buis te zien.

  1. Zal ik je even uit je droom halen Maxime kan niet zwanger zijn doordat Ludo haar in der buik had geschoten en daardoor heeft ze ook geen kinderen (van der zelf). Dus geen kinderen voor Maxime en Anton..

 10. Na een bezoekje aan café de Koning belandt Yvon in een spannende flirt met Rik. Terwijl hij nog heimelijk verliefd is op Nuran (Toprak Yalciner), die hem heeft afgewezen, is hij onverwachts toch geïnteresseerd in Yvon en neemt haar mee naar huis. Wat begint als een klein liefdesavontuur wordt al snel serieuzer en uiteindelijk blijkt dat Rik de aanwezigheid en aandacht van deze nieuwe vrouw in zijn leven wel heel prettig vindt. Nuran, die Rik toch niet helemaal kan loslaten, heeft al snel het vermoeden dat Yvon iets verbergt. Rik vat de bemoeizucht van Nuran op als jaloezie, maar wat als blijkt dat Nuran misschien toch gelijk heeft….?

 11. hahah, maxime kan niet zwanger zijn, ze kan door Ludo namelijk geen kinderen meer krijgen. Ik idd Mike zit achter dat gedoe met Nina aan, en noud en nina gaan zowiezo uitelkaar zo voorspelbaar. En uiteindelijk krijgt rik wat met Nuran

  1. Ze kan wel zwanger raken. Alleen door littekenweefsel in haar baarmoeder ofzo is het te riskant om een kind te baren. Het kan openspringen waardoor ze kan sterven. Zoiets was het toch?

 12. @Sebas dacht ik ook aan

  Ik denk dat de 4500ste aflevering en/of cliffhanger heftig wordt. Denk aan die Aysen en de stalker van Nina

 13. Te gek als Martine Hafkamp terug komt en Ludo flink aanpakt 🙂
  En die Maxime, daar heb ik schoon genoeg van.
  laat dat mens zwanger worden en dan weg ermee
  viespeuk is het

 14. Nou Wiet is in ieder geval niet de stalker van Nina, mark my words! Lijkt me ook vrij onlogisch, ze zit in de cel, wat zou ze willen doen dan?? En daarnaast is haar gastrol slechts voor 1 dag ofzo, dus die gaat niet terugkomen.
  Ik ben er nog steeds van overtuigd dat Mike hierachter zit. Die gast is sinds zijn komst in Meerdijk veel te veel met haar bezig, terwijl ie toch overduidelijk verliefd is op Sjors. En dit hele gedoe met dat stalken gebeurt ook toevallig nu pas, nu Mike in serie is gekomen! Als het Wiet was geweest had ze dit denk ik al veel eerder gedaan. Ik denk dat het Mike zijn doel is om Noud en Nina uit elkaar te drijven. Maar wat ie dan precies van Nina wil is me nog een beetje onduidelijk. Ik denk dat het met Ludo te maken heeft, want hij werd pas geïnteresseerd in Nina toen hij hoorde dat zij Ludo’s dochter was.
  Ik ben wel blij trouwens dat Bianca eindelijk haar ware gezicht toont met Bram! Dit hele gedoe met Rikki en haar duurde me al te lang! Aankomende aflevering geeft ze eindelijk aan Sjoerd toe dat ze Edwin gewoon heel erg mist en dat op Bram projecteert. Maar Sjoerd gaat nu dus ook bij Rik wonen, dan blijft Bianca wel alleen over, want Anton is bijna nooit thuis, die heeft het te druk met Maxime! Ik hoop dat ze er snel achterkomt dat Anton vreemdgaat… Wel zielig voor Bianca hoor!

 15. Oja Maxime zwanger….ja dat zou best eens kunnen! Volgens mij klopt het idd dat ze tegen Ludo loog over het feit dat ze nooit meer zwanger zou kunnen raken.

  Ik denk trouwens ook dat Aysen iets met de cliffhanger straks te maken gaat hebben. De boel gaat vast zo escaleren dat er doden gaan vallen en ik denk dat Aysen daarmee te maken gaat hebben en dat ze volgend seizoen uit de serie verdwijnt. Je merkt aan alles dat haar rol in Meerdijk zo wordt geschreven dat het geen langdurige rol zal zijn. Zeker als je het vergelijkt met die van Nuran, wat gewoon een rustig meisje is die goed met iedereen kan opschieten en (denk ik) op de lange termijn iets met Rik gaat krijgen. Aysen daarentegen is een ongeleid projectiel die nu al half Meerdijk tegen zich heeft gekregen (nou ja, iig Bing, Lucas en Lorena) én ze heeft doodslag op haar geweten, dat moet toch ook een keer utikomen! Ik denk dat ze tijdens de cliffhanger of dood gaat of iemand anders iets aandoet waardoor ze in de gevangenis belandt. Ik hoop alleen niet dat er een soort herhaling van de cliffhanger van vorig seizoen komt ofzo (schietpartij), aangezien de schrijvers wel erg de neiging hebben om verhaallijnen te herkauwen (nu ook weer verlamming van Sjors)…

  1. Niet alles komt uit in de serie hoor.
   Zoals het nooit is uitgekomen dat Martine hafkamp onschuldig ind e bajes kwam wegens de moord op Karel Kortenaer, en zo door Ludo werd gekidnapt uit die politiewagen en moest vluchten naar verweggistan.

   Die Aysen zal de doodslag nooit bekennen, tebnzij ze ooit eens verliefd wordt ofzo, en het aan de partner toegeeft.
   Of later last krijgt van schuldgevoelens. Maar zo is haar karakter niet.

   1. Enuhm, het ook nog steeds niet uitgekomen dat Nick achter de medicijnenwissel zat en niet Maxime.. 😉

    En had Nick niet vlak voordat die opgenomen werd aantal seizoenen terug een oude vriendin van Maxime naar Meerdijk gehaalt die hem vertelde dat ze ooit eens een abortus had gehad.. (Waardoor dus dat hele ”o ik kan geen kinderen meer krijgen doordat Ludo me heeft neergeschoten als kind” een broodje aap verhaal bleek te zijn.. Hij heeft het alleen nooit aan Ludo vertelt want die wou toen niet luisteren, en vlak daarna werd die opgenomen..)

 16. Wie is Saskia?
  En Mike heeft toch iets te maken met de dingen op de laptop van Nina zodat Noud en Nina uit elkaar gaan??
  xoxo

 17. Ik denk dat Mike in de gevangenis heeft gezeten bij wiet en die hebben afgesproken dat Mike Nina en nous uit elkaar drijft en gaat pakken.
  Want Mike vindt Sjors leuk maar jongens kom op Gtst is een soap sommige mensen hier overdrijven wel

 18. Ik ben eigenlijk wel blij met de komst van Aysen. Eindelijk weer eens een echte bitch in de serie. Het begon nog al saai te worden, aangezien Ludo en Maxime (de enige slechterikken van de serie) weinig slechts te doen hebben. Heerlijk toch hoe Aysen zomaar even Lucas ontvoert, lijkt een beetje op Martine Hafkamp in haar beginjaren. Ze krijgt wat ze wil, op welke manier dan ook.

 19. Aysen zal idd geen langdurige rol zijn iemand die een vaste rol heeft is minimaal 1 jaar te zien, dus ik denk dat ze in januari weer weg gaat en dat Amy dan een vaste rol krijgt. Julia Batelaan wordt in november 16 het zal dus kunnen.

  1. Of die Bing gaat eens de pijp uit en wordt dan vervangen door Amy 🙂

   suffe karakter die bing, ik hoop dat ze een keer wat beters verzinnen met zijn rol

 20. Ik denk dat aysen dat bij Nina heeft gedaan want Lucas zei toen aysen hem had ontvoert, GA JE ME FAMILIE IETS AAN DOEN??.. En toen ging ze zo sneaky lachen

 21. @ Sergio… je vergeet steeds het belangrijkste in je strijd met Maria…. ze heeft Danny van de trap geduwd, daarna het op een ongeluk laten lijken en haar mond gehouden… dat is toch wel wat erger dan een achterlicht kapot trappen dacht ik zo 🙂

  1. ja inderdaad. Maar zij snapt het niet helemaal volgens mij. Zij denkt dat Aysen het lieverdje is ofzo. Ook met Lucas zit zij gewoon fout en niet Lucas. Lucas reed inderdaad te hard. Dan geef je een bekeuring. Dat is normaal. Maar er was geen enkele reden om hem de cel in te doen. Daarna is ze hem gaan stalken. Dus Aysen vraagt er gewoon zelf om en zorgt alleen maar voor nare dingen.

   Maar het is wel een andere verhaallijn en spannend. Want wie wint de strijd? Wat gebeurt er nog meer? Daardoor blijven de mensen wel kijken.

 22. @Hoii als dat zo is. Denk ik dat Ludo of Maxime Aysen om zeep helpt.

  @Maria Die Bing mag er van mij er ook uit. En dan de half broer van Lorena erin.

 23. Is het niet duidelijk:

  – Waarom is Mike geintreseerd in de familie Sanders?
  – Waarom is Mike geintreseerd in Sjors?
  – Hoe kan Nina een bedreiging hebben gekregen in haar mail?

  Mike is ingehuurd door Martine.

 24. Mike is ingehuurd door die Martine hafkamp hij is niet verliefd op sjors…maar hij moet sjors in de gaten houden van martine..hij gaat ook een camera programma installeren voor nina voor martine zodat ze kan meekijken..dat denk ik tenminste

 25. @Tralololalol Inderdaad, geruchten worden verspreid door mensen die niet achter de feiten aan gaan. Alhoewel ik het ook wel vet zou vinden als Martine terug komt.

 26. Ik hoop dat het waar is, zou het echt niet erg vinden als Martine terug zou keren. maar waarom zou Martine Noud en Nina in de gaten willen houden, ik denk dat ze Ludo te grazen wil nemen, maar waarom dan Nina.
  Wiet kan het sowieso niet zijn, rare geruchten.
  Dan verder wie is Mike precies, wat wil hij van Sjors en van Nina.
  En wie zijn Yvon en Saskia, in de spoilers staat Saskia, maar Terence gaat Yvon spelen, toch niet weer zo’n Tanya/Tineke verhaal?

 27. Mike zit achter de dreigmail van Nina, hij heeft ook naar haar laptop gekeken toen hij haar hielp met tasjesdief. hij heeft gewoon haar laptop gehackt ofzo..
  Aan het eind van de uitzending van vandaag pleegt hij ook zomaar een telefoontje.. Beetje vreemd..

 28. volgens mij komt er nog een nieuwe in. BasvProoijen, staat namenlijk op zijn twitter maar ik ken hem niet.
  sjors mag er niet 3 maanden uit 🙁 en ik hoop dat martine erin komt, maar dat zal vast wel niet gebeuren.

 29. @Maria, is dit jouw nickname? Wees dan zo trots!
  Mijn mening niets met komaf te maken, maar met gerechtigheid. Aysen moet gestraft worden, maar dit is gtst…. En dat maakt het dat mensen getriggerd worden om te kijken.

  Veel kijkplezier!

  1. Maria is mijn tweede naam. Wat is daarmee?
   En natuurlijk moet die Aysen gestraft worden wegens doodslag en stalken, Dat maakt de daden van Lucas alleen niet minder, want drugs in iemands drankje gooien is ziek en strafbaar.

   1. Kan je beter iemand doden dan drugs in iemands drankje doen of niet?
    Aysen voelde zich heel raar. Dan ga je toch niet rijden!!

    Maar ja inderdaad, het maakt de daad van Lucas niet minder. Aan de ene kant vind ik deze strijd wel leuk maar leef zo erg mee dat ik het niet kan hebben als Aysen het wint van Lucas. Ik heb gewoon bepaalde types die ik geweldig vind. Zoals Nick. Dat was echt mijn favoriet.

    Maar vind gewoon beetje jammer dat zij alles zo komt bepalen en het is een politieagent. Die hoort het voorbeeld te geven en niet mee te gaan met Lucas.

    1. Klopt inderdaad dat je niet gaat rijden als je je niet lekker voelt. Iemand met een helder geest kan het zo bedenken. Maar iemand die gedrogeerd is met drugs en zo stoned als een garnaal heeft niet het vermogen om logisch na te denken en zo een rem te zetten om te gaan rijden.
     Hier is Lucas dus verantwoordelijk voor. Nogmaals als hij zich niet als een verwend joch gedroeg en de boete betaalde was er niets aan de hand. Dit alles staat los van het lastigvallen en doodslag op Danny. Daar zit trouwens ook een heel verhaal achter. Ze wilde het hem betaald zetten omdat hij haar zusje zo kwetste. Het is wel duidelijk dat ze hem niet met opzet heeft vermoord. Hoe dan ook zou ze hiervoor gestraft moeten worden.

     En bovendien, hoeveel doden heeft Ludo op z’n geweten? Daar hoor ik jou niet over. Jij kan het gewoon niet van Aysen hebben dat zij nu de gemene loeder uithangt 🙂

     1. Maria daar heb je gelijk in. Ik vind Nuran wel een leuk type maar Aysen niet. Ik hou niet zo van bazige vrouwen haha 😉

      Ludo heeft inderdaad heel wat op zijn geweten maar dat past hem. Ik vind het ook wel jammer dat het nu minder is geworden. Eigenlijk mist GTST een echte bad guy.

     2. Die Aysen kan meerdere kanten op. Of ze gaat flink op haar bek en het eindigt fataal. Of ze wordt iets machtigs, te vergelijken met de jonge Martine Hafkamp.

 30. Ik vind de naam Maria mooi, die verdient eer. Alles op een rijtje… Eens kijken, maar Aysen is ziek zei je hierboven toch ergens? Veel plezier nog hier met de ‘wedstrijd’ :)!

  Bye!

 31. Het is duidelijk dat Martine voorlopig nog niet terug komt. Martine zal voor de ondergang van Ludo zorgen en Ludo gaat er nog lang niet uit.

  Let maar op. Over een paar jaar…
  Martine Come Back met een ijzersterke actie tegen Ludo…
  Ludo dood of achter tralies of op de vlucht…
  Martine vertrekt weer omdat ze nog steeds voortvluchtig is vanwegen de moord op Karel (die ze niet gepleegd heeft, maar waar gezien de verhaallijn geen verandering in kan komen)
  En als Maxime er in die tijd nog in zit… zal die Ludo’s vermogen op de een of andere manier krijgen. Ludo komt er op zijn sterfbed achter dat Maxime onschuldig was en Maxime wordt uberbitch. Er komen vervolgens al snel duistere figuren en Maxime gaat aantonen dat ze die allemaal te baas kan…..

 32. die k*t eysun moet gewoon weg uit gtst !! ze zorgt er aleen voor dat de leuke hunk uit gtst (lucas natuurlijk !!) word opgepakt !!!

 33. Ik word een beetje moe van Aysen.
  Al vanaf het begin irriteer ik me aan haar gedrag.
  Hoop dat ze snel weer verdwijnt.

  Tuurlijk is het leuk om weer een ‘nasty’ personage te hebben. Maar naar haar kijken is gewoon onaangenaam. Ik vind Ludo, Maxime en Nick als slechterikken een stuk geloofwaardiger.

  Lucas is uiteraard een verwend joch, maar als jij politie (in opleiding) bent, doe je zulke dingen niet. Ongeacht wat voor een achterliggende redenen je zou kunnen hebben.
  Zou jij je baan op het spel zetten om diegene die jou of je familie ooit gekwetst heeft? Dat gun je ze dan toch JUIST niet?
  Ze gaat veel te ver hierin, bij Danny, en nu ook bij Lucas. Ik vind het niet zo gek dat mensen zich gaan ergeren en haar tegen willen werken.

  Sjors en haar verlamming. Wha’ts new? Er staan hier reacties waaruit blijkt dat het altijd weer goedkomt, maar zijn jullie Steff vergeten? Het vriendje van Hedwig, die door toedoen van Rik, tijdens een bokswedstrijd een verlamming opliep?
  Hij is nooit meer uit de rolstoel gekomen.
  Als de schrijvers het geloofwaardig willen houden, moeten ze Sjors ook in die rolstoel laten. Er zijn al zo veel karakters op mirakuleuze wijze uit de rolstoel gekomen..

  Het verhaaltje rondom Nina.. Ook dit kennen we nu wel. Het begint echt een beetje saai te worden.

  Ik hoop dat Nuran en Rik bij elkaar komen en dat zij dan ook eens echt bij elkaar blijven. Niet zoals Charlie en Rik, die op zo’n vervelende manier telkens weer uit elkaar gingen. Gewoon een mooi stel, zoals Anita en Rik dat ooit waren.. Hoewel ze Rik toen ook een tijd hebben afgeschilderd als vreemdganger, toen Anita weer in Nederland was en hij ergens anders zat nog..

 34. Payback time Ludo. Eerst begin ik met je dochter, en jou laat ik terug gevonden worden in de oceeaan in een koffer met je eigen pik in je bek

 35. Hoi Martine leuk dat je terug bent hier de nieuwe spoilers:

  Maandag 9 April:
  Anton trekt het niet als Bianca hem confronteert met wat hij écht nodig heeft om zijn verdriet te verwerken. Hij reageert zich af op Maxime. Rik baalt als Rikki zich ergert aan Saskia’s gedrag. Lorena gaat de confrontatie aan als ze te horen krijgt wat Lucas allemaal over haar gezegd heeft.

  Dinsdag 10 April:
  Bianca kan de reden van haar verdriet niet met Sjoerd delen. Het vertrouwen tussen Lucas en zijn moeder daalt tot onder het vriespunt. Maxime heeft het helemaal gehad met Anton.

  Woensdag 11 April:
  Nina raakt in verwarring als Noud en Mike haar tegengestelde adviezen geven. Dan slaat de stalker weer toe… Tot Janines frustratie weigert Lucas zijn oordeel over Maxime terug te nemen. Bing trekt het niet als Lucas aangeeft dat hij gewoon weer aan het werk wil.

  Donderdag 12 April:
  Bing maakt Aysen duidelijk dat ze niet meer welkom is in Dansatoria. Nina krijgt een heftige angstaanval. Ze heeft niet door dat Noud twijfelt aan de oorzaak daarvan. Bianca is klaar met Antons vluchtgedrag en stelt een ultimatum.

  Vrijdag 13 April:
  Mike stookt subtiel tussen Nina en Noud. Anton ziet in wat hij zijn gezin heeft aangedaan. Lorena verklaart Nuran voor gek als die Saskia er met Rik vandoor laat gaan. Rik wordt met zijn diepste gevoelens geconfronteerd.

  Gheheh eindelijk Anton weet het eindelijk!

 36. Hahaha Anoniem, ja dat had ik niet door, ik dacht je martine refereerde naar de spoilers. Waar haal je die spoilers eigenlijk vandaan ?:P

 37. dit is duidelijk door een zielige eng mannetje geschreven wallgelijk bah slaat helemaal nergens op ……………

  1. okeeeeeeyyyy… dit slaat egg totaal nergens op.. mense .. wrm zeg je niej gwn iets als :”ik hoop dat het weer goed komt met bianca ! arme bianca, d’r zoon overleden andere zoon steeds ruzie over bram en rikki en ook gaat anton nog is vreemd.. ”

 38. Waarom begrijpt niemand dat Maxima mijn sletje is? Om mijn verdriet te verwerken doe ik het met Maxima, zij is een ware steun voor mij.

 39. het zou vrij logisch zijn als het amy is, zij is tenslotte een van de weinigen die bij de splinternieuwe laptop kon (ludo en janine en noud ook maar die sluiten we sws uit)

  daarnaast als het klopt dat martine terug komt(ze was tenslotte niet dood en heb toch een appeltje te schillen met de sanders) zou zij de dader kunnen zijn, samen met mike. Dan kan zij alles achter de schermen regelen…

  wat de cliff betreft… het verhaal van nina zal wel niet de cliff worden als ze zo doorgaan… alleen als de ze aandacht verplaatsen van nina/stalker en aysen/lucas naar rik/dames en maxime/anton en maxime/janine zal het de cliff worden(aangezien het nog een poosje duurt voor de cliff en ze op nina niet zo lang kunnen rekken)

Geef een reactie