gtst-goedetijdenslechtetijden

Mike zit achter Nina aan. Lucas en Lorena hebben het aan de stok met Aysen, de affaire van Anton en Maxime lijkt uit te lekken en Rikki vraagt Laura om hulp. Lees snel verder..

Maandag 19 maart:
Lucas en Lorena maken zich zorgen over de uitkomst van hun stunt. Aysen is zich niet bewust van wat ze veroorzaakt heeft. Mike improviseert een medische actie. Jack schrikt als hij naar het ziekenhuis wordt geroepen.

Dinsdag 20 maart:
Bing ontdekt iets verontrustends. Rikki wordt onzeker door Bianca en vraagt Laura om hulp.
Janine vindt het vreemd dat Bianca geen idee heeft waar Anton is. Mike probeert indruk te maken op Nina.

Woensdag 21 maart:
Een manipulerende Bianca weet Sjoerd en Rikki uit elkaar te drijven. Anton gaat uit zijn dak als Janine hem beschuldigt van overspel. Aysen dient een klacht in tegen Lorena en Lucas. Lorena begint een tegenoffensief.

Donderdag 22 maart:
Aysen gaat in de fout als ze een bekentenis van Lucas wil forceren. Jack zet Lorena onder druk over wat er met Aysen gebeurd is. Bing verrast Sjors, maar zij slaat zijn aanbod af. Mike zit achter Nina aan.

Vrijdag 23 maart:
Bianca’s wereld stort in door een actie van Rikki. Noud probeert Nina ervan te overtuigen dat ze zich de bedreiging heeft ingebeeld. Anton en Maxime verplaatsen hun geheime affaire naar een afgelegen hotel.

67 comments on “Spoilers 19 t/m 23 maart

 1. Aysen heeft al iemand vermoord en nu komt er ook nog een moordslag? Mike redt die gene dus wat Aysen veroorzaakt heeft. Ik heb het gevoel dat Aysen iets met de Zomercliff te maken gaat hebben.

  1. Aysen heeft helemaal niemand bewust vermoord. Zoiets heet doodslag.
   Ze heeft Danny gestalkt waardoor hij (terecht) agressief werd. Zo is het uit de hand gelopen. DOODSLAG dus.

 2. Moet even zeggen dat ik niet echt vertrouwen had in de nieuwe aanwinsten…Veel bekenden weg, maar ik moet mijn mening bijstellen… Aysen is zo onuitstaanbaar dat ze haar rol wel heel goed speelt dus.. Mike is mysterieus en zit nog van alles achter.. ik vind het weer leuk worden moet ik zeggen…

 3. Wauw! Begint weer lekker spannend te worden met de nieuwe cast leden! Ik vraag me alleen af hoelang Mike erin blijkt..

 4. @ adiosamigos: haha ja idd, Bianca en Rik no way, Rik valt voor Nuran! Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan..
  En idd wat Aysen heeft gedaan heet doodslag. Dan zorg je er zonder opzet en zonder voorbedachte rade voor dat iemand komt te overlijden. Ik geloof niet dat Aysen Danny expres van de trap heeft geduwd, maar ze had natuurlijk in de eerste plaats überhaupt nooit zomaar Rik’s huis in mogen sneaken om Danny lastig te vallen.
  Anyway, dit moet een keer uitkomen natuurlijk, dus ik vermoed wel dat het vanaf het begin al de bedoeling was dat Aysen’s rol een tijdelijke rol is. Misschien komt ze idd wel in de cliffhanger.. Ik hoop eigenlijk wel dat het een tijdelijke rol is, simpelweg omdat ik haar niet bepaald geweldig vind acteren. Nuran daarentegen mag van mij best blijven.

  Wat Mike betreft, ik blijf het vreemd vinden, een Nederlandse vrouw die opeens een Vlaams sprekende broer blijkt te hebben (het wordt ook totaal niet uitgelegd ofzo), maar goed in een soap kan alles natuurlijk..

 5. Aysen mag van mij ook weg, het heeft geen nut meer wanneer heel Meerdijk haar niet meer mag..
  In de liefde denk ik ook niet dat er echt een man voor haar is, behalve Bing natuurlijk, maar die valt niet voor haar. Nuran mag wel blijven, ik vind dat ze goed acteert.

  1. Nuran acteert helemaal niet goed. Denk ook dat Aysen er binnenkort weer uitgaat maar hoop eigenlijk dat ze haar zus meeneemt.. ik vind ze beide ongeschikt.

  2. aysem is gwn raar, niemand mag haar, en ze zorgt alleen maar voor “dood” in gtst.. Alles gaat mis sinds dat zij erin zit! Beetje toevallig! 😉

 6. @dommejonge, er wordt wel degelijk uitgelegd waarom hij Vlaams spreekt, in een aflevering werd namelijk gezegd dat hij tijdelijk in België heeft gezeten geloof ik.

  1. eeeeeeeh ik als Amsterdammer heb 11 jaar in België gewoond en ik spreek toch echt geen Vlaams gelukkig hahahaha, maar het is maar een soap en in Meerdijk is alles mogelijk, zelfs een rechergeur in opleiding die in burgerkleding auto’s aanhoud hahaha hoe verzin je het?.

 7. Sinds het overlijden van Edwin kijk ik met steeds minder plezier naar GTST. De ongeloofwaardigheid druipt er steeds meer vanaf:
  * Het overlijden van Edwin is nu nog slechts een voetnoot in de serie. Eigenlijk is iedereen weer overgegaan tot de orde van de dag. Ondanks dat Lucas hierdoor zijn soulmate is verloren, zien wij niet een rouwende weduwnaar maar is hij weer de losbol van voorheen die weer volop loopt te flurten. Van de Bouwhuisjes is Bianca de enige die nog enigszins wat emoties toont over het overlijden van haar zoon.
  * Anton gaat vreemd met Maxime, terwijl hij daartoe helemaal niet de man is om te doen.
  * Bianca heeft een broer die Vlaams spreekt (de reden hiervoor dat hij een poos in Belgie heeft gewerkt is natuurlijk grote onzin)
  * De inrichtingsperikelen van Lorena en Jack (laten we eens op een krampachtige manier wat humor in de serie verwerken !!!)

  Wat is dit toch allemaal voor bullshit !!! Er waren 2 geweldige verhaallijnen in gtst, maar deze worden totaal niet benut:
  * De Ludwin-verhaallijn was nog maar net begonnen en er was nog zoveel uit te halen, bijv. een huwelijk tussen Lucas en Edwin. Maar blijkbaar vonden de schrijvers het niet nodig om deze statement te plaatsen.
  * De verhaallijn van het overlijden van Edwin had veel meer uitgediept kunnen worden. Maar blijkbaar willen de schrijvers zo snel mogelijk Edwin laten vergeten.

  En toch blijf ik maar kijken naar deze serie en waarom: omdat ik blijf hopen dat de schrijvers niet zo dom zijn als het nu lijkt en na verloop van tijd zal blijken dat wij als kijker bij de neus zijn genomen. Dat na verloop van tijd blijkt dat alles slechts een nachtmerrie van Lucas is geweest en dat alles wat de afgelopen maanden in de serie te zien is geweest het resultaat was van die nachtmerrie. Dat wil zeggen dat Lucas wakker wordt en bijv. die hele ebola-toestand NIET heeft plaatsgevonden.

  Raynor, ik hoop echt dat ik je binnenkort weer als Edwin in gtst kan zien. Zo niet, dan kan de conclusie worden getrokken dat deze schrijvers krankzinnig geworden zijn en aan vervanging toe zijn. Zie dit maar alvast als een open sollicitatie van mijn kant !!!

  1. Je bent zo te lezen gewoon een mega fan van Edwin maar ik ben het niet met je eens. Edwin was een prima acteur en het was leuk hem erbij te hebben maar het is geen slechte serie als ze hem terug laten komen, dat komt het programma helemaaaaal niet ten goede!! dan krijg je zo’n zelfde situatie als die keer met Ludo, toen stond hij op uit de dood en dat was totaal niet geloofwaardig en sloeg nergens op. misschien hebben ze een aantal fouten gemaakt door nu al verder te gaan met nieuwe verhaallijnen ipv bij edwin te blijven hangen en door hele slechte en ongelovige acteurs/personages er in te zetten maar ik vind het ergens ook wel verfrissend dat de cast word opgeschoond zodat er weer ruimte komt voor nieuwe verhaallijnen want ik denk dat GTST dat prima kan gebruiken!

   Dus hopelijk zijn de schrijvers van goede tijden slim en halen ze Aysen en mike (het liefst ook nuran) uit de serie en zorgen ze voor leukere en betere acteurs. Daarna opnieuw spannende en leuke verhaallijnen en GTST is in mijn ogen weer genieten!

  2. Gaat het nu nog over Edwin (Raynor)? Pff word er een beetje moe van… Deal ermee dat het een soap is en geen realiteit, en dat nieuwe personages nu eenmaal een onderdeel zijn van een soap… Het is komen en gaan!

   Jammer voor hem dat ie uit de serie is, maar volgens menig gtstfan is hij een super acteertalent dus zal hij vast wel ergens anders ook een mooi baantje krijgen!

   Aysen, Nuran en Mike zijn gewoon goede acteurs alleen dat ze personages moeten spelen waar niet iedereen blij mee is, zouden ze daarom uit de serie moeten?… hmm beetje vreemd!!
   Neem Bing: Irritante personage maar word dus wel super neergezet.

   Als ik het mag zeggen Adriaan, helaas de sollicatie is mislukt!! Liever echte schrijvers in plaats van een nog altijd rouwende fan!

  3. Oneens.

   “Het overlijden van Edwin is nu nog slechts een voetnoot in de serie. Eigenlijk is iedereen weer overgegaan tot de orde van de dag. Ondanks dat Lucas hierdoor zijn soulmate is verloren, zien wij niet een rouwende weduwnaar maar is hij weer de losbol van voorheen die weer volop loopt te flurten. Van de Bouwhuisjes is Bianca de enige die nog enigszins wat emoties toont over het overlijden van haar zoon”

   Veel verhaallijnen zijn het gevolg van het overlijden van Edwin.
   – Anton gaat vreemd
   – Bianca bemoedert Bram
   – Lucas stak huis Sanders in brand

   “Anton gaat vreemd met Maxime, terwijl hij daartoe helemaal niet de man is om te doen.”

   Blijkbaar is hij dat dus wel.

   “Bianca heeft een broer die Vlaams spreekt (de reden hiervoor dat hij een poos in Belgie heeft gewerkt is natuurlijk grote onzin)”

   Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom dit zo is. Hij kan gestudeert hebben in Vlaanderen (Leuven, Antwerpen) en vervolgens gewerkt. De man is begin 30. Studeren kan je doen vanaf je 18e met VWO opleiding. 30+ – 18 = 12+ jaar.

   “De inrichtingsperikelen van Lorena en Jack (laten we eens op een krampachtige manier wat humor in de serie verwerken !!!)”

   Ik vind het persoonlijk erg grappig. + het is een manier om op humorvolle wijze het verhaal van Jack en Lorena die gaan samenwonen neer te zetten. Deze humor weegt ook op tegen de vele trieste gebeurtenissen en houdt zo het ballans.

   “De Ludwin-verhaallijn was nog maar net begonnen en er was nog zoveel uit te halen, bijv. een huwelijk tussen Lucas en Edwin. Maar blijkbaar vonden de schrijvers het niet nodig om deze statement te plaatsen.”

   Dit is het enige gedeelte waar je iets zinnigs zegt. Er had inderdaad nog veel uitgehaald kunnen worden, maar iedere plotwending is een keuze die weer kan leiden tot nieuwe verhaallijnen. Zo gaat dat.

   “De verhaallijn van het overlijden van Edwin had veel meer uitgediept kunnen worden. Maar blijkbaar willen de schrijvers zo snel mogelijk Edwin laten vergeten.”

   Dit is simpelweg niet waar. Het is nooit zo dat het overlijden van iemand in een soap leidt tot wekenlang alleen maar huilen. Dit zou na een tijdje erg vermoeiend worden. Wel zijn bepaalde personages aangetast en zijn er verschillende verhaallijnen die het gevolg zijn van het overlijden van Edwin, zoals net al aangegeven.

   “En toch blijf ik maar kijken naar deze serie en waarom: omdat ik blijf hopen dat de schrijvers niet zo dom zijn als het nu lijkt en na verloop van tijd zal blijken dat wij als kijker bij de neus zijn genomen. Dat na verloop van tijd blijkt dat alles slechts een nachtmerrie van Lucas is geweest en dat alles wat de afgelopen maanden in de serie te zien is geweest het resultaat was van die nachtmerrie. Dat wil zeggen dat Lucas wakker wordt en bijv. die hele ebola-toestand NIET heeft plaatsgevonden.”

   Ik neem aan dat je dit niet serieus bedoelt.

   “Raynor, ik hoop echt dat ik je binnenkort weer als Edwin in gtst kan zien. Zo niet, dan kan de conclusie worden getrokken dat deze schrijvers krankzinnig geworden zijn en aan vervanging toe zijn. Zie dit maar alvast als een open sollicitatie van mijn kant !!!”

   Raynor (Edwin) was, mijn inziens, niet erg boeiend als acteur. Het enige interressante aan de personage was dat hij homo was en dat dit gevolgen had voor zijn omgeving en voor andere personages (Lucas, Anton, Bianca, Sjoerd). Verder was de acteur niet erg boeiend op het gebied van acteerwerk en had de rol van Edwin niet veel meer inhoud dan het homo-zijn.

   Ik begrijp de ophef rond het hele Edwin-is-dood onderwerp dan ook totaal niet. Als Ludo, Nina, Sjors of Noud dood zou gaan, was deze ophef op zijn plaats geweest, maar in het geval van Edwin is dat toch echt niet zo.

 8. Waar is Emy eigenlijk gebleven? Ik heb haar al weken niet meer gezien. Sinds Maxime de deur uitgezet is door de Sanders is Emy ook verdwenen. Ze heeft niet samen met de Sanders in hotel Rozenboom gelogeerd toen het huis half afgebrand was en bij Maxime en Rik is ze ook niet.

  Heb ik iets gemist ofzo?

  1. Amy zit al maanden opgesloten in de paardenstal en over een half jaar of zo komt ze er als 18 jarige ineen uit (zo gaat het toch steeds met kinderen in Meerdijk?.

 9. HAHAHAHAH lachen hoe jullie je comentaar geven het is allemaal gespeeld
  grappig dat mensen realieit en werkelijkheid door elkaar halen
  beeeeeeeeeeeeeeeeeeeetje zielig 😉

 10. HAHAHAHAH lachen hoe jullie je comentaar geven het is allemaal gespeeld
  grappig dat mensen realiteit t en werkelijkheid door elkaar halen
  beeeeeeeeeeeeeeeeeeeetje zielig 🙂

 11. ik vind dat er echt geen verhaallijn meer inzit!!
  ineens is dat ebola virus ook weer weg
  en opeens komen er 3 nieuwe acteurs
  en ze spelen dat mike knap is hurrmmm er zijn veel knappere jongens!!!
  hij zit volgensmij nog een beetje in zijn mega mindy rol!!!

 12. Zou iemand mij het nut kunnen vertellen van die Aysen in de serie ?, want ik snap het geloof ik niet wat dat mens in de serie moet, het slaat helemaal nergens op en hier moet de hele Turkse gemeenschap toch negatief op reageren straks want er wordt hier een type neergezet waar veel mensen dus precies hun vooroordelen op baseren en ik kan ze geen ongelijk geven want ik vind het verschrikkelijk als dat mormel inbeeld komt.

  1. ach wat een gezeur
   er zijn ook zat van die Nederlandse mormels voorbij gegaan in gtst, en daar hoor je niemand over
   dus uiteraard zullen er wel turkse mormels kunnen bestaan, dus ook in een soapserie.
   Bij alle volkeren heb je rotte appels tussen.
   En om alle allochtonen als heiligen in een serie te schrijven is natuurlijk bull shit.

 13. Nou leuk, kan iemand mij vertellen wanneer er weer eens echte leuke tijden komen? Ik vind Gtst de laatste tijd niet echt leuk meer alleen maar slechte tijden en stomme verhaallijnen en toch blijf ik er maar naar kijken en waarom? Dat weet ik zelf ook niet. En ten eerste ik ben het met iedereen hier boven mij eens over die Aysen, wat doet dat mens in Gtst? Ik weet dat ze maar een personage is en dat ze alles speelt, maar owh wat is zij vervelend zeg, laat haar alsjeblieft oprotten!

  Ten tweede: waarom hebben de schrijvers in hemelsnaam Edwin uit Gtst geschreven! hebben ze daar wel een duidelijke reden voor? Ik vind het zoo niet leuk om Lucas alleen te zien in de soap! En nu Lucas in de soap inmiddels weer een beetje gelukkig is, denk ik steeds aan toen Edwin nog leefde en hoe gelukkig ze samen waren Ludwin: is verleden tijd doodsonde en ontzettend jammer!
  En dan nog iets over Mike, hij is opzich wel knap maar ik moet echt wennen aan dat belgische we zullen zien wat er voor mysterieus in zit.

  Goede tijden, kom snel terug!

  1. Raynor is ontslagen van de cast. Mensen worden eens ontslagen, dus ook in de cast. De reden waarom hoef je niet altijd te weten. Er kan vanalles gebeuren achter de schermen.

 14. Ik denk dat die mike uit de gevangenis komt, en tegen zijn familie zegt dat hij de hele wereld heeft rondgereisd maar dat hij ondertussen barst van de leugens. In de gevangenis heeft hij wiet ontmoet en ze zijn dikke vrienden geworden. En nu werkt hij als een soort spion van wiet en hij wil nina en noud uit elkaar drijven omdat wiet nina niet goed voor noud vind. Maar dit gaat hem niet lukken want nina en noud zijn gewoon het leukste stel. Nuran en aysen moeten gewoon allebei weg, als nuran een keer ophoud met haar zelfmedelijden kan ze misschien nog wel een leuk persoon worden maar van aysen komt niks meer terecht. En charlie moet gewoon weer terugkomen! zij was jarenlang het leukste personage van gtst en het is niks meer aan zonder charlie. De laatste tijd zijn de verhaallijnen ook zo saai en langdradig, dat gedoe om baby bram bijvoorbeeld, en dat geheimen zo lang duren voor ze uitkomen. ze mogen wel een voorbeeld nemen aan atwt, daar kwam de ene na de andere goede verhaallijn en er zat teminste een beetje tempo in!

  1. Nou moet ik zeggen dat ATWT de laatse tijd ook erg langdradig was elke keer..

   En de dood van Edwin, tja in mijn ogen hadden ze veel meer uit de Ludwin relatie moeten halen en mss Edwin dan iets later dood laten gaan..
   En met Ebola hadden er meer mensen ziek moeten worden, was het nog spannender geweest en realistischer. -_-”
   Nu was het Edwin dood, Noud weer beter, weg virus 😛

   1. en geen Nobel prijs voor Anton omdat hij een medicijn heeft uitgevonden tegen dit dodelijke virus, echt een goed uitgedachte verhaallijn dus hahaha

  1. Groot gelijk.
   Ik heb er geen behoefte aan om constant naar heiligen te kijken op tv.
   Alleen maar Sjorstypetjes gaat vervelen.

  1. Haha ik vindt met dt ????

   Maar inderdaad ik vind Aysen ook vreselijk. Vervelende types zijn wel leuk maar dan moet het zoals Nick Sanders zijn. Like a boss.

 15. Zoals ik het zie zijn de drie nieuwe personages op deze manier onder te verdelen:

  Nuran: Lief, betrouwbaar en heeft geen vijanden (kan wel af en toe een beetje moeilijk doen om niks).
  Aysen: Vervelend, arrogant, egoïstisch en weet juist iedereen tot vijand te maken (lijkt tot nu toe weinig gevoel te hebben, maar misschien is daar wel een reden voor waar wij nog achter moeten komen).
  Mike: Lijkt heel aardig en meelevend, maar heeft een dubbele agenda en belazert je intussen waar je bijstaat (blijkt dus uiteindelijk toch onbetrouwbaar te zijn).

  En volgens mij heb je al deze verschillende karakters juist nodig om een goede soap te maken of ze nu leuk of niet leuk zijn. Dus ik ben erg benieuwd wat er de komende tijd allemaal gaat gebeuren.

 16. adriaan helemaal gelijk, dat moet je naar Kennard bos opsturen.
  ik kijk ook een stuk minder gtst sinds edwin dood is.
  ludwin was mijn favoriete verhaallijn, in de serie zijn ze edwin allang weer vergeten maar ik kan het niet vergeten.
  Het is natuurlijk een soap maar zonder edwin is er niks aan.
  Er gebeurt niks, ze zouden moeten doen dat edwin weer tot leven komt

  1. Edwin weer tot leven wekken is zeer ongeloofwaardig. Dan wordt het een tweede bold and beautiful waar taylor al 3 keer de pijp uit is geweest.

   Ze vinden heus wel weer een leuke homo voor een vaste rol hoor.

 17. Ik word echt gek van die Bram-verhaallijn. Djeez zoveel moeite om een baby.

  En het is wel een beetje onrealistisch dat iedereen meteen weer zo makkelijk verder gaat na een dood van iemand, maar ze kunnen moeilijk 4 weken door blijven gaan daarover, dan zou het weer te langdradig worden.

  En Rik + Nuran kan echt niet. Rik is 35 ofzo? En Nuran iets van 20? O.o

  En ik vind dat Aysen teveel bezig is met de politie dingen enzo. En niet echt met sociaal zeg maar, en ze zoekt steeds een nieuw slachtoffer op ofzo.

  1. Ten eerste mag ik voor je hopen dat jij nooit moeder word, het arme kind.

   Ten tweede, zeik niet over die dood. Als ze hun leven oppakken is het fout, als ze dat niet doen ook. Wat wil je nou?!

   Ten derde, Waarom zou zo’n leeftijdsverschil niet kunnen? Gaat het er niet om dat mensen gelukkig met elkaar zijn?

   Ach en Aysen.. Ze speelt nou eenmaal de rol van een rechercheur, niet zo vreemd dat ze dan ”politiedingen” doet he?

   Kortom: Zeur niet zo.

   1. Wtf? Ik vind die eerste echt een erge persoonlijke belediging?

    En met die tweede bedoel ik dat iedereen hier zeurt dat ze zo makkelijk door gaan met hun leven, maar dat ze moeilijk 4 weken door kunnen gaan daarmee.

    En die derde, het kan wel, maar toch, ik ken bijna niemand met zo’n leeftijdsverschil.

    En Aysen hoort wel ‘politiedingen’ te doen enzo, maar bijvoorbeeld Lorena is toch ook niet alleen maar bezig met de kapsalon? Zij doet ook veel sociale dingen.

 18. rik en nuran gaan een koppel worden ze passen zo goed bij elkaar en aysen is zo een raar en mike gaat een plan bedenken om nina van noud af te pakken

 19. Hmm.. Nuran en Rik gaat echt wel gebeuren, ik heb al gelezen dat Rik een relatie krijgt met die ene nieuwe actrice, maar die blijkt niet helemaal eerlijk te zijn. Nuran ontdekt dat en vertelt het aan Rik..en dan gaat ze waarschijnlijk aan haar gevoelens toegeven en da worden Rik en Nuran toch wel een stel 🙂 Maar dat duurt nog wel even aangezien die nieuwe actrice pas 30 april komt.

 20. Oh, en jullie verzinnen toch behoorlijk jullie eigen waarheden hier.
  Ook even beter lezen trouwens. Rik krijgt een interessante flirt met de nieuwe actrice, geen relatie. Staat dit er wel, dan is het (tenzij je het van de scriptschrijvers van gtst persoonlijk, dus face 2 face, hebt ontvangen) geen betrouwbare bron en dus bullshit.
  Daarbij, wacht gewoon lekker af. Nieuwsgierigheid is leuk, het kan ook tever gaan 😉
  Zorg er even voor dat je niet gaat denken dat je zelf in gtst leeft ^^.

 21. Aysen heeft zelf iemand aangereden…ze is waarschijnlijk buitenbewustzijn geraakt door de ghb die lucas en lorena in haar drankje hebben gedaan….

  En ik vind dat dilan(aysen) geweldig acteert!!!

 22. Ik hoop dat die aysen uit de serie gaat, vind haar personage zwaar irritant,
  ik kan niet eens precies uitleggen waarom eigenlijk.

  Ook ik vind het jammer dat Edwin eruit is, maar goed ook dat gebeurd.

  ‘Vind het op 1 of andere manier minder worden,
  maar blijft uiteraard nog wel kijken, 8uur = vaste prik 🙂

 23. Ik kijk nu de afgelopen twee dagen alleen de shortie en als ik het saai vind dat kijk ik niet eens de afl. vroeger vond ik het leuk om te zien maar nu echt gewoon niet meer en ja ik kijk gtst heus nog wel maar ik ben die baby verhaallijn nu echt zat gewoon
  en die met anton en maxime

  En die asyn en mike ja ze zijn niet super maar miss worden ze nog beter en dat denk ik nu ookal maar asyen weg gaan uit de serie weer

 24. die aysen vindt ik wel goed acteren die lucas moet eens ophouden met zuren.
  het was zijn eigen schuld van die aanhouding.
  mike mag er van uit

  aysen komt in de zomercliff

 25. Wat zijn sommigen geobsedeerd door Ludwin! Het is nu eenmaal over en uit met die 2! Oke, ik vond het ook kut toen Raynor eruit moest, maar het is een soap! Mensen, vooral Adriaan, zoeken naar kritiek over GTST op basis van Ludwin. Hou eens op. Een soap is ongeloofwaardig maar we vinden het allemaal heerlijk!

  En geef toe. Iedere zin die Adriaan typt is gebaseerd op Ludwin. Doe normaal, als je zo geobsedeerd ben door die 2 ga dan lekker naar Wicked waar Ferry Doedens een rol inspeelt en ga Raynor stalken. Maar hou op met het zoeken naar negatieve punten over GTST omdat je het niet eens bent met de schrijvers dat ze Raynor eruit hebben geschreven.

 26. pff ik hoop dat het zo word:

  Gewoon nog Nina & Noud ( zij mogen nooit uit elkaar! )
  Sjors & Mike ( Bing past otaal niet bij Sjors )
  Nuran & Rik ( Heeft Rik weer een trouw iemand )

  🙂

  Aysen mag wa mij bereft wel stoppen, ik vind haar echt 3x niks.

 27. en ik hhop dat het zo wordt
  nina en noud
  sjors en mike
  rik en iemand
  aysen en bing
  lorena en jack
  en nuran blijft gewoon single

Geef een reactie